Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]bogula[/B], szukasz tylko jednej po mieszkaniu:) Mała zaraza (Lavinia) nauczyła się pokonywać schody, ale tylko do góry i trzeba jej pilnować, żeby nie spadła z góry:angryy: Uczy się wszystkiego, czego nie ma od pozostałej czwórki. Niestety. Uścisk łapki dla Cześki:lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny']Qrcze, ta pogoda to chyba zwariowała :stupid:. Drugą dobę już leje i nie ma zamiaru przestać :shake:. Czyżby miał się powtórzyć lipiec '97 :hmmmm: :niewiem:[/quote]
Ja już rdzewieję i psy też. Bardzo szybko załatwiają co trzeba i uciekają do domu. Tysiek chyba się przeziębił:angryy:

Posted

[quote name='bo']Ja już rdzewieję i psy też. Bardzo szybko załatwiają co trzeba i uciekają do domu. Tysiek chyba się przeziębił:angryy:[/quote]

Na innym topiku Nitencja pisała, że psy jej mocno zrudziały od karmy ***** i musi ją zmienić. Ale dlaczego jej mama zrudziała=zerdzewiała? To chyba nie po karmie ******:evil_lol::eviltong::cool1:.
Ahoj!

Posted

[B] Witajcie !!![/B]

Dziś w Pile do godziny 12 mżyło ale potem się rozpogodziło i było
cieplutko, istnie wiosenny dzień. Przyjeżdżajcie w piątek do
Poznania będzie rewelacja pogoda istnie wiosenna.
Bedzie ciasto i wszystkich bardzo zapraszam :loveu: :loveu:
W czwartek będzie [B]Aga-O[/B] i będziemy się produkować :evil_lol:

Posted

[COLOR=Blue]No to łaskawa w Waszych stronach ta pogoda, mówię, że się Eli słucha :evil_lol:
[B]ela_h[/B] widziałaś moje wdzianko światówkowe :confused:
[/COLOR]

Posted

a u nas leje i leje i mnie wszystko boli :-( zwlaszcza kolano pooperacyjne. bleeee. Lavinia byla na dworze 2 minuty : zobaczyla ze mokro i bleblato zrobila w tyl zwrot i juz byla pod drzwiami. Zalatwila sie dziewczyna na podkladzie.
Nie mam wiesci od Ledy mam dzieje ze wszystko dobrze u niej i jej Panstwa.
Bogula ale Ci Livka cisnienie popraawila hihi :evil_lol:

Posted

[B]nitencja[/B]--- no, omal nie zemdlałam:shake: ; mam wrażenie, że Livka urosła i jakos coraz wiecej w niej cech/zachowań typowo terierowych:evil_lol: .
Jutro rano zamierzam raniutko wyskoczyc z Liviarą po świeży chlebek i drożdżówki---żyć normalnie....
Kasiu! powtórzę to jeszcze raz: z perspektywy czasu widzę, że nasza znajomość miała/ma wymiar MAGICZNY:crazyeye: :cool3: [COLOR=black]---pamietasz te moje pytania o tatuaż Fafika?:evil_lol: i ten "wersal"?:evil_lol: [/COLOR]
Przed chwilą Livka wskoczyła z tapczanu na stolik do kolacji Ani:crazyeye: :evil_lol: ; przecież nie dam jej jajka ba twardo:cool1: .....

Posted

[quote name='Ibolya'][B][COLOR=Blue]bogula[/COLOR][/B][COLOR=Blue] :crazyeye: żałujesz dziewczynce jajka na twardo?? :evil_lol: :mad:[/COLOR][/quote]Właśnie :mad:. Moje pasqdy wcinają aż im się uszyska trzęsą :cool3: :lol: ;)

Posted

[quote name='Ibolya'][B][COLOR=Blue]bogula[/COLOR][/B][COLOR=Blue] :crazyeye: żałujesz dziewczynce jajka na twardo?? :evil_lol: :mad:[/COLOR][/quote]

