zadziorny Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Nitencja']Ibolya dzieki za pamiec -oj przyda sie dzis ta kawka.Ide jeszcze na chwile polezec i sie pakuje. A bierzesz moze ze soba suszarke ??:cool3:[/quote] A dokąd to wy w takiej konspiracji się wybieracie, jeśli wolno spytać? :hmmmm: :niewiem:
Nitencja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Wind o 14:00 mam pociag do Wawy. Dzieki Ibolyi noc przespie u niej razem z moja szczota szczekajaca a jutro z samego rana ruszamy do Wilna :evil_lol: Ibolya - lokowka nie. Tylko suszarka :)
zadziorny Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [B]I[/B][B]bolya[/B] dzięki za kawusię :loveu:. Dla mnie jak zwykle rozpuszczalska z mleczkiem :cool3: :multi:
zadziorny Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kurujcie się dziewczyny bo już święta za pasem :cool1:, a i chyba wreszcie prawdziwa zima nadchodzi :cool3: :loveu: :multi:
zadziorny Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Powodzenia w Wilnie :thumbs: :happy1: :kciuki: :bigok:
Ibolya Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='zadziorny'][B]I[/B][B]bolya[/B] dzięki za kawusię :loveu:. Dla mnie jak zwykle rozpuszczalska z mleczkiem :cool3: :multi:[/quote] [COLOR=blue]Rozpuszczalska z mleczkiem dla p. [B]zadziornego[/B] rrrrrrazz :morning: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]proszeeee odebraaac :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR]
Nitencja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a ja prosze mala czarna czyli wodnika szuwarka :-D
zadziorny Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Życzę wszystkim wspaniałych prezentów :loveu: [IMG]http://img83.imageshack.us/img83/7904/jumpwc1.gif[/IMG]
Ibolya Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Nitencja']a ja prosze mala czarna czyli wodnika szuwarka :-D[/quote] [COLOR=blue]już nie mam czasu, lece na przetarg :mad: ale ... :kaffee_2: plizzzzz :evil_lol: [/COLOR]
Gosia_i_Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Co do koni strzelam, że środkowy. ;) Ech, prezenty... Spędzają mi już sen z powiek. Jak na razie dla mamy mam tylko doniczkę z pięknego sklepu, który wczoraj odkryłam - sprowadzają różne durnostojki z Florencji, Toskanii itd... Doniczka jest ceglasto szara, leciutko zdobiona, na fajnej nóżce, idealna do naszej kuchni... Mam też dla babci zestawik kremów Vichy Myo-cośtam, dla Lukra kółeczko dla dzieci z H&M do ciągania :p i małe puzderko z aniołkiem dla mojej przyjaciółki z pracy, która wierzy w anioły.:cool3: I to by było na tyle. :roll: Dzisiaj mam nadzieję rozwinę skrzydła, ale jakoś pomysłów mi brakuje. Tacie pewnie nabędę jakiś zapach, dla mamy chcę jeszcze coś w biżuterii i książkę, myślałam też o małej, żółtej orchidei albo jakimś ciemno zielonym innym kwiatku do tej doniczki, dla reszty rodziny w tym dla białasa wogóle koncepcji nie mam.:-( :shake: Ja jestem idealnym odbiorcą prezentów - powiedziałam, że chcę tylko jedną rzecz... w YES mają przeceny diamentów. :cool3::loveu:;) Czy inni też nie mogliby być tak zdecydowani?? :roll:
Magicnesca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Nitencja']Wind o 14:00 mam pociag do Wawy. Dzieki Ibolyi noc przespie u niej razem z moja szczota szczekajaca a jutro z samego rana ruszamy do Wilna :evil_lol: Ibolya - lokowka nie. Tylko suszarka :)[/quote] Ale prostownica, może być dla Tysia :razz:
Kardusia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witajcie WT-owcy :multi:. Czy u Was też tak leje???? [B]Ibolya, Nitencja[/B] - życzę [IMG]http://img133.imageshack.us/img133/5374/pucharip9.gif[/IMG] -owych sukcesów w Wilnie :multi::multi::multi:. Kto jeszcze jedzie?
