Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']Berek :):loveu:

fotky obejrzane te wcześniejsze z jeziorka/ rzeczki ;)

[FONT=Arial]zdolny i sumienny chłopak ...to pa babci ;)[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]poka to niebieskie niebo i białe baranki :)
chcę mieć pewność że nie bujasz :eviltong::eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial]nie bujałam :mad:[/FONT]

[quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzień Dobry Aluu:loveu:

[FONT=Arial]Dzień Dobry Madziu :loveu:[/FONT]

[quote name='halgre58']Przyszłam się przywitać ... :multi::multi::multi:

[FONT=Arial]witaj u Nas :multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']czesc Alusia:loveu::multi:

pojechalas z Ozulkiem na bezludzie?

i piekne zdjecia robisz....zyleta:loveu:
zazdraszczam:oops::placz:

[FONT=Arial]Cześć Loluś :multi::loveu:

dziś z fotami wtopa ...tak sie zagadałam że nie pozmieniałam sobie ustawień i foty są ciu****:angryy:
[/FONT]

[quote name='ice_t']przyszłam się przywitać

[FONT=Arial]witaj Iza:multi:[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Fotki obejrzane :multi::multi::multi:
[FONT=Arial]
dzielna dziewczynka ;)
[/FONT]

[quote name='agaciaaa']Witamy i życzmy miłej niedzielki :multi:

[quote name='agaciaaa']Witamy i życzmy miłej niedzielki :multi:

[FONT=Arial]:evil_lol:...miłej Agtko :multi::multi:[/FONT]

[quote name='malawaszka']łoohohohoo ale Wam się imprezka przeciągnęła? :lol:

[FONT=Arial]spoko ...imprezka się nie przeciągnęła ;)
tylko wsio sie popierdasiło ...naj zdech nam akumulator , więc TZ z TZtem Tengusi jechali kupić nowy :p a co ...pochwale się ....w końcu na codzień sie nowego akumulatora nie qpuje :roflt: potem był grilek i totalna wyżerka .....Marcin :mdleje: jesteś MISZCZ :cool2:, foty mam ale kaszana bo se nie pozmieniałam ustawień :angryy: a dziś z ab-agnieszką jedziemy na wizyte poadopcyjną do Tary ...ślicznej rednoski :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial] potem był grilek i totalna wyżerka .....Marcin :mdleje: jesteś MISZCZ :cool2:, foty mam ale kaszana bo se nie pozmieniałam ustawień :angryy: a dziś z ab-agnieszką jedziemy na wizyte poadopcyjną do Tary ...ślicznej rednoski :loveu:[/FONT]

noo to najpierw GRATULUJĘ NOWEGO AKUMULATORA!!!! :LAOLA: :evil_lol:

a co takiego dobrego jadliście z grilla - szukam pomysłów bo jako, ze gazu jeszcze nie mam w domu to grill często zaprasza nas na obiad :lol:

no i czekam na fotki cudnej Tary :loveu: po cichu przyznam, ze kiedyś bym chciała taką mieć, ale to kieeedyś :lol: nawet bez brody :evil_lol:

Posted

Jestem...
Alus, ja z prosba... mam sunie jakies 3 miesiace do wydania, ONko-bardzo podobna. Sunia na stajni urodzila 6, wszystkie maja dobre domki. Juz zesmy znalezli, ludzi spawdzili - zreszta to nasi znajomi:) Sama mama -sunia tez wyratowana - jakies kretyn przywiazal ja do drzewa, a dobry duszek odratowal. Dzieciaki urodzila fajne - teraz czeka na sterylke - sunia- szczylek odrobaczona, zaszczepiona (Darecki ja zaszczpil we czwartek) nastepne szczepienie za miesiac. Ona musi miec kochajacych ludziow! Nie chce by dorastala na stajni z mama jej. Nie powiem - super by bylo tez znalezc ludzi do tej mamy - Misi -nie bardzo jes mile na stajni widizanna:( wysterylizujemy ja, ale Misia to strach w oczach - czlowiek ja musial bardzo skrzywdzic, wystraszona, nieufna, serce sie sciska...

Posted

malawaszka napisał(a):
noo to najpierw GRATULUJĘ NOWEGO AKUMULATORA!!!! :LAOLA: :evil_lol:

a co takiego dobrego jadliście z grilla - szukam pomysłów bo jako, ze gazu jeszcze nie mam w domu to grill często zaprasza nas na obiad :lol:

no i czekam na fotki cudnej Tary :loveu: po cichu przyznam, ze kiedyś bym chciała taką mieć, ale to kieeedyś :lol: nawet bez brody :evil_lol:

[FONT=Arial]jedliśmy karkóweczkę w zalewie mexykańskiej ... ale mięsko było potraktowane czymś tam że było mięciuteńkie , przesmażone ... znaczy przeszło przez jakąś taką wyżymaczkę z kolcami :evil_lol:

nooooo red noski są :loveu::loveu:

a na bazarku będzie książka o potrawach z grila ;)
[/FONT]

Posted

sota36 napisał(a):
Jestem...
Alus, ja z prosba... mam sunie jakies 3 miesiace do wydania, ONko-bardzo podobna. Sunia na stajni urodzila 6, wszystkie maja dobre domki. Juz zesmy znalezli, ludzi spawdzili - zreszta to nasi znajomi:) Sama mama -sunia tez wyratowana - jakies kretyn przywiazal ja do drzewa, a dobry duszek odratowal. Dzieciaki urodzila fajne - teraz czeka na sterylke - sunia- szczylek odrobaczona, zaszczepiona (Darecki ja zaszczpil we czwartek) nastepne szczepienie za miesiac. Ona musi miec kochajacych ludziow! Nie chce by dorastala na stajni z mama jej. Nie powiem - super by bylo tez znalezc ludzi do tej mamy - Misi -nie bardzo jes mile na stajni widizanna:( wysterylizujemy ja, ale Misia to strach w oczach - czlowiek ja musial bardzo skrzywdzic, wystraszona, nieufna, serce sie sciska...

[FONT=Arial]
a ma sunia ogłoszenia ....?? bo tak to już nie mam nikogo chętnego na psiaki :shake:
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
oby po pierwszym i daj cynk jak będzie :lol:

[FONT=Arial]musowo Waszeczko ;)[/FONT]

sota36 napisał(a):
Ma Alus, ma! Zero odzewu:(

[FONT=Arial]Joluś , zrób fotaski i może wątek na dogo też by sie przydał :razz:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:evil_lol:...miłej Agtko :multi::multi:[/FONT]

Nie wiem dlaczemu podwójnie się dodało :roll:

Zazdraszczam grilla, zjadłabym sobie takie pyszności :lol:

Posted

Witaj Alu Miszczyni :loveu::loveu: nadrobiłam zaległości :cool3: wsio przeczytałam i obejrzałam fotki :p
Ozulek jest taki szczęsliwy na tych wypadach na odludzie :loveu: sama radość z niego tryska :evil_lol:

Nie migaj się tylko wklejach foty z grilla :cool1: