jonQuilla Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja mam gdzieś tak 170cm, mój były był ode mnie wyższy o jakieś 5cm...nie chodzę w obcasach więc kij z tym, nie ma znaczenia aczkolwiek teraz skłamałabym gdybym napisała że u 'obecnego kolegi' ;) nie doceniam jego wzrostu....cholernie mi się podoba to że jest taki 'wielki' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ale tu rozgorzała dyskusja:evil_lol: mój małżonek jest ode mnie wyższy o 8 cm i mi to pasuje, bo obcasów raczej nie noszę:eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='fioneczka']Ala !! Ozullek skostniał z zimna i się przewrócił ... qrcze nie powinniście tak długo na mrozie z nim chodzić ;) http://global.images10.fotosik.pl/793/1419bf5412627a48.jpg długo odtajał ? Dobre:) pzdr. Quote
tatankas Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja tam się cieszę,szyja od patrzenia w górę nie boli ;) A przeważnie na płaskim też chodzę,przy dzieciakach to trzeba coś wygodnego do biegania wybierać,a nie,żeby noga lepiej wyglądała ;) Quote
Alicja Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ja tam na obcasach nie chodzę więc TZ zawsze będzie wyższy ode mnie :grins: Quote
Doginka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No proszę, ja to mam szczęście - zawsze jak do Ciebie zaglądam to trafiam na foty i na fajne dyskusje:lol: Przystojny ten misiowo-sportowy TZ Tatankas Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Alicja napisał(a):Ja tam na obcasach nie chodzę więc TZ zawsze będzie wyższy ode mnie :grins: Ty to możesz i śmigać w podwójnych obcasach :evil_lol: Ja też wolę misiowatych :grins: Quote
tatankas Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Alicja napisał(a):Ja tam na obcasach nie chodzę więc TZ zawsze będzie wyższy ode mnie :grins: No właśnie,nie ma takich obcasów dla ciebie,byś męża przewyższyła :D Doginka napisał(a):No proszę, ja to mam szczęście - zawsze jak do Ciebie zaglądam to trafiam na foty i na fajne dyskusje:lol: Przystojny ten misiowo-sportowy TZ Tatankas U Alicji zawsze świetne dyskusje i foty :) Dziękować,mi też się podobać ;) Vectra napisał(a):Ty to możesz i śmigać w podwójnych obcasach :evil_lol: Ja też wolę misiowatych :grins: Dokładnie-Alicja w 18cm szpilach będzie równa z mężem-w ogóle robią tak wysokie hehe Misiowi TZ-towie górą :) Quote
fioneczka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 pomimo, iż mój wzrost nie jest jakiś "oszałamiający" to i tak zawsze wśród rówieśników szkolnych byłam wśród tych których to głowy na korytarzu szkolnym było widać zawsze zazdrościłam tym małym, nie wiem dlaczego :stupid: jednak przyszedł czas kiedy zaczęłam dumnie nosić łepetynę w górze bo "wysokość" zaczęła mi się podobać ... któregoś dnia w gronie koleżanek rzuciłam stwierdzenie że "ludzie to się od 165 cm zaczynają" ;) ... no i doopa kilka z nich tak sobie do serca to wzięło że do dziś ze mną nie gada ;) Ala ile masz ? :hmmmm: :diabloti: Quote
fioneczka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 tatankas napisał(a):Nagrabiłaś sobie,Ala ma 160cm :D hahaha czyli jest na pograniczu :diabloti: a teraz bardzo mi się spieszy :scared: :evil_lol: Quote
baster i lusi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 fioneczka napisał(a):hahaha czyli jest na pograniczu :diabloti: a teraz bardzo mi się spieszy :scared: :evil_lol: najlepiej narozrabiać i uciekać:eviltong::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 fioneczka napisał(a):pomimo, iż mój wzrost nie jest jakiś "oszałamiający" to i tak zawsze wśród rówieśników szkolnych byłam wśród tych których to głowy na korytarzu szkolnym było widać zawsze zazdrościłam tym małym, nie wiem dlaczego :stupid: jednak przyszedł czas kiedy zaczęłam dumnie nosić łepetynę w górze bo "wysokość" zaczęła mi się podobać ... któregoś dnia w gronie