Jura Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue] [SIZE=2][B][COLOR=Red][SIZE=3]DERYLEK[/SIZE] od dziś jest Mł. CHAMPIONEM Polski :cunao::B-fly:[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/quote] A nie musi poczekać na stosowny papierek? ;) Co by nie było [COLOR=Blue][SIZE=2][B][COLOR=Red] :cool2::cool2::cool2: Ali[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black], gratulacje. Czekamy na relacje.[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red] [/COLOR][/B][/SIZE] [/COLOR]
Jura Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='vigor'] [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/7135/tnim000148eo2.jpg[/IMG] ][/quote] Czy ja dobrze rozpoznaję czerwone buty znajomej sędziny? Diuna, Asik WIELKI BRAWA! W Krośnie zimno, a u nas ida pełna parą przygotowania do następnych upałów
vigor Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Jura, obejrzyj dokładnie fotkę [img]http://img124.imageshack.us/img124/7135/tnim000148eo2.jpg[/img] Pani sędzina była tylko w jednym czerwonym buciku:evil_lol::lol::eviltong:
Ela_hryckiewicz Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [B] Witam serdecznie !!![/B] No nareszcie, nie mogłam się dostać na portal internetowy coś strasznie muliło . Ale co widze bardzo dużo pięknych ocen [SIZE="5"][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Brawo Deryl i Ali[/COLOR][/FONT][/SIZE] [COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="Arial Black"]Młodzieżowy Champion Polski[/FONT][/SIZE][/COLOR] :klacz: :klacz: :klacz: :laola: Wielkie gratulacje dla wszystkich Ali jestem z Ciebie na prawdę dumna nareszcie sama wystawiałaś Deryla teraz pójdzie wszystko jak spłatka. Wiesz teraz co jest grane i co robić a teraz do przodu trzymam kciuki za nateępne wystawy. [B]Fuka [/B] dobrze zrobiłaś :loveu:
Ela_hryckiewicz Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="Arial Black"] Gratulacje rowniez dla Diuny i Asika brawo[/FONT][/SIZE][/COLOR] Gratuluje sukcesow i dorych ocen mam nadzieje, ze pani sędzina była przychylna i dała ładny opis :cool3:
zadziorny Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Heyka :multi: Zapomniałam wcześniej napisać najważniejszego :oops: [SIZE=2][B][COLOR=Red][SIZE=3]DERYLEK[/SIZE] od dziś jest Mł. CHAMPIONEM Polski :cunao::B-fly: :cool2::cool2::cool2:[/COLOR][/B][/SIZE] [/COLOR][/quote] Tego akurat nie musiałaś już pisać :evil_lol:. To się rozumie samo przez się ;) :cool3: :loveu: [SIZE=1](a pamiętasz jak Ali mówiła, że wystawy jej nie interesują :hmmmm:, ale czajnik :shake:)[/SIZE] Duże brawa dla zwycięzców i tych, którzy zajęli kolejne miejsca :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
bogula Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Siemka! brawa dla niezmordowanych wystawiaczy i ich psiorów! Fafik ze mną pobiegał 'służbowo", potem zdrzemnęliśmy się po obiadku, potem lasek i kąpiel...Ech! te samotne wieczory.... U nas pogoda odlotowa:ciepło z wiatrem, ale nie skwar i zapowiada się chłodna kolejna noc(to lubię!)
