bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='zadziorny']No proszę, [B]bos[/B] siem na dogo rozszalał :roll:. Powiedz jeszcze jak Twój szef rozstrzygnął (trudne słowo :evil_lol:) spór o grzybka :hmmmm: :niewiem:[/quote] .......czy 50% premii to nie jest wystarczające rozstrzygnięcie.......oby go gęś kopła lewą nogą.....:eviltong: ;)
Welsh Terrier Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [img]http://www.gify-animowane.pl/gify/Zwierzeta/Pieski/1.gif[/img] hehe :) Podoba mi się ten gif ;)
bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [B]zadziorny..[/B]...Ty to masz się dobrze ...żoneczka zrobi Ci pyszny obiadek....................grzybki :eviltong: :evil_lol: ;) :lol:
coztego Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dzień dobry Wszystkim :) U nas też słoneczko pięknie świeci, ale zamiast wypoczynku, muszę się wziąć za porządki. [B]borsaf[/B], kocica ma się dobrze, zaczeły jej rosnąć nowe ząbki :multi: . Właśnie jest w trakcie szczepienia przeciw grzybkowi. Z Kreską wciąż głównie się gonią, chociaż wczoraj wieczorem przez dłuższą chwilę leżały na jednym tapczanie, więc wygląda na to, że są postępy :diabloti: [quote name='bos'].......tak........hahahhahahhahahha........to jest Twoje marzenie......bo wiesz że gędą grzyby.......hihihihihi[/QUOTE] [B]zadziorny[/B], jeśli Cię to pocieszy- u mnie dzisiaj na obiad gołąbki w sosie grzybowym :lol: Gołąbki pieką się od wczoraj, mam już takiego smaka na nie, że cały czas jestem głodna :roll: [B]Wind[/B], jakieś fotki z nad morza nam pokażesz? [B]zadziorny[/B], Twoje suczydła pławiące się w Bałtyku też pewnie ładnie wyglądały :cool3: Nie obijać się, wklejać fotki! :p
bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue] Kto się wybiera jutro na Pola Mokotowskie ? [/COLOR][/quote] .....a co tam jutro dają......:evil_lol: :lol: ;)
bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='coztego'] [B]zadziorny[/B], jeśli Cię to pocieszy- u mnie dzisiaj na obiad gołąbki w sosie grzybowym :lol: Gołąbki pieką się od wczoraj, mam już takiego smaka na nie, że cały czas jestem głodna :roll: ! :p[/quote] ......lepiej sobie podaruj te gołąbki......, skoro pieką się od wczoraj to muszą być wyjatkowo stare :eviltong: :evil_lol:........i twarde :evil_lol: :evil_lol: ;):loveu: ;):lol: :lol:
Ibolya Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='bos'].....a co tam jutro dają......:evil_lol: :lol: ;)[/quote] [COLOR=Blue]Będzie tam jutro taka impra :razz: Z Psem za pan brat. U Was też chyba niedawno taka była, w Parku Rozrywkiw Chorzowie ?[/COLOR]
bogula Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 W Chorzowie było 3 tygodnie temu. Fafik poznał wiele piesków z dogo i innych, dostał worek karmy "dla dorosłych i aktywnych", miał krótki przegląd weterynaryjny, poskakał przez hop!-ki,wykapał w fontannie, a potem wracał z Holką i Tymonem......To był piękny dzień............
bogula Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [B]bos[/B]---jutro w Świerklańcu klubówka PONów, chartów, ogarów i gonczych pol., i podhalanów:roll: .
bogula Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [B]Hanysy![/B] czy ktoś jedzie do Wrocławia w przyszłą sobotę i ma wolne m-ce w aucie?
