Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nitencja']Aga bo to przez zazdrosc o ten wzrost ;-)[/quote]
Chyba masz racje... im wiekszy przeciwniek, tym bardziej trzeba mu udowodnic, ze jest "niczym" przy welshu :roll::lol:

[B]OMM:[/B] Hmm... czarno rude jest latwiejsze w utrzymaniu czystosci futerka... wlanie to zadecydowalo, iz zdecydowalam sie na welsha a nie na foksa ;)

[B]Anisha: [/B]Ja, podobnie jak [B]coztego[/B], zanim podam lekarstwa to robie 24 godz glodowke... potem odrobinke czegos na ksztalt "kleiku" i dopiero jak to nie przejdzie to... leki ... i wet. Trzymam kciuki za malenstwo!

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=blue][B]OMM[/B] jaki z Twojego Maxika piękny chłopak jest :klacz: :klacz: :iloveyou: [/COLOR]

[IMG]http://i124.photobucket.com/albums/p15/Ibolya_bodor/maxio.jpg[/IMG][/quote]
NO BA!!
Trochę dziś się strugaliśmy, ale taką mi awanturę urządził:mad:, że zgłupiałam widząc psa w agonii, odpuściłam i przerażona w trybie expresowym zaczęłam wertować szare komórki, żeby sobie przypomnieć jak się reanimuje psiaka:mad:
Oczywiście na mojego :angryy: biednego psiaka wstąpiła jakowaś łaska i cudownie ozdrowiony biegł jak wariat za swoim ogonkiem:razz:
A ja teraz kombinuję czy istnieje taka jednostka chorobowa jak psi [SIZE=-1] [B]Alzheimer??[/B][/SIZE]:cool3:
hmmm...:mad::mad::mad:

[quote name='aga_ostaszewska'][B]OMM:[/B] Hmm... czarno rude jest latwiejsze w utrzymaniu czystosci futerka... wlanie to zadecydowalo, iz zdecydowalam sie na welsha a nie na foksa[/quote]
eee, wprawdzie z gustami się nie dyskutuje, tylko podziwia to ja sobie myślę, że brudzi się tak samo, tylko mniej widać :)
Ale i ja jestem wielką miłosniczką wleshy, tylko foxy są moim przeznaczeniem .

Posted

[quote name='OMM']
eee, wprawdzie z gustami się nie dyskutuje, tylko podziwia to ja sobie myślę, że brudzi się tak samo, tylko mniej widać :)
[/quote]
Dokładnie tak :cool3:. A jak nie widać, to znaczy że nie ma problemu :evil_lol: :eviltong:

Posted

Musi być wesoło :p

Doradźcie coś, przymierzam się do założenia konta bankowego w internetowym banku... Macie jakieś doświadczenia, możecie coś doradzić, gdzie warto i dlaczego? :razz:

Posted

[quote name='coztego']Musi być wesoło :p

Doradźcie coś, przymierzam się do założenia konta bankowego w internetowym banku... Macie jakieś doświadczenia, możecie coś doradzić, gdzie warto i dlaczego? :razz:[/quote]
Ja polecam mbank... tanio, łatwo, bezproblemowo :cool3:

[quote name='zadziorny'] Dokładnie tak :cool3:. A jak nie widać, to znaczy że nie ma problemu :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]
Zgadzam sie ;):lol:

Posted

Witajcie,

Ja tak szybko i off-owo ... [B]aga[/B], czy w Waszym biurze prawnym robicie tez obsluge notarialna? Jesli nie, mozesz kogos polecic ... :razz:

Poza tym poszukuje specjalisty od nieruchomosci, aby sprawdzil czy to co wybudowano jest ok ;)

A teraz uciekam do dalszych obowiazkow ... :cool1: a wszystkim zycze milego dzionka.

I jeszcze jedno ... [B]coztego[/B], aga ma racje. mBank jest super :-) Z Markusem mamy tam rachunki prywatne i firmowe od chyba 6 lat i jeszcze sie nie zawiedlismy :-)

W.

