coztego Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='bos'] ......ooooooooo Włosi strzelili drugiego gola......:multi: :multi: :multi:[/QUOTE] :lmaa: :snipersm: :bad-word: :2gunfire: :x horror i koszmar... :puppydog: :grab: :wallbash: :flaming: :stormy-sad: Opowiem Wam coś :) Od jakiegoś czasu obserwowałam na moim osiedlu wielkiego szczeniaka w miodowym kolorze.... Zawsze widywałam go z daleka, zastanawiając się jaka to rasa. Wczoraj zobaczyłam go pod moim oknem i uznałam, ze to musi być kundel. Moja matka patrząca z tego samego okna orzekła, ze taki piękny pies musi być rasowy :diabloti: Aż dzisiaj wreszcie udało mi się spotkać pieska z bliska, okazał się przepiękny, ogromniasty i słodziasty, a właścicielka okazała się być moją znajomą, więc zapytałam co to za rasa?! I zgadnijcie jakiej rasy szczenię owa pani nabyła :cool3: LABRADOR :diabloti: Psiak ma 8 miesięcy i waży 40 kg, umaszczenie ma piękne miodowe z przeplatającym się czarnym włosem na grzbiecie, wokół oczu piękne czarne obwódki... Cudowny blablador :loveu: A w książeczce zdrowia weterynarz wpisał zgodnie z zyczeniem opiekunów: labrador :evil_lol:
zadziorny Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 No widzisz :roll:, to macie na osiedlu już dwa blabladory :cool3: :evil_lol: :eviltong:. Może niedługo dołączą następne :diabloti: :razz:
Gosia_i_Luka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 bos - duuuużo zdrówka życzę! [IMG]http://yelims4.free.fr/Sourires/Sourire28.gif[/IMG]
Ela_hryckiewicz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [B] Witam serdecznie !!![/B]:cool2: Ach ja przyjenmie piękny upalny dzień nareszcie ciepełko :loveu: [B] Gosiaczek[/B] ciesze się że dobrze Ci poszło widzisz jak działają kciuki dogomaniakow zawsze jesteśmy w tym dobrzy. Ja też mam dziś powody do dumy i zarazem ulgi Piotr dzis był w Poznaniu i się obronił huuuuuuura, mój szlaban do kom. się skończył teraz na pewno będe częściej do Was zaglądać. [B]Agnieszka [/B]kiedy mamy trzymać za Ciebie kciuki :thumbs:
Gosia_i_Luka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Elu - jeszcze nic nie wiadomo. ;) Wprawdzie dziś dowiedziałam się, że zdałam wczorajszy egzam (na co - jeszcze nie wiem), ale 3 wyniki przede mną. W tym wynik statystyki, którą na pewno mam w plecy... Bardzo proszę trzymać mocno kciuki jutro!!
Ela_hryckiewicz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Eeeeeeeeee tam na pewno zdałaś powiedz tylko kiedy to będziemy zaciskać dłonie :loveu: :loveu: A jeśli jeden Ci nie pojdzie to nic strasznego :mad: Głowa do góry :evil_lol: :evil_lol:
Ela_hryckiewicz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Piotrek tak się bał i stresował całe 4 lata, a różnie to było u niego i patrz udało się. Fak wygląda teraz jak chłopiec z gimnazjum schudł przez ostatnie 2 miesiące 10 kg
Gosia_i_Luka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Aaa, zapomniałam! Elu, przekaż GRATULACJE obrony!!! :multi: :multi: :multi:
tunio Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Bosiu,to jak widac nieciekawie z ta Twoja noga... :roll: Ciekawe czy tez bedziesz mogl przepowiadac pogode tak jak ja moim nadmiazdonym kolanem ? ;) A tak w ogole apropo chorob i inszych rzeczy to u nas jak nie urok to sr.... :diabloti: Okazalo sie,ze m.in.jego ospalosc,brak checi do jedzenia itd. nie wynika tylko z upalu,ale i goraczki :diabloti: Chlopak juz sie lepiej czuje,ale ja wciaz nie znam przyczyny takowego stanu,i pewnie juz sie nigdy nie dowiem co bylo przyczyna :diabloti: BTW.A we wtorek to ma byc ponoc 36st. :diabloti: :diabloti: :diabloti: BTW2.Czy ktos moze mnie oswiecic co jest fascynujacego w facetach z krzywymi nogami latajacymi za pilka ? :cool1: Jesli idzie o pilke to podoba mi sie tylko to zdanie: "To taka gra,gdzie 22facetow biega po boisku,a na koncu i tak zawsze wygrywaja Niemcy" ;)
