Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny-przerabiałam takie sceny z czteropakiem airedali , czyli Hexą + 3 maluchy+TZ :evil_lol::evil_lol:a najpiekniejsze jest to,że kiedys tenże TZ mawiał ( z pełnym pzrekonaniem :crazyeye:),że miejsce psa jest na ziemi :diabloti:

Ela-na zimowa aurę cieplutkie termofory już masz :multi:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny']Skąd ja to znam? . Tylko my to przerabiamy w wersji na dwa welshe:cool3: :loveu: :eviltong: [/QUOTE]

Byś musiał widzieć jak się kłucą o miejscówkę :evil_lol: kto pierwszy :diabloti:

Posted

[quote name='Nitencja']A co do samego chapiowania....... Najmniej przyjemny jest widok wieeelkiej igly brrrrrrr ale sunia nie darla ryja, chociaz Pani doktor mowila ze niektore psy reaguja wielkim darciem .... :razz:[/quote]
Ale chyba niewiele tak reaguje. Ja byłam obecna przy czipowaniu kilkunastu psów, w wieku od 6 tygodni to kilku lat, i z tych psów ŻADEN nawet nie pisnął... :niewiem:

Posted

[quote name='niedzwiedzica']
Wind- u nas ( i to nie tylko na osiedlu) pierogarni i nalesnikarni nie uświadczysz :-(..tylko kurczaki z rożna i kebab ..buuuuuuuuuuu[/QUOTE]
[B]
niedzwiedzico,[/B]

Wskakuj do pociagu i przybywaj na degustacje! :multi: Kabaty, to ta czesc Warszawy, ktora najprosciej mozna ujac jako sypialnie ;) Wyposazona jest w pelna i wygodna infrastrukture, od hipermarketow, centr handlowych, silowni na kazdym rogu, az po malutkie caffeterie, restauracyjki i roznej masci sklepiki ze wszystkim ;) Odkad pracuje w wolnym zawodzie, zaczelam doceniac te wszystkie udogodnienia, bo w koncu mam na nie czas ... W samo poludnie moge umowic sie na aromatyczna kawe i szarlotke na cieplo z lodami, przechodzac doslownie na druga strone ulicy.
No i nawet niespodziewani goscie, moga dostac "domowe" pierogi, pyszne nalesniki, potrawy roznych kuchni jesli tylko poczekaja ... 20 min na dostawe :lol: Dobrze sie tutaj mieszka, ale niestety blok w blok przyprawia mnie czasem o klaustrofobie ...

[B]Nitencjo,[/B]

Ja rowniez jestem za chipowaniem ... To ze nie jest ono obligatoryjne, spowodowane jest pewnie wielgasnym oporem wobec zmian twardoglowych z ZK. Tacy sami siedza rowniez w sekcji sportow kynologicznych i az dziw, ze jako tako to wszystko sie kreci ... Najwlasciwszy bylby chyba solidny "przeciag" i wpuszczenie troche nowej, nieskazonej aczkolwiek aktywnej krwi ... :razz:

W.

Posted

[quote name='borsaf']O tego typu osobach mój brat mawia, ze "są zakochane w sobie ...ze wzajemnoscią".[/quote]
Doooobreee [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG]

[B]Borsaf[/B] gratuluję... ognia :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Byś musiał widzieć jak się kłucą o miejscówkę :evil_lol: kto pierwszy :diabloti:[/quote]
I to też znam :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[B]Ela_h[/B].......to kojący widok takich szczyli.....i zaraz chce się żyć. Brawo dla maluchów
[B]Nitencja[/B] serdeczne dzięki za telefon. Pozdrowienia dla bo i Czesia.

A już tak oficjalnie to naprawdę czuję się zakłopotany :eviltong: dzieki Wam za wsparcie i dobre słowo.
Powiem krótko.......zachowałyście się ........:oops: :oops:........jak lwice w obronie swoich młodych.........wprawdzie to wasze młode:eviltong: już wyliniale,garbate i upasione.....więc jak lwa z niego nie będzie , to przynajmniej dromader, wszak on jest jednogarbny.....i tez wyliniały.:eviltong: :multi: :multi:Ze o wieku nie wspomnę:cool3: :evil_lol:

Na pewno będziemy mieli okazje się spotkać to porozmawiamy.

Posted

Heyka :)

Kochani ja tylko na chwilkę. W ciągu dnia udawało mi się Was tylko podczytywać, a wieczorem padłam i teraz właśnie idę spać :eviltong:
Chciałam podziękować za zainteresowanie łapiszonem mojego gapiszona i powiedzieć, że łapsko goi się jak na psie :multi:
Niesamowite jednak jest to, że bandaż przez cały czas jest w stanie nienaruszonym :multi: :multi: :multi: I nie ma już paniki w brązowych oczach przy zmianie opatrunku :)

[B]Ela[/B] - ależ ta Gapcia jest śliczna! A dosypianie zrobiło na na mnie ogromne wrażenie, bo uświadomiłam sobie jak to wyglądało jak ja leżałam w łóżeczku, a na mnie 4 welsze... FAJNIE to wyglądało !!!
[B]bos[/B], miło widzieć Ciebie wraz z fotami - jesteś terierem, brawo :klacz:

Co do chipów - jestem za i czekam, aż w gdańskich lecznicach znowu będzie chipowanie za darmo. Gdyby miasto podpisało umowę z wetami, to Deryś już by chodził z chipem, bo jego tatuaż stanowi li tylko zieloną plamę w pachwince. W Gdańsku wdrożony jest program "Podaj łapę", który finansuje chipowanie, dlatego czekam, bo tak to kosztuje około 80 zł.

No nic, znikam. Dzisiaj też mam ciężki dzień przed sobą, a jutro to już wolę nawet nie myśleć. Najgorszy jest głód, bowiem wolno mi jeść tylko galaretki i kisiele od wczoraj. Nic to, byle do czwartku, do wieczora... Potem będzie już ok.

Miłego dnia wszystkim :)

Posted

Dzień dobry :loveu:

Kawa z rana jak śmietana, [B]Flaire[/B] ....herbtka,dla wszystkich świeże pieczywo jeszcze chcrupiące z masełkiem i ..........tym co kto woli:eviltong: :multi: :evil_lol:

Ale najlepsza będzie kawa z koniakiem............człowiek zaraz 100m dalej widzi :evil_lol: :evil_lol:
Przyjemnego dnia :multi: :multi:

Oooooo, [B]Ali[/B], witaj po drugiej stronie Polski..:multi: :multi: :multi: :evil_lol:..:cool3:

Ciekawe kto następny dołączy......[B]zadziorny , bogula[/B] czy [B]mazowszanki.[/B]...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Siemka!
[B]bos[/B]---wysikaj ten gniew, utop go w kawie, zadeptaj z Jazonem na wedrówce...och!zdarza się, że nasze poczucie humoru czy zwykła ludzka otwartość odbierana jest jak napaść:-( ; ta osoba tylko sobie wystawiła laurkę:cool1: ; mnie z psami czy bez chcę widzieć na dogo jak najczęściej:evil_lol: :lol: --pisemną zgodę przesłać?
[B]nitencja[/B]---dzięki za news'y! a Livkę poznałam po...ogonie:evil_lol: i postawie terierowej:evil_lol: ; a te numerki w uszku czy pachwinie? mam nadzieję, że Livka wykrzyczała swój ból i strach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[B]niedźwiedziaca[/B]---ufam, że marzenie o spacerze się spełni...
Zapraszam na kawkę! i tzrymajcie paluchy---mam sądowe sprawy o 12...
No, i łapka dla podrastających sczeniorów vigorzastych a dla [B]eli_h[/B] szacunek za zaangażowanie...czy te panie bedą/są już z nami na dogo?

Posted

Ooooo, stawiła sie moja imienniczka...:multi: :multi:[B]bogula [/B]witaj:lol: :lol:

A ja wybywam do pracy. buuuuuuuuuu:cool1:

Posted

[quote name='bos']

Ale najlepsza będzie kawa z koniakiem............człowiek zaraz 100m dalej widzi :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[B]bos[/B]--- uwielbiam taką kawę! a tak jeszcze powiem, że są faceci, którym smakuje:cool3: całowanie dam po takiej kawie (to ten czar dobrych perfum i kropli koniaku na języku:cool3: ).......

Posted

[quote name='Ali26762'][B]bogula[/B], będziem trzymać :happy1:[/quote]
dzieki! ja czasami się "świecę na zielono" na dogo (szczególnie jeśli chodzi o porę nocną), ale to nie ja:diabloti: :mad: (np.dzisiaj mam info na prawej str. "ost.zalogowany :dzisiaj at01:04)...och! ta osoba za dużo w naszym domku:angryy: :cool1: ----ale spok!
Pijmy!--kolejna kawkę i czekajmy na resztę......

