rwpb Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):sama ekologia:) I wygoda i oszczędność. Tylko ostatnio był mały problem, bo jak robiłem sernik Ali to potrzebne było ciasto białe i ciemne. Musiałem umyć wtedy jedną rękę Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):u nas jeszcze tesco pakuje a u mnie wszystkie wsiowe sklepy nie są eko :diabloti: Alicjo, rozumiem, że przybywasz 4 stycznia i stoimy razem pod oknem szpitalnym? :diabloti: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 rwpb napisał(a):Ja to zamiast kakao mam lepszy sposób i dużo tańszy. Przed robieniem ciasta nie myję rąk przez dwa dni :diabloti: hahahahhaha zapamiętać - nie kusić się na ciasto :evil_lol: Maga100 napisał(a): Alicjo, rozumiem, że przybywasz 4 stycznia i stoimy razem pod oknem szpitalnym? :diabloti: a co jest 4 stycznia :roll: mogę postać z wami :diabloti: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 debe zaopatrz się w sporo nospy, bo nic innego nie będziesz mogła brać przynajmniej tak było u mnie pierwszy dzień po cesarce domięśniowo ketanol żeby jaknajszybciej wstać a już później tylko nospa i chyba paracetamol Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):debe zaopatrz się w sporo nospy, bo nic innego nie będziesz mogła brać przynajmniej tak było u mnie pierwszy dzień po cesarce domięśniowo ketanol żeby jaknajszybciej wstać a już później tylko nospa i chyba paracetamol :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu ale po mojej bezproblemowej ciąży w fabryce ospy wisi mój plakat "klient roku" na gwiazdkę dostałam tira próbek nospy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nospe mam wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wezmę i wypakuje swoja walizkę i schowam "towar" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):debe zaopatrz się w sporo nospy, bo nic innego nie będziesz mogła brać przynajmniej tak było u mnie pierwszy dzień po cesarce domięśniowo ketanol żeby jaknajszybciej wstać a już później tylko nospa i chyba paracetamol no co ty? :crazyeye: ja dostałam domięśniowo dolargan (narkotyczny :cool3:), bo cierpiałam okrutnie, a potem miałam ketonal na każde zawołanie :p Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Maga100 napisał(a):no co ty? :crazyeye: ja dostałam domięśniowo dolargan (narkotyczny :cool3:), bo cierpiałam okrutnie, a potem miałam ketonal na każde zawołanie :p juuuuuuuuuuuuuuuuuuhu bedzie ćpanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu ale po mojej bezproblemowej ciąży w fabryce ospy wisi mój plakat "klient roku" na gwiazdkę dostałam tira próbek nospy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nospe mam wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wezmę i wypakuje swoja walizkę i schowam "towar" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: debe normalnie Jasiek jest wszędzie myślałam że to twój topic a teraz patrzę a to ozulcowy:):) dzień dobry ozulcu:) Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):debe normalnie Jasiek jest wszędzie myślałam że to twój topic a teraz patrzę a to ozulcowy:):) dzień dobry ozulcu:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo my jesteśmy jak bluszcz wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trochę mnie zdziwiło, że U Ali mi tu Jaśkujecie ale Ala powinna być przyzwyczajona do tego że sis xero jej zawsze bałagani w czystym topiku :diabloti: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Maga100 napisał(a):no co ty? :crazyeye: ja dostałam domięśniowo dolargan (narkotyczny :cool3:), bo cierpiałam okrutnie, a potem miałam ketonal na każde zawołanie :p u nas nie dawali żeby małe człowieki się od razy nie wciągneły:):), to widać że co szpital to inny obyczaj, a ja osobiście czas po cesarce bardzo miło kojarze , po prau godzinach już sama śmigałam i tylko ciut bolało Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo my jesteśmy jak bluszcz wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trochę mnie zdziwiło, że U Ali mi tu Jaśkujecie ale Ala powinna być przyzwyczajona do tego że sis xero jej zawsze bałagani w czystym topiku :diabloti: nie warto czytać tytułu wątku bo i tak |Jasiek Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):u nas nie dawali żeby małe człowieki się od razy nie wciągneły:):), to widać że co szpital to inny obyczaj, a ja osobiście czas po cesarce bardzo miło kojarze , po prau godzinach już sama śmigałam i tylko ciut bolało czyli, że mogę nie ćpać :placz::placz::placz::placz: juz wiemy czemu Tadeusz jest ciągle zadowolony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 debe a ja ci jeszcze polecam jak dla mnie rewelacja poduszka do karmienia w szpitalu nie miałm i się męczyłam Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Olcia napisał(a):debe a ja ci jeszcze polecam jak dla mnie rewelacja poduszka do karmienia w szpitalu nie miałm i się męczyłam to tz mi dowiezie bo juz i tak wyglądam jakbym chciała tam zamieszkać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [FONT=Arial]Miałam Wam odpowiadać i se pocytowałam ale sie zepsuło :diabloti: 1. Biedronek nie jadłam , mrówki próbowałam ale nie pamietam smaku :diabloti: 2. Kurcze nie wiedzialam czemu moje ciasto takie blade ...a to wina mycia rąk :diabloti: 3. Tak Maga ...4 stycznia godz. 13 ...pod szpitalem ..daj cyna którym:evil_lol: ....Debe wpadaj ...postoisz se z nami :diabloti: 4. Kurde ćpuny psakudy :evil_lol::evil_lol:...a na mnie ketonal wogóle nie działa :diabloti: 5. Debe dilujesz no-spą ?? 