Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Witajcie.
Ja też już przy kompie.
[B]bos [/B]nie zgadłeś, ja wstałam dopiero niedawno. I jeszcze bym spała, gdyby mnie [B]vigor [/B]:evil_lol: telefonem nie obudził :-([/COLOR][/quote][COLOR=Blue]

.[COLOR=Black]....jak to już przy kompie.........dopiero :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)[/COLOR]

[quote name='Ibolya']
Zuzanka do nas wczoraj przyjechała :multi::multi:[/quote]
[COLOR=Black].....pozdrowienia dla ........pudliszki....:evil_lol:......nie mylić z firmą......:evil_lol:
[B]Ibolya[/B] , musi siostra zostawić ją na jakis czas z Twoimi piechami.....i bedzie sie odstresowywać.
Jest jeszcze inne wyjście..........namówić siostrę do kupienia jeszcze dwóch piechów......a jak wiesz mamy tu w czym wybierać........same utytuowane po rodzicach szczeniory
[/COLOR][quote name='Ibolya']
[B]bos[/B] co tam się u Was w Wodzisławie za rozpusta szerzy :crazyeye::crazyeye:[/quote]
.......[COLOR=Black]w takim mieście o żadnej rozpuście mowy być nie może......:lol:[/COLOR] :lol: ;)
[quote name='Ibolya']
Mówili wczoraj w radio, że pan wiceprezes spółdzielni mieszkaniowej ma w gabinecie SAUNĘ :diabloti::diabloti:[/quote]
[COLOR=Black].............czyścioszek jakiś.......petentów zawsze świeży i pachnący przyjmuje , a jak by jakaś awaria wystapiła ....u niego zawsze można się odświeżyć.......każdy członek......spółdzielni ma sie rozumieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR]

[/COLOR]

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='bos']Na dodatek bardzo niepraktyczne.......bo można nim jeżdzić tylko w pogodne dni............jak by [B]Lukierek[/B] wyglądał jeżdżąc na przysłowiowej otwartej pace....:evil_lol::evil_lol: :cool3:[/quote]
Hihi, zakładam, że gdyby stać mnie było na takie auto, mieszkałabym już dawno tam, gdzie są TYLKO pogodne dni. :evil_lol:

Posted

[quote name='bo']Ha ha , witam wszystkich w sobotnie przedpołudnie:lol: Nitencja jedzie do Gorzowa psy "mordować" na ringu:) A ma 44 yoreczki:diabloti: i 22 amstafy:mad: , więc nasze 16 łap pod moja kuratelą dzis i komputer też wolny:multi:[/quote]

No to damy razem czadu........:multi: :multi: :multi:

Ja muszę jeszcze jechać do mamy , zrobić jakieś zakupy....i też jestem wolny, bo Jola wybrała się dziś w góry........Babia Góra......to też góra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A ja nie mam co ze sobą zrobić..........i chyba se zrobię drugą kawę :diabloti: :diabloti: :diabloti:..........u mamy......:evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Hihi, zakładam, że gdyby stać mnie było na takie auto, mieszkałabym już dawno tam, gdzie są TYLKO pogodne dni. :evil_lol:[/quote]

Takie autko u nas w salonie- komisie kosztuje 48 tys zł , jest i innej marki za 35 tyś zł.

......a tam gdzie cały czas świeci słońce to potrzebny inny sprzęt

[IMG]http://i5.tinypic.com/11j67a1.gif[/IMG]

:lol:..........ale życzę Ci aby sie spełniło

Posted

[B]bosik [/B]gratulacje dla Justynki,dzielna dziewczyna,wiedziałam ze matura dla niej to pestka :evil_lol: ;)

[B]aga_o[/B] fotka super!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

[B]Wind / bos--- [/B]dzięki za dobre słowo i życzenia kaski:cool3: , oby się udało!
Co do projektów związanych z drugim psem...jeszcze to wszystko musi poczekać, ogólna sytuacja okrzepnąć i kto wie:cool1:

Posted

No dobra ... czas lenistwa powoli sie konczy :-(
Za godzinke biegne na zdjecia :cool3: Na szczescie kocham :loveu: to robic :razz:
Rano bylo takie piekne slonko, a teraz chmury jakies nadciagaja ... aby sie nie rozpadalo :placz:

