zadziorny Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='bos']Tak , a dzisiaj znowu zimno i tak już chyba będzie do kwietnia...:eviltong:....a może jeszcze zimniej....:eviltong: :multi: [/quote] Ja proponuję w porywach do -20 [FONT="]º[/FONT]C i tak z metr śniegu :cool3: :razz: :cool1: :eviltong:
bo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Witam:lol: Ja znów na dyżurze z kudłatymi:) Kasia z malutką Ledą już w Zgorzelcu. Mała ze swoją nową pańcią. A dopiero takie pełzaczki były. Leci ten czas okropnie. Po południu następna już sobie pójdzie "męczyć" Bogulę:lol: Zostanie Lavinia. Muszę jeszcze dziś zameldować się w pracy na 13.00. Potem dyżur przejmie moja mama:crazyeye:juz się denerwuję, ale myślę, ze Kasia szybko przyjedzie. rano tempo mieli niezłe:angryy: Jesienne smuteczki...
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Powrocilam z dzialeczkowego wyjazdu, ktory zamknal sezonik... kolejny wyjazd pewnie dopiero na iosne :-( Czika szaleje dalej, a ja juz w pracy! [B]bogula: [/B]Bohaterko dnia, trzymamy za Ciebie kciuki! Oby urwis okazał sie anioleczkiem... zazdrozcze Ci nadchodzacych kilku najblizszych tygodni :multi: :razz: [B]zach: [/B]Mozemy sobie lapy przybic,... ja tez pies jestem :multi:
bo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='bogula'] Kochani (:eviltong: )--dzisiaj zawita do nas LIVKA:loveu: . Jestem po średnio przespanej nocy, ciekawi mnie -jak to bedzie... [/quote] Dobrze będzie, zaczniesz mieć jakieś zajęcie wreszcie, a ile rozrywki i roboty Ci zagwarantuje taka jedna mała;) Z pewnością lubią ogrodnictwo, to już widać, kochają wręcz, to po mamusi.:evil_lol:Dasz jej szmatkę, to podłoge powyciera sama, ale tam, gdzie ona będzie chciała. Przejawia się również aktywność w eliminowaniu nadmiernej ilości obuwia, tapet w zasięgu ząbków, a łavinia zdecydowanie ma pociąg do zawodu elektryka (prezydent?:-o), kabelki są bardzo zajmujące, a wszystkie doskonale trymują Matisa. [B]B[/B]ędzie łysy i bez brwi w Poznaniu:angryy:
zadziorny Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='bo']Dobrze będzie, zaczniesz mieć jakieś zajęcie wreszcie, a ile rozrywki i roboty Ci zagwarantuje taka jedna mała;) Z pewnością lubią ogrodnictwo, to już widać, kochają wręcz, to po mamusi.:evil_lol:Dasz jej szmatkę, to podłoge powyciera sama, ale tam, gdzie ona będzie chciała. [B] Przejawia się również aktywność w eliminowaniu nadmiernej ilości obuwia[/B], tapet w zasięgu ząbków[/quote] Ta jej pasja ma również dobre strony :roll:. [B]Bogula[/B] zawsze będzie paradować w nowych, modnych bucikach :cool3: :evil_lol: :eviltong:
coztego Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]bogula![/B] :kciuki: Już się nie mogę doczekać radosnych relacji z życia małej welszynki :loveu: Ale będziecie miały zabawę :multi: Nie ma to jak pachnący, rozrabiający szczeniaczek w domu :loveu: U nas dzisiaj słonecznie i nieco cieplej niż wczoraj :)
niedzwiedzica Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A ja własnie z pogrzebu sąsiada wróciłam :bigcry:nikt z rodziny ale psiarz i fajny człowiek. Kardiomiopatia. i wszystkiego 50 lat :-(:-( więc nastrój mam kiepski ...
niedzwiedzica Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]Flaire[/B]-suki w klasie użytkowej na Światówce są 4 a nie 1. Pojedyńczo występuje tylko pies i to w klasie weteranów :evil_lol: Więc walka o medal i lokatę bedzie i tak, co prawda nie tak zażarta jak w młodziezy , gdzie jest aż 18 suczek ;) [B]Bogula[/B]-oj, będzie się u Ciebie działo teraz :loveu: wszystkie smuteczki piechrzną pzred twoja rozbrykaną pociechą :multi: musisz teraz przerobić mieszkanie na "puppyproof " :diabloti::diabloti:
rita60 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]bogula[/B] ciesze sie,ze to juz dzisiaj zawita do twego domu to kudłate szczescie:multi:napisz zaraz o pierwszych kroczkach suni w swoim domeczku.
INA Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]bogula[/B] - chyba już gdzieś w drodze po swoje szczęście...:loveu: powodzenia wspaniały czas:lol: masz aparcik:cool3: bo wiesz oczy nasze wygłodniałe:lol:
zachraniarka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'][B]zach: [/B]Mozemy sobie lapy przybic,... ja tez pies jestem :multi:[/QUOTE] Łapy przybić możemy i może oblać to jakimś kufelkiem pysznego piwka? Światowa wystawa [B]psów[/B] rasowych będzie chyba doskonałą okazją ku temu :cool3: :cool3: :cool3: :lol:
Ela_hryckiewicz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]Witam serdecznie !!![/B] Jestem po dłuższej przerwie :shake: przechodziłam mały stresik z powodu mojej pracy, ale dziś oddycham pełną piersią huuuuuuuura udało się :loveu: [B]bogula[/B] powodzenia niech to czarne i rude dobrze się chowa to to było Ci poisane, zasłużyłaś na szczęście i bezwarunkową miłość świat się zmieni będzie teraz taki rudy jak ta piękna jesień :loveu: :loveu: [B]brawo za odwage[/B] i terierowy charakter.
Ela_hryckiewicz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]bogula[/B] pozdrowienia od Szczęściarza :loveu: :loveu: wylisałby Cię na śmierć :loveu: :loveu:
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]bo, Nitencja:[/B] Skrobnijcie jakas mini relacje z przekazania dziewczynki do nowego domku... my tu jak goooopki czekamy na jakies wiesci :eviltong:
Ela_hryckiewicz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Aga']bo, Nitencja: Skrobnijcie jakas mini relacje z przekazania dziewczynki do nowego domku... my tu jak goooopki czekamy na jakies wiesci :eviltong: [/QUOTE] no właśnie nie znęcajcie się :mad: to podlega pod art. kk
Ela_hryckiewicz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]Aga [/B]nie mogę siu e dovzekać kiedy przyjedziesz :mad: mam Ci tyle do powiedzenie, że zaczęłamn sobie pisać na kartce to co mam Ci do powiedzenia, a tak pozatym będziesz miała z Mikołajem wolny apoartamęnt.
