e.v.a Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ooo Ozzy znowu biega hahahaha :loveu::multi:siem All Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 evaxon napisał(a):ooo Ozzy znowu biega hahahaha :loveu::multi:siem All :razz::razz:Ozzy dziś jest bardzo energiczny ...po prostu go roznosi :evil_lol::evil_lol: siemka Effcia:loveu: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 jajka... jajka!!!! :Cool!::B-fly::bigcool: w końcu prawdziwe oblicze Ozzulca :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):jajka... jajka!!!! :Cool!::B-fly::bigcool: w końcu prawdziwe oblicze Ozzulca :loveu::loveu: no to wychodzi na to że Ozzy ma 2 oblicza :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to Ozzy mnie dziś martwi :shake: ...rano zwracał i nic nie jadł potem zjadł obiadek ale nawet nie sępił ...... był na siq i koopalonku :razz::razz:....i cały dzień spi .......................:shake::shake: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 I śpiochulkowy smutny OZZY zaznaczam ze podłogi sprzątałam wczoraj :oops::oops: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Alicja napisał(a):no to wychodzi na to że Ozzy ma 2 oblicza :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jedno jajcarskie, drugie ADHD :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to Ozzy mnie dziś martwi :shake: ...rano zwracał i nic nie jadł potem zjadł obiadek ale nawet nie sępił ...... był na siq i koopalonku :razz::razz:....i cały dzień spi .......................:shake::shake: Aluś.... może siadło mu cosik na żołądku.... nie ma co sie zamartwiać na zapas :loveu: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):Aluś.... może siadło mu cosik na żołądku.... nie ma co sie zamartwiać na zapas :loveu: :cool3::cool3:no własnie zastanawiam się co...i nic mi do głowy nie przychodzi :shake:no chyba że się chłopak podziębił albo co ....oj :oops: martwie się o jełopka :loveu:...ale musi być dobrze ...bo coś za dużo psiaków ostatnio choruje .... Quote
asher Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 http://images33.fotosik.pl/10/d873501e4c2819fb.jpg :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dzieki Ci, o Alicjo! :modla: Rozumiem, że moge prosic o co chcę? :cool3: Skoro tak ochoczo moje prośby spełniasz? :cool3: :evil_lol: Alicja napisał(a):A tak serio to Ozzy mnie dziś martwi :shake: ...rano zwracał i nic nie jadł potem zjadł obiadek ale nawet nie sępił ...... był na siq i koopalonku :razz::razz:....i cały dzień spi .......................:shake::shake: A nie podziębił się aby? Może gardło go boli? Sprawdź mu też brzuszek, czy jest miękki i jak Ozzy reaguje na uciskanie go. I nie martw się, to na pewno nic powaznego :calus: A, co, jak co, przede mną mnie swoich podłóg tłumaczyć nie musisz :evil_lol: Sama widziałas, jak to u mnie wygląda, KAŻDA przy mojej wydaje się czysta :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ale mina... http://images31.fotosik.pl/21/2b7e803b638e0826.jpg Tutaj tez niezła...http://images25.fotosik.pl/119/4b70a4923d73bee0.jpg Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witanko:hand: Ile to fotecek:multi: Napattrzec sie nie moge:crazyeye: Buziacki przesylamy:evil_lol: Quote
natija Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ale spioszek z niego.pozy ma superanckie:):):) Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 asher napisał(a):http://images33.fotosik.pl/10/d873501e4c2819fb.jpg :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Dzieki Ci, o Alicjo! :modla: Rozumiem, że moge prosic o co chcę? :cool3: Skoro tak ochoczo moje prośby spełniasz? :cool3: :evil_lol: :cool1::cool1:....no wiesz Asherku ...mogę spełnic te ktorne o dla mnie są przyjemnością :evil_lol::evil_lol: A nie podziębił się aby? Może gardło go boli? Sprawdź mu też brzuszek, czy jest miękki i jak Ozzy reaguje na uciskanie go. I nie martw się, to na pewno nic powaznego :calus: no i tak myślę ze od pochłoniętego sniegu gardziołko go boli... brzuchola nie umię sprawdzić :roll:bo Ozzy zawsze jak się go dotyka w brzuś ...napina się ...ale nie miałaczal jak go obmacywalam :razz::razz: temperaturka 38,2 ....wiec nie jest źle ... tylko cały czas przelyka... A, co, jak co, przede mną mnie swoich podłóg tłumaczyć nie musisz :evil_lol: Sama widziałas, jak to u mnie wygląda, KAŻDA przy mojej wydaje się czysta :evil_lol: :oops::oops:noo ale tu nie tylko ty wchodzisz ;).... zresztą ...jak się komu nie podoba to ......niech wpadnie posprzątać :evil_lol::evil_lol: Asiaczek napisał(a):Ale mina... http://images31.fotosik.pl/21/2b7e803b638e0826.jpg Tutaj tez niezła...http://images25.fotosik.pl/119/4b70a4923d73bee0.jpg Pzdr. ;) poślę go do Teatru Pantomimy Izabela124. napisał(a):Witanko:hand: Ile to fotecek:multi: Napattrzec sie nie moge:crazyeye: Buziacki przesylamy:evil_lol: witanko :multi: starałam się jak mogłam :razz::razz: Quote
LAZY Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hej, hej mój ulubiony mordulcu w Polsce:loveu: Quote
bonita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witaj sis :multi: Ozzi ma różowo w nosie :turn-l:, tak jak Diki:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/121/93bcd876ff26345e.jpg Śliczne te fotencje leniucha:loveu: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 LAZY napisał(a):Hej, hej mój ulubiony mordulcu w Polsce:loveu: witaj u Mordulca :loveu::multi: bonita napisał(a):Witaj sis :multi: Ozzi ma różowo w nosie :turn-l:, tak jak Diki:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/121/93bcd876ff26345e.jpg Śliczne te fotencje leniucha:loveu: witaj dawno niewidziana :loveu::multi: Matusz napisał(a):Witanko wieczorowe :multi::multi: witanko wieczorne :multi: natija napisał(a):ale spioszek z niego.pozy ma superanckie:):):) no ma chłopak fantazje :razz:;) Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 :cool1: pryskalam Mordulcowi Tantum Verde w jame ustna :razz:...mam nadzieję że pomoże :roll:...tylko ciekawe czy jutro dam rade mu sama prysnąć w usta :cool3:no i mam nadzieje że pomoże ... Chłopak dziś przeżył traumę :razz:...pewno mnie znienawidzi :angryy:najpierw termometr pod ogonek :mad:a teraz w gardziel psiakczem ....:cool1: precz ze śniegiem :angryy:bo się gupecek musiał w ostatni dzień najeść śniegu :mad: Quote
Rinuś Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przyszłam,zobaczyłam jak Ozzy podczas snu spada z fotela i poszłam :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 wiesz... jakby jutro nie chciał dać psiknąć... to najpierw ogłusz mordulca,oślep- po oczach mu...:roll::roll: a potem do ryjoczka psik psik :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Rinuś napisał(a):Przyszłam,zobaczyłam jak Ozzy podczas snu spada z fotela i poszłam :evil_lol: kłamczuszkasz ...bo nie spadł :eviltong: clockwork napisał(a):wiesz... jakby jutro nie chciał dać psiknąć... to najpierw ogłusz mordulca,oślep- po oczach mu...:roll::roll: a potem do ryjoczka psik psik :loveu::loveu: musowo dostosuję się bo cos czarno to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: a może być tłuczek czy koniecznie gumowy młoteczek :razz::razz:... Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Alicja napisał(a):kłamczuszkasz ...bo nie spadł :eviltong: musowo dostosuję się bo cos czarno to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: a może być tłuczek czy koniecznie gumowy młoteczek :razz::razz:... tłuczek.... młoteczek ciotka klockowa qpi wszystkim szkodnikom pod choinke- coby se prezenty z głowy wybili :grins: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):tłuczek.... młoteczek ciotka klockowa qpi wszystkim szkodnikom pod choinke- coby se prezenty z głowy wybili :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze możesz powiedzieć ...że to Zestaw Małego Majsterkowicza :evil_lol::eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Alicja napisał(a)::cool1: ..:angryy:najpierw termometr pod ogonek :mad:a teraz w gardziel psiakczem ....:cool1: termometr pod ogonek:shake::shake:nikt tego nie lubi biedny Ozulek:placz: Quote
Recommended Posts