zachraniarka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']ale chyba wybiore sie na jakąś mniejsza krajówkę bliżej końca lipca. Jeszcze nie miałąm czasu zastanowic sie nad miejscem.[/QUOTE] A co tu się zastanawiać- Gdynia pasuje jak ulał! :D
Flaire Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='bogula']Fafik ma się świetnie: kondycha OK, apetyt OK, koopy OK, sen OK...oby tak dalej![/quote]A ja się cieszę, że Ty jesteś z nami na forum... oby tak dalej! Nie opuszczaj już nas!
bos Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Nitencja']........... a teraz biore kudlate i ide na ogrodek - niech poszaleja .[/quote] Taaaak , niech się jeszcze nacieszą ogródkiem i poszaleją , bo po sobocie mogą już nie mieć gdzie zaszaleć.....:evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti::evil_lol: Czy ten facet jet też zaproszony............[IMG]http://i4.tinypic.com/102r1qf.gif[/IMG].........:evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol:
bos Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka :) . Pani dochtor uświadomiła mnie, że to choroba Hashimoto (pięknie brzmi, prawda? kojarzy sie z jakimś wypasionym wózkiem, hehehe). [/quote] A byłaś Ty faktycznie u dochtora czy mechamika samochodowego........:evil_lol: :evil_lol: Hashimoto.......brzmi również jak nazwa lotniskowca z Bitwy o Midway.....:evil_lol:
bos Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [B]Coztego [/B], czy betoniarka do mieszanie ciasta na wypieki już na chodzie.......już nie mogę się doczekać na ten specjał................:evil_lol: :lol::razz:
bogula Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [B]Flaire[/B]---mnie też dobrze z Wami!:loveu: czasami problemy -- nie zawsze techniczne, ale nie zamierzam rezygnować z towarzystwa tak bajerancko zakręconych ludzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ..... [B]bos[/B]---daj bliżej spodziewane menu; może też coś wkombinuję:cool1:
jborowy Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Tylko uważajcie w sobotę w Bykowinie, żeby nie zaatakował Was i Wasze psiory kot Chaca Norisa: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img476.imageshack.us/img476/4575/kotchucka9ng1bi.jpg[/IMG][/URL]
zadziorny Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Ali26762'] Zdobycie czego w młodzieży zalicza się do dorosłego? Bo coś tam jest, co się liczy. Doskonała do reproduktora, zdaje się... [/quote] Nic się nie liczy :shake: (poza nabytym doświadczeniem :cool3:). Oceny na reproduktora możesz zdobywać dopiero od klasy pośredniej :roll: :razz:.
zadziorny Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Nitencja']bogula wsiadasz w to 39 i wysiadasz na przystanku Bykowina Gwarecka. Na przyklad wsiadajac w Bytomiu o 15:40 na Gwareckiej jestes o godzinie 16:37...[/quote] To z Bytomia na Bykowinę aż godzinę trzeba jechać :crazyeye: :hmmmm:. Toż to trzy rzuty kamieniem jest :shake: :mad:
zadziorny Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='bogula']...Fafik ma się świetnie: kondycha OK, apetyt OK, koopy OK, sen OK...oby tak dalej!:evil_lol: jest zarośnięty:oops: .....[/quote] Za to Trudzia od dzisiaj biega goła :cool3: :oops: :eviltong:. Fotek wstawiał nie będę coby dogomanickie piesy się niezdrowo nie podniecały :shake: :evil_lol: :diabloti:
coztego Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [B]aga_o[/B], gratuluję postępów :multi: Ja studiuję na porządnym uniwersytecie, mogę złożyć pracę do 30 września :cool3: A więc luuuuuzzziiiik :ylsuper: Ale planuję skończyć przed końcem czerwca, a wówczas obronę mogłabym mieć w okolicy połowy lipca... [B]bos[/B], ciasto jeszcze nie zarobione. Na razie myślę, co zapodać :knuje:
jborowy Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [B]Wind [/B]- dzięki za drivera do ATI, jak na razie daje sobie radę z różnymi testami. Znowu wychodzi na to, że produkt azjatycki jest bardziej oryginalny od oryginału.
