Nitencja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ibolya a co sie bedzie wladza dzielil ;-) Lubi miec Harem :cool3:
Nitencja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 A teraz wybaczcie - ide do dzieci i Roksi .............. :loveu:
Welsh Terrier Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Nitencja'] [URL="http://img115.imageshack.us/my.php?image=1000003uc2.jpg"][IMG]http://img115.imageshack.us/img115/2153/1000003uc2.th.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=http://img115.imageshack.us/my.php?image=1000003uc2.jpg%5D%5BIMG%5Dhttp://img115.imageshack.us/img115/2153/1000003uc2.th.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D[/IMG][/quote] Ale Alex się postarał! :cool3: Ładne szczeniaczki widzę ^^ Grubaski :cool3: Ah ta Roxy. Musi teraz się opiekować skarbami :) A przydomek bardzo fajny :D Fajnie by było mieć w tym roku szczeniaki... Ale nic z tego... Czarcia już miała, alee.... w następnym roku będą 2 mioty ::multi:
Ela_hryckiewicz Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [B] Witam serdecznie !!![/B] [COLOR="Magenta"][SIZE="4"]Brawo Roxy Brawo Alexs dzielna sunia, takie duże szczenięta :loveu: [/SIZE][/COLOR] [B]Nitencja ale się nastrużowałaś wiem coś na ten temat gratulacje i dla Ciebie. Widze, że kojec ok i podusia elektryczna w pogotowiu no i cztery skarby, piękny widok.[/B]
czapla Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [SIZE=3][B]GRATULACJE DLA ROXY no i oczywiscie Nitencji:lol: [/B][/SIZE][SIZE=2]wiem ile nerwow kosztuje oczekiwanie na dzieci, pare siwych wlosow przybywa:lol: [/SIZE] Alex sobie wymyslil, ze dosyc chlopow w tym domu i same dziewczynki zmajstrowal, madrala:lol: Niech szczylki ladnie rosna i znajda swietne domki:loveu:
zachraniarka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [COLOR="Lime"][SIZE="5"]Wielkie gratulacje!! Dla Roxy, dla Alexa i oczywiście dla Nitencji!!![/SIZE][/COLOR] Niech się szczylki zdrowo chowają, mam nadzieję na częste fotorelacje z ich rozwoju :razz:
Ali26762 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [B]Nitencjo[/B] - super maluszki, a jak Roxy dostojnie i poważnie wygląda z nimi u boku :loveu: Mam tylko postulat - wklejaj większe fotki, dobrze? Na takich ciupinkach bardzo niewiele widać... :(
aga_ostaszewska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nitencja, bylas bardzo dzielna! :multi: Roxi kochana spisalas sie na medal! :multi: Prosimy o duzo zdjec! :loveu:
Ali26762 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Oooo, [B]Aga[/B] :loveu: Co tam u Ciebie?
bos Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [SIZE=4][COLOR=red][B]Nitencja , serdeczne gratulacje dla Roxi Ciebie i bo.[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Wielkie uznanie dla konstruktora apartamentów.......[/COLOR][/SIZE].......ciekawe czy zabudował dzwonek do drzwi ..........:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :laola: :laola: :laola: :drinka::drinka::drinka: :drinking::drinking::drinking: Czekam na zdjecie na którym widać jak przegryzasz pępowinę......:evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol:
INA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Już trzeci raz próbuję wysłać GRATULACJE- chyba w końcu się uda :BIG: :Rose: [COLOR=red]GRATULACJE DLA MAMY, DZIEWCZYNEK I BABCI NITENCJI:razz: [/COLOR] [COLOR=red]:loveu: :loveu: [/COLOR] [COLOR=red]Niech się panienki zdrowo chowają , [/COLOR] [COLOR=red] nowe domki szybko poszukają[/COLOR] [COLOR=red] oraz niezłych kawlerów przygruchają;) [/COLOR]
INA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [B]bos[/B] - co Ci się stało z postem:crazyeye: :crazyeye:
Flaire Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='INA'][B]bos[/B] - co Ci się stało z postem:crazyeye: :crazyeye:[/quote]Jak to co? bos robotę dla moda robi, coby sprawdzić, czy mod nie śpi ;-).
bo Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Dziękujemy za pamięć:) Tylko powiedzcie mi od której nocy będziemy mogły zacząć spać:p Druga noc w plecy. Kaśka ledwo już na oczy widzi:evil_lol: Jest jednas piszczawka, której nic nie pasuje: pije-piszczy, leży-piszczy, jakś malkontentka albo taka gaduła. Pan weterynarz pooglądał stadko i stwierdził, że wszystko ok. Ojciec Alex też pędzi zaraz pod drzwi, gdy słyszy jakąś tam "awanturę", nie mówię już o wujku Matysku, który baaaardzo ciekawy jest, co się tam dzieje w tym kojcu.