Magda_i_Dex Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Wind'][B]Magda,[/B] Wal tego potfora lancuchem! Kup sobie 50 cm lacucha w sklepie kaletniczym. Nie moze byc stalowy, bo mu kosci pogruchoczesz, ale troche lzejszy i bardzo halasliwy. Jak bedzie sie zblizal to silnie i precyzyjnie wal w doopsko. Jesli pies do twardzieli nie nalezy to po pierwsze przerazi sie odglosem, a po drugie bolowy bodziec awersyjny skutecznie go sploszy. Z drugiej strony unikniesz ewentulanego przekierowania agresji na Ciebie, ktora moglaby miec miejsce gdy bedzies w dloni trzymac gaz pieprzowy i z bliskiej odleglosci traktowac nim napastnika. Lancuch dziala jak grom z jasnego nieba i nie bedzie kojarzony przez psa z Toba :-) [/quote] Wind dzięki za radę. To kupię taki łańcuch. Wezmę też dezodorant ze sobą, a co, do kieszeni się zmieści. Wczoraj na szczęście tego potwora nie spotkaliśmy. Muszę jak coś z nim się rozprawić, bo boję się o Dexia. Z niego z duży niuniek. Zresztą po spotkaniu z Killerem zawsze potem przez jakiś czs jak idzie na dwór to się z niepokojem rozgląda i widzę, że zamiest poświęcić się zabawie, to bacznie obserwuje otoczenie. Szkoda jego nerwów. Jeszcze raz dzięki, o tym nie pomyślalam, tylko kij mi przyszedł do głowy.
Gosia_i_Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Brr, Magda, okropna historia z tym killerem... Ja odpukać nie mam takich psów na osiedlu, tzn. mam, ale one kochają Lukra. ;) Nie ma to jak suczki. ;) Zresztą ciągnie ją do takich zbójów, najlepiej, żeby byli brudni, z mnóstwem blizn i pcheł. :p A nasz wspólny ulubiony zbój znowu jest wypuszczany przez właścicieli luzem, ja kocham tego psa i jest mi tak strasznie go żal... :-( Nazywam go Forrest, bo non stop biega, chyba nie potrafi chodzić powoli. Byłby super na agility, bo przy tym wystarczy, że się na niego zwróci uwagę, a nie odstępuje człowieka na krok, zawsze nam towarzyszy przez cały spacer. Tylko biedak niczym się nie umie bawić, od razu widać, jakich ma "fajnych" właścicieli. :roll: Ludzie każdego psa potrafią zmarnować. :angryy: A potem są takie nieszczęścia, jak ten Wasz killer, które wyszukują sobie rozrywek na własną łapę, np. polując na Dexia. :roll: Z kolei nasz Forrest ma jedną rozrywkę, która doprowadza mnie do szału - "poluje" na Lukę, jak ma cieczkę. Zresztą nie tylko na Lukę, ale też na każdego członka naszej rodziny, potem idzie się ulicą i strząsa WYJĄCEGO na całe gardło psa to z nogi, to z ręki. Niestety nawet nie wiem, gdzie ten pies mieszka, parę razy zakładałam mu obrożę z doczepioną informacją, że jeśli jeszcze raz go spotkam, odwiozę do schroniska. Skutek widać - biega luzem dalej... :roll: Obroże znikały, więc właścicieli ma na pewno. Wróciłam z zakupów. Strasznie się cieszę, że kupiłam dla Luki coś, na co polowałam od dłuższego czasu w zagranicznych internetowych sklepach:[URL="http://%5BIMG"][/URL] [url=http://img.alibaba.com/photo/50197286/Long_Tail_Tennis_Ball_Dog_Toys.jpg] piłka z ogonem [/url] :evil_lol:
Wind Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Co do koni strzelam, że środkowy. ;)[/quote] No niezupelnie ;) [quote name='Wind']wyscigi o ktore pytam nie sa ustawiane, my na nich gramy i nie mamy jakis "lewych" informacji o "faworytach". Po prostu gra fair play No wiec, ktory kon [B]wedlug nas [/B]ma najwieksze szanse na wygrana? [/QUOTE] Jesli gramy i obstawiamy na tych wyscigach, to [B]wedlug nas[/B] najwieksze szanse na wygrana ma ten kon, na ktorego postawilismy :evil_lol: To proste, oczywiste i zupelnie bledne przeswiadczenie, ktore jest charakterystyczne nie tylko dla hazardzistow, ale przede wszystkim dla inwestorow gieldowych. Podejmujac ryzyko, najbardziej prawdopodobna powinna byc strata, a nie zysk ... Nalezy ja tylko umiejetnie minimalizowac, tak aby stala sie udzialem innych ... Proste i piekielnie trudne :evil_lol: [B]Nitencja, Ibolya,[/B] powodzenia na zagramanicznych ringach :multi: [B] Gosia,[/B] fajny ten dziwolag z ogonem :lol: Luka powinna byc zachwycona :-) Pomysl z doniczka superowy :-) Zrob zdjecie temu cudu, my tez chcemy oczy nacieszyc :-) Dzisiaj na otarcie chorobowych lez zrobilam sobie prezent :p Kupilam sliczne, angielskie buty do tanca. Zobaczcie jakie w tym sklepie sa [url=http://www.supadance.pl/indexHigh.html]CUDA[/url] :-) Mieciutka satyna i podeszwa z irchy :loveu: W.