koleżanek rzuciłam stwierdzenie że "ludzie to się od 165 cm zaczynają" ;) ... no i doopa kilka z nich tak sobie do serca to wzięło że do dziś ze mną nie gada ;) Ala ile masz ? :hmmmm: :diabloti: Też miałam w szkole podstawowej niewielki kompleks z powodu swojego wzrostu bo byłam zawsze jedna z najwyższych...wystrzeliłam szybko i potem reszta dzieciaków nadganiała. Dopiero w gimnazjum zaczęłam doceniać swoje 170cm wzrostu, chłopcy zaczęli wtedy też rosnąć w górę więc mi się 'zmalało' ;) Uważam swój wzrost za idealny...ani za wysoka ani za niska :) Miałam w liceum koleżankę, które miała 187cm wzrostu...szczupła, ładna i zakompleksiona, zawsze zgarbiona :roll: Dopiero jak poznała swojego obecnego męża to rozkwitła i teraz niezła z niej laska :cool3: a facet jest od niej o głowę niższy :) Quote
Iv_ Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: a daj Ty czasem coś jeść biedakowi :mad: niech nie je ziemi i śniegu :shake: http://images10.fotosik.pl/793/e04fe4bc4c2103ab.jpg :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ja mam koleżankę , która ma 197cm wzrostu , nigdy nie nosi szpilek niższych niż z 15cm ... jej mąż jest niższy o głowę odemnie .. ja mam 173cm wzrostu :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 tatankas napisał(a):Nigdy nie było problemu,włosy sobie postawi na jeża i jest git :D:D:D Haha no fakt :lol: Vectra napisał(a):ja mam koleżankę , która ma 197cm wzrostu , nigdy nie nosi szpilek niższych niż z 15cm ... jej mąż jest niższy o głowę odemnie .. ja mam 173cm wzrostu :diabloti: O kurde. :diabloti: Quote
Alicja Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Doginka napisał(a):No proszę, ja to mam szczęście - zawsze jak do Ciebie zaglądam to trafiam na foty i na fajne dyskusje:lol: Przystojny ten misiowo-sportowy TZ Tatankas [FONT=Arial]masz czuja ;) [/FONT] Vectra napisał(a):Ty to możesz i śmigać w podwójnych obcasach :evil_lol: Ja też wolę misiowatych :grins: [FONT=Arial]:cool3: ni mom , nie chadzam :shake:[/FONT] tatankas napisał(a):No właśnie,nie ma takich obcasów dla ciebie,byś męża przewyższyła :D U Alicji zawsze świetne dyskusje i foty :) Dziękować,mi też się podobać ;) Dokładnie-Alicja w 18cm szpilach będzie równa z mężem-w ogóle robią tak wysokie hehe Misiowi TZ-towie górą :) [FONT=Arial] kupię sobie drabinę :diabloti:[/FONT] fioneczka napisał(a):pomimo, iż mój wzrost nie jest jakiś "oszałamiający" to i tak zawsze wśród rówieśników szkolnych byłam wśród tych których to głowy na korytarzu szkolnym było widać zawsze zazdrościłam tym małym, nie wiem dlaczego :stupid: jednak przyszedł czas kiedy zaczęłam dumnie nosić łepetynę w górze bo "wysokość" zaczęła mi się podobać ... któregoś dnia w gronie koleżanek rzuciłam stwierdzenie że "ludzie to się od 165 cm zaczynają" ;) ... no i doopa kilka z nich tak sobie do serca to wzięło że do dziś ze mną nie gada ;) Ala ile masz ? :hmmmm: :diabloti: :mad::mad::mad: tatankas napisał(a):Nagrabiłaś sobie,Ala ma 160cm :D [FONT=Arial] i boi się ...nawet się nie odzywa :diabloti:[/FONT] fioneczka napisał(a):hahaha czyli jest na pograniczu :diabloti: a teraz bardzo mi się spieszy :scared: :evil_lol: :diabloti: baster i lusi napisał(a):najlepiej narozrabiać i uciekać:eviltong::evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 jonQuilla napisał(a):Też miałam w szkole podstawowej niewielki kompleks z powodu swojego wzrostu bo byłam zawsze jedna z najwyższych...wystrzeliłam szybko i potem reszta dzieciaków nadganiała. Dopiero w gimnazjum zaczęłam doceniać swoje 170cm wzrostu, chłopcy zaczęli wtedy też rosnąć w górę więc mi się 'zmalało' ;) Uważam swój wzrost za idealny...ani za wysoka ani za niska :) Miałam w liceum koleżankę, które miała 187cm wzrostu...szczupła, ładna i zakompleksiona, zawsze zgarbiona :roll: Dopiero jak poznała swojego obecnego męża to rozkwitła