bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [SIZE=4][COLOR=Green][B]DERYLKU...........WITAJ w SZACOWNYM KLUBIE[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: :multi: [SIZE=4][B]Ali[/B][/SIZE] Tobie też gratulacje za zapał.....i chęci........tak trzymaj....:loveu::lol::multi:
rita60 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Ali [/B]gratulacje,usciskaj łape Derylkowi,a moze dyplomik hafcikiem....:lol::evil_lol::lol:
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Jak Czice posluzy, to moze i Tobie pomoze :cool3: :multi:[/quote] .......a ja myslałem że to pewniak.....te pigułki......:eviltong: :eviltong: :multi: :multi: :lol: ;) :loveu: ......a tak przypadnie mi zamówić rolkę papy :placz: :eviltong: ;) :evil_lol: Jak tam ósemeczka....a raczej dziurka po ......ósemeczce :cool1: :cool3: :loveu:
Welsh Terrier Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Ali26762']Ha! Patrzcie co dzisiaj dostałam! Ale jestem dumna !!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [URL="http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Deryl-championatm322odziezowy.jpg"][IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Deryl-championatm322odziezowy.jpg[/IMG][/URL] :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote] Ali! Ali! Ali! Gratuluje! My też dostaliśmy dyplomek Gracusi, ale z jakiś miesiąc temu! Ale była radość! :) :) :multi::multi::multi::multi::multi:
Jura Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos'][SIZE=4][COLOR=Green][B]DERYLKU...........WITAJ w SZACOWNYM KLUBIE[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: :multi:[/quote] Bosik, to Ty też jesteś młodzieżowym czempionem Polski? [B]Ali[/B], gratulacje. [B]Ela[/B], gratulacje. Deryś tytuł zawdzięcza tylko Wam. [B]Bogula[/B], od początku przypuzczałam, że tak to będzie. :lol: Czy dobrze zrozumiałam, że wybrałyście najbardziej temperamentną panienkę?
Anisha Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Ali[/B], jeszcze raz serdecznie gratuluję championatu Derylka, tym razem widać go czarno na białym, albo raczej zielono na żółtawym :lol: - w każdym razie gratuluję! Poza tym widzę, że pokaz też był udany i Deryś w zimie (zwłaszcza w słoneczny dzień :cool3: ) będzie najbardziej odszykowanym i szpanerskim psem w Trójmieście! :loveu: Super! :klacz: :klacz:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Ali26762']A Ty tak zrobiłeś? :cool3: :evil_lol: :D [/quote]Oczywiście że tak :cool3:. Śmiesz wątpić :hmmmm: :eviltong: :razz:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bogula'][B]zadziorny[/B]---poczta! ale nie fotki, tylko...:oops: :lol: :evil_lol:[/quote] Widzę, że w Twoich oczach jestem staruszkiem za kierownicą :hmmmm:. A fe, nieładnie :shake: :nono: :grab: :placz:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='zadziorny']Widzę, że w Twoich oczach jestem staruszkiem za kierownicą :hmmmm:. A fe, nieładnie :shake: :nono: :grab: :placz:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .........;) ;) ;)
aga_ostaszewska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos'].......a ja myslałem że to pewniak.....te pigułki......:eviltong: :eviltong: :multi: :multi: :lol: ;) :loveu: ......a tak przypadnie mi zamówić rolkę papy :placz: :eviltong: ;) :evil_lol: Jak tam ósemeczka....a raczej dziurka po ......ósemeczce :cool1: :cool3: :loveu:[/quote] Hihihi... oj bosik bosik... Dziurka po osemeczce troszke boli... i wcale fajnie sie nie czuje! Niestety jutro musze juz isc do pracy... pojde pewnie "naszprycowana" Ketanolem forte [B]Ali: [/B]Smska dostalam, ale zadzwonie dopiero jutro albo pojutrze, bo okropne urwanie glowy mam! Ale obiecuje trzymac reke na pulsie... wiesz, ze jak cos obiecam to robie ;)
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 .....przypomnienie z wakacji.........NIEBO....:evil_lol:...nad Kolonią Ostrowo [URL="http://img107.imageshack.us/my.php?image=img5741dln3.jpg"][IMG]http://img107.imageshack.us/img107/2200/img5741dln3.th.jpg[/IMG][/URL] :lol: [URL=http://img109.imageshack.us/my.php?image=img5739dza0.jpg][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/8256/img5739dza0.th.jpg[/IMG][/URL] :cool1:
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 .......o może takie NIEBO .....KARWIEŃSKIE i termojądrowe [URL=http://img71.imageshack.us/my.php?image=img5751dcs7.jpg][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/484/img5751dcs7.th.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Bos[/B] nie leń się, wstawiaj duże foty :mad: :mad: :mad: :angryy:
aga_ostaszewska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A ja dzis wpadlam w totalna depresje finansowa... bo za wizyte u weta z Czika zaplacilam 230 zl... a nie byla to bardzo nadzwyczajna wizyta! W cene wliczone bylo: - lek surolan - wymaz z uszu - szczepionka na Parvo - wycisniecie gruczolow Chyba niebawem zostane bankrutem!
