Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ja się melduję :D

[B]bogula[/B], dziękuję że powiedziałaś mi o tym mieszaniu kropli, dzięki temu Deryś przeżył w miarę bez stresu podanie ich do oczek.

Kochani, jestem w u [B]Eli[/B] od jakiegoś czasu, jej gromadka welszyków jest boska, Dorkę i Szczęściarza już znałam wcześniej, a teraz urzekła mnie mała Gapcia :loveu:

Gospodarze wspaniali, pijemy piffko, Lucky wierci się na stole, jest pięknie :multi:

Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie :)

Ali - Jarząbek

Posted

[quote name='zadziorny']To tylko Jarząbek się zgłosił od wczoraj na weszterierach? :crazyeye:. Oj nieładnie welszomaniacy :shake:, bardzo nieładnie :mad: :mad: :mad:[/quote]
Zadziorny i dzisiaj znowu cisza,nie ma z kim wypic kawy,moze ty sie skusisz ?:kaffee_2: :kaffee_2:

Posted

[B]Witajcie !!![/B]

Uprzejmie donosze Sabinka Spi !!! Trzymam warte, poniewrz
cztery Welsze po niej skakają, a tak pozatym jest :cool2:
poszłyśmy spać o 7 rano .
O wyjezdzie na razie nie ma mowy, zobaczymy o której wstanie
przy takiej atmosferze przypuszczam, że jeszcze godzina
i to będzie wszystko na ten temat.

Posted

[quote name='rita60']Zadziorny i dzisiaj znowu cisza,nie ma z kim wypic kawy,moze ty sie skusisz ?:kaffee_2: :kaffee_2:[/quote]
Jasne :roll:. Już zaparzyłem :kaffee_2:. Właśnie przed chwilą wróciliśmy od weta (Trudzia była szczepiona przeciwko wściekliźnie :roll:), a za chwilę wybywamy na działkę, na grilla :multi: :cool3: :lol:

Posted

Witam!
Trzymam pazurki za szczęśliwą podróż "Pilarzy" i ich "Jarząbków".
[B]Bogula [/B]- za Ciebie i ...... , to odmawiam specjalne zaklęcia, aby wszystko było OK.
[COLOR=Red][B]Ali[/B] - wytarmoś od nas Gapcię[/COLOR]:placz:.
U Diuny wirus [B][U]cieczka.exe[/U][/B] zagościł na całego. Juniora jadącego bravą puknął kierujący bmw. Stłuczka niby nie wielka (maska silnika, zderzak przedni, pas górny, reflektor, wlot powietrza), ale koszty naprawy ok 5 tys. złociszy - naprawiam w serwisie.
Myję nóżki i lecę kisić kapustę w dębowej beczułce:lol::evil_lol::multi:.
Ahoj!

Posted

Siemka! ja już kilka kaw zaliczyłam:evil_lol: .CCieszę się pogodą, liczę, że jutro we Wrocku bedzie równie pięknie...
[B]vigor[/B]---najważniejsze, że młodemu nic się nie stało!
[B]zadziorny[/B]---masz priw., wieczorem zadzwonię...

Posted

Czesc,ja tylko na chwile,bo mam przymusowy odwyk od internetu z powodu zakuwania do egzaminu i udaje mi sie zajrzec tylko od czasu do czasu.

Tak wiec chcialam Wam zyczyc milej zabawy we Wroclawiu,bo mnie z powodu braku auta (a ze leniwa bestia ze mnie,to jakos pociag mnie nie pociaga :gent:)nie uda sie stawic.Pozostaje mi wiec liczyc na fotorelacje z wystawy.Pa.

Posted

Heyka :)

Wstałam, ale z wielkim trudem :D
Najbardziej było mi żal opuszczać psie legowisko...

Niebawem zbieramy się do Wrocka, dzisiaj musimy dotrzeć do [B]Magdy[/B].

Dzisiaj było małe ścięcie między chłopakami, Szczęściarz na zmianę bawił się z Derysiem, albo go zaczepiał, Deryl mu ustępował, ale w końcu nie wytrzymał i, niestety, przygotował młodemu piękne miejsce pod kolczyk... :(
Teraz sytuacja wróciła do normy, czyli Deryś schodzi z drogi Lakusiowi.

Wiecie, byliśmy wszyscy zaszokowani, bo Derylek poznał swój pierwszy domek. Jak tylko przekroczył próg zaczął się rozglądać i widać było, że przypomina sobie intensywnie wszystko. To samo było w ogródku. Nawet psy zostawił, a wąchał wszystko dookoła, wskakiwał na meble, w ogóle zachowywał się jak u siebie w domu... Niesamowite!

Posted

A właśnie, [B]vigorku[/B], najważniejsze, że [B]Junior[/B] cały, blach szkoda, kasy też, ale skóra najważniejsza.

Gapcia wymiziana i obiecuję, że to nie koniec :D

Posted

[COLOR=blue]Kochani Pilarze i Ich Goście! [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Całym sercem jestem z Wami, ślę do Was dobre fluidy :iloveyou: :buzi: [/COLOR]

[COLOR=#0000ff]Jutro będę ściskać kciukasy cały dzień :thumbs: :thumbs: proszę o meldunki na bieżąco :huh: [/COLOR]

[COLOR=#0000ff]No to teraz sytuacja jest następująca :[/COLOR]

[COLOR=#0000ff]Szczęściarz ma dziurkę na kolczyk :evil_lol: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Wujek Bodryś ma dziurkę na kolczyk :evil_lol: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Teraz ktoś musi spreparować wujkowi Derysiowi dziurkę na kolczyk :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/COLOR]

[B][SIZE=3][COLOR=red]POWODZENIA, TRZYMAJCIE SIĘ :jumpie: :jumpie: :jumpie: [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=blue][COLOR=#0000ff]Szczęściarz ma dziurkę na kolczyk :evil_lol: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Wujek Bodryś ma dziurkę na kolczyk :evil_lol: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Teraz ktoś musi spreparować wujkowi Derysiowi dziurkę na kolczyk :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
[SIZE="6"]NIEEEEEEEE !!!!!![/SIZE]

Kochani, jedziemy. Cieszymy się na jutrzejsze spotkanko, prosimy wszystkich o kciuki i pazurki, obiecujemy zdawać relację na bieżąco :multi:

Posted

A do mnie zawitala na trymowanie matka z 5 miesieczna corka . Mam welsh po rodwodowym tatusiu ( pies z hodowli T.K, ale w innych juz rekach) a mamusia mieszanka. Corcia bardzo ladna wyszla tylko ze ona jest FOXEM :). W miocie tym urodzily sie 4 foxy i 1 welsh. Ale mialam ubaw:lol:

Posted

Witajcie po wymuszonej przerwie , zabieram sie do lektury, ale jeszcze "powiem" Wam kawał... :

Przychodzi gej do lekarza..i mówi:
- Panie doktorze , mam HIVa

-No to w takim razie ....mówi doktor...2kg grochu,1/2 litra soku ze śliwek, 4 banany,1/2 kg grubego makaronu.....i tak przez 2 tygodnie..... 3x dziennie

- Czy to pomoże...? - pyta gej
-Nie.....ale uzmysłowi Panu do czego służy..... dupa :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='bogula']Chłopaki! nie zaprzątajcie sobie głowy---znalazłam fajne pociągi do i z Wrocka:evil_lol: ,:cool3: .........[/quote]

........będę skromny :eviltong: i powiem, że my jesteśmy lepsi........ja wprawdzie wyglądam jak pociąg towarowy.........zadziorny jak ....drezyna......ale za to jaki mamy wdzięk........:eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol: :cool3: ;) ;) ;)

......i na pytanie czy Cie weżmiemy.......masz pewne......z dziką rozkoszą.....:evil_lol: :loveu: :evil_lol: :cool3: ;) ;) ;):lol: :lol:

Posted

Witajcie Wszyscy :) Jak to miło zajrzeć na welshe po dwóch dniach i mieć tylko jedną stronkę do nadrobienia :) Tak trzymać ;)

Jak tam oczęta pieseczków? Miałam dzisiaj akcję okulistyczną z Malizną. Okazało się, że wlazł jej jakiś włos do oka i nie chciał wyjść. Nie udało jej się go wyłzawić, bo w tym oczku ma lekko zdeformowaną powiekę i nie działa to wszystko jak należy. Włosa wyjęłam, oczko przepłukałam gentamycyną (bo nic innego pod ręką nie miałam :p ) i już jest ładne. Malizna znów mnie zadziwiła swoją mądrością :loveu: Podczas całej tej operacji była bardzo grzeczna, jakby wiedziała, że chcę jej pomóc :cool1:
Chyba powinnam mieć jakąś sól fizjologiczną, czy coś w tym rodzaju na takie przypadki? :hmmmm:

Bawcie się świetnie we Wrocławiu! Niech psiaki podbiją ringi! :kciuki: A Wy wypijcie zdrowie nieobecnych :drinking:

Posted

[quote name='Ali26762']A właśnie, [B]vigorku[/B], najważniejsze, że [B]Junior[/B] cały, blach szkoda, kasy też, ale skóra najważniejsza.

