Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bunia znosi dyskomfort dzielnie...... ale widać że cierpi.. Nawet za mną do łazienki nie przydreptała..Leży maleństwo na samym środku pokoju i wodzi tymi niewidzącymi ślepkami za każdym dźwiękiem...
Jasna cholera jak mnie to boli:placz:
Spróbuję ją na spacerek zaprosić bo do tej pory chęci sama nie wykazała.:-(

Posted

[quote name='Isabel']Ja również:thumbs:[/QUOTE]
A może by tak Ciocia przewiozła w końcu przez miasto swą Szanowną Osobę i poznała Bunieczke w realu...?.......
:cool3:

Posted

Masz rację Elu, trzeba znaleźć chwilę czasu i odwiedzić Was w realu;)
Zastanawiam się dlaczego Bunieczkę tak boli, że nie chce się ruszyć. Bo moja Tina już pierwszego dnia wieczorem była na krótkim spacerku i nawet sama zeszła ze schodów, a miała sterylkę plus wycięcie tłuszczaków na sutku i grzbiecie.

Posted

.....Nie wiem.... Jak się obudziłam to w powietrzu czułam siurki ale ich nie zlokalizowałam.
Poza tym NIE, ale już lezy na trzecim boczki :-) i merdadełko coraz częściej w ruchy....

Posted

Ja będę w Krakowie już w piątek, ale nie znajdę nawet chwilki, żeby się z Wami zobaczyć... Akademik mamy na Bydgoskiej, szkołę na Reymonta... Wykłady od 8 do 20 przynajmniej...A szkoda wielka, może następnym razem...:) A z chęcią bym się z Wami poznała w realu. Żadko na wątek zaglądam, ale często o Was myślę:)

Posted

[quote name='Gonitwa']Ja będę w Krakowie już w piątek, ale nie znajdę nawet chwilki, żeby się z Wami zobaczyć... Akademik mamy na Bydgoskiej, szkołę na Reymonta... Wykłady od 8 do 20 przynajmniej...A szkoda wielka, może następnym razem...:) A z chęcią bym się z Wami poznała w realu. Żadko na wątek zaglądam, ale często o Was myślę:)[/QUOTE]

Nawet nie wiesz ile tracisz....:diabloti::evil_lol::eviltong:

To nie do odrobienia;)

Posted

Bunia już wraca....:loveu:
Wczoraj mamcia wyciągnęła wenflon, zrobiła zastrzyk...
Dziewczyna już zaczęła wymuszać i przebierać w jedzeniu.... Doopki jeszcze nie podrzuca,a szkoda bo to było CUDNE :evil_lol:
Gwiazdeczka moja.....

Posted

Elu mówiłaś że brak Wam słonka? Przywiozłam trochę z Elbląga, chociaż mam wrażenie, że zaraz będzie padać. Jakie w tym Krakowie wszystko jest duuuuże...
A tymczasem mykam do szkoły;)