Posted

[quote name='coztego']Musi być wesoło :p

Doradźcie coś, przymierzam się do założenia konta bankowego w internetowym banku... Macie jakieś doświadczenia, możecie coś doradzić, gdzie warto i dlaczego? :razz:[/quote]
Jakie konto:crazyeye:coztego a od czego masz skarpety i psa i kota obronnego ?:razz:

Posted

[quote name='Wind']Witajcie,

Ja tak szybko i off-owo ... [B]aga[/B], czy w Waszym biurze prawnym robicie tez obsluge notarialna? Jesli nie, mozesz kogos polecic ... :razz:

Poza tym poszukuje specjalisty od nieruchomosci, aby sprawdzil czy to co wybudowano jest ok ;)

...
W.[/quote]
Uuuuuuuuu, coś się kroi... :razz: :cool3:

[B]coztego[/B], mBank dobry, ale nie dla wszystkich... Napisz do czego głównie potrzebujesz r-ku.

Posted

[quote name='Wojtek']
[B]coztego[/B], mBank dobry, ale nie dla wszystkich... Napisz do czego głównie potrzebujesz r-ku.[/QUOTE]
Tak sobie, żeby był... :evil_lol: Żebym mogła pieniążki wypłacać z bankomatu :evil_lol: , żebym mogła sobie przelew zrobić, jak kupuję coś przez internet :hmmmm: i to chyba tyle :p

Posted

[quote name='coztego']Tak sobie, żeby był... :evil_lol: Żebym mogła pieniążki wypłacać z bankomatu :evil_lol: , żebym mogła sobie przelew zrobić, jak kupuję coś przez internet :hmmmm: i to chyba tyle :p[/quote]
A ile tam chcesz wpłacic?:cool3:

Posted

No dobra, przy założeniu, że mniej niż 100kafli...
mBank dobry, ale długo poczekasz na otwarcie i aktywowanie rku. Wypłaty za darmo tylko z bankomatów euronet'u, przelewy za 0,5zł. Dużo witryn z mtransferem - zinżka. Olej bankomaty, płac karta w sklepach, a w necie kartą do zakupów internetowych. Jesli jestes zdyscyplinowaną liczykrupą, kredytówka też się przyda ale przestrzegaj terminów spłaty. Będziesz miała kredycik za darmo - będziesz pasooożyyyytem... :diabloti:
Poza tym konto lokacyjne wysoko o%, dostęp do TFi bez prowizji, ubezpieczenia, siec komórkowa z rabatem, takie tam duperele...
Poszperaj po stronach. A może rachunek w banku z personelem lecz właśnie z dostępem przez www?

Posted

[quote name='Wojtek']Uuuuuuuuu, coś się kroi... :razz: :cool3:

[/QUOTE]

Oj ... dokladnie tak :razz: A ze jestem totalny lajkonik to poki co zbieram info i wiedze na tematy nieruchomosci ;) Potrzebny jest mi tez czlowiek-fachowiec, ktory to wszystko sprawdzi i ogarnie ...
Tak czy siak jest nam juz coraz blizej jakiegos wlasnego kata :p

W.

Posted

[quote name='Wojtek']No dobra, przy założeniu, że mniej niż 100kafli...[/QUOTE]
Zdecydowanie mniej, bez względu na to, ile to jest "kafel" :evil_lol:
[QUOTE]mBank dobry, ale długo poczekasz na otwarcie i aktywowanie rku.[/QUOTE]
No to już się zdenerwowałam, bo ja nie lubię czekać :diabloti:
[QUOTE]Olej bankomaty, płac karta w sklepach[/QUOTE]
Za darmo ta przyjemność? Ja tam wolę, jak mi gotówka przez palce przechodzi. Jak widać pieniądz to bardziej boli :p
[QUOTE] A może rachunek w banku z personelem lecz właśnie z dostępem przez www?[/QUOTE]
:hmmmm: może... :roll:

Posted

No ja bede w Katowicach ale pewnie bede zajeta ......... a dlaczego to zobaczycie w Katowicach hehe :evil_lol:

Alex - duren jeden . Nie wytrzymal i wczoraj lape tak wymemlal ze dzis juz byl stan zapalny i musial dostac antybiotyk ( wrrrrr durne to jak kazdy samiec :angryy: ) no i jeszcze igla sie wygiela przy dawaniu zastrzyku w jego udo . Pan weterynarz zawsze jest nieszlesliwy jak mu daje zastrzyki bo on ma taka skore i twerde miesnie ze hej :)

Reszta bandy ma sie dobrze.

