Kardusia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='zadziorny']To jest zając bojowy :cool3: :evil_lol: :eviltong:[/quote] Bo to jest "zomozając" :evil_lol::mad::evil_lol:;);)...
zachraniarka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Anisha']No i bardzo dobrze - będziesz mieć czas na trymparty, a to też się liczy! :loveu: :cool3: Bo chyba nie odmówisz udziału? :mad: [B]Zach[/B], a Ty? Wpadniesz zaśpiewać Puszka Okruszka? :loveu: Pliiiz...:modla: :modla:[/QUOTE] A kiedy trymparty? Mam za duże zaległości i się aż boję zaglądać wstecz.. Jeżeli będę na miejscu, a w lutym nie planuję wyjazdów to chętnie wpadnę i mogę do Puszka nawet Pszczółkę Maje dorzucić.. A jeszcze jest "Fantazja fantazja bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego.." :cunao: Mam tego trochę w swoim repertuarze :cool3:
Anisha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='zachraniarka']A kiedy trymparty? [/quote] Na razie padło jedynie hasło "luty" - reszta do dogadania.;) [quote name='zachraniarka']Mam tego trochę w swoim repertuarze :cool3:[/quote] Cudnie, już nie mogę się doczekać recitalu... :cool3: :loveu:
Gosia_i_Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 tak, tak, jestem na tak! :multi: 15 lutego kończę pracę (a przynajmniej do wakacji) i jestem wolna i chętna na trymparty i recital!! :multi: [B]Ali, Kardusia[/B] - no nie mówcie, że nie znacie Diabła Tasmańskiego! :crazyeye: [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d4/Taz,_The_Tasmanian_Devil.png[/img] To jest najbardziej ognisty charrrakterek ze wszystkich kreskówek. :loveu:
zadziorny Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [B]Dolika[/B], to jest siostra Twojej Mocci Natalka na wystawie w Poznaniu :cool3: :loveu:: [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/349/szczen170zmey2.jpg[/IMG] [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/8154/szczen205zmyj3.jpg[/IMG]
Kardusia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Gosia_i_Luka'] [B]Ali, Kardusia[/B] - no nie mówcie, że nie znacie Diabła Tasmańskiego! :crazyeye: [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d4/Taz,_The_Tasmanian_Devil.png[/IMG] To jest najbardziej ognisty charrrakterek ze wszystkich kreskówek. :loveu:[/quote] [B] Gosia [/B]- ;) pewnie, że znam .... u nas takie po lasach latają :diabloti::evil_lol:;)...
Anisha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To te z gołymi tyłkami i spodniami w kolanach, tak? :evil_lol: :megagrin:
Gosia_i_Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Anisha, nie mówi się "spodnie w kolanach" - to są spodnie "ciężki kał". :evil_lol: Ale ja już wolę takich niż tych w wersji ortalionowej. :evil_lol: ps. zakochałam się w [url=http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/67d49dfb1b0ace79390ac7062dfa38f1.jpg]obroży w ważki[/url] ! Ja chcem takom dla mojego mali!!! :placz:
Kardusia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Anisha']To te z gołymi tyłkami i spodniami w kolanach, tak? :evil_lol: :megagrin:[/quote] :oops: - Anisha :oops::oops::oops:....jakby co - to Ty napisałaś :ylsuper:...
Kardusia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nuuuu :lol: - piękna obróżka :p. Ciekawe czy są dla XXL -psów ?
Gosia_i_Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kardusia, to jest własnie na dużego psa - szer. 2,5 cm, obwód regulowany do 50 cm...
Jura Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Jura[/B], sęk w tym, że już teraz rodzina chce mnie ukatrupić, że ich zostawiam. A jak myślisz, kto wyprowadza 3 psy w tym domu ? No córka czasem to zrobi, ale jak ma to zrobić trzy razy dziennie to jest wściekła. TZ w tej dziedzinie się nie udziela. Sporadycznie (raz na poł roku) wyjdzie z suką. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#0000ff]W efekcie lecę w czwartek, wracam w niedzielę. No i też nie bardzo mogę powiedzieć studentom "przepraszam, wykładów i ćwiczeń nie będzie, bo jadę do Londynu pozwiedzać sobie". No i szef może się zdenerwować..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Z tym trzeba coś zrobić :mad: [B]Elu[/B],wieści od ciebie niebyt wesołe. Oby tylko pani vetka nie zastosował metod zbyt radykalnych. [quote name='zadziorny']Ćwicz ten plac aż do bólu :diabloti:. Zapewniam Cię, że przydaje się później przy parkowaniu przed supermarketami i na zatłoczonych osiedlach :cool3: :evil_lol: :eviltong:[/quote] [B] Gosia[/B], nie wierz Zadziornemu. Doświaczenie na placu kiepsko się przekłada na codzienną praktykę.