Ibolya Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [COLOR=Blue]A ja się łamię, czy wziąć piechole. Najsampierw :razz: umyśliłam, że pójdzie tylko Bodryś, no to było mi żal Neski i wymyśliłam, że pójdą oboje, ale znowu myślę, czy nie za bardzo bedę musiała być nimi zajęta i czy będę mogła się skoncentrować na innych rzeczach, a tyle wszystkiego ma tam być. A jeszcze moja siostra gdzieś wyczytała, że ma też być psi psycholog i zobowiazała mnie do porozmawiania z nim na temat zastrachanej Zuzanki.I wymysliłam, że chyba nie wezmę żadnego :oops::shake: tylko kręci mnie trochę to co napisała [B]bogula[/B], mogłabym nareszcie wypróbować czy Bodryś miałby przyjemność w skakaniu przez chopki :evil_lol: No nie wiem, jestem w kropce ([SIZE=1][COLOR=LightBlue]niezdecydowana, aż się dziwię, bo to do mnie zupełnie niepodobne[/COLOR][/SIZE]) [/COLOR]
bogula Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [B]Ibolya ---[/B] bierz cały przychówek! psiaki naprawdę swietnie sie zachowywały, awantur nie pamietam, tylko hasky na nas burczał...byleś znalazła cień, bo to ekscytacja spora i zmeczenie szybciej następuje. A wszystkie knajpki czynne dla ludzi z psami! bombowo!
Ibolya Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [COLOR=Blue]AAle kusisz kobieto .... no, jeszcze pomyslę ... :roll: wiem, że byłoby fajnie :evil_lol:[/COLOR]
zadziorny Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='bos'][B]zadziorny..[/B]...Ty to masz się dobrze ...żoneczka zrobi Ci pyszny obiadek....................grzybki :eviltong: :evil_lol: ;) :lol:[/quote] Pudło :shake:. Dzisiaj będziemy grillować na działce :multi:. Niestety, rano nie udało mi się nabyć drogą kupna "specjalności zakładu", czyli... [COLOR=Sienna][B]krupnioków[/B][/COLOR] :placz: :mad: :angryy:
Wind Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [B]bogula,[/B] Cos mi sie wydaje, ze dzien w ktorym znowu cztery lapy z wdziekiem beda brudzic Twoje fotele, kanapy i Ciebie, zbliza sie na szczescie nieuchronnie :loveu: Zycze Ci tego z calego serca i czekam na ten wspanialy dzien :loveu: [B]coztego,[/B] Fotki z nad morza ... tiaaaa ... chyba obejrze je dopiero pozna jesienia :shake: Wciaz nie wiem w co rece wlozyc, tyle mam pracy ... [B]Ibolya,[/B] Takie psiarskie imprezy sa bardzo fajne :-) Spotyka sie wielu znajomych, oglada interesujace pokazy i jak sama napisalas kazdy pies (po odstaniu w dlugasnej kolejce ;)) moze troszke pohopkowac. Jedynym mankamentem (dla niektorych czworonogow) jest naglosnienie takich imprez i glosna konferansjerka. Czasami wszystko az dudni, bo przeciez wszyscy chca uslyszec, nie tylko Ci przy ringu ;) Jesli jednak Twoj pies nie ma z tym problemu to jedz z cala psiejska rodzinka i korzystaj ze wszystkich atrakcji. :-) [B]bos,[/B] Moge zapomniec karty kredytowej, butow i ulubionych perfum, ale aparatu nigdy :evil_lol: Dlatego tez na zimowy wyjazd ciesze sie szczegolnie. To nie tylko witanie Nowego Roku w scenerii innej niz kupa sniegu, wiatr i ziab ;), ale rowniez zatopienie sie w zabytkach Andaluzji, poobcowanie z Picassem i romatyczne spacery w milym klimacie :-) W.