Ali26762 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Heyka :) [B]Wind[/B], cudne butki, na pewno będzie Ci się w nich wspaniale tańcowało :) Dental KONG zamówiony, opłacony i jutro zostanie wysłany z Wrocławia, z e-pet, więc mam nadzieję, że do świąt do mnie dotrze. I tym sposobem mam obkupionego psa, a ludzi wcale :lol: [B]Nitencja[/B] już na bank w Pruszkowie, dziewczyny życzę Wam sukcesów w Wilnie i czasu, aby choć najważniejsze zabytki zdążyć zobaczyć :multi:
Wind Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka :) [B]Wind[/B], cudne butki, na pewno będzie Ci się w nich wspaniale tańcowało :)[/quote] Tez na to licze, bo robi sie coraz trudniej i normalne szpilki na parkiecie gubie :evil_lol: [quote]Dental KONG zamówiony, opłacony i jutro zostanie wysłany z Wrocławia, z e-pet, więc mam nadzieję, że do świąt do mnie dotrze. I tym sposobem mam obkupionego psa, a ludzi wcale :lol: [/quote] U mnie tez jest taka kolejnosc :evil_lol: Na poczatku pies (bo najlatwiej wybrac), potem czesc zenska rodziny (bo jakbym kupowala dla siebie :cool3: ), a potem trudne, zmudne, meczace i pelne watpliwosci wybory dla mego mezczyzny :cool1: W.
Nitencja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ja juz u Ibolyi z Tysiem. Ibolya pojechala odwiezc dziewczyne na przechowanie a ja zostalam sama + szkot. BOdrys i Tysio podyskutowali przez kratki ale musze Wam powiedziec ze BOdrys kofany facet , tylko nieopatrznie rzucilam mu raz pileczke..........no i nie moglam sie od niego uwolnic. NO i na przywitanie chlopak nalal:evil_lol: mi do buta Czekam teraz na Ibolye i zaczniemy juz razem weekend. :)
Anisha Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [B]Nitencja[/B], ja w życiu nie byłam w Wilnie :shake: - będziecie tam z Ibolyą jakieś zdjęcia miasta też robić? Chętnie bym zobaczyła... :fadein: Może w ogóle jakiś nowy wątek można by założyć, a'la "Dogomaniackie podróże na monitórze"? :evil_lol: Wy do Wilna, [B]Wind [/B]się niedługo wybiera w jakieś zajefajne tereny, a my moglibyśmy chociaż na foty popatrzeć... :roll:
Nitencja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Anisha zdjecia na pewno beda :) ja juz dawalam kiedys foty z NOrwegii ..... ale jak wejdziesz na moja stronke beda fotki z Lubeki i Hamburga oraz z innych miejsc gdzie bylam zp sami. A topic by byl calkiem ciekawy. Obiecuje z siebie i Ibolye3 ze cos potrzaskamy i damy na forum :)
Anisha Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Nitencja'] Obiecuje z siebie i Ibolye3 ze cos potrzaskamy i damy na forum :)[/quote] W takim razie trzymam dwie rzeczy: kciuki za Wasze piesy w Wilnie i Was za słowo w temacie zdjęć turystycznych! :lol: :multi:
Magicnesca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kochani :loveu: sklep zoologiczny [B]animalia[/B] zorganizował akcję pocztówkową, która w swoim zamyśle ma pomóc zwierzakom w schroniskach :loveu: [IMG]http://westie.net.pl/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/IMG] Czyli trzeba- wejść na stronę [URL="http://animalia.pl/show_choinka.php"][COLOR=#800080]http://animalia.pl/show_choinka.php[/COLOR][/URL] - wysłać do jak największej ilości znajomych kartke świąteczną/choinkę ,a animalia od każdego przeczytanego listu/e-maila - zasada :razz: 1 kartka do jednego znajomego - hurt nie jest zaliczany :evil_lol: przekaże 1 zł.PLN na schronisko - WT do pracy rodacy!!! :loveu: :loveu: :loveu:
zadziorny Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Nitencja']BOdrys i Tysio podyskutowali przez kratki ale musze Wam powiedziec ze BOdrys kofany facet , tylko nieopatrznie rzucilam mu raz pileczke..........no i nie moglam sie od niego uwolnic. NO i na przywitanie chlopak nalal:evil_lol: mi do buta [/quote] To musisz teraz szybko wysuszyć tego buta :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Ali26762 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Nitencja']...na przywitanie chlopak nalal:evil_lol: mi do buta[/QUOTE] A to ogon z tego Klona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]Wind[/B], jak tam zdrówko? Piastujesz jeszcze śniadanko w sobie? A może dorzuciłaś mu jakiś obiadek do towarzystwa?
Nitencja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 juz wysechl, zreszta Alex zrobil to samo wczoraj z butem mojego znajomego :) to poprstu takie meskie welshowe przywitanie:cool3:
Recommended Posts