Jura Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [B]Aga[/B], na mój doping oczywiście możecie liczyć :lol: Napisz jeszcze dziewczynko, co Ty bys robiła w tym Egipcie? Ale pewnie pytanie jest niepotrzebne, bo prorektor chyba goopi nie jest i pewnie Cię nie wypuści.
bos Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='bogula']. [B]bos/zadziorny[/B]---fajnie się macie z tym interkowym kolegowaniem:evil_lol: , ale bez kobiet byłoby trudniej (transport;) ) ..[/quote] ..........bardzo chętnie się zakolegujemy i z Tobą......tylko musisz nas zaprosić.......:multi: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Jura'][B]Aga[/B], na mój doping oczywiście możecie liczyć :lol: Napisz jeszcze dziewczynko, co Ty bys robiła w tym Egipcie?[/quote] Jak to co - nurkowała :cool3: :multi: [quote name='Jura']Ale pewnie pytanie jest niepotrzebne, bo prorektor chyba goopi nie jest i pewnie Cię nie wypuści.[/quote] Kto wie, kto wie :hmmmm: :niewiem:
bos Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Ali26762'] [B]bos[/B] - czosnek na spirytusie być może dobry, nie próbowałam, ale czosnek na occie - mhm, pychota [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/jolly.gif[/IMG] :)[/quote] .......a to ciekawe........Chrystusa po ukrzyżowaniu też pojono octem.....:mad: :mad:...tylko bez czosnku....... Czyż byś chciała ze mną zrobić tak samo ;) :razz:
aga_ostaszewska Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='zadziorny']Jak to co - nurkowała :cool3: :multi: Kto wie, kto wie :hmmmm: :niewiem:[/quote] Nurkowala - dla zabawy, a praca - to rozkrecanie bazy nurkowej i bazy na kite :multi: A co do prorektora to... eh... coz bede gadala... jutro bedzie wiadomo - mam nadzieje! ;)
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Aha, Gaja już bez czapraka chodzi :cool3: :razz: ;)
bos Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']i... jesli dostane prace, to zostaje w Polsce... a jesli nie do jade na kilka miesiecy do Egiptu :multi: [B]Ali: [/B]Jak zabek?[/quote] ..................nooooooooooooooo ....... na bank , jedziesz tam robić za Boginię.......do Doliny Królów.............[B]Bogini Światłości AGA[/B], najmłodsza córa Agamemnona.......:lol: :lol: :lol: .........teraz to Ali już ząb nie boli ale cała szczęka........:placz: :eviltong: ;)
Welsh Terrier Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Jak ktoś ma czas to zapraszam na nową stronę z naszymi pieskami, są zdjęcia :loveu: Można wejść po kliknięciu na bannerek :) Pozdrawiam :)
Ibolya Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [COLOR=blue][B]Welsh Terrier[/B] stronka fajna. Gratulacje.[/COLOR]
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Heyka :) Ja też byłam, bardzo ładna stronka, jednak brakuje mi tam polskich znaków w opisach. Co innego jak się pisze na komunikatorach, na forum, a jednak co innego na stronie. Strona to wizytówka. Namawiam Cię, [B]Welsh Terrier[/B], do poprawienia :)
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'][B]Ali: [/B]Jak zabek?[/quote] [quote name='bos'].........teraz to Ali już ząb nie boli ale cała szczęka........:placz: :eviltong: ;)[/quote] A właśnie, że nie :eviltong: Nic mnie nie boli, super jest, bo i nóżka po pszczółce przestała dokuczać :multi:
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='bos'].......a to ciekawe........Chrystusa po ukrzyżowaniu też pojono octem.....:mad: :mad:...tylko bez czosnku....... Czyż byś chciała ze mną zrobić tak samo ;) :razz:[/quote] Ależ uchowaj Boże! Namawiam Cię do konsumpcji czosnku, a nie do picia octu. Zresztą w słoiku mało tego octu, zaledwie tyle, żeby czosnek był zanurzony :)
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Naszło mnie na kurczaka w potrawce... Nie wiem czy lepszy jest jak się najpierw zwłoki podsmaży, czy od razu gotować? Idę przejrzeć przepisy :) [B]coztego[/B] - pisałam już wczoraj, że potrzebuję belfra do GIMP-a. Podejmujesz się? Strasznie dziwny ten program, nic nie jest w nim na swoim miejscu :mad:
