Ibolya Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='coztego']A mówią, ze hodowla to niedochodowy interes... :p A chcesz kupić? :cool3: Przypominam Państwu, że to jest forum o PSACH!!! :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No właśnie, o psach :razz: Kiedyś miałam bravę i darzę tę markę ogromnym sentymentem, może bym se znowu kupiła :evil_lol: wreszcie też przy okazji szczeniaków zarobiłam, nie? :cool3::cool3::evil_lol::lol:[/COLOR]
coztego Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue] wreszcie też przy okazji szczeniaków zarobiłam, nie? :cool3::cool3::evil_lol::lol:[/COLOR][/QUOTE] Kurczę, po co ja tę suke kastrowałam... nawet roweru nie mam :placz:
zachraniarka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='coztego']Kurczę, po co ja tę suke kastrowałam... nawet roweru nie mam :placz:[/QUOTE] A ja mam dwa psy z jajkami nie uciętymi i tramwajem jeżdzę :-?
zachraniarka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Flaire']A ja dwie suki i Yarisa na sprzedaż. :cool3:[/QUOTE] Dwie suki i Yaris na sprzedaż- kusząca propozycja :roll: Być może się skuszę, choć w tym Yarisie z 4 psami będzie ciasnawo :lol: To ile za komplet? :razz:
coztego Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Flaire']A ja dwie suki i Yarisa na sprzedaż. :cool3:[/QUOTE] Dlaczego chcesz sprzedać Yarisa? Sprzedaż suk jestem w stanie zrozumieć... :evil_lol: [quote name='zachraniarka']A ja mam dwa psy z jajkami nie uciętymi i tramwajem jeżdzę[/QUOTE] To może utnij, zobaczymy do czego się przesiądziesz :razz:
zachraniarka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A co ja się martwię, że ciasno.. 2 psy i 2 suki to szybko na busa zarobię- raz będzie miot erdeli bez rodowodu, raz mieszanek ojciec -lab, mama-erdelka.. chętnych będę miała kolejki :cool3:
coztego Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='zachraniarka'] raz mieszanek ojciec -lab, mama-erdelka.. [/QUOTE] Umieram z ciekawości, bo nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiego mieszańca :lol:
Flaire Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='zachraniarka']To ile za komplet? :razz:[/quote]Suki dorzucam gratis do Yarisa. :diabloti: Auto ma też pudło na dachu, tam ze dwa psy się zmieszczą, jak je spłaszczysz. :mad:
zachraniarka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Poszukałam w necie.. Pierwsze co wyskoczyło to Kreska :evil_lol: [IMG]http://www.littleshelter.com/dogs/dog_pictures/dreyfuss.jpg[/IMG] z strony: [URL="http://www.littleshelter.com/dogs/overlooked_dogs.htm"]http://www.littleshelter.com/dogs/overlooked_dogs.htm[/URL] Ale to lab z pitbull terrierem chyba.. Potem znalazłam też cosik takiego: [IMG]http://www.examiner.net/images/061505/10031_512.jpg[/IMG] Określony jako labrador terrier mix. Też jest słodki :cool3:
zachraniarka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Flaire']Auto ma też pudło na dachu, tam ze dwa psy się zmieszczą, jak je spłaszczysz. :mad:[/QUOTE] Chyba ze dwie [B]suki[/B] się zmieszczą, jak je spłaszczę.. Moich spłaszczać nie zamierzam :eviltong:
Flaire Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='zachraniarka']Chyba ze dwie [B]suki[/B] się zmieszczą, jak je spłaszczę.. Moich spłaszczać nie zamierzam :eviltong:[/quote]Które spłaszczysz jak już wszystkie cztery będą Twoje to Twoja sprawa - mnie obojętne. :eviltong:
Ibolya Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [B][COLOR=Blue]Flaire[/COLOR][/B][COLOR=Blue] - a czemu sprzedajesz yariska? [SIZE=1](kurcze, miałam pracować)[/SIZE] :mad:[/COLOR]
bogula Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Hej! szykuje się upał---już teraz ciężko oddychać. Fafik wczoraj trafił na dobrego przeciwnika: murarz, który konczył w jednym pomieszczeniu jest tez posiadaczem psa i na zaczepki (nawet zębne= szczypanie) reagował cierpliwie i konsekwentnie, gadał z Fisiem, pozwolił, aby pies zaglądał do wiaderka z zaprawą i posiedział="popilnował" pana...W końcu pies odpuscił, leżał ze mną, nawet nie reagował zrywem, kiedy murarz wracał z papieroska. Wczoraj zjechałam kawał Śląska autobusami i nie narzekam, bo jechało sie ideanie(połączenia, uprzejmość pasażerów=młode) i załatwiłam z moją niewidomą podopieczną wszystko. Dzisiaj łepetyna mi pęka, ale mam zamiar przeżyć...Pozdro! Pijcie dużo wody!!!