i teraz niezła z niej laska :cool3: a facet jest od niej o głowę niższy :) [FONT=Arial] fajnie się masz :cool3:też chciałam być wyższa :roll:[/FONT] Iv_ napisał(a):Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: a daj Ty czasem coś jeść biedakowi :mad: niech nie je ziemi i śniegu :shake: http://images10.fotosik.pl/793/e04fe4bc4c2103ab.jpg :diabloti: :diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]tam COŚ zamarzło i je z zamrażarki :p[/FONT] Vectra napisał(a):ja mam koleżankę , która ma 197cm wzrostu , nigdy nie nosi szpilek niższych niż z 15cm ... jej mąż jest niższy o głowę odemnie .. ja mam 173cm wzrostu :diabloti: FredziaFredzia napisał(a):Haha no fakt :lol: O kurde. :diabloti: [FONT=Arial]znajomej córka ma jakieś 180 cm , a mąż 170 są ze sobą od liceum , a pobrali się chyba po 6 latach znajomości , Kaśka mogła mieć każdego bo jest naprawdę atrakcyjną laską ...Sebastian też niczego sobie ...wzrost to nie wszystko , uroda to pikuś ...liczy się ,,wnętrze ,,[/FONT] Quote
tatankas Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Alu jak ładnie powiedziane-taka z ciebie romantyczka :) Quote
Doginka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 fioneczka napisał(a):... w gronie koleżanek rzuciłam stwierdzenie że "ludzie to się od 165 cm zaczynają" ;) ... Oszszsz w mordę jeża, załapałam się na styk:crazyeye::roflt: Fioneczka uważaj bo Cię Ala swoim brytanem poszczuje:mad:...:lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial] fajnie się masz :cool3:też chciałam być wyższa :roll:[/FONT] [FONT=Arial]tam COŚ zamarzło i je z zamrażarki :p[/FONT] [FONT=Arial]...uroda to pikuś ...liczy się ,,wnętrze ,,[/FONT] ...portfffela:hmmmm: Quote
Julia Wielogorska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 hehehehe .................. portffela:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre:cool3: Quote
jonQuilla Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dzisiaj na gg odezwał się do mnie taki tam stary znajomy i składa mi życzenia, na początku nie wiedziałam o co mu chodzi i pytam się go a on do mnie z tekstem 'no bo jesteś taka słodka i okrągła jak pączek', rozwalił mnie...uznałam że fakt mogłabym być maskotką tłustego czwartku a on 'nie, jednak nie jesteś jak pączek...nie jesteś nadziana' ;) hahahaha....czar prysł, wszystko kręci się koło kasy ;) nawet pączkiem nie można być. Jakoś tak z tym portfelem mi się skojarzyło. Quote
Alicja Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) tatankas napisał(a):Alu jak ładnie powiedziane-taka z ciebie romantyczka :) daleko mi do romantyzmu ;) Doginka napisał(a):Oszszsz w mordę jeża, załapałam się na styk:crazyeye::roflt: Fioneczka uważaj bo Cię Ala swoim brytanem poszczuje:mad:...:lol: ...portfffela:hmmmm: akuratnie dla mnie zawartość portfela znajomych nie ma żadnego znaczenia a tym bardziej pod tym kątem nie szukałam swojej 2giej połowy :) ... najważniejsze jest w człowieku to , że można na nim polegać w każdej sytuacji , że potrafi iść na kompromis , że potrafi porozmawiać na każdy temat , że potrafi zrozumieć potrzeby 2giego człowieka ... oczywiście wszystko to dziala w 2 strony jonQuilla napisał(a):Dzisiaj na gg odezwał się do mnie taki tam stary znajomy i składa mi życzenia, na początku nie wiedziałam o co mu chodzi i pytam się go a on do mnie z tekstem 'no bo jesteś taka słodka i okrągła jak pączek', rozwalił mnie...uznałam że fakt mogłabym być maskotką tłustego czwartku a on 'nie, jednak nie jesteś jak pączek...nie jesteś nadziana' ;) hahahaha....czar prysł, wszystko kręci się koło kasy ;) nawet pączkiem nie można być. Jakoś tak z tym portfelem mi się skojarzyło. no raczej jednoznacznie to wyszło .... Julia Wielogorska napisał(a):masakra :) ubawiłam sie :) musisz częściej wstępować :) Edited February 17, 2012 by Alicja Quote
Recommended Posts