zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :multi:apple napisał(a):Nooooo powaga.......normalnie u nas zima na całego faktycznie takiej to nawet w grudniu nie było.....sniegu prawie po kostki:cool1::mad: to poka tegu snieguuuu :multi::multi: bo u mnie deszczem zasuwa :shake: witaneczko moja Aluteczko koffana ;-):loveu::loveu: Quote
bonita Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Heloł nie całkiem poranne :) U nas śniegu po pas :evil_lol: trza sanki i narty wyciągać :cool3: A ja głupia już zimowe buty schowałam:shake::evil_lol: Quote
natija Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 u mnie tez od rana deszcz pada:(wiec chetnie zobacze duzo duzo sniegu:)dawaj foteczki kochaniutka:) Quote
Matusz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [B][COLOR=Navy]Bereczek :multi::loveu::multi:[/COLOR][/B] Quote
Selket Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 I tak tu wszyscy o śniegu gadają, że i do mnie go zawiało...... Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='agbar']Alunia..ty wiesz co:loveu::loveu: czekam na ciebie:loveu::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;)...wiem , wiem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='ATLANTYDA'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-135.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-511.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:.....straszny ten widok ...praw[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]da[/B][/COLOR][/FONT] ;) [quote name='zuzolandia']:multi: to poka tegu snieguuuu :multi::multi: bo u mnie deszczem zasuwa :shake: witaneczko moja Aluteczko koffana ;-):loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaneczko Zuzaleczko :multi::loveu:....śniegowych fot u mła brak ...ja chcę wiosnę :-([/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Red][B][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Heloł nie całkiem poranne :)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]U nas śniegu po pas :evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]trza sanki i narty wyciągać :cool3:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]A ja głupia już zimowe buty schowałam:shake::evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote] :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:to tak jak ja ....i moje letnie trapery przemokły :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='natija']u mnie tez od rana deszcz pada:(wiec chetnie zobacze duzo duzo sniegu:)dawaj foteczki kochaniutka:)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...nie dam ....bo nie mam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][B][COLOR=Navy]Bereczek :multi::loveu::multi:[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:multi::loveu::multi:bereczek[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Selket']I tak tu wszyscy o śniegu gadają, że i do mnie go zawiało......[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie to ten nasz co go zwiało ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 a cio tu tak cichoo???????????????????????? normalnie jezem w szoku!!!! Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='zuzolandia']a cio tu tak cichoo???????????????????????? normalnie jezem w szoku!!!![/quote] [quote name='gops']normalnie ja tez :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zamarzłam :diabloti:.....wróciłam z poczty :multi:....a zapomniałam ubrać rękawiczek :roll:....teraz mi paluchi się odmrażają :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 to trza teraz kolo pieca polozyc paluchy :eviltong: Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='gops']to trza teraz kolo pieca polozyc paluchy :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak Jaśka Muzykanta do piekarnika wsadzic ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Rozalkę na 3 zdrowaśki ;) Alu, ja tam nie wiem, ale coś Ty nie przygtowana..Wczoraj butki nie takie, dzisiaj rękawiczek zapomniała....Oj niedobrze ;) Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czeee Alunia ja tak szybciuteńko klikam z pracki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czeee Alunia ja tak szybciuteńko klikam z pracki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] jeszcze w robocie siedzisz??????:crazyeye::crazyeye: Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jak Jaśka Muzykanta do piekarnika wsadzic ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] demoralizacja i destrukcja :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='zuzolandia']jeszcze w robocie siedzisz??????:crazyeye::crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ty się dziwujesz jak ja od 14 pracuje:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] ale za 37 min spylam do domku :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ty się dziwujesz jak ja od 14 pracuje:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ale za 37 min spylam do domku :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] aaaaaaaaaa no nie wiedzialam zes na popoludnie do arbajtu zasuwala :evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 pozamarzaly te gadulki:loveu: ze tu tak nienagadane:hmmmm: Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='zuzolandia']aaaaaaaaaa no nie wiedzialam zes na popoludnie do arbajtu zasuwala :evil_lol::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cos Zuzloku masz braki w czytaniu ze zrozumieniem......paleczka ;):evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cos Zuzloku masz braki w czytaniu ze zrozumieniem......paleczka ;):evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a kajs napisala ze na 14 mosz???????????? poka poka Quote
apple Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='zuzolandia']a kajs napisala ze na 14 mosz???????????? poka poka[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No u mnie pisałam ileś tam stronek wczesniej że na popołudniu robie..............i to pare razy:loveu::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No u mnie pisałam ileś tam stronek wczesniej że na popołudniu robie..............i to pare razy:loveu::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no ja .......... tom durnowato nie doczytala :oops::oops: ale to wszytko przez cia :evil_lol: bo bezecenstwa piszesz i mie rozpraszosz :diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak Jaśka Muzykanta do piekarnika wsadzic ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tylko się nie grzej jak Pinokio przy kominku bo stopki podpalisz:eviltong: ,było by kiepsko Quote
Recommended Posts