Posted

[quote name='coztego']
Za darmo ta przyjemność? [/quote]
Tak.
[quote name='coztego']
Ja tam wolę, jak mi gotówka przez palce przechodzi.
[/quote]
Zlituj się....:-?

A jak se kupisz trymerek za wielką wodą, to se tam z dularami popłyniesz?
Jak lubisz jak Ci gotówka przez palce przechodzi, bądź kasjerką... :-?

Posted

ihihihi (Wojtek) :evil_lol:
pisalam ze bylam u 30 kotow tu macie lineczka
moze kobite odciazycie i jakies cudo zaadoptujecie :evil_lol:

[URL]http://republika.pl/kociambr/index.html[/URL]

Posted

wszystkie sa pokastrowane oprocz maluszkow...A zbiera te kociaki po osiedlu albo ze scHronu bierze (dzwonia do niej) na tymczas albo z miau i potem jej zostaja poniewaz maja tam jakies wady utrudniajace adopcje a to choroby a to psychika. I liczba stala to gdzies tak 25 sztuk...Mowiac szczerze kocham zwierzeta, ale ja nie moglabym tak zyc....

Posted

[B]Jovanna[/B], pytalam dlatego, ze koleżanka mojej córki ma hodowle main coon-ów. Obecnie jest 11 sztuk, kotki i kocury. Nie wychodzą z domu, a do tego rasowce wiec nie kastrowane....uff sąsiedzi juz sie skarżą.
Pieknie to wyglada, ale na obrazku.

Posted

[B]Coztego [/B]- ja jestem zadowolona z PKO PB. Tyle lat...:roll: i nie było żadnego zgrzytu czy problemu. Korzystam z INTELIGO i pełnej obsługi elektronicznej.
W każdym banku się za coś płaci. W jednym tu więcej a tu mniej. Bankomatów PKO BP też jest sporo w każdym mieście i miasteczku.

Posted

No tak jak koty rasowe w hodowli to nie beda kastrowac, a wtedy smierdzi. Wiesz ale tutaj mimo ze bylo czysto i kotki zadbane lekki zapaszek moczu sie czulo...

Posted

[quote name='Wojtek']
Zlituj się....:-?

A jak se kupisz trymerek za wielką wodą, to se tam z dularami popłyniesz?
Jak lubisz jak Ci gotówka przez palce przechodzi, bądź kasjerką... :-?[/QUOTE]
Coś jest na rzeczy, całą podstawówkę byłam klasowym skarbnikiem :evil_lol: Jak muszę, to przeleję pieniądze, albo zapłacę kartą... ;)

[quote name='Kardusia']Coztego - ja jestem zadowolona z PKO PB.[/QUOTE]
O nie! Parę dni temu spędziłam pół godziny w kolejce w tym banku, ponieważ mimo pełnej sali, otwarta była jedna kasa :angryy: A chwilę wcześniej załatwiałam sprawę w innym banku, gdzie przy pustych kasach siedziało trzech kasjerów (takiego banku chcę :p ) [SIZE="1"][FONT="Courier New"][COLOR="LightBlue"]Poza tym, lada dzień prezesem tego banku będzie fizyk [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[quote name='borsaf']Nie wychodzą z domu, a do tego rasowce wiec nie kastrowane....[/QUOTE]
:crazyeye: Muszą mieć niezłe melodie podczas rujek kolejnych kocic :diabloti:
[quote name='jovanna']Wiesz ale tutaj mimo ze bylo czysto i kotki zadbane lekki zapaszek moczu sie czulo[/QUOTE]
Przy tylu sztukach pewnie ciężko nadążyć ze sprzątaniem w kuwetach :roll:

Posted

[quote name='Nitencja']......Alex - duren jeden . Nie wytrzymal i wczoraj lape tak wymemlal ze dzis juz byl stan zapalny i musial dostac antybiotyk ( wrrrrr durne to jak kazdy samiec :angryy: ) .[/quote]

.......no nie wiem. ..Ja tam swoich łap nie memłam...........:eviltong: .

Czyjeś........i owszem.....:eviltong: :evil_lol:

a....wiadomo bo to już prawie południe..:eviltong: ...i kawkę zaliczyłem
.......no to czas w takim razie na drugą.
ZAPRASZAM

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...