Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']witanko z samego pieknego slonecznego rana:loveu:;)dobereczek .......ale z tym rankiem to chyba przesadziłaś lekko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znaczy z pięknym słonecznym .....u nas i słonko i chmurczaki:razz: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...i czlek blisko człeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajnie ...do nas oć:p...tosz pierdoło pisałam że wg mojego przelicznika stronek u Cia 100:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ah to chyba przez te % musze przestac :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Imbir1']:roflt::roflt::roflt::cool2: co ta moja Justyna ostatnio odwala:cool3: znowu się przez nią kawą oplułam:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj Alu s rana:diabloti::multi: dobsze ze to Ty sie olulas a nie monitor :evil_lol: :evil_lol: Witaj Alu Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']dobsze ze to Ty sie olulas a nie monitor :evil_lol: :evil_lol::multi::multi::multi:witam kolejna zaboxerowirusowaną/ :hmmmm:/ i poplutą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Alencjo:multi::multi: Zimno, szaro i do doopy... Nic misię nie chce, a mam dzisiaj kupę spraw do załatwienia:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj Alencjo:multi::multi: Zimno, szaro i do doopy... Nic misię nie chce, a mam dzisiaj kupę spraw do załatwienia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....tak od poniedziałku ......:hmmmm: kupę powiadasz;) Witaj miotająca się po nocy:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Madzia tom zaltw ta kupe i bedziesz miala spokoj :evil_lol: :evil_lol: nic Cie nie bedzie cislo :evil_lol: :evil_lol: Alu alez tom nie ja sie poplulam :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)dobereczek .......ale z tym rankiem to chyba przesadziłaś lekko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znaczy z pięknym słonecznym .....u nas i słonko i chmurczaki:razz: a u mnie brak chmurek:multi: i mozna chodzic w krótkim rekawku:multi: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):a u mnie brak chmurek:multi: i mozna chodzic w krótkim rekawku:multi: U nas też słoneczko wyłazi :multi: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']Madzia tom zaltw ta kupe i bedziesz miala spokoj :evil_lol: :evil_lol: nic Cie nie bedzie cislo :evil_lol: :evil_lol: Alu alez tom nie ja sie poplulam :evil_lol: :evil_lol::pto ja ci pozwalam ....też se popluj ....jak wszyscy to wszyscy ...w końcu cza sie integrować:evil_lol: [quote name='evaxon']a u mnie brak chmurek:multi: i mozna chodzic w krótkim rekawku:multi:chmurki są i słonko jest , rękawek krótki tez ....ja chciałam sobie nózie opalić a w krótkich spodenkach za chłodno [quote name='bonita']U nas też słoneczko wyłazi :multi:;)posłuchało jak marudzisz:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] chmurki są i słonko jest , rękawek krótki tez ....ja chciałam sobie nózie opalić a w krótkich spodenkach za chłodno ło boze ale maruda:shake::evil_lol:ciesz sie z tego co masz:eviltong: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 hehe dzieks za pozowlenie ja wolem inaczej sie integrowac nie przez pluciem :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...pociąg miał qrna spóźnienie 25 minutek:diabloti:własnie dotarlim ...dziecko cale zdrowe ...niech se jedzie znów bo już mnie od kompka odgania:diabloti: a przez Tychy ....Cezary nie chciał ...pewno się nie zna jak należy z Gliwic do Rybolka jechać:eviltong: to jak Wy jechali?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: toż nie ma innej drogi do Gliwic, jak nie przez Tychy :shake::shake: o matko... kółko zrobiliśta :evil_lol::evil_lol: BRY BRY!!!! :multi::multi: Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 hej Alu :oops: sorka, że nie wyszło tak jak się umawiałyśmy :shake: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']ło boze ale maruda:shake::evil_lol:ciesz sie z tego co masz:eviltong::evil_lol:cieszkam cieszkam ...marzyłam se ino [quote name='teqquila']hehe dzieks za pozowlenie ja wolem inaczej sie integrowac nie przez pluciem :evil_lol: :evil_lol::hmmmm: a jak chcesz się inaczej przed kompkiem integrować:evil_lol: [quote name='clockwork']to jak Wy jechali?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: toż nie ma innej drogi do Gliwic, jak nie przez Tychy :shake::shake: o matko... kółko zrobiliśta :evil_lol::evil_lol: BRY BRY!!!! :multi::multi: :diabloti:no widzisz ...pokazałabyś Cezaremu tę jedyną słuszną drogę a ty nic......potem jeździmy przez jakieś Ochójce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']hej Alu :oops: sorka, że nie wyszło tak jak się umawiałyśmy :shake:;)oki ...karmełka zakupiona ...Ozzy żyje :p Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Vectra']witanko , mizianko , dziś idę na poczte :p;)oki ...tylko nie zabłądź:p...będę oczekiwać Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :diabloti:no widzisz ...pokazałabyś Cezaremu tę jedyną słuszną drogę a ty nic......potem jeździmy przez jakieś Ochójce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej Aluś... przez Ochojec pędziłaś... a to już prawie pod moimi oknami śmiglaiście :p Doberek z rana, popijany kawką... u mnie troszkę później, bo przecież godzinę do tyłu tu chodzimy ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='anetta']Witanko Jaką Ozzy ma ciekawą piłe :)));)pilka Dulkowa [quote name='evaxon']oo mordulce:multi::pnooo aż 2 sztuki uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6315103#post6315103 Quote
Gosia>>> Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 czesc Alu:) Czy Ozzy odpoczywa sobie na brzuszku? Przecudne mordulce, mizianko dla Ozzyego. Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:....tak od poniedziałku ......:hmmmm: kupę powiadasz;) Witaj miotająca się po nocy:evil_lol: Od poniedziałku najlepeij zacząć od załatwiania:grins::grins::grins: Potem cały tydzień lżejszy:diabloti: [quote name='teqquila']Madzia tom zaltw ta kupe i bedziesz miala spokoj :evil_lol: :evil_lol: nic Cie nie bedzie cislo :evil_lol: :evil_lol: Alu alez tom nie ja sie poplulam :evil_lol: :evil_lol: Niestety nie załatwiłam do końca, jutro cdn:grins::grins: [quote name='clockwork']to jak Wy jechali?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: toż nie ma innej drogi do Gliwic, jak nie przez Tychy :shake::shake: o matko... kółko zrobiliśta :evil_lol::evil_lol: BRY BRY!!!! :multi::multi: Bo wszystkie drogi prowadzą do Tychów;):loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6315103#post6315103 :shake: O cholera, ale akcja :angryy: Oby szybko domek się znalazł :kciuki: Dobry wieczorek Alu :multi: Dogo mi muuuuuuuuuli :roll: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Gosia>>>;6317389 napisał(a): czesc Alu:) Czy Ozzy odpoczywa sobie na brzuszku? Przecudne mordulce, mizianko dla Ozzyego.tak Ozzy często tak sobie leży ....typ leniwca;) [quote name='madzia i medor']Od poniedziałku najlepeij zacząć od załatwiania:grins::grins::grins: Potem cały tydzień lżejszy:diabloti: Niestety nie załatwiłam do końca, jutro cdn:grins::grins: Bo wszystkie drogi prowadzą do Tychów;):loveu::loveu::loveu:poniedziałek był fatalistyczny:diabloti: ha ha ...dziś w poczekalni u dentysty obok Magdy sklepu jakaś pani powiedziała dokładnie to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka relację zdała mi Magda;) [quote name='paula_z']:shake: O cholera, ale akcja :angryy: Oby szybko domek się znalazł :kciuki: Dobry wieczorek Alu :multi: Dogo mi muuuuuuuuuli :roll:akcja błyskawiczna .....dziewczyny są wspaniałe.. Dobry wieczoreczek ....:p Quote
Recommended Posts