Posted

[COLOR=Blue]Witajcie :multi:

Ja też się melduję na kawce.
[B]bos[/B] cieszę sie, że powrócił Ci dawny wigor:cool3: dobrze [B]Ali[/B] napisała terrier !!!! nie żaden dromader :shake: nasz koffany terrierrhumorupoprawiaczfotograf :lol::lol:
[B]bogula[/B] ściskam za te sprawy sądowe :kciuki:
[B]Ali[/B] trzymaj sie, głodno, daleko ... za Ciebie też ściskam :kciuki: [SIZE=1](ja wczoraj też padłam) [SIZE=2]
Miłego dnia Dogomaniacy.
[/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='bogula'][B]bos[/B]--- uwielbiam taką kawę! a tak jeszcze powiem, że są faceci, którym smakuje:cool3: całowanie dam po takiej kawie (to ten czar dobrych perfum i kropli koniaku na języku:cool3: ).......[/quote]

................na temat ....tej kropli na języku nie ta pora bym rozwinął ten temat:eviltong: :eviltong: :eviltong:.........:loveu: :evil_lol:. Już kiedys dyskutowaliśmy ......pamiętasz :lol: :lol:
Ale myslenie z rana jak najbardziej pozytywne. ........:lol:dobry koniak nie jest zły:eviltong:
Będąc kiedys w Norwegii ,piłem kawe z ich tamtejszym bimbrem........na goraco.
Tak , ten bimber razem z kawą sie gotuje pod przykrywką.
Ale to daje speeda............iiiichaaaaaaaa :eviltong: :eviltong: ;)

Posted

Ja już po herbatce i muszę do pracy, ale nie chce mi się dzisiaj okrutnie... :-(

A psy wcale nie pomagają, mocno śpią i wcale nie myślą, żeby wstawać! :mad:

Posted

[quote name='bogula']
Zapraszam na kawkę! i tzrymajcie paluchy---[/quote]
Kawkę już pijemy :kaffee_2: :cool3: :multi: i kciukasy już trzymamy :thumbs:. Za głodną [B]Ali[/B] też :kciuki:

Posted

Witam wszystkich:)
ale macie pisane:angryy:: fajnie , że [B]bosik[/B] znów z nami. Bogula zabiaraj już tego małego potfora:evil_lol: Dziś pobudka była przed 5.

Posted

Witajcie o swicie :-)

[B]Ali,[/B] czy cos mi umknelo, czy nie pisalas? Skad ta kisielowa dieta? Czy wszystko w porzadku? Skrobnij jesli mozesz, bo martwie sie o Ciebie ...

[B]bosik[/B], witaj w dobrym humorku :multi: Takiego kolka "rozancowego" jak Ty masz na Dogo, to inni moga tylko pozazdroscic :p Wesprzemy, pocieszymy a jak trzeba to nawet recznie obronimy :mad: :evil_lol:

[B]bogula[/B], ja sciskam za Ciebie kciuki nie tylko za powodzenie wyrokow sadowych, ale rowniez za to, aby [B]Nitencja[/B] i [B]bo[/B] jeszcze wytrzymaly z malym potforem i nie udusily go za nocne wybudzenia :evil_lol:

W Wawie leje :-( Pogoda paskudna ... Na pocieszenie i poczatek milego dnia ide do fryzjera na maly jesienny remoncik :cool3:

W.

Posted

NOOOOOOOO w koncu normalnie na dogo z BOSikiem na czele:loveu: Nina mi pisala na gg ze ty jestes taki NASZ KROL LEW :-D
Bogula bierz juz Livke hihi toz to male ADHD ma :lol: Wszedzie pierwsza no i pierwsza jest do trymowania Matisse'a on bedzie lysy na Poznan :)
Musze Wam powiedziec ze dopiero teraz jest ubaw z nimi. :razz: Prawdziwa jazda bez trzymanki

Posted

[quote name='Wind']
W Wawie leje :-( Pogoda paskudna ... [/quote]
Odczuwam potrzebę zdementowania tych nieprawdziwych informacji :evil_lol: .
Nie leje, tylko z lekka mży, nawet słoneczko wygląda zza chmurki, no i jest ciepło, nawet bardzo ciepło. Na nasz poranny spacerek o 5:30 znów wyskoczyłam w krótkim rękawku. Czyli - mogło być gorzej, a nie jest (to jest wersja optymistyczna ;) ).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...