Rano wzielam Majuta na trening ... wczoraj wydawalo mi sie, ze rozumie iz ma biec w kierunku pacholkow ... dzisiaj mniej mi sie juz wydaje :evil_lol:

[B]jborowy,[/B]

Prawde powiedziawszy to ja nie wiem jak masz ta oslone przykrecana ;) Moje oslony nie zmieniaja polozenia, bez wzgledu czy jest filtr czy go nie ma ;)
Aby nie winietowac, do zoom'ow sa "tulipany", a do stalek takie normalne, bez wyciec.
[B]
Gosia,[/B]

Tez mi sie marzy cieply klimat ze slonkiem i koniecznie BEZ sniegu :razz: No ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :eviltong:
[B]
Ibolya,[/B]

Socjalizacja wymaga czasu i jeszcze raz czasu ... no i cierpliwosci popartej wiedza :-) Bardzo czesto trzeba sie jednak pogodzic z tym, ze u psa trzymanego przez pare miesiecy "bez wlasciwej socjalizacji", tylko pewne zachowania mozna wyprostowac ... inne lekko zlagodzic, moze niektore wyeliminowac, ale jednak zawsze pozostanie cos, co bedzie przypominac o dawnych problemach ...

W.

Posted

[quote name='gugu'][B]bosik [/B]gratulacje dla Justynki,dzielna dziewczyna,wiedziałam ze matura dla niej to pestka :evil_lol: ;)

[/quote]

Dzięki w jej imieniu , ale jeszcze sie okaże.....po 11 lipca , wtedy można będzie powiedzieć na co ją stać.........:lol: :lol: :lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: ;) ;)

Posted

[B] Witam serdecznie !!![/B]

[B]Vigor_junior[/B] świetne te misie, a najbardziej smakowały im
kwiatki chyba hodujecie specjalną jadalną odmiane .:evil_lol: :evil_lol:
Ta malutka Wasza ulubienica to niczego sobie ziółko :mad:

Co do mojej decyzji to nic się nie zmieniło i niech tak zostanie.
Czy byłaby taka możliwość odbioru suni za tydzień :loveu:
Mam duża okazje wyruszyć w Wasze strony.

Posted

Właśnie wróciłam z włóczęgi z psem. Mimo paskudnych chmur udało nam się nie zmoknąć.Zrobiliśmy nową trasę.Fafik znakomicie prowadził po mokrym terenie---nie zgubiłam tym razem adidasa w bagienku.Spotkaliśmy jamnika zaczepnisia z przestraszoną paniusią---- z tych, co to znowu psa na ręce:angryy: , ale zagadałam i rozstałyśmy się miło...Fafik potem wystudził się w ulubionym leśnym aquenie. Kawa "ciągnie", pies wisi przy mnie, bo mam wafelki...Po tym długim marszu musimy rzucić kości na coś wygodnego!

Posted

Dzień dobry i Dobry wieczór :)

Dziasiaj z rana wybyłam do Katowic na szkolenie, w związku z czym jestem zmęczona i niewyspana, dobrze, że niedługo mogę iść spać :evil_lol:

A z ciekawostek: wychodzę sobie rano z katowickiego dworca i kogo widzę... Nitencję! :lol: Dogomaniak dogomaniaka zawsze wytropi :p

Posted

[quote name='Wind']

[B]jborowy,[/B]

Prawde powiedziawszy to ja nie wiem jak masz ta oslone przykrecana ;) Moje oslony nie zmieniaja polozenia, bez wzgledu czy jest filtr czy go nie ma ;)
Aby nie winietowac, do zoom'ow sa "tulipany", a do stalek takie normalne, bez wyciec.
[B]
Gosia,[/B]

Tez mi sie marzy cieply klimat ze slonkiem i koniecznie BEZ sniegu :razz: No ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :eviltong:

W.[/quote]
Moja osłona jest "tulipanem" nakładanym na ostatni element, nie da się do niej wkręcić filtru i tu chyba leży kot pogrzebany. postaram sobie ten problem po inżyniersku rowiązać.

[B]Gosia[/B] - bardzo duży błąd. Jest wiele miejsc na świecie, gdzie jest (ciepły, bardzo ciepły, bardzo bardzo ciepły - wybierz pożądany) klimat i jest śnieg. Możesz przez cały rok kąpać się w morzu, a po 30 minutach jazdy autkiem szusować na nartach lub innej desce.

Posted

Hej!
Jak miło nie zmoczyć się choć raz (od dłuższego czasu) w trawie.Pochmurno, ale nie padało i nie-zimno (ciepło to za dużo powiedziane:cool3: ). Zapraszam na kawę ...
[B]coztego[/B]--- mnie się kroi szkolenie w przyszłą sobotę; tylko nie wiem , czy pojadę do Poznania czy Krakowa:-o :evil_lol:

Posted

[quote name='jborowy'][B]Gosia[/B] - bardzo duży błąd. Jest wiele miejsc na świecie, gdzie jest (ciepły, bardzo ciepły, bardzo bardzo ciepły - wybierz pożądany) klimat i jest śnieg. Możesz przez cały rok kąpać się w morzu, a po 30 minutach jazdy autkiem szusować na nartach lub innej desce.[/quote]
Ale to nie ja wyrzekłam się śniegu, tylko Wind. :evil_lol: Ja śnieg bardzo lubię, oczywiście jeśli przybiera formę puszystego, skrzącego się puszku, a nie szarej brei właściwej miastom. ;)

Posted

Witam!
Deszczyk pada, pada a welszowe pershingi biegają, wojują i nic im ta beznadziejna pogoda nie przeszkadza. Za chwilę jadę na zebranie naszego koła pszczelarskiego (będziemy narzekać ile to pszczółki wtryniły miodu i swoich larw).Po powrocie [B]wstawię fotki bąbli męskiego rodzaju[/B]. Też są okazałe i należy je pokazać na dogo. Zresztą już wszystkie pieski (chłopaki) mają nowe domki, pozostała tylko kwestia ich imion, ale to za chwilę się wyjaśni - bo [B]babcia Ibolya nad tym czuwa[/B].
Ahoj!

Posted

[quote name='coztego']

A z ciekawostek: wychodzę sobie rano z katowickiego dworca i kogo widzę... Nitencję! :lol: Dogomaniak dogomaniaka zawsze wytropi :p[/quote]

Na pewno byłyście umowione.........i obie się gdzieś szkolicie......:evil_lol: :loveu::p ;)

Posted

[quote name='bogula']......
[B]coztego[/B]--- mnie się kroi szkolenie w przyszłą sobotę; tylko nie wiem , czy pojadę do Poznania czy Krakowa:-o :evil_lol:[/quote]
........to się teraz szkoleniem nazywa....taaak .....może być... i szkolenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='vigor']Witam!
Po powrocie [B]wstawię fotki bąbli męskiego rodzaju[/B]. Też są okazałe i należy je pokazać na dogo. Zresztą już wszystkie pieski (chłopaki) mają nowe domki, pozostała tylko kwestia ich imion, ale to za chwilę się wyjaśni - bo [B]babcia Ibolya nad tym czuwa[/B].
Ahoj![/quote] [COLOR=Blue]Heyka.
U nas pochmurno, ale ciepło. Piechole już wyspacerkowane, po wczorajszej wizycie i szaleństwach z Kliwią i Gają leżą, jak nieżywe :scream7:
A Bodryś to chyba zakwasy ma :evil_lol:
Za to Zuzanka w pięknej nowej fryzurce chodzi :cunao: Prawdziwa elegantka się z niej zrobiła :lilangel:
Gorące mizianka dla wnusiów kochanych :iloveyou:
A imiona ich będą ARAN :bluepaw::bluepaw: i AMOS :bluepaw::bluepaw:
[/COLOR]

Posted

Rety, co się stało z tą pogodą :shake: Leje i leje i zimno i leje... :placz: Nawet Kreska dzisiaj zaprotestowała i w połowie spaceru zawróciła, stanowczo odmawiając dalszego włóczenia się w ulewie. A jamnik sąsiadów próbował nawet ugryźć swojego pana, kiedy ten wypychał pieska na spacer :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...