bogula Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='vigor']Jura, obejrzyj dokładnie fotkę [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/7135/tnim000148eo2.jpg[/IMG] Pani sędzina była tylko w jednym czerwonym buciku:evil_lol::lol::eviltong:[/quote] Drugi w rękach księcia?;)
Daisy1310 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [B]Ali !!![/B] Gratulacje dla Ciebie i Korkodyla !!! Odezwij się ciotko, bo mnie ciekawość zeżre, jakżeś to sama wystawiała :D Wiedziałam że Wam dobrze pójdzie :)
Ibolya Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [COLOR=Blue]Heyka :multi: Ach te [B][COLOR=Red]czerwone buty[/COLOR][/B], zawsze je poznam, już w Łodzi mówiłam, że mi się podobają :evil_lol: [COLOR=Red] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red][B]Brawo Ali :klacz: Brawo DERYL :klacz: Brawo jborowy :klacz: Brawo ASIK :klacz: Brawo Pani Vigorowa :klacz: Brawo DIUNA :klacz::klacz: [SIZE=2]synówka moja koffana :huh: [COLOR=Blue]Ali[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Blue] kiedy będą fotki ??[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] [/COLOR]
swallow Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [B]Vigor, jborowy[/B] - gratulacje :happy1: :Cool!: A możecie podać stawkę walijczyków? [B]Ali [/B]ta sama prośba do Ciebie :modla: [B]Welsh terrier[/B] - Cześka to CESARIA Adriana`s Dogs
jborowy Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='swallow'][B]Vigor, jborowy[/B] - gratulacje :happy1: :Cool!: A możecie podać stawkę walijczyków? [/quote] No przecież stawka jest podawana cały czas. My z [B]vigorem[/B] i ... już. [B]vigor [/B]- proszę mi tu na pogodę nie marudzić. Zobaczcie sami, że sędzia w krótkich gaciach i bez buta występowała, czyli: było gorąco. A, że nie za bardzo to chyba lepiej?
Welsh Terrier Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='swallow'][B]Welsh terrier[/B] - Cześka to CESARIA Adriana`s Dogs[/quote] Później sobie to uświadomiłam ^^ :D
Ali26762 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Heyka :) Jestem zrąbana jakbym wagon węgla osobiście przeładowała (takie emocje i tylko 2 godziny snu wcześniej)! Zarazem jestem szczęśliwa jak gwizdek i dumna z mojego Deryśka - zuch chłopak, dzielnie się spisał :loveu: Ogromnie dziękuję Wam za miłe słowa i za gratulacje, dziękuję [B]Fuce[/B] za wszystkie dobre rady :cool3: Gratuluję bardzo [B]vigorowi[/B] i Diunie oraz [B]jborowemu[/B] i Asikowi (przy okazji gratulacje dla mamy - Evitki i serdeczne życzenia dla szczylków, żeby dobrze im się działo na tym świecie). Kochani mam fotki, dużo, po wstępnej selekcji zostało mi 76... :crazyeye: :evil_lol: Idę dalej robić odsiew :D
Wind Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Przeogromne GRATULACJE dla terierowych Wystawcow. [B]Fuka [/B]jak zwykle pokazala klase, [B]Diuna i Asik[/B] nie zawiedli, a [B]Deryl[/B] sprawil nam ogromna radosc i wraz z[B] Ali[/B] (bo to Ona go wystawiala :razz: ) pieknie zapracowali na Mlodziezowego Ch Polski :multi: :multi: :multi: [B]Ali,[/B] jeszcze raz bardzo Ci gratuluje, mocno Was sciskam i wierze, ze na nie jednym ringu (nie tylko wystawowym) pokazecie klase i wysoki poziom :cool3: Wlasnie dotarlam z Majutem po calym dniu pracy na planie do domu. Majeczke wkrotce zobaczymy w reklamie w TV ubran marki Cherokee. Powiem tylko tyle, ze sa diamenty, blyski flash'y i piekne samochody :cool3:. Najbardziej Majce podobalo sie to co zna, czyli wielosc aparatow fotograficznych, swiatla i oko kamery :lol: Wczoraj natomiast Maja pozowala do okladki Przekroju :-) I tez bylo fajnie, dawali zolty ser a miedzy ujeciami mogla potrenowac z jej ukochana trenerka obedience :razz: Uffff ... strasznie zajeta jest ta moja sucz :cool3:
jborowy Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka :) Gratuluję bardzo [B]vigorowi[/B] i Diunie oraz [B]jborowemu[/B] i Asikowi (przy okazji gratulacje dla mamy - Evitki i serdeczne życzenia dla szczylków, żeby dobrze im się działo na tym świecie). [/quote] Bardzo dziękujemy za gratulacje i życzenia, szczylki odwdzięczają się dobrymi wynikami: 630,650,670.
