Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIC. Rex jest BARDZO łakomy wiec poprostu połyka i dalej swoje..... Tyle ze suchego chlebka to już nie rusza. Pół roku temu kradł całe bochenki....
Zrobiło się z pieska PANISKO :-)
Ale choć nie ma kłopotów z podaniem leków. Z mięchem połyka wszystko.

Posted

Elu ja tu jestem i staram się po cichu kontrolować, co się dzieje, nie zapominam o Was, tylko czas jakoś mi się skraca:niewiem:, moje stado zdrowe, tylko Paweł sobie zawalik zafundował i teraz twierdzi, że lepiej szybko skończyć z tymi ziemskimi problemami :cool3: !
A to od cioci Ani :calus:.

Posted

Paskuda! Ja ostatnio to już nie wiem jak się nazywam, a Ty chcesz żebym wszystkich moich najmilszych odwiedzała. Jeśli Pawłowi uda się wykonać skok za TM, to zostawię mije potfforki pod opieką sąsiadów i przyjadę wyżreć Twoje lody!

Posted

Bardzo milo sie tak wypoczywa na podusiach :loveu: mozna glowke połozyc, zdrzemnac sie chwilke :p Pancia pstryknie fotke (czemu tylko jedna?),
a ciotki beda podziwiac :lol:

Posted

Odwiedziliśmy dzisiaj naszego Pana Doktora. Rexik był BAAAARDZO proszę cioć grzeczny. Będziemy chodzić, ot tak dla pewnośni i na wszelki wypadek, jak zaproponował Pan Doktor co drugi tydzień, W końcu Rexik to starszy pan,,,,,

Posted

Zoreczka zaczyna mieć coraz większe problemy ze wstawaniem.... Jak leży na kanapie to OK bo wystarczy spuścić nózki, ale kiedy leży na posłanku to wstanie jest problemem i wysiłkiem....
Czekamy na gorrrrące słonko. Wygrzeje Zoruni stawy i NAPEWNO będzie lepiej.
Zaczęła wreszcze Kruszynka jeść mięsko i mamunia się bardzo z tego cieszy. Specjalnie Zoruni gotujemy i jest do czego dołożyć leki na wzmocnienie kosteczek Ksieżniczki.....

Posted

Oj! Chyba trzeba wzmocnic leczenie kardiologiczne Rexiulka....
Przyduszło go dzisiaj w dzień. Enarenal na nocke raczej juz nie starcza...
Jutro idziemy wobec tego do wecika....