[B]Ibolya,[/B] wyobraź sobie że ta cholera :eviltong: :eviltong: :loveu: nie da jej tego jajka , taaaaakiej suni ......jajka będzie zazdrościć.......:evil_lol:
Powiedzcie [B]Ibolya i zadziorny[/B]......toż to .....niesprawiedliwe.
Niech przynajmniej zrobi jej jajecznicę na boczku........:eviltong::evil_lol: ;)

:eviltong:
........i już nie narzekajcie na mnie , bo uzupełniłem galerię Jazona :multi: :cool1:;)

Posted

Livka to wogóle konkret jest: suche rozrzuca, ale mięsko (pierś z kurczaka, serduszka) gotowane, serek bieluch, jabłko, marchew wcina aż miło.Rwie się też do chlebusia, ale ja poprostu nie wiem, czy takiej niespełna 2miesięcznej psinie można JUŻ podawać takie węglowodany i rzeczone jaja:cool1: :lol: ....Poradźcie, tylko "bez jaj";)

Posted

Tiaaaa ... poranna radosc o zmienie pogody na lepsze byla zdecydowanie przedwczesna :angryy: Caly dzien leje :( Na dodatek wszystkie ulice w Wawie zakorkowane, zapchane i nieprzejezdne ... wrrrrrrrrr ...

Dzisiaj Majut gral w filmie z prawdziwymi antyterorystami :p Pieknie wygladal na rekach takiego wielgasnego, zamaskowanego i uzbrojonego goscia :cool3: Pan na szczescie byl bardzo delikatny i wyjatkowo dbal o Majuta, chociaz poczatkowo troche niezdarnie karmil i cmokal do suczydla :evil_lol: Powinnam dostac jakies fotosy z planu to wkleje ... a co ;)

Jutro i pojutrze tez gramy i to w Centrum Zdrowia Dziecka, wraz z dziecmi, lekarzami i miedzy bardzo skomplikowana aparatura :cool3:

BTW na stronie [url]www.aki.pl[/url] ktora ulegla totalnej przebudowie jest troche fajnych szkoleniowych filmikow, m.in Majut w roznych dziwacznych sytuacjach :evil_lol:

W.

Posted

[B]Wind, [/B]obejrzałem filmiki .....Majut jest .....miodzio :loveu: :loveu: :loveu:
....a te głosy na filmikach jak by kto do blaszanej beczki wołał.....:eviltong: :eviltong:
....i dlaczego Majutka.....pani w czapce karmi ....pluwocinami.......:eviltong: :evil_lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='bos']....i dlaczego Majutka.....pani w czapce karmi ....pluwocinami.......:eviltong: :evil_lol: :lol: ;)[/QUOTE]

:lol: :lol: :lol:

jakby to powiedziec [B]bosik[/B] ... zamiast po kieszeniach, nagrodki dla psow nosimy w naszych paszczach :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Nitencja']...... Pilnuj by mala nie odzwyczaila sie za bardzo od tych kuelk ;-)
:cool3:[/quote]

[B]Nitencja[/B] .....co to jest...... " kuelk ".......:eviltong: :evil_lol:;)

Posted

[quote name='Wind']:lol: :lol: :lol:

jakby to powiedziec [B]bosik[/B] ... zamiast po kieszeniach, nagrodki dla psow nosimy w naszych paszczach :eviltong: :evil_lol:[/quote]

[B]Wind[/B], staram sie zrozumieć, teraz już wiem że dlatego masz Majeczkę bo masz śliczna malutka buzię........:eviltong::evil_lol:

Bosze, jaką trza mieć gebę żeby w niej nosić żarło dla.....kaukaza :eviltong: :eviltong: ;)
Moja by się może nadała....:evil_lol: :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Jeeezu, plis, powiedzcie mi, gdzie ja te kodeki ściągnę?? :roll:[/quote]

[B]Gosia [/B], jeśli dalej nic nie widzisz z filmików....zapraszam do mnie........pooglądamy razem.....i puszczę Ci który sobie zarzyczysz.....:lol: :loveu: :eviltong: ;) ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...