Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:

to fota specjalnie dla HANNY R.

O Boshe !!!!
Mój synek :loveu:
Jaki przystojny !!!! :loveu:
Całkiem podobny do mnie ! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O Boshe !!!!
Całkiem podobny do mnie ! :loveu: :loveu: :loveu:

bluzki macie toćka w toćke identik i kolor i fason :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Łaa, Ala się cieszy z naszych odwiedzin! :multi: :multi: :loveu::multi:no jasne ze sie cieszę:p

[quote name='tygra']ależ on ma tych piłek... do koloru do wyboru
oj ....to nie tak ......to piłeczki odchodzą i przychodzą następne;)

[quote name='HankaRupczewska']O Boshe !!!!
Całkiem podobny do mnie ! :loveu: :loveu: :loveu::loveu:wiedziałam Haniu ze sie ucieszysz:eviltong:

[quote name='Vectra']bluzki macie toćka w toćke identik i kolor i fason :diabloti:hi hi hi

[quote name='Basia_Sz']Dziołchy no co Wy :mad: Co z Waszym tempem tutaj? Ta strona padnie w nocy, a w nocy to ja będę spać i się nie załapię na imprę :placz: Wredne baby.... :mad:za dużo fot dałam to i rozmówcy pryśli:razz:

[quote name='paula_z']Witanko Alu z wieczorka :pheyka Paula:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']witaj

czesc......

kkkurde biedne piłki czy mój portfel

piłki........zdecydowanie........:diabloti:

;)ja mam 5-6 latkowe ...scesz

to fajny wiek....juz pyskuja...juz sie potrafia postawic a przy tym byc jak plaster na serce jak tylko chca:loveu:

człowieku małej wiary

od razu wielkie słowa....:lol:

sie skombinuje

:oops:niemoralne u mnie prawie wszystko:diabloti:

helloł Madziu

pozwoliłam sobie skomentowac pare Twoich odpowiedzi...buzka...:loveu:

Posted

.............witaj :mad::mad::mad: przeczytałam te milony stron:cool1: zagadanych:cool1:...............i wiesz co?????
NIE WSTAWIŁAŚ ANI JEDNEJ FOTY OZZULCA!!!!!!!!!
a to przecież jego blog.nie twój..............pozdrawiam:angryy::angryy::angryy:
KKkurde az się zdenerwowałam normalnie, no:cool1:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witaj sąsiadko we wtorek :loveu: Na całe szczęście wzięłyście sobie do serca moje sugestie i poczekałyście na mnie :evil_lol:witaj sąsiadeczko

[quote name='tygra']cześć Alu!!!!cześć !!!

[quote name='malawaszka']to jeszcze zależy w co każą wierzyć :diabloti:w nas masz wierzyć w nas ...:eviltong:

[quote name='bonita']Cześć Alu :)
Już w pseckolu jesteś? :)
od 7 rano:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']pozwoliłam sobie skomentowac pare Twoich odpowiedzi...buzka...:loveu:a komentujże se dobra kobieto...buźka

Gosia>>>;4893721 napisał(a):
Cześc Alu:):):):) Miłego dnia życze.
z wzajemnością Gosiu

[quote name='dealer']Dzien dobry Alicjo...co sie dzieje? kto jest chory? dlaczego mialam tak malo do nadrabiania?:diabloti:...po czajnik pojechałam do sklepu ...a potem to już sił na dogo nie było:evil_lol:

[quote name='dealer']iiii...wroble mnie doniesli ze mnie wczoraj dobijalas na gie..znaczy sie dobijalas....a gdzie ja bylam?:razz:ano dobijałam ...impresario mnie posłali do cię:razz:

[quote name='BeaC'].............witaj :mad::mad::mad: przeczytałam te milony stron:cool1: zagadanych:cool1:...............i wiesz co?????
NIE WSTAWIŁAŚ ANI JEDNEJ FOTY OZZULCA!!!!!!!!!
a to przecież jego blog.nie twój..............pozdrawiam:angryy::angryy::angryy:
KKkurde az się zdenerwowałam normalnie, no:cool1:
weź no Bea nie świruj toż były foty ...nawet se Cezarego mogłas wspomnieć;)

Witam jużem po pracy teraz z Ozzym na siq....i ruszam w teren na dogo:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Kurde balans.. byłam tu już i nic nie napisałam???? :niewiem:

WITAJ ALU! :loveu:;)niemiec .....jak nic niemiec

[quote name='Kate I Luka']Cześć ciężko pracująca Alucjo. Tu bardzo ciężko pracująca Kasia. :diabloti:witaj zapracowana Kasieńko

Posted

[quote name='clockwork']Ala czy ty żyjesz?? martwie sie o ciebie... nic nie nagadane :cool1:
wiem, wiem... masz szlaban na kompa :diabloti:
:mad:....a któż .......to ci podebral kompka......:diabloti:...buuuuuuuuuuu
bo mnie nikt......

[quote name='evaxon']dziendoberek Alu :).....doberek Ewciu:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:....a któż .......to ci podebral kompka......:diabloti:...buuuuuuuuuuu
bo mnie nikt......

.....doberek Ewciu:loveu:

dlatego sie martwiłam bo wiem jak to boli jak ci kompka odbiorą...
Pawcio dziś zgrzytnął mi sprzęcior :placz: dotarłam dopiero teraz ... bo on pojechał do Czech na koncert :multi:

Posted

[quote name='clockwork']dlatego sie martwiłam bo wiem jak to boli jak ci kompka odbiorą...
Pawcio dziś zgrzytnął mi sprzęcior :placz: dotarłam dopiero teraz ... bo on pojechał do Czech na koncert :multi:
:loveu:chociaż ktoś się o mnie martwi ......bo w domu są tacy co chętnie by mnie odcieli od kompka:mad:........
No jak fajnie jak czasem TZci wybywają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: