aga_ostaszewska Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Nitencja']Aga bo to przez zazdrosc o ten wzrost ;-)[/quote] Chyba masz racje... im wiekszy przeciwniek, tym bardziej trzeba mu udowodnic, ze jest "niczym" przy welshu :roll::lol: [B]OMM:[/B] Hmm... czarno rude jest latwiejsze w utrzymaniu czystosci futerka... wlanie to zadecydowalo, iz zdecydowalam sie na welsha a nie na foksa ;) [B]Anisha: [/B]Ja, podobnie jak [B]coztego[/B], zanim podam lekarstwa to robie 24 godz glodowke... potem odrobinke czegos na ksztalt "kleiku" i dopiero jak to nie przejdzie to... leki ... i wet. Trzymam kciuki za malenstwo!
OMM Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue][B]OMM[/B] jaki z Twojego Maxika piękny chłopak jest :klacz: :klacz: :iloveyou: [/COLOR] [IMG]http://i124.photobucket.com/albums/p15/Ibolya_bodor/maxio.jpg[/IMG][/quote] NO BA!! Trochę dziś się strugaliśmy, ale taką mi awanturę urządził:mad:, że zgłupiałam widząc psa w agonii, odpuściłam i przerażona w trybie expresowym zaczęłam wertować szare komórki, żeby sobie przypomnieć jak się reanimuje psiaka:mad: Oczywiście na mojego :angryy: biednego psiaka wstąpiła jakowaś łaska i cudownie ozdrowiony biegł jak wariat za swoim ogonkiem:razz: A ja teraz kombinuję czy istnieje taka jednostka chorobowa jak psi [SIZE=-1] [B]Alzheimer??[/B][/SIZE]:cool3: hmmm...:mad::mad::mad: [quote name='aga_ostaszewska'][B]OMM:[/B] Hmm... czarno rude jest latwiejsze w utrzymaniu czystosci futerka... wlanie to zadecydowalo, iz zdecydowalam sie na welsha a nie na foksa[/quote] eee, wprawdzie z gustami się nie dyskutuje, tylko podziwia to ja sobie myślę, że brudzi się tak samo, tylko mniej widać :) Ale i ja jestem wielką miłosniczką wleshy, tylko foxy są moim przeznaczeniem .
zadziorny Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='OMM'] eee, wprawdzie z gustami się nie dyskutuje, tylko podziwia to ja sobie myślę, że brudzi się tak samo, tylko mniej widać :) [/quote] Dokładnie tak :cool3:. A jak nie widać, to znaczy że nie ma problemu :evil_lol: :eviltong:
jovanna Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 uff wrocilam z domu gdzie jest 30 kotow i jeden pies...szok !!!!!
coztego Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Musi być wesoło :p Doradźcie coś, przymierzam się do założenia konta bankowego w internetowym banku... Macie jakieś doświadczenia, możecie coś doradzić, gdzie warto i dlaczego? :razz:
aga_ostaszewska Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='coztego']Musi być wesoło :p Doradźcie coś, przymierzam się do założenia konta bankowego w internetowym banku... Macie jakieś doświadczenia, możecie coś doradzić, gdzie warto i dlaczego? :razz:[/quote] Ja polecam mbank... tanio, łatwo, bezproblemowo :cool3: [quote name='zadziorny'] Dokładnie tak :cool3:. A jak nie widać, to znaczy że nie ma problemu :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] Zgadzam sie ;):lol:
Wind Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witajcie, Ja tak szybko i off-owo ... [B]aga[/B], czy w Waszym biurze prawnym robicie tez obsluge notarialna? Jesli nie, mozesz kogos polecic ... :razz: Poza tym poszukuje specjalisty od nieruchomosci, aby sprawdzil czy to co wybudowano jest ok ;) A teraz uciekam do dalszych obowiazkow ... :cool1: a wszystkim zycze milego dzionka. I jeszcze jedno ... [B]coztego[/B], aga ma racje. mBank jest super :-) Z Markusem mamy tam rachunki prywatne i firmowe od chyba 6 lat i jeszcze sie nie zawiedlismy :-) W.
rita60 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='coztego']Musi być wesoło :p Doradźcie coś, przymierzam się do założenia konta bankowego w internetowym banku... Macie jakieś doświadczenia, możecie coś doradzić, gdzie warto i dlaczego? :razz:[/quote] Jakie konto:crazyeye:coztego a od czego masz skarpety i psa i kota obronnego ?:razz:
Wojtek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Wind']Witajcie, Ja tak szybko i off-owo ... [B]aga[/B], czy w Waszym biurze prawnym robicie tez obsluge notarialna? Jesli nie, mozesz kogos polecic ... :razz: Poza tym poszukuje specjalisty od nieruchomosci, aby sprawdzil czy to co wybudowano jest ok ;) ... W.[/quote] Uuuuuuuuu, coś się kroi... :razz: :cool3: [B]coztego[/B], mBank dobry, ale nie dla wszystkich... Napisz do czego głównie potrzebujesz r-ku.
coztego Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Wojtek'] [B]coztego[/B], mBank dobry, ale nie dla wszystkich... Napisz do czego głównie potrzebujesz r-ku.[/QUOTE] Tak sobie, żeby był... :evil_lol: Żebym mogła pieniążki wypłacać z bankomatu :evil_lol: , żebym mogła sobie przelew zrobić, jak kupuję coś przez internet :hmmmm: i to chyba tyle :p
Wojtek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='coztego']Tak sobie, żeby był... :evil_lol: Żebym mogła pieniążki wypłacać z bankomatu :evil_lol: , żebym mogła sobie przelew zrobić, jak kupuję coś przez internet :hmmmm: i to chyba tyle :p[/quote] A ile tam chcesz wpłacic?:cool3:
Wojtek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No dobra, przy założeniu, że mniej niż 100kafli... mBank dobry, ale długo poczekasz na otwarcie i aktywowanie rku. Wypłaty za darmo tylko z bankomatów euronet'u, przelewy za 0,5zł. Dużo witryn z mtransferem - zinżka. Olej bankomaty, płac karta w sklepach, a w necie kartą do zakupów internetowych. Jesli jestes zdyscyplinowaną liczykrupą, kredytówka też się przyda ale przestrzegaj terminów spłaty. Będziesz miała kredycik za darmo - będziesz pasooożyyyytem... :diabloti: Poza tym konto lokacyjne wysoko o%, dostęp do TFi bez prowizji, ubezpieczenia, siec komórkowa z rabatem, takie tam duperele... Poszperaj po stronach. A może rachunek w banku z personelem lecz właśnie z dostępem przez www?
Wind Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Wojtek']Uuuuuuuuu, coś się kroi... :razz: :cool3: [/QUOTE] Oj ... dokladnie tak :razz: A ze jestem totalny lajkonik to poki co zbieram info i wiedze na tematy nieruchomosci ;) Potrzebny jest mi tez czlowiek-fachowiec, ktory to wszystko sprawdzi i ogarnie ... Tak czy siak jest nam juz coraz blizej jakiegos wlasnego kata :p W.
coztego Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Wojtek']No dobra, przy założeniu, że mniej niż 100kafli...[/QUOTE] Zdecydowanie mniej, bez względu na to, ile to jest "kafel" :evil_lol: [QUOTE]mBank dobry, ale długo poczekasz na otwarcie i aktywowanie rku.[/QUOTE] No to już się zdenerwowałam, bo ja nie lubię czekać :diabloti: [QUOTE]Olej bankomaty, płac karta w sklepach[/QUOTE] Za darmo ta przyjemność? Ja tam wolę, jak mi gotówka przez palce przechodzi. Jak widać pieniądz to bardziej boli :p [QUOTE] A może rachunek w banku z personelem lecz właśnie z dostępem przez www?[/QUOTE] :hmmmm: może... :roll:
Nitencja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No ja bede w Katowicach ale pewnie bede zajeta ......... a dlaczego to zobaczycie w Katowicach hehe :evil_lol: Alex - duren jeden . Nie wytrzymal i wczoraj lape tak wymemlal ze dzis juz byl stan zapalny i musial dostac antybiotyk ( wrrrrr durne to jak kazdy samiec :angryy: ) no i jeszcze igla sie wygiela przy dawaniu zastrzyku w jego udo . Pan weterynarz zawsze jest nieszlesliwy jak mu daje zastrzyki bo on ma taka skore i twerde miesnie ze hej :) Reszta bandy ma sie dobrze.
Wojtek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='coztego'] Za darmo ta przyjemność? [/quote] Tak. [quote name='coztego'] Ja tam wolę, jak mi gotówka przez palce przechodzi. [/quote] Zlituj się....:-? A jak se kupisz trymerek za wielką wodą, to se tam z dularami popłyniesz? Jak lubisz jak Ci gotówka przez palce przechodzi, bądź kasjerką... :-?
jovanna Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ihihihi (Wojtek) :evil_lol: pisalam ze bylam u 30 kotow tu macie lineczka moze kobite odciazycie i jakies cudo zaadoptujecie :evil_lol: [URL]http://republika.pl/kociambr/index.html[/URL]
borsaf Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]jovanna[/B], jak ona sie tylu dorobiła? Nie kastrowala kocurków? Wszystkie podrzucone?
jovanna Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 wszystkie sa pokastrowane oprocz maluszkow...A zbiera te kociaki po osiedlu albo ze scHronu bierze (dzwonia do niej) na tymczas albo z miau i potem jej zostaja poniewaz maja tam jakies wady utrudniajace adopcje a to choroby a to psychika. I liczba stala to gdzies tak 25 sztuk...Mowiac szczerze kocham zwierzeta, ale ja nie moglabym tak zyc....
borsaf Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]Jovanna[/B], pytalam dlatego, ze koleżanka mojej córki ma hodowle main coon-ów. Obecnie jest 11 sztuk, kotki i kocury. Nie wychodzą z domu, a do tego rasowce wiec nie kastrowane....uff sąsiedzi juz sie skarżą. Pieknie to wyglada, ale na obrazku.
Kardusia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [B]Coztego [/B]- ja jestem zadowolona z PKO PB. Tyle lat...:roll: i nie było żadnego zgrzytu czy problemu. Korzystam z INTELIGO i pełnej obsługi elektronicznej. W każdym banku się za coś płaci. W jednym tu więcej a tu mniej. Bankomatów PKO BP też jest sporo w każdym mieście i miasteczku.
borsaf Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Coś nam [B]Zadziorny[/B] zamilkł? Czyzby sie utopił w tym basenie.....albo w pifffku?
jovanna Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No tak jak koty rasowe w hodowli to nie beda kastrowac, a wtedy smierdzi. Wiesz ale tutaj mimo ze bylo czysto i kotki zadbane lekki zapaszek moczu sie czulo...
coztego Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Wojtek'] Zlituj się....:-? A jak se kupisz trymerek za wielką wodą, to se tam z dularami popłyniesz? Jak lubisz jak Ci gotówka przez palce przechodzi, bądź kasjerką... :-?[/QUOTE] Coś jest na rzeczy, całą podstawówkę byłam klasowym skarbnikiem :evil_lol: Jak muszę, to przeleję pieniądze, albo zapłacę kartą... ;) [quote name='Kardusia']Coztego - ja jestem zadowolona z PKO PB.[/QUOTE] O nie! Parę dni temu spędziłam pół godziny w kolejce w tym banku, ponieważ mimo pełnej sali, otwarta była jedna kasa :angryy: A chwilę wcześniej załatwiałam sprawę w innym banku, gdzie przy pustych kasach siedziało trzech kasjerów (takiego banku chcę :p ) [SIZE="1"][FONT="Courier New"][COLOR="LightBlue"]Poza tym, lada dzień prezesem tego banku będzie fizyk [/COLOR][/FONT][/SIZE] [quote name='borsaf']Nie wychodzą z domu, a do tego rasowce wiec nie kastrowane....[/QUOTE] :crazyeye: Muszą mieć niezłe melodie podczas rujek kolejnych kocic :diabloti: [quote name='jovanna']Wiesz ale tutaj mimo ze bylo czysto i kotki zadbane lekki zapaszek moczu sie czulo[/QUOTE] Przy tylu sztukach pewnie ciężko nadążyć ze sprzątaniem w kuwetach :roll:
bos Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Nitencja']......Alex - duren jeden . Nie wytrzymal i wczoraj lape tak wymemlal ze dzis juz byl stan zapalny i musial dostac antybiotyk ( wrrrrr durne to jak kazdy samiec :angryy: ) .[/quote] .......no nie wiem. ..Ja tam swoich łap nie memłam...........:eviltong: . Czyjeś........i owszem.....:eviltong: :evil_lol: a....wiadomo bo to już prawie południe..:eviltong: ...i kawkę zaliczyłem .......no to czas w takim razie na drugą. ZAPRASZAM
Recommended Posts