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A ja dzis wpadlam w totalna depresje finansowa... bo za wizyte u weta z Czika zaplacilam 230 zl... a nie byla to bardzo nadzwyczajna wizyta! W cene wliczone bylo: - lek surolan - wymaz z uszu - szczepionka na Parvo - wycisniecie gruczolow Chyba niebawem zostane bankrutem![/quote] .....nie bój żaby...[B]aguś[/B]...damy radę wspólnymi siłami...... [IMG]http://i12.tinypic.com/307njbc.jpg[/IMG] :multi: ;) :lol: .....i nie pakuj w siebie tyle ketanolu.........fe......:cool1: :lol: ;) :loveu: :loveu: :cool3:
borsaf Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [COLOR=Red][B]Ali. gratulacje dla Derysia i Ciebie![COLOR=Black] [/COLOR][/B][COLOR=Black]Dziekuje za maila i za łopatologiczny przepis używania. Jeszcze nie sprawdziłam bo musze najpierw napełnić tuszem drukarke bo wyschlo wszystko. Ja sama to nie wiem czy sie za to zabiorę, haftowanie, bo pewnie skończę za 7 lat. Juz mam takie serwety zaczete i nie dokończone w szafie. Najlepiej mi sie robótki ręczne odstawiało na dyzurach w Izbie Wytrzexwień. Do poludnia pijaczków bylo malo,a siedzieć do 15 trzeba było. To była fajna praca! Jeszcze mi za to płacili! Tylko Izbe zamkneli:placz: Teraz nie pracuję wiec nie mam czasu paradoks, ale prawda hihihi [/COLOR][/COLOR]
borsaf Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Zadziorny,[/B] Twój mail tez doszedł. Przepraszam za zamieszanie:oops: i dziękuję.
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]zadziorny[/B].....nie marudź już .......specjalnie takie wstawiłem byś mógł podziwiać w pełnej okazałości.............:eviltong: :eviltong: :lol: ;) ;) Bo to jest uciecha tak to zobaczyć..........:multi: :multi: :cool3: :eviltong: ;) ;) :lol: :lol: :evil_lol:
Gosia_i_Luka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ali, kongratulejszyns!! W ramkę i na ścianę, koniecznie! :cool3::loveu: Pokaz widzę udał się w 100% - super! Niestety nie dałam rady dotrzeć, a chciałam... Niestety nie zawsze możemy, nawet jak chcemy. :-( ps. fajne mają ubranka w Folwarku? Muszę białej sprawić jakoweś i powoli zaczynam się rozglądać... Z tym że ja chcę kombinezon, taki z długimi rękawami i nogawkami. :D Jak będziesz tam przy okazji, mogłabyś zerknąć czy są takie na Lukę w jakichś rozsądnych kolorach (czarny, granat, a najchętniej moro :D )? Byłabym dźwięczna. :cool3: Ucałuj CHAMPIONA w czempioński nos. :loveu: Ja idę wietrzyć moją białą, plebejską kitę. :D ;-) Ech, i nawet nie zanosi się na to, że kiedykolwiek w życiu będę miała w domu championa, tym bardziej podziwiam! BRAWO! :multi:
Ibolya Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B][COLOR=Blue]DERYŚ CHAMPIONIE!!! - [SIZE=3]GRATULACJE !!! Ali - [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][SIZE=5]GRATULACJE[/SIZE][/COLOR][/FONT] :klacz::klacz::klacz: :huh::B-fly::ylsuper::Rose::cool2:[/SIZE][/COLOR][/B]
coztego Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A ja dzis wpadlam w totalna depresje finansowa... bo za wizyte u weta z Czika zaplacilam 230 zl... a nie byla to bardzo nadzwyczajna wizyta! W cene wliczone bylo: - lek surolan - wymaz z uszu - szczepionka na Parvo - wycisniecie gruczolow [/QUOTE]' :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: My chyba żyjemy w innej rzeczywistości weterynaryjnej :shake: Ali, gratulacje! A teraz idę spać, bo dzisiaj spędziłyśmy mnóstwo czasu na czekaniu w poczekalni w lecznicy (wszyscy się umówili żeby przyjść w poniedziałek :niewiem:) i jestem padnięta... :roll:
Ibolya Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A ja dzis wpadlam w totalna depresje finansowa... bo za wizyte u weta z Czika zaplacilam 230 zl... a nie byla to bardzo nadzwyczajna wizyta! W cene wliczone bylo: - lek surolan - wymaz z uszu - szczepionka na Parvo - wycisniecie gruczolow Chyba niebawem zostane bankrutem![/quote] [B][COLOR=Blue]aga[/COLOR][/B][COLOR=Blue] Ty zmień weta, bo ten ma ceny z sufitu chyba :mad:[/COLOR]
Wind Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Ali,[/B] Gratuluje usankcjonowanego championatu :loveu: Wszyscy tutaj jestesmy z Was dumni i cieszymy sie razem z Toba :-) [B]aga,[/B] Rzeczywiscie chyba powinnas zmienic weta :crazyeye: Pare miesiecy temu ja tez zmienilam Majutkowa klinike, jak pani wet za przemycie lapy woda utleniona, co trwalo jakies 2 minuty i antybiotyk podliczyla nas na 150 zeta :crazyeye: Cala wizyta trwala w porywach do 5 minut ... [B]bosik,[/B] A Ty co w takim romantyczno-fotograficznym nastroju? :cool3: Corka z domu wyjechala to sie Panstwo bosikow za ogladanie chmurek zabralo :p Ladnie, ladnie :loveu: W.
Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]bosik[/B], [B]rita[/B], [B]Welsh Terrier[/B], [B]Jura[/B], [B]Anisha[/B], [B]borsaf[/B], [B]Gosia[/B], [B]Ibolya[/B] - wielkie dzięki! To również sukces wszystkich terieromaniaków, którzy nas dopingowali, zachęcali, uczyli, wyciągali na wystawy. Śmiało możecie się poczuwać, kochani :multi: [quote name='Welsh Terrier']Ali! Ali! Ali! Gratuluje! My też dostaliśmy dyplomek Gracusi, ale z jakiś miesiąc temu! Ale była radość! :) :) :multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] [B]Welsh[/B] - dla Was również gratulacje, Gracja to piękna sunia, myślę, że daleko zajdzie w karierze wystawowej, czego jej oczywiście życzę :loveu: [quote name='Gosia_i_Luka']Pokaz widzę udał się w 100% - super! Niestety nie dałam rady dotrzeć, a chciałam... Niestety nie zawsze możemy, nawet jak chcemy. :-([/quote] Jak się hasa po Parku Oliwskim, to trudno być w tym samym czasie w Madisonie... :cool3: [quote name='Gosia_i_Luka']fajne mają ubranka w Folwarku? Muszę białej sprawić jakoweś i powoli zaczynam się rozglądać... Z tym że ja chcę kombinezon, taki z długimi rękawami i nogawkami. :D Jak będziesz tam przy okazji, mogłabyś zerknąć czy są takie na Lukę w jakichś rozsądnych kolorach (czarny, granat, a najchętniej moro :D )? Byłabym dźwięczna. :cool3:[/quote] Będę, ale dopiero chyba w przyszłym tygodniu, bo od środy do poniedziałku będzie u mnie angielska Gosia. Szkoda, że się nie zgadałyśmy, jeszcze w dniu pokazu przyjmowane były pieski do występu i wszystkie wyszły z ubrankami, nawet Shaggy - jamniczek, który prezentował tylko szelki w drugim wyjściu, też dostał ubranko. Kurcze, no :shake: Miałaby Lukier za free... [quote name='Gosia_i_Luka'] Ucałuj CHAMPIONA w czempioński nos. :loveu: Ja idę wietrzyć moją białą, plebejską kitę. :D ;-) Ech, i nawet nie zanosi się na to, że kiedykolwiek w życiu będę miała w domu championa, tym bardziej podziwiam! BRAWO! :multi:[/quote] Eee tam. Masz championkę, tylko o tym nie wiesz. Beruszek też był, a co :D A zresztą - i tak byś nie zamieniła Lukra nawet na 10 Interchampionów :evil_lol: Melduję, że champion został ucałowany :multi:
Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='coztego']Ali, gratulacje![/quote] [quote name='Wind'][B]Ali,[/B] Gratuluje usankcjonowanego championatu :loveu: Wszyscy tutaj jestesmy z Was dumni i cieszymy sie razem z Toba :-)[/quote] Dzięki, dziewczyny, jestem szczęśliwa, że tyle już osiągnęliśmy. I staramy się osiągnąć więcej :) Deryś ostatnio nauczył się nowej sztuczki, fika fikołki przez grzbiet (to samo co Majut robi na polecenie roll, a Ludwiś na fik), a dzisiaj postanowiłam nauczyć go przybijania piątki... Wyciągnęłam rękę, powiedziałam komendę, a pies... przybił mi piątkę! :crazyeye: I robi to zawzięcie do tej pory :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Te dwie komendy zdecydowanie mu się podobają, bo nie cuduje, nie pokazuje wszystkiego co umie, a od razu wie, o co mi chodzi :D Takiego mam mądrego psa! :loveu: Oprócz tego ćwiczymy codziennie skupianie uwagi na mnie, gdy w pobliżu są inne psy - kupiony we Wrocławiu, dzięki [B]niedzwiedzicy[/B], TOP DOG wyśmienicie się do tego nadaje. Jest płaski, idealny do kieszeni, w którą wystarczy stuknąć, żeby zapiszczał i wtedy moje szczęście porzuca każde towarzystwo i biegnie w podskokach do mnie po nagródkę :multi: Tfu, tfu, tfu - niczym więcej nie będę się chwalić, żeby nie zapeszyć :D
Recommended Posts