swallow Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [B]jborowy[/B] - to już masz niezłe kluski w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Niech rosną zdrowo [B]Ali[/B] - wstawiaj zdjęcia i podaj stawkę :cool3:
Wind Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 A teraz troche prywaty czyli Majut na sportowo :razz: Foteczki z obozu agility, ktore zrobil moj Mareczek :multi: Bardzo sie z nich ciesze, poniewaz Majuta wcale nie tak prosto jest dobrze zlapac w kadrze. Majeczka jest po pierwsze mala, po drugie szybka, wiec nie czesto zdarza sie zadowalajace zdjecie tego zawodnika :evil_lol: [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/7241/mg7745xdev4.jpg[/IMG] A tutaj zerknijcie z jakiej odleglosci wybija sie na przeszkode Majutek :razz: I co wazne, juz bez problemow na kazda wysylany jest do przodu, a zmiana stron za psem nie stanowi dla nas problemu :loveu: [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/2198/mg8808xdag7.jpg[/IMG]
swallow Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 No Wind co tu dużo gadać fotki rewelacja a Majutka tylko pozazdrościć :loveu: . To jedyny york, który robi na mnie wrażenie
Wind Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='swallow']No Wind co tu dużo gadać fotki rewelacja a Majutka tylko pozazdrościć :loveu: . To jedyny york, który robi na mnie wrażenie[/QUOTE] [B]swallow,[/B] Dzieki :loveu: Staramy sie jak mozemy, aby wieksi bracia z grupy byli z nas zadowoleni :razz: Zachecamy tez innych posiadaczy yorkow do czynnego uprawiania jakiejs fajnej, psiej dyscypliny ... jak widac, raczej z marnym skutkiem :roll: Dochodza mnie jednak sluchy, ze we Wroclawiu jeden york trenuje agility :multi: Im wiecej takich maluchow na torach przeszkod, czy ringach posluszenstwa tym lepiej :loveu:
Ibolya Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [B][COLOR=Blue]Wind[/COLOR][/B][COLOR=Blue] fotki supeer !!! i Majutek też SUUPER, bardzo, bardzo fajoska jest :evil_lol: mam nadzieję, że się wreszcie spotkamy i poznamy się osobiście :multi: [B]swallow[/B] jaki piękny masz banerek, gratulacje !! [/COLOR]
niedzwiedzica Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [B]Wind[/B]-Majutek to nie pies, to szybowiec :multi: ona po prostu fruwa :loveu:tylko czemu ty nam te jej fotki tak wydzielasz, jak lekarstwo:mad: oczy i serce ciesza a zawsze ich za mało :eviltong: [B]swallow[/B]-na mnie wiekszość yorków robi wrazenie,ale tylko Majutek pozytywne ;);) chora jestem, jak ktos dzwoni,że ma yoreczka do ostrzyżenia:evil_lol:własnie na jutro mam po raz pierwszy zapisaną taka bidulkę psią, która po porzednich zabiegach fryzjerskich podobno 2 dni żółcia wymiotowała ze stresu. Strach sie bać :angryy: [B]Ali[/B]- gratulacje za championat :sweetCyb::sweetCyb:widzisz-nie taki diabeł straszny, jak myslałas-a teraz nie tylko trymujeszale i wystawiasz sama i to z jakimi rezultatami :loveu: i dzięki za miłe przyjęcie na wystawie mojego Shaggiego i jego włascicielki ..bardzo chwaliła życzliwość dogomaniackich terrierowców , spotkanych na wystawie:loveu:
zachraniarka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Wind'][IMG]http://img122.imageshack.us/img122/2198/mg8808xdag7.jpg[/IMG][/QUOTE] WOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!! :loveu:
Ali26762 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Jaki cudny Majutek :loveu: ! Ona w ogóle jest jak sprężynka :multi: Dziękuję pięknie za gratulacje :)
Recommended Posts