Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind'] Nie mozna zamknac ich w kennelu i miec na pare godzin swiety spokoj :diabloti: :evil_lol: [/QUOTE]
Właśnie dlatego najbardziej cenię sobie pożyczone dzieci, zawsze można je odstawić rodzicom i mieć święty spokój ;)

[QUOTE]Duzo zdrowka dla Malizny. Niech zdrowo rosnie i w koncu sika wzorcowe trzy razy dziennie :cool3: [/QUOTE]
Malizna dziękuje (kłamię, Malizna śpi ;) ). Póki co, sikanie wciąż odbywa się raz dziennie. Jutro w końcu się dowiemy co z tymi siuśkami cholernymi :shake:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B] Witajcie serdecznie !!![/B]

[B]Ali[/B] super relacja z wystawy :loveu: :loveu:

Deryl i Ty prezentowaliście się wspaniale, mam nadzieje że teraz
zawsze będziesz wystawiała sama Derysia. Przecież znasz go
najlepiej i wiesz co masz robić, macie tyle osiągnięć sportowych
i ringowych a rozumiecie się jak mało kto.
Dziewczyno Ty już więcej osiągnełaś odemnie z całego serca gratuluje
i jestem na prawde z tego dumna,[B] Brawo Brawo Brawo
[/B]
Spotkania z dogo wiele znaczą i dają przede wszystkim wskazówki
przez które cały czas się uczyszysz. Trymowanie przygotowanie do
wystawy to wielka sztuka nie wszyscy to potrafią a Ty potrafisz już bardzo
dużo.

[B] Fuka[/B] jeszcze Tobie nie gratulowałam piękne osiągnięcia
no i ma się rozumieć piękny pies i jego Pani wyglądaliście rewelacyjnie.

:laola: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[B]Wind[/B]---toż to robię!:evil_lol: :cool3: ---co do dzieci: fajnie też jak już są tj. moje :w miarę "stare", znacznie samodzielne i wolne od problemów wychowawczych; no, mam 2 młode kobietki w domciu..., ale kilkanaście lat wysiłku i poswięceń, ale nie żałuję...Jesteśmy superowe!

Posted

[quote name='coztego']"Mamusiu, zobacz tego psa! On ma pod ogonem to co ja mam tu!" -wskazał rączką rozporek :evil_lol:
Dzieci są kapitalne:lol: [/QUOTE]

a jakie pomysłowe i przy tym bardzo szczere najlepiej nic nie mówić
głupiego w ich obecności :oops:

Posted

hej Welshowcy:) mam takie pytanie male, mam nadzieje ze ktos mi pomoze(bo na szkotach jak makiem zasial cisza) mianowicie weterynarz domaga sie odemnie wizyty po skonczonym 8miesiacu Mishki (chodzi o nia nie o mnie:P) celem jakiejs oceny itp..przegladu.Ja nie wiem czy musze czy to jest obowiazkowe i po co? prosze o odpowiedz i pozdrawiam!
ps:Ali extra fotki z wystawy :) bardzo mi sie podobaly a Fuke tez chyba widzialam w wawie?tak mi sie wydaje. przy stoisku z karma stala ale nie zaczepialam bo pewnie nie pamieta mnie z Dobrego Miasta.

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:

U nas rześko, +16C tylko :roll:

Zapraszam na kawkę.

[B]Fritz[/B] nic nie słyszałam o takich praktykach. Ale na szkotach to ja się nie znam :oops:
Miłego wtorku Dogomaniacy :evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Fritz']weterynarz domaga sie odemnie wizyty po skonczonym 8miesiacu Mishki (chodzi o nia nie o mnie:P) celem jakiejs oceny itp..przegladu.[/quote]Nie wiem, o co mu chodzi, ale ja radziłabym się właśnie tego weterynarza dokładnie wypytać co, jak i dlaczego - może podczas wcześniejszej wizyty zauważył coś, co mu się nie spodobało i chce to skontrolować? :niewiem:

Posted

Witam!
U nas również rześki ranek, tylko +13*C - brrrrrr.
Wczoraj ukradlismy naszym pscółkom trochę miodziku z tzw. nadstawek. Z 6 uli (tych nowych) pozyskaliśmy ok. 50 litrów. Część gniazdową zostawiliśmy na późniejszy okres.
[B][COLOR=Red]Zapraszaaaamy na miodzik.[/COLOR][/B]
Ahoj!

