e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong:a ja lubię jak facet ma długie włoski ...moj Tz mial bardzo długo dlugie :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] :hmmmm: :lol: a nie wygłada :lol::diabloti::evil_lol::megagrin::scared: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']niemozliwe..TY:crazyeye::crazyeye::diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]nio ja........:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: bo ja taka niewinna jestem ...:diabloti: [/FONT] Quote
Maga100 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:roll:Basiu ....bo ON juz ma 18 latek :oops:[/FONT] niemożliwe! :crazyeye: coś źle liczysz Alu, albo ci go podrzucili już dużego :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tysz lubiem facetów z długimi włosami...;) Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nio ja........:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]bo ja taka niewinna jestem ...:diabloti:[/FONT] lilija bladolica:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']jeszcze u Klockowej napisz....:diabloti: :hmmmm: No dobra:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]jestem Madziu życzonka przekazałam i te co u Dilerowej były też :grins:[/FONT] To weź jeszcze zajrzyj do Klockowej, tam też zostawiłam dla cia bojowe zadanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: [quote name='Gonitwa']Tysz lubiem facetów z długimi włosami...;) Ooo, Alu, chyba Ci się synowa szykuje;):evil_lol: Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 madzia i medor napisał(a)::hmmmm: No dobra:evil_lol: To weź jeszcze zajrzyj do Klockowej, tam też zostawiłam dla cia bojowe zadanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: dziekuje ci moja droga za wieczorna dawke smiechu....:diabloti: Quote
basia2202 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Maga100']niemożliwe! :crazyeye: coś źle liczysz Alu, albo ci go podrzucili już dużego :evil_lol: oo.. to tak być mogło :cool3: może Ci wmówił kto, że Kuba dużo młodszy hehe :evil_lol: bo wieesz... mnie mama kiedyś powiedziała ;) że my z bratem to oboje "obcy" znaczy się... że ja niby znajda jestem... bo mnie na schodach kościoła znaleźli :evil_lol: a mój brat podrzutek... bo go podrzucili w koszyku na wycieraczkę :evil_lol: a może to odwrotnie było... :diabloti: tylko jakoś dziwnie podobni jesteśmy do rodziców :cool3: operacje plastyczne potrafią zdziałać cuda :eviltong: :roflt: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 dealer napisał(a):dziekuje ci moja droga za wieczorna dawke smiechu....:diabloti: Cała przyjemność po mojej stronie:loveu::loveu::loveu: 99,99 zł sie należy za tą przyjemność:diabloti: Quote
agnes1 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=2]Jako że dopiero teraz zrobiłam wgląd do WASZEGO blogaska to śpieszę z życzonkami:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Comic Sans MS]Na roczek- czerwony smoczek.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Na trzy latka- 'Chatka Puchatka'. Na pięć latek- parostatek. Na siedem lat- rowerek 'Skrzat' A na osiemnastkę co? Harley, skóra to jest to! Ćwieki, chromy, zimna stal. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Dajesz kopa, no i w dal !!!!! [/FONT][/FONT] Quote
agnes1 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=2]Jako że dopiero teraz zrobiłam wgląd do WASZEGO blogaska to śpieszę z życzonkami:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Comic Sans MS]Na roczek- czerwony smoczek.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Na trzy latka- 'Chatka Puchatka'. Na pięć latek- parostatek. Na siedem lat- rowerek 'Skrzat' A na osiemnastkę co? Harley, skóra to jest to! Ćwieki, chromy, zimna stal. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Dajesz kopa, no i w dal !!!!! [/FONT][/FONT] Quote