niedzwiedzica Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 bo-to zależy ,w jakim wieku będziecie szczeniaki wydawać :evil_lol::evil_lol: ale zwykle miedzy 7-8 tygodniem ;) więc dopiero wtedy Kasia ma szanse pospać ;) ale lepiej będzie już za 3-5 dni, maluchy znajda swój rytm, napiją się więcej i wtedy dłużej pośpią. A Roxy nauczy się, jak sobie z nimi radzić i zacznie spac poza kojcem-moje sucze pierwszy tydzień z kojca tylko za potrzebą wychodziły , resztę czasu z maluchami lezały....-więc nie bedize strachu, że malucha przygniecie czy nadepnie, Choć welshe jednak mniejsze i lżejsze sa, więc szansa uszkodzenia maluszka przez matke też mniejsza, na szczeście :p
aga_ostaszewska Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Ali']Oooo, [B]Aga[/B] :loveu: Co tam u Ciebie?[/quote] A ja pisze... tylko raczej nie za czesto... A u mnie to, co ponizej... Oprczo tego jestem chora :-( [quote name='aga_ostaszewska']Witajcie kochani, nie odzywalam sie po wystawie bo natlok obowiazkow i zmartwien nie dal mi chwili wytchnienia! Wystawe uwazam za bardzo uadana! Bylo mi niezwykle milo spotkac ... wlasciwie samych dogomaniakow :cool3: Poza tym... ta wystawa skonczylysmy wreszcie ten cholerny championat :multi: (a nie zapomne - o czym nie omieszkala przypomniec mi Flaire - ze na poczatku mojej przygody z welshami stwierdzilam, ze hodowlanka i nic wiecej :eviltong:). Fajnie wystawia sie razem z rodzinka... jakas ta atmosfera na ringu jest jeszcze fajniejsza! [B]Ibolya, Kliwia[/B] - jestescie fantastyczne! [B]Kliwia: [/B]To, ze Czika ta fajnie wyglada to wlasciwie wylacznie Twoja zasluga. Glosno i gromko mowiwe "DZIEKUJE!" [B]Flaire, Jura: [/B]Wasz doping byl nieoceniony! Czika po wystawie szybko zostala "wyslana" na dzialeczke na mazurki, a ja biedna siedze w pracy ... :-( ale to nic! W poniedzialek -18 wrzesnia (w moje coroczne osimnaste urodziny ;)) wylatuje na tydzien do Turcji![/quote]
bo Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Nie pocieszyłaś mnie za bardzo :cool3: A małe bardzo wrzeszczą zaraz, gdy Roksik gdzieś za bardzo na którą wejdzie:)
fjolka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ale cudne kluski :loveu::loveu::loveu: czekamy na kolejne foty:p [B]nitencja,bo [/B]trzymajcie sie dziewczyny, bedzie :thumbs:
SengaSengana Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 myślę, że teraz jest okres kiedy bardziej męczą sukę i to ona tu najbardziej "cierpi" :roll::lol: ale nadejdą te miłe chwile, kiedy szczeniaczki się zaczną rozłazić po kątach i wtedy suczka bedzie sobie leżeć i odpoczywać od tej szarańczy a ludki będą za nimi biegac albo przed nimi uciekać.:evil_lol:....od długosci tych biegów i ucieczek zależec będzie sen nocny szarańczy tak więc trzeba sie starać :lol::lol::lol::lol::lol: wszystko przed wami :lol:
niedzwiedzica Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='bo']Nie pocieszyłaś mnie za bardzo :cool3: A małe bardzo wrzeszczą zaraz, gdy Roksik gdzieś za bardzo na którą wejdzie:)[/quote] bo- a ktos ci obiecywał ,że bedzie tylko miło i fajnie ??? :evil_lol: odchowywanie szczeniąt to zajęcie czasochłonne, stresogenne i momentami upierdliwe :diabloti: ale jak weżmiesz na ręce te tłuste kluseczki to zapomnisz o nieprzespanych nocach, stresie, o całym świecie zapomnisz :loveu::loveu::loveu: Dobrze,że małe wrezeszczą, jak je przydeptuje-własne zycie ratują. Słyszałam o przypadkach,że suki zmarnowały szczeniaczki, kładąc się na nie lub depcząc :-(
bo Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='niedzwiedzica']bo- a ktos ci obiecywał ,że bedzie tylko miło i fajnie ??? :evil_lol: odchowywanie szczeniąt to zajęcie czasochłonne, stresogenne i momentami upierdliwe :diabloti: :-([/quote] Niczego takiego nie oczekiwałam, chciałam tylko informacji od bardziej zaawansowanych hodowców. Szczeniaki to nie kaprys, tylko świadoma decyzja.
bo Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='niedzwiedzica'] Dobrze,że małe wrezeszczą, jak je przydeptuje-własne zycie ratują. Słyszałam o przypadkach,że suki zmarnowały szczeniaczki, kładąc się na nie lub depcząc :-([/quote] To było na "tak" napisane, zaraz wiemy, ze coś się dzieje nie tak. Coś chyba za duży skrót myślowy zastosowałam i źle zrozumiałaś, że tylko narzekam.
Welsh Terrier Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ja jestem chora, 38.9 stopni gorączki niestety :-( jeszcze do 15.30 w szkole byłam, ostatnie 2 historie. A ostatnio wspominałam, że z 2 lata nie chorowałam... :shake:
bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='INA'][B]bos[/B] - co Ci się stało z postem:crazyeye: :crazyeye:[/quote] ......a co sie stało przecież wszystko jest jak się patrzy........:loveu: :evil_lol:;) ;) [B]Flaire[/B]........:loveu: :lol: :lol: :lol: [B]INUŚ [/B]dziś odebrałem płytkę i zaraz biorę się do przeglądania...... Serdeczne dzięki.......:loveu::buzi::calus:
Recommended Posts