Posted

[quote name='Wind']
BTW miod lejecie na moje serce :loveu: Latajacy Majut dziekuje za pochwaly i prosi o trzymanie kciukow w ostatni weekend lipca. Jedziemy na zawody agility :multi: Bardzo sie z tego cieszymy! Oprocz wrazen przywieziemy mnostwo zdjec i cudowne wspomnienia :-)[/quote] I puchary i medale i nagrody, nagrody, nagrody... :cool3: ;)

Posted

[quote name='coztego']Jutro w końcu się dowiemy co z tymi siuśkami cholernymi :shake:[/quote] Ależ Ty masz do tych siuśków "szczęście" :hmmmm: :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='vigor']
Wczoraj ukradlismy naszym pscółkom trochę miodziku z tzw. nadstawek. Z 6 uli (tych nowych) pozyskaliśmy ok. 50 litrów.
[/quote] Ładnie to tak - własne pszczoły okradać? :mad: :shake: :diabloti:

[quote name='vigor'] U nas również rześki ranek, tylko +13*C - brrrrrr. [/quote] U nas też coś koło tego :roll:. I nie "brrrrrr" tylko [B]S U P E R [/B]:ylsuper:

Posted

[quote name='vigor']Witam!
U nas również rześki ranek, tylko +13*C - brrrrrr.
Wczoraj ukradlismy naszym pscółkom trochę miodziku z tzw. nadstawek. Z 6 uli (tych nowych) pozyskaliśmy ok. 50 litrów. Część gniazdową zostawiliśmy na późniejszy okres.
[B][COLOR=Red]Zapraszaaaamy na miodzik.[/COLOR][/B]
Ahoj![/QUOTE]

[B]vigor,[/B]

A z czego ten miodzik? :cool3: Wyobrazam sobie, ze jest cudownie aromatyczny i niebianski w smaku :loveu:
BTW a miod pitny tez produkujecie? :razz: Wyjatkowo gustuje w poltoraczku :loveu:

[B]zadziorny,[/B]

Tiaaaa ... nagrody :evil_lol: Aby tylko nie takie jak na zawodach w Pecicach, kiedy to i owszem dostalysmy nagrode, ale za najglupsza detke toru :evil_lol: :lol: :evil_lol:

W.

Posted

[quote name='Wind']dostalysmy nagrode, ale za najglupsza detke toru :evil_lol: :lol: :evil_lol: [/quote]Wind, to była nagroda za najlepszą detkę, nie za najgłupszą. ;-) Nie każdemu trafia się zaszczyt ;-) popełnić detkę na ostatniej przeszkodzie po pięknym, czystym przebiegu! ;-)

Posted

[quote name='Flaire']Wind, to była nagroda za najlepszą detkę ;-)[/quote]
Za najbardziej efektowną :lol: .
Wiele detek w życiu zaliczyłam (nawet z Leonkiem :oops: ), ale były jakieś takie... pospolite, nikt nas nigdy nie docenił :placz: .
A Wy od razu zostałyście zauważone. Jedna detka i od razu nagrody, zaszczyty, wywiady - musi była smakowita :evil_lol: .

Posted

[quote name='Mokka']Za najbardziej efektowną :lol: .
Wiele detek w życiu zaliczyłam (nawet z Leonkiem :oops: ), ale były jakieś takie... pospolite, nikt nas nigdy nie docenił :placz: .[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie chce zle zyczyc, ale moze i Wy doczekacie sie takiej nagrody :lol:

Nie mniej moja byla okrutnie glupia i zalosnie smieszna :p Nie ma to jak wlasne doswiadczenia i osobiste nauki. Po Pruszkowie nauczylam sie ZAWSZE pilnowac psa na strefach. Taki maly a lubi sobie zeskoczyc prawie z samego czubka palisady :evil_lol: Po Peciach nauczyla sie dokladnie naprowadzac psa na przeszkode po odmowie! Ciekawe czego naucze sie po Lacku? :razz:

Posted

[quote name='Wind']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie chce zle zyczyc, ale moze i Wy doczekacie sie takiej nagrody :lol:

Nie mniej moja byla okrutnie glupia i zalosnie smieszna :p Nie ma to jak wlasne doswiadczenia i osobiste nauki. Po Pruszkowie nauczylam sie ZAWSZE pilnowac psa na strefach. Taki maly a lubi sobie zeskoczyc prawie z samego czubka palisady :evil_lol: Po Peciach nauczyla sie dokladnie naprowadzac psa na przeszkode po odmowie! Ciekawe czego naucze sie po Lacku? :razz:[/quote]
Po Łącku to już będziecie miszczami :lol: , bo się okaże, że wszytko już umiecie :diabloti:

Posted

[quote name='Flaire']Nie wiem, o co mu chodzi, ale ja radziłabym się właśnie tego weterynarza dokładnie wypytać co, jak i dlaczego - może podczas wcześniejszej wizyty zauważył coś, co mu się nie spodobało i chce to skontrolować? :niewiem:[/QUOTE]
Nie wet mowi ze to rutynowa wizyta i kazdy pies z rodowodem musi ja przejsc,notabene tez malo to nie kosztuje. No nic dziwne ...

