Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma NIEPODPORZĄDKOWANIE SIĘ NINIEJSZEMU WEZWANIU SPOWODUJE...eee jeszcze nie wiem co, ale na pewno coś okropnego.[/quote']

Ja wiem co. Tylko na pewno nie będzie to okropne, dla nas ma się rozumieć. Ma nas zaprosić na LODY!!! Domowe. Ja chce czekoladowe :eating:

Posted

Nie widzi traci węch ale słyszy.Polizuje sobie od czasu du czasu pasztecik z indyka. NIC innego nie chce.
Mozemy tylko czekać. Dreptamy codziennie do weta. Oddycha sobie tlenem .Ja nie mogę podjąć decyzji. Czuję ze Franek jeszcze chce z nami być. On w tej swojej bezsilnosci kiedy biorę go na ręce próbuje się przytulać Zaglądnij czase Asiu na miau. Tam pisze tylko o Franiu

Posted

Dzielna kobieta jesteś :Rose:
Wam przede wszystkim zdrowia, wszystkim bez wyjątku, zdrowia i zdrowia i jeszcze raz zdrowia, a także zdrowia, no i oczywiście zdrowia. Pociechy z dzieci nie życzę, bo co za dużo to niezdrowo :cool3:
Ucałowania dla Wszystkich i dodatkowe dla Franusia.:calus:

Posted

:tree1:Kochana Elu, co tu pisać, kiedy Ty wiesz, że życzę Tobie i Twoim bliskim samych dobrych rzeczy! Pogadaj w Wigilię z chłopakami i powiedz im, że mają zakaz chorowania.