Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']ale chyba wybiore sie na jakąś mniejsza krajówkę bliżej końca lipca. Jeszcze nie miałąm czasu zastanowic sie nad miejscem.[/QUOTE]

A co tu się zastanawiać- Gdynia pasuje jak ulał! :D

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='bogula']Fafik ma się świetnie: kondycha OK, apetyt OK, koopy OK, sen OK...oby tak dalej![/quote]A ja się cieszę, że Ty jesteś z nami na forum... oby tak dalej! Nie opuszczaj już nas!

Posted

[quote name='Nitencja']...........
a teraz biore kudlate i ide na ogrodek - niech poszaleja .[/quote]

Taaaak , niech się jeszcze nacieszą ogródkiem i poszaleją , bo po sobocie mogą już nie mieć gdzie zaszaleć.....:evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti::evil_lol:

Czy ten facet jet też zaproszony............[IMG]http://i4.tinypic.com/102r1qf.gif[/IMG].........:evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol:

Posted

[quote name='Ali26762']Heyka :)

. Pani dochtor uświadomiła mnie, że to choroba Hashimoto (pięknie brzmi, prawda? kojarzy sie z jakimś wypasionym wózkiem, hehehe).

[/quote]

A byłaś Ty faktycznie u dochtora czy mechamika samochodowego........:evil_lol: :evil_lol:

Hashimoto.......brzmi również jak nazwa lotniskowca z Bitwy o Midway.....:evil_lol:

Posted

[B]Coztego [/B], czy betoniarka do mieszanie ciasta na wypieki już na chodzie.......już nie mogę się doczekać na ten specjał................:evil_lol: :lol::razz:

Posted

[B]Flaire[/B]---mnie też dobrze z Wami!:loveu: czasami problemy -- nie zawsze techniczne, ale nie zamierzam rezygnować z towarzystwa tak bajerancko zakręconych ludzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....
[B]bos[/B]---daj bliżej spodziewane menu; może też coś wkombinuję:cool1:

Posted

Tylko uważajcie w sobotę w Bykowinie, żeby nie zaatakował Was i Wasze psiory kot Chaca Norisa:

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img476.imageshack.us/img476/4575/kotchucka9ng1bi.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Ali26762']
Zdobycie czego w młodzieży zalicza się do dorosłego? Bo coś tam jest, co się liczy. Doskonała do reproduktora, zdaje się...
[/quote] Nic się nie liczy :shake: (poza nabytym doświadczeniem :cool3:). Oceny na reproduktora możesz zdobywać dopiero od klasy pośredniej :roll: :razz:.

Posted

[quote name='Nitencja']bogula wsiadasz w to 39 i wysiadasz na przystanku Bykowina Gwarecka. Na przyklad wsiadajac w Bytomiu o 15:40 na Gwareckiej jestes o godzinie 16:37...[/quote] To z Bytomia na Bykowinę aż godzinę trzeba jechać :crazyeye: :hmmmm:. Toż to trzy rzuty kamieniem jest :shake: :mad:

Posted

[quote name='bogula']...Fafik ma się świetnie: kondycha OK, apetyt OK, koopy OK, sen OK...oby tak dalej!:evil_lol: jest zarośnięty:oops: .....[/quote] Za to Trudzia od dzisiaj biega goła :cool3: :oops: :eviltong:. Fotek wstawiał nie będę coby dogomanickie piesy się niezdrowo nie podniecały :shake: :evil_lol: :diabloti:

Posted

[B]aga_o[/B], gratuluję postępów :multi: Ja studiuję na porządnym uniwersytecie, mogę złożyć pracę do 30 września :cool3: A więc luuuuuzzziiiik :ylsuper:
Ale planuję skończyć przed końcem czerwca, a wówczas obronę mogłabym mieć w okolicy połowy lipca...

[B]bos[/B], ciasto jeszcze nie zarobione. Na razie myślę, co zapodać :knuje:

Posted

[B]Wind [/B]- dzięki za drivera do ATI, jak na razie daje sobie radę z różnymi testami.
Znowu wychodzi na to, że produkt azjatycki jest bardziej oryginalny od oryginału.

Posted

[quote name='jborowy'][B]Wind [/B]- dzięki za drivera do ATI, jak na razie daje sobie radę z różnymi testami.
Znowu wychodzi na to, że produkt azjatycki jest bardziej oryginalny od oryginału.[/QUOTE]

Ciesze sie, ze Tobie rowniez przypadl do gustu :cool3:

[B]Kochani sobotni imprezowicze,[/B]

Skoro [B]coztego[/B] cos tam upiecze (prawda [B]coztego[/B]? :cool3: ) to jaki uzupelniacz menu zyczycie sobie aby dostarczyc? Cos slodkiego, cos slonego, cos wytrawnego, cos ... no wlasnie ... co?
Dzisiaj myslac o tym w Pszczynie ;) rozwazalam cos wytrawnego ...
[B]
aga,[/B]

Gratulacje za finiszowanie w pisaniu pracy ... teraz to juz czekamy tylko na obrone :multi:

W.

Posted

[quote name='Wind']

Skoro [B]coztego[/B] cos tam upiecze (prawda [B]coztego[/B]? :cool3: ) to jaki uzupelniacz menu zyczycie sobie aby dostarczyc? Cos slodkiego, cos slonego, cos wytrawnego, cos ... no wlasnie ... co? [/QUOTE]
Proponuję coś dobrego :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=Blue]Ali, Deryś :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

[/COLOR][/B][COLOR=Blue]Widzę, że miłe spotkanko się szykuje w Słupsku. Pozdrawiam wszystkich, którzy tam będą :Rose:

Napewno wszystko pójdzie dobrze, przy takim dopingu rodzinnym musi dobrze pójść :bigcool::bigcool:

A w ogóle to [B]Ali[/B] wygrajcie wszystko i wracajcie szczęśliwie :huh:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Wind']

Skoro [B]coztego[/B] cos tam upiecze (prawda [B]coztego[/B]? :cool3: ) to jaki uzupelniacz menu zyczycie sobie aby dostarczyc? Cos slodkiego, cos slonego, cos wytrawnego, cos ... no wlasnie ... co?
Dzisiaj myslac o tym w Pszczynie ;) rozwazalam cos wytrawnego ...
[/quote] Jestem za, a nawet... jeszcze raz za :lol: :cool3: :multi:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']
A tak poza wszystkim, to SABINKO NIE BęDZIESZ SAMA!
Dla niewtajemniczonych: do Słupska, by wspierać Ali i Deryśka jadą:
- oczywiście Sabinka i Deyś (mam nadzieje, że ani o osóbce, a ni o psie nie zapomnimy :razz: pakujac się do auta),
- wspaniały TZ Ali,
- ja razem z moj nie mniej cudownym TZ, :cool3:
- Ela_h (chyba razem z swoim synem).......
No powiedzcie... kto ma taki doping i pomoc?
[/quote] No :roll:. Z takim wsparciem [B]Ali [/B]to Ty nie masz innego wyjścia, jak tylko na początek wziąć rasę, następnie grupę, a na koniec zaliczyć BIS-a :cool3: :multi: :p

Posted

Witam!
[B]Ali - cały Vigorland trzyma kciukasy za sukces na ringu w Słupsk.[/B]
U nas leje i to dość dobrze.
Kluchy rano zaliczyły małe jedzonko (kleik), a potem poprawiły mleczkiem mamuśki. W kojcu rej wodzą dwie największe sunie, braciszkowie są bardzo potulni i wolą siostrzyczkom rozrabiarom się usuwać.
Lecę do dalszych prac związanych z produkcją ramek nadstawkowych.
Ahoj!

Posted

[quote name='vigor']Witam!
[B]Ali - cały Vigorland trzyma kciukasy za sukces na ringu w Słupsk.[/B]
U nas leje i to dość dobrze.[/quote]
Niestety, prognozy nie sa łaskawe. Cały łykend zapowiada się deszczowo, mozna mieć tylko nadzieję, że nie będzie lało jednym ciągiem :razz: . Oj, niefajnie będzie się wystawiać, ale i tak trzymamy kciuki.

[quote name='vigor'] W kojcu rej wodzą dwie największe sunie, braciszkowie są bardzo potulni i wolą siostrzyczkom rozrabiarom się usuwać.
[/quote]
I tak trzymać :ylsuper: . To jest prawidłowy podział ról :diabloti: .

Posted

W Sosnowcu tez leje :( Druga kawa i cisnienie ani drgnie ;)
Mam tylko nadzieje, ze do niedzieli pogoda diametralnie sie poprawi i bedzie i cieplo i slonecznie :-)

BTW skoro z nieba kapie, to dzisiejszy dzionek minie pod ulubionym haslem kobiet "ZAKUPY" :evil_lol:

W.

Posted

Heyka :)

A u nas słoneczko :)
Oglądałam prognozę pogody na niedzielę i ma być sucho w Słupsku. Oby...

[quote name='zadziorny'] No :roll:. Z takim wsparciem [B]Ali [/B]to Ty nie masz innego wyjścia, jak tylko na początek wziąć rasę, następnie grupę, a na koniec zaliczyć BIS-a :cool3: :multi: :p[/quote]
Tiaaaaa, zaliczę bisa jak całe moje wsparcie dwa razy mi zaklaska...

Kciuki będą mi bardzo potrzebne w niedzielę, tak więc będę wdzięczna za trzymanie, a ponieważ wchodzimy jako pierwsi, więc później my będziemy trzymać za wszystkich wystawiających i wystawianych w Kaliningradzie i Bytomiu :)

Posted

Drodzy terierowcy,z racji faktu,ze jak mi sie cos wali to na calej lini nieoczekiwanie zwolnil mi sie weekend (tydzien temu mialam byc w Salzburgu,a jutro i pojutrze mialam bawic z Malcem w Chorwacji) chetnie bym chocby na moment podskoczyla do Was do Bytomia.Towarzysko,bo Malec nie zgloszony.Sek w tym,ze ja sie bez niego nie ruszam i mimo,ze nie zgloszony to chcialabym go wowczas ze soba wziac.Myslicie,ze dalabym rade z nim wejsc ?Szkoda,ze na potwierdzeniu jest napisana rasa,bo przeciez nie wcisne panom kitu,ze Malec to np.welsh ;) Tak wiec jesli ktos z Was wpadnie na genialny pomysl jak go wprowadzic,a jeszcze chetniej sam go wprowadzi to bede zoobowiazana :gent:
[SIZE="1"]Z gory odpowiadam,ze wiem iz jest zabronione wprowadzanie niezgloszonych psow na wystawe :oops: [/SIZE]

Posted

[B]carragan[/B], a na terierowego grilla się nie wybierasz? :hmmmm:
Myślę, że wejdziesz z Maleństwem bez problemów, przecież to wystawa pod gołym niebem, miejsca dużo... wiem, że w Zabrzu pełno ludziów z niezgłoszonymi psami chodzi po wystawie.

[quote name='Wind']Mam tylko nadzieje, ze do niedzieli pogoda diametralnie sie poprawi i bedzie i cieplo i slonecznie [/QUOTE]
A co z naszymi planami sobotnimi, jeśli będzie lało :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...