Paula Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dobry Wieczorek :multi: No to jeszcze raz zdrówko Qby :beerchug: 100 lat, 100 lat :drink1: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Maga100']niemożliwe! :crazyeye: coś źle liczysz Alu, albo ci go podrzucili już dużego :evil_lol: [FONT=Arial]z kapusty se wyciągnełam :eviltong:[/FONT] [quote name='Gonitwa']Tysz lubiem facetów z długimi włosami...;)[FONT=Arial]ma sie ten gust ;)[/FONT] [quote name='dealer']lilija bladolica:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]to o mnie ...to o mnie[/FONT] :oops: [quote name='madzia i medor']:hmmmm: No dobra:evil_lol: To weź jeszcze zajrzyj do Klockowej, tam też zostawiłam dla cia bojowe zadanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Ooo, Alu, chyba Ci się synowa szykuje;):evil_lol:[FONT=Arial]byłam u NAS u Klockowej ...podziękowałam :p[/FONT] [quote name='basia2202']oo.. to tak być mogło :cool3: może Ci wmówił kto, że Kuba dużo młodszy hehe :evil_lol: bo wieesz... mnie mama kiedyś powiedziała ;) że my z bratem to oboje "obcy" znaczy się... że ja niby znajda jestem... bo mnie na schodach kościoła znaleźli :evil_lol: a mój brat podrzutek... bo go podrzucili w koszyku na wycieraczkę :evil_lol: a może to odwrotnie było... :diabloti: tylko jakoś dziwnie podobni jesteśmy do rodziców :cool3: operacje plastyczne potrafią zdziałać cuda :eviltong: :roflt: [FONT=Arial]opowiem mu ...moze uwierzy ;)[/FONT] [FONT=Arial];) [/FONT] Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='agnes1'] [FONT=Georgia][SIZE=2]Jako że dopiero teraz zrobiłam wgląd do WASZEGO blogaska to śpieszę z życzonkami:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Comic Sans MS]Na roczek- czerwony smoczek.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Na trzy latka- 'Chatka Puchatka'. Na pięć latek- parostatek. Na siedem lat- rowerek 'Skrzat' A na osiemnastkę co? Harley, skóra to jest to! Ćwieki, chromy, zimna stal. [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Dajesz kopa, no i w dal !!!!! [/FONT][/FONT] [FONT=Arial]:multi:Aguś ...życzonka już przekazane...Qba bardzo dziękuje :loveu: A teraz udaje się do wyrka bo jutro udaję się w podróż [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://images12.fotosik.pl/100/b0786246b8c3f384.jpg .ale mo haryyyy !!!! jo tyz by takie chciala !!!!!! ,,,,,,,i mosz bardzoooooo gryfnegoooo syna kochaniutka !!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='zuzolandia']http://images12.fotosik.pl/100/b0786246b8c3f384.jpg .ale mo haryyyy !!!! jo tyz by takie chciala !!!!!! ,,,,,,,i mosz bardzoooooo gryfnegoooo syna kochaniutka !!!!!!!!!!! [FONT=Arial];)...niech i tak będzie ....a włoski no fajne fajne ...sama juz nie mam cierpliwości na odhodowanie swoich powyżej 4 cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko z samego ranka :multi::multi::multi: po wczorajszych deszczach jest słoneczko .....ale zimno ...brrrrrrrr....tylko naj naj naj ...że słoneczko świeci bo humorek mam zaraz lepszy :pczego i Wam życzę ;) [/FONT] Quote
sota36 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Aluniu ma! Gowinki bola!!!!!!?????? Po imprezie???? Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='sota36']Aluniu ma! Gowinki bola!!!!!!?????? Po imprezie???? :multi::multi:[FONT=Arial]:multi:my som monter :eviltong::eviltong::eviltong:;)[/FONT] Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Helloł Alu:multi::multi::multi::multi::multi::multi: u nas dzisiaj też słonko, tylko jakoś tak zimno :roll: Quote
Pysia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witaj Alu :) Szampan był? ;) Jak dorosły Qba ? :) Quote
clockwork Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś sąsiedzi musieli słuchać Vadera , Blind Guardianów dla złagodzenia nastroju , Nightwisha , a na koniec poszło na foollll...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madzialena będzie wiedziala o co biega :eviltong::eviltong::eviltong: Pain of Salvation :loveu:The Perfect Element;) aaa i przesłuchiwaliśmy Pawciowa nowa stronke ....;-) [/FONT] [FONT=Arial] tak wiem .... ten VOCAL z Pain of Salvation :loveu::loveu::loveu: jak pojade do tej Sverige... i bede na koncercie... to .... :mdleje: zrobie mu wszystko co bedzie chciał :oops::oops::oops: :diabloti: a pozatym [/FONT][FONT=Arial]WITAMY [/FONT]:razz::razz:[FONT=Arial] WAS U NAS[/FONT] :multi::multi::multi: Quote
drzalka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Helloł Ozzy :lol: Prawie jak Osbourne :evil_lol: Wpadajcie do nas :p Quote
basia2202 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł Alu:multi::multi::multi::multi::multi::multi: u nas dzisiaj też słonko, tylko jakoś tak zimno :roll: potwierdzam :p słonko jest, ale brr brr zimno :roll: Alusiu... witaj ach witaj!!:multi::loveu::B-fly::B-fly::B-fly: czemu Cię tak witam - nie pytaj :eviltong: :evil_lol: miziu miziu dla paszczulca:) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 czesc Aluniu jak 18stka przeszła? Quote
Recommended Posts