Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
ooo Ozzy znowu biega hahahaha
:loveu::multi:siem All

:razz::razz:Ozzy dziś jest bardzo energiczny ...po prostu go roznosi :evil_lol::evil_lol:

siemka Effcia:loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
jajka... jajka!!!! :Cool!::B-fly::bigcool:
w końcu prawdziwe oblicze Ozzulca :loveu::loveu:

no to wychodzi na to że Ozzy ma 2 oblicza :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak serio to Ozzy mnie dziś martwi :shake: ...rano zwracał i nic nie jadł potem zjadł obiadek ale nawet nie sępił ...... był na siq i koopalonku :razz::razz:....i cały dzień spi .......................:shake::shake:

Posted

Alicja napisał(a):
no to wychodzi na to że Ozzy ma 2 oblicza :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jedno jajcarskie, drugie ADHD :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak serio to Ozzy mnie dziś martwi :shake: ...rano zwracał i nic nie jadł potem zjadł obiadek ale nawet nie sępił ...... był na siq i koopalonku :razz::razz:....i cały dzień spi .......................:shake::shake:

Aluś.... może siadło mu cosik na żołądku.... nie ma co sie zamartwiać na zapas :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
Aluś.... może siadło mu cosik na żołądku.... nie ma co sie zamartwiać na zapas :loveu:

:cool3::cool3:no własnie zastanawiam się co...i nic mi do głowy nie przychodzi :shake:no chyba że się chłopak podziębił albo co ....oj :oops: martwie się o jełopka :loveu:...ale musi być dobrze ...bo coś za dużo psiaków ostatnio choruje ....

Posted

http://images33.fotosik.pl/10/d873501e4c2819fb.jpg
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Dzieki Ci, o Alicjo! :modla:
Rozumiem, że moge prosic o co chcę? :cool3: Skoro tak ochoczo moje prośby spełniasz? :cool3:
:evil_lol:

Alicja napisał(a):

A nie podziębił się aby? Może gardło go boli? Sprawdź mu też brzuszek, czy jest miękki i jak Ozzy reaguje na uciskanie go. I nie martw się, to na pewno nic powaznego :calus:

A, co, jak co, przede mną mnie swoich podłóg tłumaczyć nie musisz :evil_lol: Sama widziałas, jak to u mnie wygląda, KAŻDA przy mojej wydaje się czysta :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
http://images33.fotosik.pl/10/d873501e4c2819fb.jpg
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Dzieki Ci, o Alicjo! :modla:
Rozumiem, że moge prosic o co chcę? :cool3: Skoro tak ochoczo moje prośby spełniasz? :cool3:
:evil_lol:
:cool1::cool1:....no wiesz Asherku ...mogę spełnic te ktorne o dla mnie są przyjemnością :evil_lol::evil_lol:

A nie podziębił się aby? Może gardło go boli? Sprawdź mu też brzuszek, czy jest miękki i jak Ozzy reaguje na uciskanie go. I nie martw się, to na pewno nic powaznego :calus:

no i tak myślę ze od pochłoniętego sniegu gardziołko go boli...
brzuchola nie umię sprawdzić :roll:bo Ozzy zawsze jak się go dotyka w brzuś ...napina się ...ale nie miałaczal jak go obmacywalam :razz::razz:
temperaturka 38,2 ....wiec nie jest źle ...
tylko cały czas przelyka...

A, co, jak co, przede mną mnie swoich podłóg tłumaczyć nie musisz :evil_lol: Sama widziałas, jak to u mnie wygląda, KAŻDA przy mojej wydaje się czysta :evil_lol:

:oops::oops:noo ale tu nie tylko ty wchodzisz ;)....

zresztą ...jak się komu nie podoba to ......niech wpadnie posprzątać :evil_lol::evil_lol:

Asiaczek napisał(a):

;) poślę go do Teatru Pantomimy

Izabela124. napisał(a):
Witanko:hand:
Ile to fotecek:multi: Napattrzec sie nie moge:crazyeye: Buziacki przesylamy:evil_lol:

witanko :multi:
starałam się jak mogłam :razz::razz:

Posted

LAZY napisał(a):
Hej, hej mój ulubiony mordulcu w Polsce:loveu:

witaj u Mordulca :loveu::multi:

bonita napisał(a):
Witaj sis :multi:

Ozzi ma różowo w nosie :turn-l:, tak jak Diki:evil_lol:
http://images24.fotosik.pl/121/93bcd876ff26345e.jpg

Śliczne te fotencje leniucha:loveu:

witaj dawno niewidziana :loveu::multi:

Matusz napisał(a):
Witanko wieczorowe :multi::multi:

witanko wieczorne :multi:

natija napisał(a):
ale spioszek z niego.pozy ma superanckie:):):)

no ma chłopak fantazje :razz:;)

Posted

:cool1: pryskalam Mordulcowi Tantum Verde w jame ustna :razz:...mam nadzieję że pomoże :roll:...tylko ciekawe czy jutro dam rade mu sama prysnąć w usta :cool3:no i mam nadzieje że pomoże ...
Chłopak dziś przeżył traumę
:razz:...pewno mnie znienawidzi :angryy:najpierw termometr pod ogonek :mad:a teraz w gardziel psiakczem ....:cool1:

precz ze śniegiem :angryy:bo się gupecek musiał w ostatni dzień najeść śniegu :mad:

Posted

Rinuś napisał(a):
Przyszłam,zobaczyłam jak Ozzy podczas snu spada z fotela i poszłam :evil_lol:

kłamczuszkasz ...bo nie spadł :eviltong:

clockwork napisał(a):
wiesz... jakby jutro nie chciał dać psiknąć... to najpierw ogłusz mordulca,oślep- po oczach mu...:roll::roll: a potem do ryjoczka psik psik :loveu::loveu:

musowo dostosuję się bo cos czarno to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:hmmmm: a może być tłuczek czy koniecznie gumowy młoteczek :razz::razz:...

Posted

Alicja napisał(a):
kłamczuszkasz ...bo nie spadł :eviltong:

musowo dostosuję się bo cos czarno to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:hmmmm: a może być tłuczek czy koniecznie gumowy młoteczek :razz::razz:...

tłuczek....

młoteczek ciotka klockowa qpi wszystkim szkodnikom pod choinke- coby se prezenty z głowy wybili :grins:

Posted

clockwork napisał(a):
tłuczek....

młoteczek ciotka klockowa qpi wszystkim szkodnikom pod choinke- coby se prezenty z głowy wybili :grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze możesz powiedzieć ...że to Zestaw Małego Majsterkowicza :evil_lol::eviltong: