bos Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Witajcie. Ja też już przy kompie. [B]bos [/B]nie zgadłeś, ja wstałam dopiero niedawno. I jeszcze bym spała, gdyby mnie [B]vigor [/B]:evil_lol: telefonem nie obudził :-([/COLOR][/quote][COLOR=Blue] .[COLOR=Black]....jak to już przy kompie.........dopiero :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)[/COLOR] [quote name='Ibolya'] Zuzanka do nas wczoraj przyjechała :multi::multi:[/quote] [COLOR=Black].....pozdrowienia dla ........pudliszki....:evil_lol:......nie mylić z firmą......:evil_lol: [B]Ibolya[/B] , musi siostra zostawić ją na jakis czas z Twoimi piechami.....i bedzie sie odstresowywać. Jest jeszcze inne wyjście..........namówić siostrę do kupienia jeszcze dwóch piechów......a jak wiesz mamy tu w czym wybierać........same utytuowane po rodzicach szczeniory [/COLOR][quote name='Ibolya'] [B]bos[/B] co tam się u Was w Wodzisławie za rozpusta szerzy :crazyeye::crazyeye:[/quote] .......[COLOR=Black]w takim mieście o żadnej rozpuście mowy być nie może......:lol:[/COLOR] :lol: ;) [quote name='Ibolya'] Mówili wczoraj w radio, że pan wiceprezes spółdzielni mieszkaniowej ma w gabinecie SAUNĘ :diabloti::diabloti:[/quote] [COLOR=Black].............czyścioszek jakiś.......petentów zawsze świeży i pachnący przyjmuje , a jak by jakaś awaria wystapiła ....u niego zawsze można się odświeżyć.......każdy członek......spółdzielni ma sie rozumieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR] [/COLOR]
Gosia_i_Luka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='bos']Na dodatek bardzo niepraktyczne.......bo można nim jeżdzić tylko w pogodne dni............jak by [B]Lukierek[/B] wyglądał jeżdżąc na przysłowiowej otwartej pace....:evil_lol::evil_lol: :cool3:[/quote] Hihi, zakładam, że gdyby stać mnie było na takie auto, mieszkałabym już dawno tam, gdzie są TYLKO pogodne dni. :evil_lol:
bos Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='bo']Ha ha , witam wszystkich w sobotnie przedpołudnie:lol: Nitencja jedzie do Gorzowa psy "mordować" na ringu:) A ma 44 yoreczki:diabloti: i 22 amstafy:mad: , więc nasze 16 łap pod moja kuratelą dzis i komputer też wolny:multi:[/quote] No to damy razem czadu........:multi: :multi: :multi: Ja muszę jeszcze jechać do mamy , zrobić jakieś zakupy....i też jestem wolny, bo Jola wybrała się dziś w góry........Babia Góra......to też góra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja nie mam co ze sobą zrobić..........i chyba se zrobię drugą kawę :diabloti: :diabloti: :diabloti:..........u mamy......:evil_lol: :evil_lol: ;)
bos Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Hihi, zakładam, że gdyby stać mnie było na takie auto, mieszkałabym już dawno tam, gdzie są TYLKO pogodne dni. :evil_lol:[/quote] Takie autko u nas w salonie- komisie kosztuje 48 tys zł , jest i innej marki za 35 tyś zł. ......a tam gdzie cały czas świeci słońce to potrzebny inny sprzęt [IMG]http://i5.tinypic.com/11j67a1.gif[/IMG] :lol:..........ale życzę Ci aby sie spełniło
gugu Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [B]bosik [/B]gratulacje dla Justynki,dzielna dziewczyna,wiedziałam ze matura dla niej to pestka :evil_lol: ;) [B]aga_o[/B] fotka super!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs:
bogula Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [B]Wind / bos--- [/B]dzięki za dobre słowo i życzenia kaski:cool3: , oby się udało! Co do projektów związanych z drugim psem...jeszcze to wszystko musi poczekać, ogólna sytuacja okrzepnąć i kto wie:cool1:
Wind Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 No dobra ... czas lenistwa powoli sie konczy :-( Za godzinke biegne na zdjecia :cool3: Na szczescie kocham :loveu: to robic :razz: Rano bylo takie piekne slonko, a teraz chmury jakies nadciagaja ... aby sie nie rozpadalo :placz: Rano wzielam Majuta na trening ... wczoraj wydawalo mi sie, ze rozumie iz ma biec w kierunku pacholkow ... dzisiaj mniej mi sie juz wydaje :evil_lol: [B]jborowy,[/B] Prawde powiedziawszy to ja nie wiem jak masz ta oslone przykrecana ;) Moje oslony nie zmieniaja polozenia, bez wzgledu czy jest filtr czy go nie ma ;) Aby nie winietowac, do zoom'ow sa "tulipany", a do stalek takie normalne, bez wyciec. [B] Gosia,[/B] Tez mi sie marzy cieply klimat ze slonkiem i koniecznie BEZ sniegu :razz: No ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :eviltong: [B] Ibolya,[/B] Socjalizacja wymaga czasu i jeszcze raz czasu ... no i cierpliwosci popartej wiedza :-) Bardzo czesto trzeba sie jednak pogodzic z tym, ze u psa trzymanego przez pare miesiecy "bez wlasciwej socjalizacji", tylko pewne zachowania mozna wyprostowac ... inne lekko zlagodzic, moze niektore wyeliminowac, ale jednak zawsze pozostanie cos, co bedzie przypominac o dawnych problemach ... W.