Gapcia wymiziana i obiecuję, że to nie koniec :D[/quote]

Dzięki za miziaanko Gapci.
Blachy będą nowe - nic nie płacę, bo kaska leci z OC sprawcy.
Ahoj!

Posted

No, ja wróciłem już z wojaży do rodzinnego Chorzowa :roll: i intensywnie przygotowuję się do wyjazdu na jutrzejszą wystawę :cool3:. Wszystkim wystawiaczom i ich pociechom życzymy jutro samych sukcesów na ringach :thumbs:

Posted

Hej [B]Vigor,[/B] uważaj na rozliczenie z ubezpieczenia sprawcy przez Zakład Ubezpieczeń.
Mnie załatwili bez mydła.....bardzo grzecznie przyjęli, wyznaczyli terminy , policzyli koszta .......a potem przysłali do domu rozliczenie......i doopa.
Zgodziłem się na ich wyliczenia ....a miałem postawić veto....i i dać samochód do naprawy w salonie samochodowym. Wtedy salon wzywa powtórnie rzeczoznawcę z PZU /w moim przypadku/.........i na nowo szacują i tu juz Cię nikt nie zrobi w bambuko....a części masz nowe w 100%. Oni rozliczają się bezgotówkowo. Teraz jestem mądry po czasie...:angryy: :cool3: :lol:

[B]coztego,[/B] wymiziaj Maliznę za to że taka dzielna, a do przemywania oczu są jakieś kropelki z dodatkiem witaminy ....ale nie powiem nazwy ...bo nie pamiętam .
A Ty się do Wrocka nie wybierasz........????????
Jest miejsce........ :lol: :roll: :lol: :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']No, ja wróciłem już z wojaży do rodzinnego Chorzowa :roll: i intensywnie przygotowuję się do wyjazdu na jutrzejszą wystawę :cool3:. Wszystkim wystawiaczom i ich pociechom życzymy jutro samych sukcesów na ringach :thumbs:[/quote]

Co to znaczy intensywnie.:shake:............dla kurażu 0,7l .....i wielkie mi halo...:diabloti: :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=Blue]zadziorny[/COLOR][/B][COLOR=Blue] udanego wypadu do Wrocka :multi:

Już się cieszę na piękne foty, które napewno zrobisz :multi:, tylko ze wstawianiem proszę się nie ociągać :mad:

Ucałuj od nas (Bodrysia, Neski i od mnie:cool3:) [B]Elę[/B], [B]Ali[/B], [B]Magdę[/B], [B]Nitencję[/B], [B]Fukę[/B], [B]borsaf[/B], [B]bogulę[/B], wszystkich [B]TZ-tów[/B], [B]siebie[/B], [B]bosa[/B] i w ogóle [B]Wszystkich[/B].
Trzymajcie się i wracajcie szczęśliwie, wszysy z sukcesami :huh:
[/COLOR]

Posted

[quote name='bos']
A Ty się do Wrocka nie wybierasz........????????
Jest miejsce........ :lol: :roll: :lol: :lol:[/QUOTE]
Z Wami?! Samochodem?! Odludną autostradą?! :eek2:
Mamusia by mnie nie puściła :diabloti:
:lol:

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue] Ucałuj od nas (Bodrysia, Neski i od mnie:cool3:) [B]Elę[/B], [B]Ali[/B], [B]Magdę[/B], [B]Nitencję[/B], [B]Fukę[/B], [B]borsaf[/B], [B]bogulę[/B], wszystkich [B]TZ-tów[/B], [B]siebie[/B], [B]bosa[/B] i w ogóle [B]Wszystkich[/B].[/COLOR][/quote]Taa :roll:, od tego całowania to będę jak pijany chodził :shake:, a jeszcze mam samochód prowadzić :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='Ibolya'][B][COLOR=Blue]zadziorny[/COLOR][/B][COLOR=Blue] udanego wypadu do Wrocka :multi:

Ucałuj od nas ................. [B]bosa[/B] i w ogóle [B]Wszystkich[/B].
i :huh:
[/COLOR][/quote]

.........a fe :crazyeye: :eviltong:........nigdy......:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Po całusy zgłoszę się osobiście :loveu: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;):multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...