6. Agaga ...Ozzy posyła buziaki Miskowi i Etnie :loveu::loveu: 7. Debe pamiętaj o laptopie do szpitala :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] a na mnie ketonal wogóle nie działa :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]JUŻ nie działa.... organizm przywykł... trza coś MOCNIEJSZEGO już... a na mnie nospa działa odwrotnie.... babkom pomaga przy bolączkach w TE dni... ja mdlałam po nospie.... z nasilenia bólu..... no fakt - w czasie braku świadomości (czyt. omdlenia) nie bolało.... :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] 3. Tak Maga ...4 stycznia godz. 13 ...pod szpitalem ..daj cyna którym:evil_lol: ....Debe wpadaj ...postoisz se z nami :diabloti: 4. Kurde ćpuny psakudy :evil_lol::evil_lol:...a na mnie ketonal wogóle nie działa :diabloti: 5. Debe dilujesz no-spą ?? 7. Debe pamiętaj o laptopie do szpitala :diabloti::evil_lol:[/FONT] 3. dobra to ustawka pod oknami porodówy ja przynosze % a wy zagrychę :evil_lol: 4. jak dają to trzeba brać te dragi :evil_lol: 5. Jest to myśl brakuje mi kilu groszy do apartamentu który znalazł wczoraj TZ :evil_lol: 7. a ty myślisz, że ja będe miała czas na pisanie na lap :cool3: ja będe pochłonieta całowaniem małej doopy - ponoć tylko tak jest higienicznie :diabloti: clockwork napisał(a):[FONT=Arial] no fakt - w czasie braku świadomości (czyt. omdlenia) nie bolało.... :evil_lol::evil_lol:[/FONT] och miałam takie skojarzenie ale jest za wcześnie a ja taka nieuczesana :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):3. dobra to ustawka pod oknami porodówy ja przynosze % a wy zagrychę :evil_lol: [FONT=Arial]dobra ...lece robić nalewkę :diabloti:[/FONT] 4. jak dają to trzeba brać te dragi :evil_lol: [FONT=Arial]darowanemu koniu w zęby sie nie patrzy ;)[/FONT] 5. Jest to myśl brakuje mi kilu groszy do apartamentu który znalazł wczoraj TZ :evil_lol: [FONT=Arial]z pokojem dla mła ??[/FONT] 7. a ty myślisz, że ja będe miała czas na pisanie na lap :cool3: ja będe pochłonieta całowaniem małej doopy - ponoć tylko tak jest higienicznie :diabloti: [FONT=Arial] :placz::placz::placz:ja wczoraj Dominisie w główke pocałowałam ...i teraz co ??[/FONT] och miałam takie skojarzenie ale jest za wcześnie a ja taka nieuczesana :evil_lol: [FONT=Arial]no tak ...o tej porze a ty nie gotowa :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 kurcze pokój z łazienką, 50m x 2 - dla gosci 120m fitness sypialnia dla masterów z dwiema łazienkami ogród zimowy z widokiem na wyscigi konne i z jakuzi jak znajdę to wlepie linka :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][FONT=Arial] ja wczoraj Dominisie w główke pocałowałam ...i teraz co ??[/FONT][/FONT] [FONT=Arial] i tera musisz SE zdezynfekować dziub :diabloti:[/FONT] już!!!! chlup 90% :eviltong: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 i teraz musisz mopem parowym Demonice :P Quote
clockwork Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):i teraz musisz mopem parowym Demonice :P :splat:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... że to niehigienicznie dla dziecka????:crazyeye::crazyeye: ja myślałam że dla całującego:evil_lol::evil_lol: nie mam mopa parowego:obrazic: ... ale mam sterylizator w studio :multi::multi::multi: Quote
rwpb Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A ja tylko uprzejmie donoszę, że dzisiaj znowu zmolestowałem to ciemne ciasto z bakaliami. Przepraszam Przekroiłem na trzy warstwy, dałem krem i bitą śmietanę. Wiem, wiem, profanacja Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zaplułam się po pępek a pępek mam nisko mniaaaaaaaaaaaam ja też chce ciasto takie trudno, ze kakao z odzysku hahahaha clockwork napisał(a)::splat:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... że to niehigienicznie dla dziecka????:crazyeye::crazyeye: ja myślałam że dla całującego:evil_lol::evil_lol: nie mam mopa parowego:obrazic: ... ale mam sterylizator w studio :multi::multi::multi: sterylizator nada się :D Quote
clockwork Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 rwpb napisał(a):A ja tylko uprzejmie donoszę, że dzisiaj znowu zmolestowałem to ciemne ciasto z bakaliami. Przepraszam Przekroiłem na trzy warstwy, dałem krem i bitą śmietanę. Wiem, wiem, profanacja a to brązowe sypkie na górze..... coś ci się to błotko z rąk sypie :roll: Quote
Recommended Posts