Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zadziorny']No proszę, [B]bos[/B] siem na dogo rozszalał :roll:. Powiedz jeszcze jak Twój szef rozstrzygnął (trudne słowo :evil_lol:) spór o grzybka :hmmmm: :niewiem:[/quote]

.......czy 50% premii to nie jest wystarczające rozstrzygnięcie.......oby go gęś kopła lewą nogą.....:eviltong: ;)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B]zadziorny..[/B]...Ty to masz się dobrze ...żoneczka zrobi Ci pyszny obiadek....................grzybki :eviltong: :evil_lol: ;) :lol:

Posted

Dzień dobry Wszystkim :)

U nas też słoneczko pięknie świeci, ale zamiast wypoczynku, muszę się wziąć za porządki.

[B]borsaf[/B], kocica ma się dobrze, zaczeły jej rosnąć nowe ząbki :multi: . Właśnie jest w trakcie szczepienia przeciw grzybkowi. Z Kreską wciąż głównie się gonią, chociaż wczoraj wieczorem przez dłuższą chwilę leżały na jednym tapczanie, więc wygląda na to, że są postępy :diabloti:
[quote name='bos'].......tak........hahahhahahhahahha........to jest Twoje marzenie......bo wiesz że gędą grzyby.......hihihihihi[/QUOTE]
[B]zadziorny[/B], jeśli Cię to pocieszy- u mnie dzisiaj na obiad gołąbki w sosie grzybowym :lol: Gołąbki pieką się od wczoraj, mam już takiego smaka na nie, że cały czas jestem głodna :roll:

[B]Wind[/B], jakieś fotki z nad morza nam pokażesz? [B]zadziorny[/B], Twoje suczydła pławiące się w Bałtyku też pewnie ładnie wyglądały :cool3: Nie obijać się, wklejać fotki! :p

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]

Kto się wybiera jutro na Pola Mokotowskie ?
[/COLOR][/quote]

.....a co tam jutro dają......:evil_lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='coztego']

[B]zadziorny[/B], jeśli Cię to pocieszy- u mnie dzisiaj na obiad gołąbki w sosie grzybowym :lol: Gołąbki pieką się od wczoraj, mam już takiego smaka na nie, że cały czas jestem głodna :roll:
! :p[/quote]

......lepiej sobie podaruj te gołąbki......, skoro pieką się od wczoraj to muszą być wyjatkowo stare :eviltong: :evil_lol:........i twarde :evil_lol: :evil_lol: ;):loveu: ;):lol: :lol:

Posted

[quote name='bos'].....a co tam jutro dają......:evil_lol: :lol: ;)[/quote]
[COLOR=Blue]Będzie tam jutro taka impra :razz: Z Psem za pan brat. U Was też chyba niedawno taka była, w Parku Rozrywkiw Chorzowie ?[/COLOR]

Posted

W Chorzowie było 3 tygodnie temu. Fafik poznał wiele piesków z dogo i innych, dostał worek karmy "dla dorosłych i aktywnych", miał krótki przegląd weterynaryjny, poskakał przez hop!-ki,wykapał w fontannie, a potem wracał z Holką i Tymonem......To był piękny dzień............

Posted

[COLOR=Blue]A ja się łamię, czy wziąć piechole. Najsampierw :razz: umyśliłam, że pójdzie tylko Bodryś, no to było mi żal Neski i wymyśliłam, że pójdą oboje, ale znowu myślę, czy nie za bardzo bedę musiała być nimi zajęta i czy będę mogła się skoncentrować na innych rzeczach, a tyle wszystkiego ma tam być. A jeszcze moja siostra gdzieś wyczytała, że ma też być psi psycholog i zobowiazała mnie do porozmawiania z nim na temat zastrachanej Zuzanki.I wymysliłam, że chyba nie wezmę żadnego :oops::shake: tylko kręci mnie trochę to co napisała [B]bogula[/B], mogłabym nareszcie wypróbować czy Bodryś miałby przyjemność w skakaniu przez chopki :evil_lol: No nie wiem, jestem w kropce ([SIZE=1][COLOR=LightBlue]niezdecydowana, aż się dziwię, bo to do mnie zupełnie niepodobne[/COLOR][/SIZE])
[/COLOR]

Posted

[B]Ibolya ---[/B] bierz cały przychówek! psiaki naprawdę swietnie sie zachowywały, awantur nie pamietam, tylko hasky na nas burczał...byleś znalazła cień, bo to ekscytacja spora i zmeczenie szybciej następuje. A wszystkie knajpki czynne dla ludzi z psami! bombowo!

Posted

[quote name='bos'][B]zadziorny..[/B]...Ty to masz się dobrze ...żoneczka zrobi Ci pyszny obiadek....................grzybki :eviltong: :evil_lol: ;) :lol:[/quote]
Pudło :shake:. Dzisiaj będziemy grillować na działce :multi:. Niestety, rano nie udało mi się nabyć drogą kupna "specjalności zakładu", czyli... [COLOR=Sienna][B]krupnioków[/B][/COLOR] :placz: :mad: :angryy:

Posted

[B]bogula,[/B]

Cos mi sie wydaje, ze dzien w ktorym znowu cztery lapy z wdziekiem beda brudzic Twoje fotele, kanapy i Ciebie, zbliza sie na szczescie nieuchronnie :loveu: Zycze Ci tego z calego serca i czekam na ten wspanialy dzien :loveu:

[B]coztego,[/B]

Fotki z nad morza ... tiaaaa ... chyba obejrze je dopiero pozna jesienia :shake: Wciaz nie wiem w co rece wlozyc, tyle mam pracy ...

[B]Ibolya,[/B]

Takie psiarskie imprezy sa bardzo fajne :-) Spotyka sie wielu znajomych, oglada interesujace pokazy i jak sama napisalas kazdy pies (po odstaniu w dlugasnej kolejce ;)) moze troszke pohopkowac. Jedynym mankamentem (dla niektorych czworonogow) jest naglosnienie takich imprez i glosna konferansjerka. Czasami wszystko az dudni, bo przeciez wszyscy chca uslyszec, nie tylko Ci przy ringu ;) Jesli jednak Twoj pies nie ma z tym problemu to jedz z cala psiejska rodzinka i korzystaj ze wszystkich atrakcji. :-)

[B]bos,[/B]

Moge zapomniec karty kredytowej, butow i ulubionych perfum, ale aparatu nigdy :evil_lol: Dlatego tez na zimowy wyjazd ciesze sie szczegolnie. To nie tylko witanie Nowego Roku w scenerii innej niz kupa sniegu, wiatr i ziab ;), ale rowniez zatopienie sie w zabytkach Andaluzji, poobcowanie z Picassem i romatyczne spacery w milym klimacie :-)

W.

Posted

[quote name='coztego']
[B]Wind[/B], jakieś fotki z nad morza nam pokażesz? [B]zadziorny[/B], Twoje suczydła pławiące się w Bałtyku też pewnie ładnie wyglądały :cool3: Nie obijać się, wklejać fotki! :p[/quote]
Właśnie wrzuciłem przed chwilą foty do kompa :cool3:. Jeszcze tylko pozostało je obrobić, pozmniejszać i pewnikiem jeszcze dzisiaj cosik wrzucę na weszteriery :roll: :p

Posted

[quote name='Wind']
[B]bos,[/B]

Moge zapomniec karty kredytowej, butow i ulubionych perfum, ale aparatu nigdy :evil_lol: .................... ;), ale rowniez zatopienie sie w zabytkach Andaluzji, poobcowanie z Picassem i romatyczne spacery w milym klimacie :-)

W.[/quote]