bos Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='gugu'][B]bosik [/B]gratulacje dla Justynki,dzielna dziewczyna,wiedziałam ze matura dla niej to pestka :evil_lol: ;) [/quote] Dzięki w jej imieniu , ale jeszcze sie okaże.....po 11 lipca , wtedy można będzie powiedzieć na co ją stać.........:lol: :lol: :lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: ;) ;)
bos Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [B]bo..[/B]..... jakie wieści z Gorzowa :cool3: :cool3: :cool3:
vigor_junior Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [CENTER][COLOR=Red][B]ZAPRASZAMY DO NAS NA STRONKE!! JEST NOWY FILM VIDEO DO POBRANIA!!! ZAPRASZAMY!!!![/B][/COLOR] [/CENTER]
Ela_hryckiewicz Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [B] Witam serdecznie !!![/B] [B]Vigor_junior[/B] świetne te misie, a najbardziej smakowały im kwiatki chyba hodujecie specjalną jadalną odmiane .:evil_lol: :evil_lol: Ta malutka Wasza ulubienica to niczego sobie ziółko :mad: Co do mojej decyzji to nic się nie zmieniło i niech tak zostanie. Czy byłaby taka możliwość odbioru suni za tydzień :loveu: Mam duża okazje wyruszyć w Wasze strony.
bogula Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Właśnie wróciłam z włóczęgi z psem. Mimo paskudnych chmur udało nam się nie zmoknąć.Zrobiliśmy nową trasę.Fafik znakomicie prowadził po mokrym terenie---nie zgubiłam tym razem adidasa w bagienku.Spotkaliśmy jamnika zaczepnisia z przestraszoną paniusią---- z tych, co to znowu psa na ręce:angryy: , ale zagadałam i rozstałyśmy się miło...Fafik potem wystudził się w ulubionym leśnym aquenie. Kawa "ciągnie", pies wisi przy mnie, bo mam wafelki...Po tym długim marszu musimy rzucić kości na coś wygodnego!
zadziorny Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Taa :roll:, ja juz po pracy :lol:. a jak piffko smakuje :multi:
zadziorny Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [B]Vigor[/B], Twoje zadziory cudne som :loveu: :cool3: :lol:
coztego Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Dzień dobry i Dobry wieczór :) Dziasiaj z rana wybyłam do Katowic na szkolenie, w związku z czym jestem zmęczona i niewyspana, dobrze, że niedługo mogę iść spać :evil_lol: A z ciekawostek: wychodzę sobie rano z katowickiego dworca i kogo widzę... Nitencję! :lol: Dogomaniak dogomaniaka zawsze wytropi :p
vigor Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witam! [B]Elu - oczywiście; telefonicznie omawiamy termin naszego spotkania wraz z rozbrykaną AGAPE:lol:.[/B]
jborowy Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Wind'] [B]jborowy,[/B] Prawde powiedziawszy to ja nie wiem jak masz ta oslone przykrecana ;) Moje oslony nie zmieniaja polozenia, bez wzgledu czy jest filtr czy go nie ma ;) Aby nie winietowac, do zoom'ow sa "tulipany", a do stalek takie normalne, bez wyciec. [B] Gosia,[/B] Tez mi sie marzy cieply klimat ze slonkiem i koniecznie BEZ sniegu :razz: No ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :eviltong: W.[/quote] Moja osłona jest "tulipanem" nakładanym na ostatni element, nie da się do niej wkręcić filtru i tu chyba leży kot pogrzebany. postaram sobie ten problem po inżyniersku rowiązać. [B]Gosia[/B] - bardzo duży błąd. Jest wiele miejsc na świecie, gdzie jest (ciepły, bardzo ciepły, bardzo bardzo ciepły - wybierz pożądany) klimat i jest śnieg. Możesz przez cały rok kąpać się w morzu, a po 30 minutach jazdy autkiem szusować na nartach lub innej desce.
bogula Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hej! Jak miło nie zmoczyć się choć raz (od dłuższego czasu) w trawie.Pochmurno, ale nie padało i nie-zimno (ciepło to za dużo powiedziane:cool3: ). Zapraszam na kawę ... [B]coztego[/B]--- mnie się kroi szkolenie w przyszłą sobotę; tylko nie wiem , czy pojadę do Poznania czy Krakowa:-o :evil_lol:
Gosia_i_Luka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='jborowy'][B]Gosia[/B] - bardzo duży błąd. Jest wiele miejsc na świecie, gdzie jest (ciepły, bardzo ciepły, bardzo bardzo ciepły - wybierz pożądany) klimat i jest śnieg. Możesz przez cały rok kąpać się w morzu, a po 30 minutach jazdy autkiem szusować na nartach lub innej desce.[/quote] Ale to nie ja wyrzekłam się śniegu, tylko Wind. :evil_lol: Ja śnieg bardzo lubię, oczywiście jeśli przybiera formę puszystego, skrzącego się puszku, a nie szarej brei właściwej miastom. ;)
vigor Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Witam! Deszczyk pada, pada a welszowe pershingi biegają, wojują i nic im ta beznadziejna pogoda nie przeszkadza. Za chwilę jadę na zebranie naszego koła pszczelarskiego (będziemy narzekać ile to pszczółki wtryniły miodu i swoich larw).Po powrocie [B]wstawię fotki bąbli męskiego rodzaju[/B]. Też są okazałe i należy je pokazać na dogo. Zresztą już wszystkie pieski (chłopaki) mają nowe domki, pozostała tylko kwestia ich imion, ale to za chwilę się wyjaśni - bo [B]babcia Ibolya nad tym czuwa[/B]. Ahoj!
bos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='coztego'] A z ciekawostek: wychodzę sobie rano z katowickiego dworca i kogo widzę... Nitencję! :lol: Dogomaniak dogomaniaka zawsze wytropi :p[/quote] Na pewno byłyście umowione.........i obie się gdzieś szkolicie......:evil_lol: :loveu::p ;)
bos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='bogula']...... [B]coztego[/B]--- mnie się kroi szkolenie w przyszłą sobotę; tylko nie wiem , czy pojadę do Poznania czy Krakowa:-o :evil_lol:[/quote] ........to się teraz szkoleniem nazywa....taaak .....może być... i szkolenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Właśnie :roll:, a mnie niesprawiedliwie o "numerki" w busie podejrzewała :mad: :eviltong:
Ibolya Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='vigor']Witam! Po powrocie [B]wstawię fotki bąbli męskiego rodzaju[/B]. Też są okazałe i należy je pokazać na dogo. Zresztą już wszystkie pieski (chłopaki) mają nowe domki, pozostała tylko kwestia ich imion, ale to za chwilę się wyjaśni - bo [B]babcia Ibolya nad tym czuwa[/B]. Ahoj![/quote] [COLOR=Blue]Heyka. U nas pochmurno, ale ciepło. Piechole już wyspacerkowane, po wczorajszej wizycie i szaleństwach z Kliwią i Gają leżą, jak nieżywe :scream7: A Bodryś to chyba zakwasy ma :evil_lol: Za to Zuzanka w pięknej nowej fryzurce chodzi :cunao: Prawdziwa elegantka się z niej zrobiła :lilangel: Gorące mizianka dla wnusiów kochanych :iloveyou: A imiona ich będą ARAN :bluepaw::bluepaw: i AMOS :bluepaw::bluepaw: [/COLOR]
coztego Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Rety, co się stało z tą pogodą :shake: Leje i leje i zimno i leje... :placz: Nawet Kreska dzisiaj zaprotestowała i w połowie spaceru zawróciła, stanowczo odmawiając dalszego włóczenia się w ulewie. A jamnik sąsiadów próbował nawet ugryźć swojego pana, kiedy ten wypychał pieska na spacer :evil_lol:
Recommended Posts