Ela_hryckiewicz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dzięki przekaze, bo włśnie wybuł z domu chyba poszedł to uczcić :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinking:
bos Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='carragan']....... :cool1: Jesli idzie o pilke to podoba mi sie tylko to zdanie: "To taka gra,gdzie 22facetow biega po boisku,a na koncu i tak zawsze wygrywaja Niemcy" ;)[/quote] .......................:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ale ciekawe czy będzie tak i tym razem....:cool3::evil_lol: ;)
coztego Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='carragan'] "To taka gra,gdzie 22facetow biega po boisku,a na koncu i tak zawsze wygrywaja Niemcy" ;)[/QUOTE] Te czasy już minęły :evil_lol: Widzę [B]carr[/B], ze w śledzeniu światowego futbolu zatrzymałaś się ładne parę lat temu ;) [B]Ela[/B], gratuluję Piotrka! :multi: ;) Zaproś go na dogomanię, niech mi powie jak to skończyć... :hmmmm:
Nitencja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ja to bym chciala dostawac tyle co te chloptasie z mozgiem w llydkach :diabloti:
Wind Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Nitencja']ja to bym chciala dostawac tyle co te chloptasie z mozgiem w llydkach :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A kto by nie chcial :razz: Kochani Terieromaniacy, lato w pelni wiec jakie macie plany na wakacje? Kto, gdzie wybywa? Z siersciuchami czy robicie sobie wolne od porannych spacerkow? Pochwalcie sie planami i niech mnie skreci z zazdrosci, bo my tylko tydzien mamy zagospodarowany ... A potem do konca wrzesnia ostro pracujemy i byc moze cos nam milego trafi sie dopiero w pazdzierniku :shake:
tunio Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='coztego'] Widzę [B]carr[/B], ze w śledzeniu światowego futbolu zatrzymałaś się ładne parę lat temu ;) [/QUOTE] Nie mogl sie zatrzymac w sledzeniu ktos,kto nigdy nie sledzil ;) Apropo pilki to podobal mi jeszcze,zamieszczony bodajze z "Polityce",rysunek siedzacego na kanapie smetnego Dudka,ktory mowi jakos tak "Dzownili z tp,dzownila jakas Krystyna z gazowni,a Janas nie zadzwonil..." :evil_lol: [quote name='Wind']czy robicie sobie wolne od porannych spacerkow? [/QUOTE] Z wlasnej woli nie,bo jak i kiedy inaczej wyjsc jak nie przed czwarta...Niestety,obecnie mam wolne,bo pies mi ledwo chodzi,choc po antybiotyku widze poprawe,jednak glownie w zachowaniu...Najlepiej jego zachowanie okresli to zdanie "ze dusza chce,ale cialo nie pozwala" :roll: Jesli idzie o plany wakacyjne to ja osobiscie nie mam,moze po sezonie,gdy pogoda zrobi sie normalniejsza,sprobuje gdzies wyskoczyc :cool1:
Nitencja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hm ja w wakacje mam zaplanowane wszystkie weekendy. :) a w ciagu tygodnia planuje szwendac sie z psami po lakach i lasach bo tych terenow do konca jeszcze nie znam
Wind Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [B]carr,[/B] Moze trzeba weta zmienic? :shake: A nie jest to przez przypadek babeszja? Robilas analize krwi? I co w ogole mowi wet? Duzo zdrowka dla malca ... W.