Anisha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Gosia_i_Luka']Anisha, nie mówi się "spodnie w kolanach" - to są spodnie "ciężki kał". :evil_lol:[/quote] [B]Gosiu[/B], chyba jednak tak się nie mówi w sytuacji, o którą mi tu chodziło, czyli tego artysty, który stanął na drodze Kardusi z gołym dupskiem i gaciami opuszczonymi do kolan... :diabloti: Jakby to był "ciężki kał', to na bank by mu wypadł na ściółkę... :evil_lol:
Kardusia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Gosia_i_Luka']Kardusia, to jest własnie na dużego psa - szer. 2,5 cm, obwód regulowany do 50 cm...[/quote] [B]Gosiu [/B]- :kiss_2::kiss_2::kiss_2: - dzięki - na pewno coś sobie wybierzemy. Zajrzałam na całą stronkę. Mają fajne szelki :lol:. [quote name='Anisha'][B]Gosiu[/B], chyba jednak tak się nie mówi w sytuacji, o którą mi tu chodziło, czyli tego artysty, który stanął na drodze Kardusi z gołym dupskiem i gaciami opuszczonymi do kolan... :diabloti: Jakby to był "ciężki kał', to na bank by mu wypadł na ściółkę... :evil_lol:[/quote] Łoooo królowo.... [B]Anisha.[/B].. ;) nie podchodziłam zbyt blisko by sprawdzić czy coś zgubił - tylko spirzałam...gdzie diabeł tasmański mówi dobranoc:evil_lol:.
Anisha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Gosia_i_Luka']ps. zakochałam się w [URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/67d49dfb1b0ace79390ac7062dfa38f1.jpg"]obroży w ważki[/URL] ! Ja chcem takom dla mojego mali!!! :placz:[/quote] Bardzo słodka, ale nie wiem czy wystarczająco "macho" dla mali. :evil_lol: A ja dla mojego szorstka chcę taką: [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/2962/sfmartdiamondlgpi2.jpg[/IMG] Ale jest "out of stock" i do tego w Stanach, a na dobitkę nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej poza USA. Chyba będę miała trudności, żeby ją mieć... :evil_lol: :evil_lol:
Kardusia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [B]Anish[/B]a - piękniutka... i tak kolorystycznie pasuje do naszych :p...
Flaire Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Gosia, nie wiem, jakie są ich obroże, ale moje psy pod choinkę dostały od Św. Mikołaja [COLOR=white]Mokki [/COLOR][COLOR=black]smycze Lupine i te sa śliczne i bardzo fajne. Misia dostała [URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/ce285dfd7d00b4eddcbe9a1cda6a6b1f.jpg&maxwidth=300&lang=pl"]taką w listki[/URL], [/COLOR][COLOR=black]a Lotka - w łosie.[/COLOR] Dieta wegetariańska na wysuszenie to nie moja zasługa, tylko mojego weta. Ja bardzo lubię jego podejście, potrafi leczyć bardzo agresywnie gdy sytuacja tego wymaga, ale z natury jest bardziej konserwatywny niż ja, więc dobrze mi pasuje. Ta dieta to właśnie przykład takiego konserwatywnego podejścia - przyszłam do niego po Galastop, a wyszłam z przepisem na dietę. :-)
Kardusia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kochani - odpalam kapcie i szoruję do wyrka - bo mnie mnie już nużyca bierze:sleep::sleep2::sleeping:... Pa-pa :bye:...do jutra. Jutro obejrzę "świadka koronnego :roll:.
Anisha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Kardusia'][B]Anish[/B]a - piękniutka... i tak kolorystycznie pasuje do naszych :p...[/quote] Wiem... :lol: I pasuje mi do czarno-pomarańczowej smyczki z Poznania... :loveu: [quote name='Flaire'][COLOR=black]smycze Lupine i te sa śliczne i bardzo fajne. Misia dostała [URL="http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/ce285dfd7d00b4eddcbe9a1cda6a6b1f.jpg&maxwidth=300&lang=pl"]taką w listki[/URL], [/COLOR][/quote] Ach, to to cudo, które chciałam mieć dla Szagulca w obroży... :fadein: Śliczny wzór, ogromnie mi sie podoba! :multi:
Flaire Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Anisha']Ach, to to cudo, które chciałam mieć dla Szagulca w obroży... :fadein: Śliczny wzór, ogromnie mi sie podoba! :multi:[/quote] Tak, jest cudny! Oczywiście jak raz założyłam tę smycz Lotce, to zaraz była utytłana w błocie - a to przecież jest Misina smycz! - ale na szczęście bardzo ładnie się uprała! :-)
Gosia_i_Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Jura'][B] Gosia[/B], nie wierz Zadziornemu. Doświaczenie na placu kiepsko się przekłada na codzienną praktykę.[/quote] Ano własnie, mi wszyscy mówią to samo, że plac do niczego - i ja się z tym zgadzam mimo że jeszcze nie mam porównania. :evil_lol: [quote name='Anisha'][B]Gosiu[/B], chyba jednak tak się nie mówi w sytuacji, o którą mi tu chodziło, czyli tego artysty, który stanął na drodze Kardusi z gołym dupskiem i gaciami opuszczonymi do kolan... :diabloti: [/quote] Ach, no taaak, faktycznie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapomniałam o nim - aż dziwne. :p [quote name='Anisha']Bardzo słodka, ale nie wiem czy wystarczająco "macho" dla mali. :evil_lol: [/quote] Mój mali nie ma być macho - ma być kochanym świrkiem, otwartym i przyjaznym. :loveu: [quote name='Anisha'] A ja dla mojego szorstka chcę taką: [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/2962/sfmartdiamondlgpi2.jpg[/IMG] [/quote] Kolorki śliczne, dla mali też by pasowały. :loveu: Może zrobimy jakieś ogólnodogomaniackie zakupy ze Stanów? :cool3:;)
Jura Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zwariowałam :evil_lol: aczęlm oglądać rózne obroże w necie
Gosia_i_Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jura :evil_lol: - czyli oddajesz się mojemu ulubionemu zajęciu. :loveu: Ostatnio znowu kupiłam dla Lukra obrożę z rogza, niebieską w łapki. To już jest uzależnienie.:p
Ali26762 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B]Gosia[/B], nie nauczysz się manewrów, dopóki się nie obetrzesz o coś lub o kogoś :cool3: Pracowałam 4 lata w ośrodku szkolenia kierowców i mogę coś powiedzieć na temat tego "szkolenia" <diabeł tasmański> (a propos diabła - to faktycznie jest diabeł tasmański, mieliśmy na stanie forum kolegę o takim nicku i to specjalnie dla niego była ta morda :D ). Zawsze stawałam przy krawężniku i czekałam, aż z obu stron zrobi się pusto, dopiero wtedy przechodziłam na drugą stronę... :cool3: Takie skrzywienie zawodowe miałam... Plac byłby może i bardziej przydatny, gdyby instruktorzy faktycznie go uczyli, a nie kazali wjeżdżać na tyczki (znaczy w tym sensie, że w pachołki powkładane są kije i uczy się, że jeśli kij pokaże się w konkretnym miejscu tylnej czy bocznej szyby, to należy wykonać pełen skręt kierownicą). No i żeby byli w samochodzie, a nie gadali gdzieś na drugim końcu placu, bo kursant zostawiony sam sobie powtórzy błąd 15 razy, a i tak nie skuma co zrobił źle i jak ów błąd poprawić.
Welsh Terrier Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]dla [B]Welsh Terrierki[/B] nie szykowałam, bo ma ferie i pewnie śpi. [/COLOR][/quote] Ah Ibolya, nie mam ferii jeszcze. :shake: Województwo Warmińsko- Mazurskie jest ostatnie w tym roku. Jeszcze tylko tydzień. :multi: Pozdrawiam!
Recommended Posts