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [B]Coztego[/B] chyba na dobre z forum wymiotło :shake:. Czyżby obraziła się na nas za tą imprezę u [B]bosa[/B]? :hmmmm: :niewiem:
Ali26762 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Eeee, nie sądzę, że się obraziła. Widziałam ją wcześniej na serdelkach :)
INA Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 witaj [B]aga [/B]- za co mam trzymać kciuki za Robotę w Polsce czy za Egipt:cool3: [B]Welsh Terierku[/B] - bardzo przepraszam za spóznione ale [COLOR=darkorange]szczere życzonka[/COLOR] [COLOR=darkorange]urodzinowe[/COLOR]- , mam nadzieje że na 18 się nie spóznię :razz: ;) Spełnienia marzeń:multi:
Kliwia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Kochani strasznie szybko piszecie. Z truden zdazam poczytac cokolwiek, a jak zabieram sie do pisania to junior mlodszy wysadza mnie z wygodnego fotelika z przed kompa.:mad: Chyba nastepnym razem przykleje sie do niego , zeby nie poszlo mu tak latwo.:evil_lol: [B]Welsh-terrierku[/B] [COLOR=red]z okazju urodzin zycze Ci duuuuzo radosci i sukcesow w[/COLOR] [COLOR=red]zyciu.:tort: [/COLOR] [COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]Zadziorny[/COLOR] [/B]to ktore urodzinki obchodzila Twoja jubilatka?[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Mocno wymiziaj ja i niech sie trzyma tak dalej.:BIG:[/COLOR] [COLOR=black]U mnie malymi kroczkami ,tez sie zblizaja takie uroczystosci.[/COLOR] Kliwia 17.09. a Gaja w dzien wystawy Legionowskiej 01.10.
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [SIZE=4][COLOR=Red]10-te[/COLOR][/SIZE] - okrągły jubileusz :cool3: :multi:
Kliwia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nam (czyli Gai) do tak okraglych jeszcze rok bedzie brakowac. A tymczasem [COLOR=blue][B]9-te[/B][/COLOR] obchodzic bedziemy. :multi:
Welsh Terrier Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka :) Ja też byłam, bardzo ładna stronka, jednak brakuje mi tam polskich znaków w opisach. Co innego jak się pisze na komunikatorach, na forum, a jednak co innego na stronie. Strona to wizytówka. Namawiam Cię, [B]Welsh Terrier[/B], do poprawienia :)[/quote] [B]Ali[/B], nie da się :-( Ten wyświetlacz zdjęć (nie wiem jak to się nazywa) jest robiony we flash'u 8. Nie mamy polskiej wersji i dlatego. A strona jest prosta, bo niepotrzebna nam jakaś super :cool3: Mój starszy o rok brat ją robił :cool3: Ja tylko zrobiłam ten na dole bannerek. :P [I][B][COLOR=Black]Kliwia i INA bardzo dziękuję za życzenia[/COLOR][/B][/I] [I][B]:*[/B][/I]
Kasia&Figa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Cześć wszystkim welhsowiczom.:) moja Figa ma dopiero 15 miesięcy takze jestesmy tu nowe ale mam nadzieje ze zostaniemy z wami, bo z tego co widze to strasznie milusia grupa. czy wasze teriery tez sa takie uparte??:mad:
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Witaj [B]Kasia&Figa[/B] :lol:. Napisz coś więcej o sobie i o swojej suni. Gdzie mieszkasz i z jakiej hodowli jest Twój welsh. No i koniecznie wstawiaj zdjęcia :cool3: :razz:
zadziorny Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A moja Gaja właśnie się wylaszczyła :cool3: :loveu: :multi:
coztego Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Ali26762'] [B]coztego[/B] - pisałam już wczoraj, że potrzebuję belfra do GIMP-a. Podejmujesz się? Strasznie dziwny ten program, nic nie jest w nim na swoim miejscu :mad:[/QUOTE] Jak trwoga to "Gdzie jest coztego?!" A żeby tak bezinteresownie zatroszczyć się o koleżankę, to nie ma komu :shake: Oczywiście, [B]Ali[/B], że pomogę, jesli tylko będę w stanie :) Co byś chciała wiedzieć o GIMPie? [B]Kasia&Figa[/B] witajcie na forum :multi: Teriery nie są uparte, tylko inteligentne :evil_lol:
borsaf Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Witaj Kasiu razem z Figą:lol: Nasze teriery nie sa uparte, one sa strrrasznie uparte:evil_lol:
Recommended Posts