Wind Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Nitencja']hm ja w wakacje mam zaplanowane wszystkie weekendy. :) a w ciagu tygodnia planuje szwendac sie z psami po lakach i lasach bo tych terenow do konca jeszcze nie znam[/QUOTE] No to masz tak jak ja ... Weekenedy zaplanowane i to w wiekszosci juz pare miesiecy wstecz, a na lenistwo pozostaly nieliczne dni w tygodniu :-(
tunio Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Wind,nie weta a psa :evil_lol: Nasi weci lecza wszystkie nasze czworonogi od poczatku lat 90-tych i nigdy nie narzekalismy,ba wrecz bardzo ich lubimy...Ostatnio dochodze do wniosku,ze sa jak rodzina,bo ostatnio czesto ich widuje :evil_lol: Jakos takos ten sezon nie jest specjalnie dla nas udany,pewnie los sobie odbija za poprzednie dwa,gdy bywalismy w lecznicy tylko na szczepieniach :gent: Co do przyczyn to mozna tylko spekulowac,bo sprawa wynikla "ni z gruszki ni z pietruszki".Jeszcze do wczorajszego wieczoru bylam swiecie przekonana,ze powodem takiego zachowania jest upal,a tu prosze...ZONK. Na szczescie antybiotyk podany oslonowo skutkuje i skubany juz sie zachowuje prawie normalnie (czyt.wyludza w kuchni,kladzie sie tam gdzie najbardziej blokuje drzwi i udaje,ze strozuje ;) ) A za zyczenia nie dziekuje,bo znowu zapesze :diabloti:
Nitencja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Niedziekuj. Wymiziaj biednego chlopaka od cioci Kasi. :) WInd jak bedziesz na Slasku to zapraaszam do siebie :) a teraz to ide sie roztapiac na balkon. hehe
Ali26762 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Heyka :) A ja się wybieram za dwa tygodnie do Warszawy i to chyba będzie ostatni, kilkudniowy wyjazd tego lata :( Może trafi nam się w lipcu weekend w Juracie, pod warunkiem, że nie pojedziemy na wystawę do Koszalina. Wakacje mieliśmy już - na Mazurach. [B]Bos[/B] - to jakaś tragedia ta Twoja noga... kurcze, jeden nierozważny krok i teraz masz przymusowe leżenie :( Do tego gips przy takiej temperaturze... Współczuję Ci z całego serca! [B]Ela[/B] - serdeczne gratulacje dla [B]Piotrka[/B] !!! Super się spisał, już widzę jak Ciebie i [B]Miecia[/B] duma rozpiera :) Ja też jestem dumna i cieszę się bardzo, że ma już wszystko za sobą. [B]Gosia[/B] - Tobie też pójdzie dobrze, w każdym razie teraz masz wakacje i ciesz się nimi! Jutro Cię widzę wreszcie na obi! Koniec laby! :D [B]zach[/B] - masz może jakiś przeciek czy można wjechać na plac? Bo jakby co to musimy ustalić miejsce ćwiczeń.
Ali26762 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [B]carr[/B], szepnij w kudełki, żeby chłopak się nie wygłupiał, czasu szkoda na chorowanie i wymiziaj go mocno od ciotki Ali :)
tunio Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Nitencja']Niedziekuj. Wymiziaj biednego chlopaka od cioci Kasi. :)[/quote] Ciotka to go powinna kiedys sama wymiziac,tylko jakos takos zalatwic tego nie idzie :evil_lol: [quote name='Nitencja'] a teraz to ide sie roztapiac na balkon. hehe[/QUOTE] Szalency sa wsrod nas...Choc tak po prawdzie to teraz bardziej narazasz sie na zagryzienie przez komary,niz roztopienie ;) [quote name='Ali26762'][B]carr[/B], szepnij w kudełki, żeby chłopak się nie wygłupiał, czasu szkoda na chorowanie i wymiziaj go mocno od ciotki Ali :)[/QUOTE] Wymiziam. Co do chorowania to tez mu stale to powtarzam,ale jak widac on sie uparl,aby mnie wykonczyc i emocjonalnie i fizycznie :gent:
Ali26762 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Nitencja']...teraz to ide sie roztapiac na balkon. hehe[/quote] Macie słońce jeszcze o tej porze? U nas już dawno zaszło... :( ;)
Nitencja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no slonca nie mamy ale temperatura okropna ........ a zadne cholery mnie nie pogryza bo sie "zabezpieczylam" ;-)
Recommended Posts