Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Nitencja']
[URL="http://img115.imageshack.us/my.php?image=1000003uc2.jpg"][IMG]http://img115.imageshack.us/img115/2153/1000003uc2.th.jpg[/IMG][/URL]
[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=http://img115.imageshack.us/my.php?image=1000003uc2.jpg%5D%5BIMG%5Dhttp://img115.imageshack.us/img115/2153/1000003uc2.th.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D[/IMG][/quote]

Ale Alex się postarał! :cool3: Ładne szczeniaczki widzę ^^ Grubaski :cool3:
Ah ta Roxy. Musi teraz się opiekować skarbami :)

A przydomek bardzo fajny :D

Fajnie by było mieć w tym roku szczeniaki... Ale nic z tego... Czarcia już miała, alee.... w następnym roku będą 2 mioty ::multi:

Posted

[B] Witam serdecznie !!![/B]

[COLOR="Magenta"][SIZE="4"]Brawo Roxy Brawo Alexs dzielna sunia, takie duże szczenięta :loveu: [/SIZE][/COLOR]

[B]Nitencja ale się nastrużowałaś wiem coś na ten temat
gratulacje i dla Ciebie. Widze, że kojec ok i podusia elektryczna
w pogotowiu no i cztery skarby, piękny widok.[/B]

Posted

[SIZE=3][B]GRATULACJE DLA ROXY no i oczywiscie Nitencji:lol: [/B][/SIZE][SIZE=2]wiem ile nerwow kosztuje oczekiwanie na dzieci, pare siwych wlosow przybywa:lol: [/SIZE]
Alex sobie wymyslil, ze dosyc chlopow w tym domu i same dziewczynki zmajstrowal, madrala:lol:
Niech szczylki ladnie rosna i znajda swietne domki:loveu:

Posted

[COLOR="Lime"][SIZE="5"]Wielkie gratulacje!! Dla Roxy, dla Alexa i oczywiście dla Nitencji!!![/SIZE][/COLOR]

Niech się szczylki zdrowo chowają, mam nadzieję na częste fotorelacje z ich rozwoju :razz:

Posted

[B]Nitencjo[/B] - super maluszki, a jak Roxy dostojnie i poważnie wygląda z nimi u boku :loveu:
Mam tylko postulat - wklejaj większe fotki, dobrze? Na takich ciupinkach bardzo niewiele widać... :(

Posted

[SIZE=4][COLOR=red][B]Nitencja , serdeczne gratulacje dla Roxi Ciebie i bo.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Wielkie uznanie dla konstruktora apartamentów.......[/COLOR][/SIZE].......ciekawe czy zabudował dzwonek do drzwi ..........:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:laola:
:drinka::drinka::drinka:
:drinking::drinking::drinking:

Czekam na zdjecie na którym widać jak przegryzasz pępowinę......:evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol:

Posted

Już trzeci raz próbuję wysłać GRATULACJE- chyba w końcu się uda

:BIG: :Rose: [COLOR=red]GRATULACJE DLA MAMY, DZIEWCZYNEK I BABCI NITENCJI:razz: [/COLOR]
[COLOR=red]:loveu: :loveu: [/COLOR]
[COLOR=red]Niech się panienki zdrowo chowają , [/COLOR]
[COLOR=red] nowe domki szybko poszukają[/COLOR]
[COLOR=red] oraz niezłych kawlerów przygruchają;) [/COLOR]

Posted

[quote name='INA'][B]bos[/B] - co Ci się stało z postem:crazyeye: :crazyeye:[/quote]Jak to co? bos robotę dla moda robi, coby sprawdzić, czy mod nie śpi ;-).

Posted

Dziękujemy za pamięć:) Tylko powiedzcie mi od której nocy będziemy mogły zacząć spać:p Druga noc w plecy. Kaśka ledwo już na oczy widzi:evil_lol: Jest jednas piszczawka, której nic nie pasuje: pije-piszczy, leży-piszczy, jakś malkontentka albo taka gaduła. Pan weterynarz pooglądał stadko i stwierdził, że wszystko ok. Ojciec Alex też pędzi zaraz pod drzwi, gdy słyszy jakąś tam "awanturę", nie mówię już o wujku Matysku, który baaaardzo ciekawy jest, co się tam dzieje w tym kojcu.

