Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:

apple napisał(a):
Nooooo powaga.......normalnie u nas zima na całego faktycznie takiej to nawet w grudniu nie było.....sniegu prawie po kostki:cool1::mad:

to poka tegu snieguuuu :multi::multi: bo u mnie deszczem zasuwa :shake:

witaneczko moja Aluteczko koffana ;-):loveu::loveu:

Posted

Heloł nie całkiem poranne :)
U nas śniegu po pas :evil_lol:
trza sanki i narty wyciągać :cool3:
A ja głupia już zimowe buty schowałam:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Alunia..ty wiesz co:loveu::loveu:
czekam na ciebie:loveu::diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
;)...wiem , wiem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='ATLANTYDA'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-135.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-525.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-511.gif[/IMG][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:.....straszny ten widok ...praw[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]da[/B][/COLOR][/FONT] ;)
[quote name='zuzolandia']:multi:

to poka tegu snieguuuu :multi::multi: bo u mnie deszczem zasuwa :shake:

witaneczko moja Aluteczko koffana ;-):loveu::loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaneczko Zuzaleczko :multi::loveu:....śniegowych fot u mła brak ...ja chcę wiosnę :-([/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red][B][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Heloł nie całkiem poranne :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=blue]U nas śniegu po pas :evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=blue]trza sanki i narty wyciągać :cool3:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=blue]A ja głupia już zimowe buty schowałam:shake::evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote]

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:to tak jak ja ....i moje letnie trapery przemokły :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='natija']u mnie tez od rana deszcz pada:(wiec chetnie zobacze duzo duzo sniegu:)dawaj foteczki kochaniutka:)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...nie dam ....bo nie mam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Matusz'][B][COLOR=Navy]Bereczek :multi::loveu::multi:[/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:multi::loveu::multi:bereczek[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Selket']I tak tu wszyscy o śniegu gadają, że i do mnie go zawiało......[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie to ten nasz co go zwiało ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']a cio tu tak cichoo???????????????????????? normalnie jezem w szoku!!!![/quote]

[quote name='gops']normalnie ja tez :eviltong:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zamarzłam :diabloti:.....wróciłam z poczty :multi:....a zapomniałam ubrać rękawiczek :roll:....teraz mi paluchi się odmrażają :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='gops']to trza teraz kolo pieca polozyc paluchy :eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak Jaśka Muzykanta do piekarnika wsadzic ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czeee Alunia ja tak szybciuteńko klikam z pracki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

jeszcze w robocie siedzisz??????:crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='zuzolandia']jeszcze w robocie siedzisz??????:crazyeye::crazyeye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ty się dziwujesz jak ja od 14 pracuje:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] ale za 37 min spylam do domku :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ty się dziwujesz jak ja od 14 pracuje:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ale za 37 min spylam do domku :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

aaaaaaaaaa no nie wiedzialam zes na popoludnie do arbajtu zasuwala :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']aaaaaaaaaa no nie wiedzialam zes na popoludnie do arbajtu zasuwala :evil_lol::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cos Zuzloku masz braki w czytaniu ze zrozumieniem......paleczka ;):evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cos Zuzloku masz braki w czytaniu ze zrozumieniem......paleczka ;):evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a kajs napisala ze na 14 mosz????????????
poka poka

Posted

[quote name='zuzolandia']a kajs napisala ze na 14 mosz????????????
poka poka[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No u mnie pisałam ileś tam stronek wczesniej że na popołudniu robie..............i to pare razy:loveu::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No u mnie pisałam ileś tam stronek wczesniej że na popołudniu robie..............i to pare razy:loveu::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
no ja .......... tom durnowato nie doczytala :oops::oops:
ale to wszytko przez cia :evil_lol: bo bezecenstwa piszesz i mie rozpraszosz :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak Jaśka Muzykanta do piekarnika wsadzic ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Tylko się nie grzej jak Pinokio przy kominku bo stopki podpalisz:eviltong: ,było by kiepsko