Posted

[quote name='Fritz']Nie wet mowi ze to rutynowa wizyta i kazdy pies z rodowodem musi ja przejsc,notabene tez malo to nie kosztuje. [/quote]To jeżeli jesteś pewna, że dobrze to zrozumiałaś, to ja bym natychmiast zmieniła weta, bo ten zdecydowanie nie jest godny zaufania. Nie ma nic takiego, jak rutynowa wizyta dla psów z rodowodem.

Posted

Dzień Dobry Bardzo!

[quote name='Fritz']
... weterynarz domaga sie odemnie wizyty po skonczonym 8miesiacu Mishki (chodzi o nia nie o mnie:P) celem jakiejs oceny itp..przegladu.Ja nie wiem czy musze czy to jest obowiazkowe i po co?...

...wet mowi ze to rutynowa wizyta i kazdy pies z rodowodem musi ja przejsc,notabene tez malo to nie kosztuje. No nic dziwne ...[/quote]
A co to za weterynarz?... Tak tylko pytam, przez ciekawość ... ja z Falenicy ...:lol:

Posted

[quote name='sortis']A co to za weterynarz?... Tak tylko pytam, przez ciekawość ... [/quote]Dokładne dane weta proszę przekazywać na priw.

Posted

[quote name='Wind'][B]vigor,[/B]

A z czego ten miodzik? :cool3: Wyobrazam sobie, ze jest cudownie aromatyczny i niebianski w smaku :loveu:
BTW a miod pitny tez produkujecie? :razz: Wyjatkowo gustuje w poltoraczku :loveu:
W.[/quote]

Miodzik jest z akcji + lipa:eviltong:. Jest faktycznie cudownie aromatyczny, a czy w smaku niebiański???? Zapewne, tak. Ja wogóle od kilku lat nie jadam miodu, bo spier**cza mi wówczas cukier:mad:. Nawet oblizywanie umiodzonych paluchów powoduje wystrzał insuliny. Wszystko jest [B]OK[/B], jeśli degustuję miodzik pitny:lol:.
Żeby było terierowato, to teriery śpią:cool3:.
Ahoj!

Posted

Jeszcze raz zadaje to pytanie... Kto zgłasza welshe na wystawę [U][B]w SOPOCIE 12-13 SIERPIEŃ?[/B][/U] Jak narazie to wiem tylko tyle:

1) [B]Gracja[/B] Czereda Trapera (kl. młodzieży)
2) [B]Aura[/B] Czereda Trapera (kl. otwarta)
3) [B]Fuzja[/B] Czereda Trapera (kl. otwarta lub pośrednia)
4) [B]Arton [/B]Czereda Trapera (kl. otwarta)
5) [B]Cesaria[/B] Adriana's Dogs (kl. ? )
6) [B]Amir[/B] z Turzycowych Kniej (kl. championów)

Może zjawić się również [B]Abra[/B] Czereda Trapera, ale tego dokładnie nie wiem :)

Posted

siemka!
Pozdrawiamy w zagonieniu codziennym i upale niemożebnym:roll: .Terierowato---Fafik sporo dnia przeleguje; jeszcze jutro ciężki dzień, a potem już chyba jako-tako:cool3: .

Posted

[quote name='Wind']

[B]bosik,[/B]

Jak Twoja konczynka? Troche mnie nie bylo i nie wiem, czy idzie juz zdecydowanie ku lepszemu, czy wciaz musisz mocno oszczedzac kolanko :roll:
:p :evil_lol:[/quote]

A dziekuje ........ znośnie. Jednak mam prikaz wyjatkowo oszczędzać kolanko , lekkie ćwiczenia , nie przesilić.....i takie tam.

A poza tym .....to .............

Z pozytywnych wieści to jak pójdzie ok to w piatek dostanę zdolność do pracy............i bedę sie szykował na wyjazd na urlop ...........Karwia, Kolonia Ostrowo, tak jak w ubiegłym roku..........zobaczymy :roll: :roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='swallow']

Dziękuję wszystkim, którzy na różnych topikach docenili moją pracę związaną z banerkiem. Trochę wyszedł odpustowy :evil_lol: Przygotowywałam zupełnie inny ale doczytałam się że byłby niezgodny z regulaminem no to jest taki, przynajmniej nie było z nim dużo pracy :diabloti:
[/quote]

No śliczny Twój baner..........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:....i wszystkim nam sie podoba:evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...