Posted

bo-to zależy ,w jakim wieku będziecie szczeniaki wydawać :evil_lol::evil_lol: ale zwykle miedzy 7-8 tygodniem ;) więc dopiero wtedy Kasia ma szanse pospać ;)
ale lepiej będzie już za 3-5 dni, maluchy znajda swój rytm, napiją się więcej i wtedy dłużej pośpią. A Roxy nauczy się, jak sobie z nimi radzić i zacznie spac poza kojcem-moje sucze pierwszy tydzień z kojca tylko za potrzebą wychodziły , resztę czasu z maluchami lezały....-więc nie bedize strachu, że malucha przygniecie czy nadepnie, Choć welshe jednak mniejsze i lżejsze sa, więc szansa uszkodzenia maluszka przez matke też mniejsza, na szczeście :p

Posted

[quote name='Ali']Oooo, [B]Aga[/B] :loveu:

Co tam u Ciebie?[/quote]
A ja pisze... tylko raczej nie za czesto...
A u mnie to, co ponizej... Oprczo tego jestem chora :-(

[quote name='aga_ostaszewska']Witajcie kochani,
nie odzywalam sie po wystawie bo natlok obowiazkow i zmartwien nie dal mi chwili wytchnienia!
Wystawe uwazam za bardzo uadana! Bylo mi niezwykle milo spotkac ... wlasciwie samych dogomaniakow :cool3: Poza tym... ta wystawa skonczylysmy wreszcie ten cholerny championat :multi: (a nie zapomne - o czym nie omieszkala przypomniec mi Flaire - ze na poczatku mojej przygody z welshami stwierdzilam, ze hodowlanka i nic wiecej :eviltong:). Fajnie wystawia sie razem z rodzinka... jakas ta atmosfera na ringu jest jeszcze fajniejsza!
[B]Ibolya, Kliwia[/B] - jestescie fantastyczne!
[B]Kliwia: [/B]To, ze Czika ta fajnie wyglada to wlasciwie wylacznie Twoja zasluga. Glosno i gromko mowiwe "DZIEKUJE!"
[B]Flaire, Jura: [/B]Wasz doping byl nieoceniony!

Czika po wystawie szybko zostala "wyslana" na dzialeczke na mazurki, a ja biedna siedze w pracy ... :-( ale to nic! W poniedzialek -18 wrzesnia (w moje coroczne osimnaste urodziny ;)) wylatuje na tydzien do Turcji![/quote]

Posted

Nie pocieszyłaś mnie za bardzo :cool3: A małe bardzo wrzeszczą zaraz, gdy Roksik gdzieś za bardzo na którą wejdzie:)

Posted

myślę, że teraz jest okres kiedy bardziej męczą sukę i to ona tu najbardziej "cierpi" :roll::lol:
ale nadejdą te miłe chwile, kiedy szczeniaczki się zaczną rozłazić po kątach i wtedy suczka bedzie sobie leżeć i odpoczywać od tej szarańczy a ludki będą za nimi biegac albo przed nimi uciekać.:evil_lol:....od długosci tych biegów i ucieczek zależec będzie sen nocny szarańczy tak więc trzeba sie starać :lol::lol::lol::lol::lol: wszystko przed wami :lol:

Posted

[quote name='bo']Nie pocieszyłaś mnie za bardzo :cool3: A małe bardzo wrzeszczą zaraz, gdy Roksik gdzieś za bardzo na którą wejdzie:)[/quote]
bo- a ktos ci obiecywał ,że bedzie tylko miło i fajnie ??? :evil_lol: odchowywanie szczeniąt to zajęcie czasochłonne, stresogenne i momentami upierdliwe :diabloti:
ale jak weżmiesz na ręce te tłuste kluseczki to zapomnisz o nieprzespanych nocach, stresie, o całym świecie zapomnisz :loveu::loveu::loveu:
Dobrze,że małe wrezeszczą, jak je przydeptuje-własne zycie ratują. Słyszałam o przypadkach,że suki zmarnowały szczeniaczki, kładąc się na nie lub depcząc :-(

Posted

[quote name='niedzwiedzica']bo- a ktos ci obiecywał ,że bedzie tylko miło i fajnie ??? :evil_lol: odchowywanie szczeniąt to zajęcie czasochłonne, stresogenne i momentami upierdliwe :diabloti:
:-([/quote]
Niczego takiego nie oczekiwałam, chciałam tylko informacji od bardziej zaawansowanych hodowców. Szczeniaki to nie kaprys, tylko świadoma decyzja.

Posted

[quote name='niedzwiedzica']
Dobrze,że małe wrezeszczą, jak je przydeptuje-własne zycie ratują. Słyszałam o przypadkach,że suki zmarnowały szczeniaczki, kładąc się na nie lub depcząc :-([/quote]
To było na "tak" napisane, zaraz wiemy, ze coś się dzieje nie tak. Coś chyba za duży skrót myślowy zastosowałam i źle zrozumiałaś, że tylko narzekam.

Posted

[quote name='INA'][B]bos[/B] - co Ci się stało z postem:crazyeye: :crazyeye:[/quote]

......a co sie stało przecież wszystko jest jak się patrzy........:loveu: :evil_lol:;) ;)
[B]Flaire[/B]........:loveu: :lol: :lol: :lol:

[B]INUŚ [/B]dziś odebrałem płytkę i zaraz biorę się do przeglądania......
Serdeczne dzięki.......:loveu::buzi::calus:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...