Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']witanko z samego pieknego slonecznego rana:loveu:;)dobereczek .......ale z tym rankiem to chyba przesadziłaś lekko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znaczy z pięknym słonecznym .....u nas i słonko i chmurczaki:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...i czlek blisko człeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fajnie ...do nas oć:p...tosz pierdoło pisałam że wg mojego przelicznika stronek u Cia 100:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ah to chyba przez te % musze przestac :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Imbir1']:roflt::roflt::roflt::cool2: co ta moja Justyna ostatnio odwala:cool3: znowu się przez nią kawą oplułam:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj Alu s rana:diabloti::multi:
dobsze ze to Ty sie olulas a nie monitor :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Alu

Posted

[quote name='teqquila']dobsze ze to Ty sie olulas a nie monitor :evil_lol: :evil_lol::multi::multi::multi:witam kolejna zaboxerowirusowaną/ :hmmmm:/ i poplutą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj Alencjo:multi::multi:
Zimno, szaro i do doopy...
Nic misię nie chce, a mam dzisiaj kupę spraw do załatwienia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....tak od poniedziałku ......:hmmmm: kupę powiadasz;)

Witaj miotająca się po nocy:evil_lol:

Posted

Madzia tom zaltw ta kupe i bedziesz miala spokoj :evil_lol: :evil_lol: nic Cie nie bedzie cislo :evil_lol: :evil_lol:
Alu alez tom nie ja sie poplulam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)dobereczek .......ale z tym rankiem to chyba przesadziłaś lekko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znaczy z pięknym słonecznym .....u nas i słonko i chmurczaki:razz:
a u mnie brak chmurek:multi: i mozna chodzic w krótkim rekawku:multi:

Posted

[quote name='teqquila']Madzia tom zaltw ta kupe i bedziesz miala spokoj :evil_lol: :evil_lol: nic Cie nie bedzie cislo :evil_lol: :evil_lol:
Alu alez tom nie ja sie poplulam :evil_lol: :evil_lol::pto ja ci pozwalam ....też se popluj ....jak wszyscy to wszyscy ...w końcu cza sie integrować:evil_lol:

[quote name='evaxon']a u mnie brak chmurek:multi: i mozna chodzic w krótkim rekawku:multi:chmurki są i słonko jest , rękawek krótki tez ....ja chciałam sobie nózie opalić a w krótkich spodenkach za chłodno

[quote name='bonita']U nas też słoneczko wyłazi :multi:;)posłuchało jak marudzisz:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

chmurki są i słonko jest , rękawek krótki tez ....ja chciałam sobie nózie opalić a w krótkich spodenkach za chłodno

ło boze ale maruda:shake::evil_lol:ciesz sie z tego co masz:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...pociąg miał qrna spóźnienie 25 minutek:diabloti:własnie dotarlim ...dziecko cale zdrowe ...niech se jedzie znów bo już mnie od kompka odgania:diabloti:
a przez Tychy ....Cezary nie chciał ...pewno się nie zna jak należy z Gliwic do Rybolka jechać:eviltong:

to jak Wy jechali?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
toż nie ma innej drogi do Gliwic, jak nie przez Tychy :shake::shake: o matko... kółko zrobiliśta :evil_lol::evil_lol:

BRY BRY!!!! :multi::multi:

Posted

[quote name='evaxon']ło boze ale maruda:shake::evil_lol:ciesz sie z tego co masz:eviltong::evil_lol:cieszkam cieszkam ...marzyłam se ino

[quote name='teqquila']hehe dzieks za pozowlenie ja wolem inaczej sie integrowac nie przez pluciem :evil_lol: :evil_lol::hmmmm: a jak chcesz się inaczej przed kompkiem integrować:evil_lol:

[quote name='clockwork']to jak Wy jechali?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
toż nie ma innej drogi do Gliwic, jak nie przez Tychy :shake::shake: o matko... kółko zrobiliśta :evil_lol::evil_lol:

:diabloti:no widzisz ...pokazałabyś Cezaremu tę jedyną słuszną drogę a ty nic......potem jeździmy przez jakieś Ochójce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']hej Alu :oops: sorka, że nie wyszło tak jak się umawiałyśmy :shake:;)oki ...karmełka zakupiona ...Ozzy żyje :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:diabloti:no widzisz ...pokazałabyś Cezaremu tę jedyną słuszną drogę a ty nic......potem jeździmy przez jakieś Ochójce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hej Aluś... przez Ochojec pędziłaś... a to już prawie pod moimi oknami śmiglaiście :p

Doberek z rana, popijany kawką... u mnie troszkę później, bo przecież godzinę do tyłu tu chodzimy ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:....tak od poniedziałku ......:hmmmm: kupę powiadasz;)

Witaj miotająca się po nocy:evil_lol:

Od poniedziałku najlepeij zacząć od załatwiania:grins::grins::grins: Potem cały tydzień lżejszy:diabloti:
[quote name='teqquila']Madzia tom zaltw ta kupe i bedziesz miala spokoj :evil_lol: :evil_lol: nic Cie nie bedzie cislo :evil_lol: :evil_lol:
Alu alez tom nie ja sie poplulam :evil_lol: :evil_lol:
Niestety nie załatwiłam do końca, jutro cdn:grins::grins:
[quote name='clockwork']to jak Wy jechali?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Bo wszystkie drogi prowadzą do Tychów;):loveu::loveu::loveu:

Posted

Gosia>>>;6317389 napisał(a):

czesc Alu:) Czy Ozzy odpoczywa sobie na brzuszku? Przecudne mordulce, mizianko dla Ozzyego.
tak Ozzy często tak sobie leży ....typ leniwca;)

[quote name='madzia i medor']Od poniedziałku najlepeij zacząć od załatwiania:grins::grins::grins: Potem cały tydzień lżejszy:diabloti:

Niestety nie załatwiłam do końca, jutro cdn:grins::grins:

Bo wszystkie drogi prowadzą do Tychów;):loveu::loveu::loveu:poniedziałek był fatalistyczny:diabloti:

ha ha ...dziś w poczekalni u dentysty obok Magdy sklepu jakaś pani powiedziała dokładnie to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka relację zdała mi Magda;)

[quote name='paula_z']:shake: O cholera, ale akcja :angryy: Oby szybko domek się znalazł :kciuki:

Dobry wieczorek Alu :multi:

Dogo mi muuuuuuuuuli :roll:akcja błyskawiczna .....dziewczyny są wspaniałe..
Dobry wieczoreczek ....:p