anula1959 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='tomcug']Teraz trzymam kciuki za to, żeby Bunia szybko doszła do siebie. :lol:[/quote] I ja też , ja też:lol: Quote
wisela1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Bunia znosi dyskomfort dzielnie...... ale widać że cierpi.. Nawet za mną do łazienki nie przydreptała..Leży maleństwo na samym środku pokoju i wodzi tymi niewidzącymi ślepkami za każdym dźwiękiem... Jasna cholera jak mnie to boli:placz: Spróbuję ją na spacerek zaprosić bo do tej pory chęci sama nie wykazała.:-( Quote
wisela1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Nie dała się zaprosić....:-(:placz: Martwie się BARDZO Quote
wisela1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Isabel']Ja również:thumbs:[/QUOTE] A może by tak Ciocia przewiozła w końcu przez miasto swą Szanowną Osobę i poznała Bunieczke w realu...?....... :cool3: Quote
Isabel Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Masz rację Elu, trzeba znaleźć chwilę czasu i odwiedzić Was w realu;) Zastanawiam się dlaczego Bunieczkę tak boli, że nie chce się ruszyć. Bo moja Tina już pierwszego dnia wieczorem była na krótkim spacerku i nawet sama zeszła ze schodów, a miała sterylkę plus wycięcie tłuszczaków na sutku i grzbiecie. Quote
wisela1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Ból bólem ale Bunieczka wogóle nie jest chętna do spacerków w jesiennej szarudze.... Quote
Isabel Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Siusiała w domu, czy w ogóle jeszcze nie? Quote
wisela1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 .....Nie wiem.... Jak się obudziłam to w powietrzu czułam siurki ale ich nie zlokalizowałam. Poza tym NIE, ale już lezy na trzecim boczki :-) i merdadełko coraz częściej w ruchy.... Quote
Wiedźma Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dobrze będzie, suczyna ma opiekę że ho, ho, to i jak ma nie dojść do siebie! Quote
tomcug Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Trzymam kciuki za Bunieczkę. mam nadzieję, że wkrótce sunia odżyje. Quote
wisela1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Moja baBunia kochana raczyła sie napić i wyszłyśmy przed klatkę... Wystawiła doopkę i zrobila duuużo siiiiiiii Quote
wisela1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ok. 4 Bunieczka podstawiła swój najmądrzejszy łełebulek do głaskania :-) Quote
tomcug Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='wisela1']Ok. 4 Bunieczka podstawiła swój najmądrzejszy łełebulek do głaskania :-)[/quote] Kochana dziewuszka :p. Quote
Gonitwa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja będę w Krakowie już w piątek, ale nie znajdę nawet chwilki, żeby się z Wami zobaczyć... Akademik mamy na Bydgoskiej, szkołę na Reymonta... Wykłady od 8 do 20 przynajmniej...A szkoda wielka, może następnym razem...:) A z chęcią bym się z Wami poznała w realu. Żadko na wątek zaglądam, ale często o Was myślę:) Quote
wisela1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Gonitwa']Ja będę w Krakowie już w piątek, ale nie znajdę nawet chwilki, żeby się z Wami zobaczyć... Akademik mamy na Bydgoskiej, szkołę na Reymonta... Wykłady od 8 do 20 przynajmniej...A szkoda wielka, może następnym razem...:) A z chęcią bym się z Wami poznała w realu. Żadko na wątek zaglądam, ale często o Was myślę:)[/QUOTE] Nawet nie wiesz ile tracisz....:diabloti::evil_lol::eviltong: To nie do odrobienia;) Quote
Wiedźma Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pewnie... Lody.... Mniam.... Łebki do głaskania.... O rozmowie z Elą i Staszkiem nie wspomnę. Quote
wisela1 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Bunia już wraca....:loveu: Wczoraj mamcia wyciągnęła wenflon, zrobiła zastrzyk... Dziewczyna już zaczęła wymuszać i przebierać w jedzeniu.... Doopki jeszcze nie podrzuca,a szkoda bo to było CUDNE :evil_lol: Gwiazdeczka moja..... Quote
wisela1 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 A dziś znwu pada i choć słonko samo już sie pchało do wyjścia to ze spacerku nic nie wyszło :angryy: Quote
Gonitwa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A u nas słonko, nawet dość ciepło jest:) Już kupiłam bilety na pociąg, teraz tylko spakować manatki i w drogę:) Quote
tomcug Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 U nas słonko nawet nie próbowało wyjść zza chmur. :shake: Quote
Gonitwa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Elu mówiłaś że brak Wam słonka? Przywiozłam trochę z Elbląga, chociaż mam wrażenie, że zaraz będzie padać. Jakie w tym Krakowie wszystko jest duuuuże... A tymczasem mykam do szkoły;) Quote
Recommended Posts