zadziorny Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Witajcie :lol: No, zapowiada się niezła łaźnia :roll: :shake:. Już teraz jest 23[FONT="]º[/FONT] C, a co będzie w południe :crazyeye:. Ale się tu dyskusja psiejsko-motoryzacyjna rozwinęła :roll: :razz: :evil_lol:
vigor Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Witam! [B]Ibolya - [/B]bravę odkupuje Junior, bo do pracy musi dojeżdzac 33 km - czyli mam okazję zmienic gablotę. [B]Zadziorny - dobra sucz + dobry ojciec = ogrom kasy za szczyle :evil_lol::cool1:. Borsaf - [/B]dzięki za ripostę dla moda. Bałem się moda i dopiero dzisiaj zasiadłem przed kompem:cool3:. Chyba początkiem lipca pojadę do Holandii po zakup auta. Może zostanie coś kasiury z przeznaczeniem na wakacyjne wystawy - Krosno, Nowy Sącz, Rzeszów, Nowy Targ, Przemyśl i jesienne: Wrocław, Kielce - do Kielc zapewne pojedzie AMOSIK z Rzeszowa (synek Diuny). Dzisiaj planuję prace związane z zbijaniem ramek pszczelich oraz wtapianie węzy. Aha! Dzisiaj witamy ok. 15.30 latooooooo:multi::multi::multi:. Oby było ciepłe i słoneczne. Ahoj!
Flaire Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Ibolya'][B][COLOR=blue]Flaire[/COLOR][/B][COLOR=blue] - a czemu sprzedajesz yariska? [SIZE=1](kurcze, miałam pracować)[/SIZE] :mad:[/COLOR][/quote]Dobre pytanie, bo Yarisów nikt nie sprzedaje. :-) Ale dla mnie jest za mały, żeby dwa psy jechały bezpiecznie, czyli w klatkach. Jedna klatka na erdla wchodzi, ale dwie już nie. Więc po prostu potrzebuję większy samochód. Najchętniej byłaby to równiez Toyota, ale mnie nie stać :-(, a przyjaciele właśnie sprzedają starego Forda Mondeo. Wieć z Yariskiem trzeba się pożegnać. :-(
Ibolya Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Flaire']Dobre pytanie, bo Yarisów nikt nie sprzedaje. :-) Ale dla mnie jest za mały, żeby dwa psy jechały bezpiecznie, czyli w klatkach. Jedna klatka na erdla wchodzi, ale dwie już nie. Więc po prostu potrzebuję większy samochód. Najchętniej byłaby to równiez Toyota, ale mnie nie stać :-(, a przyjaciele właśnie sprzedają starego Forda Mondeo. Wieć z Yariskiem trzeba się pożegnać. :-([/quote] [COLOR=blue]Heyka:-([/COLOR] [COLOR=#0000ff]Dopadła mnie, niestety, chandra, chyba z powodu za dużej ilości wszystkiego [SIZE=1](czyt. pracy, no i rocznica wypadku się zbliża :-( ) [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#0000ff]A na chandrę, jak wiadomo, najlepiej jest sobie cuś kupić, to może bym se yariska kupiła.[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Flaire[/B] - napisz, proszę na priva co i jak. Pozdro.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Miłej środy Dogomaniacy. Jutro chyba wezmę urlop, bo mam dość :oops: [/COLOR]
Flaire Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=#0000ff]A na chandrę, jak wiadomo, najlepiej jest sobie cuś kupić, to może bym se yariska kupiła.[/COLOR][/quote]No, ja kiedys na chandrę też auto kupiłam. Okazało się bardzo udanym zakupem! :-)
Nitencja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Flaire to na priv ile chcesz za yariska ;-) Moze i autko male ale na dwie baby + dwa welshe i szkota starczylaby :cool3:
Nitencja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 hehe tu wiecej sie szykuje widac na Yariska :) Vigorek a Twoj samochod juz sprzedany ;-)??
Flaire Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 A najgorsze, że ja jeszcze nie wiem, ile za niego chcę. Muszę się wziąć do roboty i ustalić rynkową cenę, bo tyle chcę. :-)
aga_ostaszewska Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Ali26762'][B]bos[/B], ze mnie taki paparazzi jak z koziej d... trąba, więc nie będzie zdjęć z rozkładówki, chyba, że sam jakieś zapodasz[/quote] Możliwe Ali, że Ty w rozkladowkach dobra nie jestes ale Twoj TZ ma dar do wypatrywania okiem fotografa dekoltow... Czika po powrocie z wyjazdu dzialkowego odsypiala caly poniedzialek... ale juz wczoraj rano zaczela szalec ze sznureczkiem (ktory byl prezentem od cioci Ali) Dzis znow w pracy... a znacznie przyjemniej byloby na plazy gdzies nad morzem i nad jeziorkiem...
Ibolya Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [COLOR=blue][B]Nitencja[/B] - ja, żeby cuś kupić, to muszę najpierw sprzedać :cool3: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Może Cię to zainteresuje :evil_lol: Ja mam Hyundai Atos, bardzo dobry do przewozu i piechów i ludzi, wielokrotnie sprawdzony na różnych wojażach, zagramanicznych tyż :angryy: [/COLOR]
Wojtek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No właśnie, dałbym głowę, że widziałem zdjęcie Misi w gabażniku Yarka... Ja też takim jeżdżę. Czyżby Yarisy i terriery były kompatybilne? Zakładamy jakiś fanklub? :lol:
Recommended Posts