.........[B]Wind[/B], zapomnij o aparaciku na te długie romantyczne spacery, pod niebem Andaluzji..............i wypoczywaj ......i spaceruj pod gwiazdami...............romantycznie..........
.......a co do zdjęć.......to ja pojadę z Wami :eviltong: i będę focił..:eviltong:....ile wlezie........
bedzie to dla mnie swoista szkoła fotografii..........:loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Posted

[B]Nitencja , bo,[/B] ......jak tam szczyle, jak[B] Roxi [/B],....jakoś nie dajecie znaku życia.:loveu: :shake: :crazyeye:

Przepadłyście jak [B]jborowy[/B] :cool1: który pokazał zdjęcie jak śpi z piesami.:crazyeye:...i chyba jeszcze do tej pory kimają /śpią/
Też nic nie wiadomo co u niego się dzieje.

[B]zadziorny[/B], krupnioka nie dostałeś bo cały Rybnik wie że Ty tylko .....grzybki będziesz szamać.......no chyba że Ci TZ-ka pozwoli trochę szczawiu dzikiego skonsumować .......wiesz, ten co zbieraliśmy latem pod lasem, przypuszczam że trochę tego jeszcze masz.......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Posted

Witam witam
znow doba jest dla mnie za krotka, zeby zrobic wszystko co bym chciala, w tym m.in. pisac na dogo ;)
Wstawiam zalegle foteczki (o ile kom mi nie bedzie strajkowal) z warszawskiej wystawy.
Z gory przepraszam, ze tam malo mam zdjec Gajeczki i Bodrysia, ale fotki pstrykala moja przyjaciolka Ewcia i skupiona byla glownie na jednej walijce... :razz:
Zobaczymy czy uda sie cos wstawic.

Posted

Heyka :)

[B]zadziorny[/B], witaj na Dogo :multi: Brakowało mi Ciebie i Twoich postów, wiesz? :)

[B]Ibolya[/B], bierz psiarnię, niech ma radochę, w końcu to impreza dla psów, a nie dla właścicieli :D

[B]Elu[/B], my też szykujemy się powoli na Wrocław - wczoraj Derysio pozbył się... głowy ;)
Ale nie jestem zadowolona z efektu :shake:

Posted

[quote name='bogula'][B]Hanysy![/B] czy ktoś jedzie do Wrocławia w przyszłą sobotę i ma wolne m-ce w aucie?[/quote]
Hurra! Zobaczymy się wobec tego - ależ się cieszę :multi:

A właśnie - kto się wybiera do Wrocławia pokibicować?

Posted

[quote name='bos']Tak......nad tym grzybem toczyła się u mnie w pracy debata.......szef bardzo szybko ją rozstrzygnął..........

Wiem tylko że to są bardzo drogie grzyby.........bardzo.
Kosztowały nas po 50% premii........:evil_lol:
To grzyb na którego u nas mówi sie zajączek złotawy , lub żółty......z rodziny podgrzybków.
Nie przypuszczałem że będzie taki drogi.......jeden grzyb :mad: ;) :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[B]bos[/B], bardzo mi przykro, naprawdę :-(
Na pocieszenie powiem Ci, że był niezwykle smaczny, usmażony w jajeczniczce...

Posted

[quote name='Ali26762'][B]bos[/B], bardzo mi przykro, naprawdę :-(
Na pocieszenie powiem Ci, że był niezwykle smaczny, usmażony w jajeczniczce...[/quote]

[B]Ali,[/B] niema powodu się stresować, ważne że jajecznica była pyszna.
Ja uwielbiam jajecznicę z grzybkami.....:multi: :multi: ;)

Zdradź jednak tajemnice ,jak chcesz wystawić [B]Derysia[/B] bez głowy.......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

No właśnie nie wiem jak mam to zrobić... Jak przyjedziesz, to może Ty mi coś poradzisz... Walijczyki, jak zwykle, idą ostatnie...

Aaaa, będzie też [B]Magda_i_Dex[/B] :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...