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'][B]Aga [/B]nie mogę siu e dovzekać kiedy przyjedziesz :mad: mam Ci tyle do powiedzenie, że zaczęłamn sobie pisać na kartce to co mam Ci do powiedzenia, a tak pozatym będziesz miała z Mikołajem wolny apoartamęnt.[/quote] Elus kurcze... nawet nie masz pojecia jak ciesze sie, ze zawitam do Was juz w srode :multi: Pisz i notuj dokladnie na karteczce wszystkie sprawy do przegadania przy srodowym piwku :cool3: Jeszcze tylko tydzien i wskakuje do pociagu i... jestem u Was. Za apartament dziekujemy ... najszczesliwsza bedzie pewnie Czika, jak tylko sie dowie... ;)
Ela_hryckiewicz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 O już wiem jaki to art 207 kk znęcanie się psychiczne i fizyczne :mad:
Nitencja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A jakos nie moge pisac ...... Leda pojechala i taka pustka bez tej trzeciej dziewczyny w domu jest. Wlascicieli goraco namawiam na zalogowanie sie na dogomanie. :) Dziewczyna bedzie mieszkac przy granicy holendersko-belgijskiej , strasznie daleko. Mam nadzieje ze wkrotce dostane mail ze dojechali wszyscy szczesliwi do domu. W domu wszyscy czekamy na bogule i Gwarka - maja byc kolo 17:00.Livka to bardzo rozrywkowa dziewczynka wiec Boguli na pewno nie bedzie sie nudzic ani jej corkom :diabloti:
Ela_hryckiewicz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Lakersik odstresywacz [URL=http://img450.imageshack.us/my.php?image=dscf6249um4.jpg][IMG]http://img450.imageshack.us/img450/5364/dscf6249um4.th.jpg[/IMG][/URL]
Ali26762 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Heyka :) U nas znowu pogoda się kiepści - wieje, a teraz dodatkowo się zachmurzyło. Na jutro też nie ma fajnych prognoz... :shake: [B]bogula[/B] - nie mogę się już doczekać, jak wszyscy tutaj, Twojej relacji z pierwszych kroków Livki w nowym domku :multi: Ogromnie się cieszę, że to już dziś, że już będziesz miała swoje czarno-rude szczęście w domu, że w każdej chwili będziesz mogła się przytulić do pachnącego futerka, że będziesz oblizywana różowiutkim plasterkiem szyneczki... Ach, cudowne dni przed Tobą i dziewczynkami! Życzę Wam długich lat w zdrowiu i szczęściu, sukcesów na wystawach, a póki co sukcesów w opanowaniu żywiołu walijskiego :loveu: [B]Nitencjo[/B], [B]bo[/B] - dla Was nadchodzi smutny moment rozstania, ale na pocieszenie powiem, co zresztą doskonale wiecie, że przynajmniej Livka trafia w cudowne ręce, będziecie śledzić jej losy na codzień, razem z nami. Wszyscy będziemy patrzeć jak rośnie i rozwija się malutka Livia, jak z dnia na dzień rozkwita szczęście u [B]boguli[/B] :multi: :multi: :multi: [B]Ela[/B], [B]Aga[/B] - zazdroszczę Wam tych rozmów, tego spotkania! Na pewno będziecie się świetnie bawić :multi:
Ali26762 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Lakersik odstresywacz [URL="http://img450.imageshack.us/my.php?image=dscf6249um4.jpg"][IMG]http://img450.imageshack.us/img450/5364/dscf6249um4.th.jpg[/IMG][/URL][/quote] Ach, mój suodki Zarazek :loveu: :loveu: :loveu: No cudna ta mordzia po prostu, to niewinne spojrzenie... A jaki on podobny do swoich braci :loveu:
Ibolya Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'][B]bo, Nitencja:[/B] Skrobnijcie jakas mini relacje z przekazania dziewczynki do nowego domku... my tu jak goooopki czekamy na jakies wiesci :eviltong:[/quote] [SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red] :multi: :multi: :multi: :multi: i fotkiiiiiii :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE]
Welsh Terrier Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B][COLOR=black]Kliwia, [/COLOR][/B][COLOR=black]my jedziemy na światówkę z Amirem i Gracją. :) :cool3:[/COLOR]
aga_ostaszewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [B]Ela_h:[/B] Elus, Ty lepiej psiaka trymuj a nie paragrafami z k.k. tutaj rzucach :lol: Lakersiątko cudowne! [B]Ali: [/B]Masz czego zazdroscic... oj masz :razz: [B]zach: [/B]Juz ucieszylam sie, ze podamy sobie lap na switowce... a tu klops.. jestes tylko sobota-niedziela... a mnie juz wtedy nie bedzie :-( [B]Nitencja, bo: [/B]Trzymamy kciuki.... co by oczka nadmiernie sie Wam nie pocily :eviltong:
Recommended Posts