Medorowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:nie małego .....................ROGI...........:eviltong:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to [SIZE=-1]wymaga dużej wprawy chirurgicznej:roll::roll: No ale skoro jest mały, to jego brak, nie uczyni większej różnicy:evil_lol: Jak mnie usłyszy Pan Cezary, to będę miała różnicę:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale to [SIZE=-1]wymaga dużej wprawy chirurgicznej:roll::roll: No ale skoro jest mały, to jego brak, nie uczyni większej różnicy:evil_lol: Jak mnie usłyszy Pan Cezary, to będę miała różnicę:evil_lol: :razz:....kurde ...no bo my chyba nie o panu C. pisamy ...powiem tak potajemnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:.....miary niezgodne ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 czy wy ten tego caly czas gadacie o przyrodzeniu pana R :diabloti:? Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 evaxon napisał(a):czy wy ten tego caly czas gadacie o przyrodzeniu pana R :diabloti:? NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]rozmawiamy o Małym ....:eviltong:... Mały to Ozzy:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]rozmawiamy o Małym ....:eviltong:... Mały to Ozzy:diabloti: :grin: haha dziekuje za wyjasnienie:lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 groszek83 napisał(a)::oops: :-o Jakie tematy:razz:Groszku ...przecież to blożek Ozulka .....o Ozzulku Małym rozmawiamy:p evaxon napisał(a)::grin: haha dziekuje za wyjasnienie:lol:...ależ proszę Cię bardzo Ewuniu:p Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ...ależ proszę Cię bardzo Ewuniu:p :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 powiem tylko małe dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 evaxon napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu::loveu::evil_lol: Vectra napisał(a):powiem tylko małe dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu: dżem dobry ....truskawkowy:p Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 ;)przerywnik..................................... Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)przerywnik..................................... prosimy o nie przerywanie dialogów :mad: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):prosimy o nie przerywanie dialogów :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i tak KCM:loveu::loveu::loveu::eviltong: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)przerywnik..................................... przerywnik??:hmmmm: przeciez mowilas ze na nieglo mały mowice:niewiem: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 evaxon napisał(a):przerywnik??:hmmmm: przeciez mowilas ze na nieglo mały mowice:niewiem: buuhahhahha... tysz fakt:evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :roll: Sama nie wiem jak gorzej-mały czy przerywnik:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 groszek83 napisał(a)::roll: Sama nie wiem jak gorzej-mały czy przerywnik:evil_lol::evil_lol: tak źle i tak niedobrze... jak mały źle, jak przerywany... źle... podobno :roll: słyszalam od starszych koleżanek :roll::roll: Quote
Agga Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ...wiesz cos o czym ja nie wiem Wiem tylko tyle, że OZZY mały nie jest:diabloti: my właśnie weszliśmy przed chwilką do domku ...bo nas wcześniej Dogo wciągnęło To się nazywa moja droga UZALEŻNIENIE, diagnoza = niewylaczalne:cool3: clockwork napisała: a po trzecie.... moim największym marzeniem jest poznanie kiedyś tam kogoś NORMALNEGO! Myślisz, że to jest możliwe? MAŁY pozdrowiony ...własnie siedzi pod drzwiami i nie wiem czy nie chce siqCezary siedzi pod drzwiami???:eviltong: Tak Tak ...właśnie jesyeś u NAS w NASZYM blogasku ..... pOCHwa....moga być i rogi ...zawsze można urżnąć Alicja co ty piszesz:crazyeye: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 groszek83 napisał(a):Ciekawe których:siara::evil_lol: od tych starszych- przeca pisze...:p o ile starsze jeszcze żyją :roll::roll: Agga napisał(a): To się nazywa moja droga UZALEŻNIENIE, diagnoza = niewylaczalne:cool3: no i dopadło cie Alicjo moja mła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bydymy sie terapiowa cozamen obie do kupy... bo widzisz ja też znów na dogo.... grzecznościowo :oops::oops::oops: Myślisz, że to jest możliwe? no raczej nie ma takiej opcji - skazana dożywotnio na tych ze zrytymi beretami :placz::placz: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ALA nam sie gdzies zbunkrowała... to JA przywitam was wieczorowo w NASZEJ galerii:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BoJa2 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 chciałam tylko poinformować zainteresowane osoby,że od nas już wyszła jakiś czas temu:lol: Nie wiem tylko ,czy nie niesie Ozzulca opka:evil_lol: :evil_lol: bo Dulce dzisiaj szajba odbiła .:roll: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):chciałam tylko poinformować zainteresowane osoby,że od nas już wyszła jakiś czas temu:lol: Nie wiem tylko ,czy nie niesie Ozzulca opka:evil_lol: :evil_lol: bo Dulce dzisiaj szajba odbiła .:roll: :evil_lol: ooooo to długa droga ją czeka z małym na ręcach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts