Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :D Fajne te ostatki :multi: Szczególnie ostatnia - sjesta z wyciągniętą nóżką :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://images29.fotosik.pl/22/321feec093479373.jpg Jakie zaloty :loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] 1.poniedziałek był fatalistyczny:diabloti: 2.ha ha ...dziś w poczekalni u dentysty obok Magdy sklepu jakaś pani powiedziała dokładnie to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka relację zdała mi Magda;) 1. Jutro na pewno będzie lepiej:p:p:p 2.:evil_lol:Bo too sama mądrość;):loveu::loveu: Taś taś kici kici:loveu: http://images30.fotosik.pl/22/027cbe8357d3835f.jpg Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='paula_z']:D Fajne te ostatki :multi: Szczególnie ostatnia - sjesta z wyciągniętą nóżką :loveu:taaa zgrabna nózia na plan:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images29.fotosik.pl/22/321feec093479373.jpg Jakie zaloty :loveu:oni się bardzo lubia i kolezankują:p [quote name='madzia i medor']1. Jutro na pewno będzie lepiej:p:p:p 2.:evil_lol:Bo too sama mądrość;):loveu::loveu: Taś taś kici kici:loveu: http://images30.fotosik.pl/22/027cbe8357d3835f.jpg1.jutro musi być lepiej ......;)..... 2. tak tak ...złota myśl:evil_lol: 3. tak tak ......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']oni się bardzo lubia i kolezankują:p 1.jutro musi być lepiej ......;)..... 2. tak tak ...złota myśl:evil_lol: 3. tak tak ......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: 1. jAMENt:loveu::loveu: 2. :loveu: 3. :loveu: Alem siem wysiliłam:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Vectra']Dżem dobry :loveu: :loveu: :loveu::evil_lol:dobry:multi:w dżemie też wilk dżemie:eviltong: [quote name='madzia i medor']1. jAMENt:loveu::loveu: 2. :loveu: 3. :loveu: Alem siem wysiliłam:evil_lol::razz:ty mnię się nie wysilaj ...ty szanuj swoj intelekt na polowanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w lesie;) Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:dobry:multi:w dżemie też wilk dżemie:eviltong: :razz:ty mnię się nie wysilaj ...ty szanuj swoj intelekt na polowanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w lesie;) To my będziemy polować:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Myślałam, że to na nas:roll::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']To my będziemy polować:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Myślałam, że to na nas:roll::evil_lol::evil_lol: :razz:no wiesz ....czasem przeznaczeniu trzeba pomóc...........:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no wiesz ....czasem przeznaczeniu trzeba pomóc...........:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, szczególnie biorąc pod uwagę, że to przeznaczenie:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, szczególnie biorąc pod uwagę, że to przeznaczenie:evil_lol::grins::grins::grins:noooo koniecznie .......i on podejdzie i powie TO JA ...WASZE PRZEZNACZENIE:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 :loveu::loveu::loveu:dobrej nocki .....idę obmyślać PLAN:razz:....i trasę Quote
Vectra Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja już proszę , tylko nie wilki dżemiące :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:grins::grins::grins:noooo koniecznie .......i on podejdzie i powie TO JA ...WASZE PRZEZNACZENIE:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Achh, jak będzie cudownie:multi::loveu::loveu: Ale tylko jedno to przeznaczenie podejdzie?:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:dobrej nocki .....idę obmyślać PLAN:razz:....i trasę Każda droga prowadzi do Tych, nigdy do tamtych;);) [quote name='Vectra']Ja już proszę , tylko nie wilki dżemiące :evil_lol: Siostro, a Ty co masz przeciwko drzemiącym wilkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Bry dzionek:multi::multi::multi: a u nas padaaaaaa, bleeeeeee:cool3: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj ciociu Alu poszukująca, podobnie jak ja,przygód w lesie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Heloł sis :) Ale pasta za oknem:p, a ja muszę wyleżć:shake: Quote
malawaszka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Vectra napisał(a):Ja już proszę , tylko nie wilki dżemiące :evil_lol: hahahaha mnie sie to bardzo często przypomina wśród moich znajomych a oni nie kumają o co cho... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 witanko w ten "piękny" "słoneczny" dzionek :razz::loveu::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witanko Alu kochana :evil_lol: uper Ozzulek taka dzaba :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Imbir1']Bry dzionek:multi::multi::multi: a u nas padaaaaaa, bleeeeeee:cool3:Bry dzioneczek....u nas padało ale już nie pada...chwilowo [quote name='madzia i medor']Witaj ciociu Alu poszukująca, podobnie jak ja,przygód w lesie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj koffane dziecko...w lesie dziś spokój...niestety... [quote name='bonita']Heloł sis :) Ale pasta za oknem:p, a ja muszę wyleżć:shake:ja też wylazłam a nawet POJECHAŁAM ....cze SISTERSJO [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć:multi: Już pojechałaś?????Witanko!!!tak już jestem obecna w zdrojowym mieście... [quote name='malawaszka']hahahaha mnie sie to bardzo często przypomina wśród moich znajomych a oni nie kumają o co cho... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:u mnie też nie zakumali ...widać nie czytają tego co jedyne u słuszne czyli postów na dogo... [quote name='evaxon']witanko w ten "piękny" "słoneczny" dzionek :razz::loveu::evil_lol:witanko Ewuśka ciesząca się z pięknej pogody [quote name='teqquila']Witanko Alu kochana :evil_lol: uper Ozzulek taka dzaba :evil_lol: :evil_lol:Ozzulek to prawdziwa żaba dziś polazł przez kałużę a mógł suchymi łapami iść po chodniku To pisałam JA ...ALICJA Quote
Recommended Posts