zadziorny Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='coztego'] [B]Wind[/B], jakieś fotki z nad morza nam pokażesz? [B]zadziorny[/B], Twoje suczydła pławiące się w Bałtyku też pewnie ładnie wyglądały :cool3: Nie obijać się, wklejać fotki! :p[/quote] Właśnie wrzuciłem przed chwilą foty do kompa :cool3:. Jeszcze tylko pozostało je obrobić, pozmniejszać i pewnikiem jeszcze dzisiaj cosik wrzucę na weszteriery :roll: :p
bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Wind'] [B]bos,[/B] Moge zapomniec karty kredytowej, butow i ulubionych perfum, ale aparatu nigdy :evil_lol: .................... ;), ale rowniez zatopienie sie w zabytkach Andaluzji, poobcowanie z Picassem i romatyczne spacery w milym klimacie :-) W.[/quote] .........[B]Wind[/B], zapomnij o aparaciku na te długie romantyczne spacery, pod niebem Andaluzji..............i wypoczywaj ......i spaceruj pod gwiazdami...............romantycznie.......... .......a co do zdjęć.......to ja pojadę z Wami :eviltong: i będę focił..:eviltong:....ile wlezie........ bedzie to dla mnie swoista szkoła fotografii..........:loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [B]Nitencja , bo,[/B] ......jak tam szczyle, jak[B] Roxi [/B],....jakoś nie dajecie znaku życia.:loveu: :shake: :crazyeye: Przepadłyście jak [B]jborowy[/B] :cool1: który pokazał zdjęcie jak śpi z piesami.:crazyeye:...i chyba jeszcze do tej pory kimają /śpią/ Też nic nie wiadomo co u niego się dzieje. [B]zadziorny[/B], krupnioka nie dostałeś bo cały Rybnik wie że Ty tylko .....grzybki będziesz szamać.......no chyba że Ci TZ-ka pozwoli trochę szczawiu dzikiego skonsumować .......wiesz, ten co zbieraliśmy latem pod lasem, przypuszczam że trochę tego jeszcze masz.......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
aga_ostaszewska Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Witam witam znow doba jest dla mnie za krotka, zeby zrobic wszystko co bym chciala, w tym m.in. pisac na dogo ;) Wstawiam zalegle foteczki (o ile kom mi nie bedzie strajkowal) z warszawskiej wystawy. Z gory przepraszam, ze tam malo mam zdjec Gajeczki i Bodrysia, ale fotki pstrykala moja przyjaciolka Ewcia i skupiona byla glownie na jednej walijce... :razz: Zobaczymy czy uda sie cos wstawic.
aga_ostaszewska Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Niestety... zaba strajkuje, onet tez... bede walczyla wieczorem :mad: [B]Ela_h:[/B] Bede Ciebie lapala na telefon!
Ali26762 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Heyka :) [B]zadziorny[/B], witaj na Dogo :multi: Brakowało mi Ciebie i Twoich postów, wiesz? :) [B]Ibolya[/B], bierz psiarnię, niech ma radochę, w końcu to impreza dla psów, a nie dla właścicieli :D [B]Elu[/B], my też szykujemy się powoli na Wrocław - wczoraj Derysio pozbył się... głowy ;) Ale nie jestem zadowolona z efektu :shake:
Ali26762 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='bogula'][B]Hanysy![/B] czy ktoś jedzie do Wrocławia w przyszłą sobotę i ma wolne m-ce w aucie?[/quote] Hurra! Zobaczymy się wobec tego - ależ się cieszę :multi: A właśnie - kto się wybiera do Wrocławia pokibicować?
Ali26762 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='bos']Tak......nad tym grzybem toczyła się u mnie w pracy debata.......szef bardzo szybko ją rozstrzygnął.......... Wiem tylko że to są bardzo drogie grzyby.........bardzo. Kosztowały nas po 50% premii........:evil_lol: To grzyb na którego u nas mówi sie zajączek złotawy , lub żółty......z rodziny podgrzybków. Nie przypuszczałem że będzie taki drogi.......jeden grzyb :mad: ;) :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]bos[/B], bardzo mi przykro, naprawdę :-( Na pocieszenie powiem Ci, że był niezwykle smaczny, usmażony w jajeczniczce...
bos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Ali26762'][B]bos[/B], bardzo mi przykro, naprawdę :-( Na pocieszenie powiem Ci, że był niezwykle smaczny, usmażony w jajeczniczce...[/quote] [B]Ali,[/B] niema powodu się stresować, ważne że jajecznica była pyszna. Ja uwielbiam jajecznicę z grzybkami.....:multi: :multi: ;) Zdradź jednak tajemnice ,jak chcesz wystawić [B]Derysia[/B] bez głowy.......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;)
Ali26762 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 No właśnie nie wiem jak mam to zrobić... Jak przyjedziesz, to może Ty mi coś poradzisz... Walijczyki, jak zwykle, idą ostatnie... Aaaa, będzie też [B]Magda_i_Dex[/B] :multi:
Recommended Posts