Wind Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='jborowy'][B]Wind [/B]- dzięki za drivera do ATI, jak na razie daje sobie radę z różnymi testami. Znowu wychodzi na to, że produkt azjatycki jest bardziej oryginalny od oryginału.[/QUOTE] Ciesze sie, ze Tobie rowniez przypadl do gustu :cool3: [B]Kochani sobotni imprezowicze,[/B] Skoro [B]coztego[/B] cos tam upiecze (prawda [B]coztego[/B]? :cool3: ) to jaki uzupelniacz menu zyczycie sobie aby dostarczyc? Cos slodkiego, cos slonego, cos wytrawnego, cos ... no wlasnie ... co? Dzisiaj myslac o tym w Pszczynie ;) rozwazalam cos wytrawnego ... [B] aga,[/B] Gratulacje za finiszowanie w pisaniu pracy ... teraz to juz czekamy tylko na obrone :multi: W.
coztego Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Wind'] [B]Kochani sobotni imprezowicze,[/B] Skoro [B]coztego[/B] cos tam upiecze (prawda [B]coztego[/B]? :cool3: ) to jaki uzupelniacz menu zyczycie sobie aby dostarczyc? Cos slodkiego, cos slonego, cos wytrawnego, cos ... no wlasnie ... co? [/QUOTE] Proponuję coś dobrego :evil_lol:
Ibolya Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [B][COLOR=Blue]Ali, Deryś :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: [/COLOR][/B][COLOR=Blue]Widzę, że miłe spotkanko się szykuje w Słupsku. Pozdrawiam wszystkich, którzy tam będą :Rose: Napewno wszystko pójdzie dobrze, przy takim dopingu rodzinnym musi dobrze pójść :bigcool::bigcool: A w ogóle to [B]Ali[/B] wygrajcie wszystko i wracajcie szczęśliwie :huh: [/COLOR]
zadziorny Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Wind'] [B]Kochani sobotni imprezowicze,[/B] Skoro [B]coztego[/B] cos tam upiecze (prawda [B]coztego[/B]? :cool3: ) to jaki uzupelniacz menu zyczycie sobie aby dostarczyc? Cos slodkiego, cos slonego, cos wytrawnego, cos ... no wlasnie ... co? Dzisiaj myslac o tym w Pszczynie ;) rozwazalam cos wytrawnego ... [/quote] Jestem za, a nawet... jeszcze raz za :lol: :cool3: :multi:
zadziorny Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] A tak poza wszystkim, to SABINKO NIE BęDZIESZ SAMA! Dla niewtajemniczonych: do Słupska, by wspierać Ali i Deryśka jadą: - oczywiście Sabinka i Deyś (mam nadzieje, że ani o osóbce, a ni o psie nie zapomnimy :razz: pakujac się do auta), - wspaniały TZ Ali, - ja razem z moj nie mniej cudownym TZ, :cool3: - Ela_h (chyba razem z swoim synem)....... No powiedzcie... kto ma taki doping i pomoc? [/quote] No :roll:. Z takim wsparciem [B]Ali [/B]to Ty nie masz innego wyjścia, jak tylko na początek wziąć rasę, następnie grupę, a na koniec zaliczyć BIS-a :cool3: :multi: :p
vigor Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Witam! [B]Ali - cały Vigorland trzyma kciukasy za sukces na ringu w Słupsk.[/B] U nas leje i to dość dobrze. Kluchy rano zaliczyły małe jedzonko (kleik), a potem poprawiły mleczkiem mamuśki. W kojcu rej wodzą dwie największe sunie, braciszkowie są bardzo potulni i wolą siostrzyczkom rozrabiarom się usuwać. Lecę do dalszych prac związanych z produkcją ramek nadstawkowych. Ahoj!
Mokka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='vigor']Witam! [B]Ali - cały Vigorland trzyma kciukasy za sukces na ringu w Słupsk.[/B] U nas leje i to dość dobrze.[/quote] Niestety, prognozy nie sa łaskawe. Cały łykend zapowiada się deszczowo, mozna mieć tylko nadzieję, że nie będzie lało jednym ciągiem :razz: . Oj, niefajnie będzie się wystawiać, ale i tak trzymamy kciuki. [quote name='vigor'] W kojcu rej wodzą dwie największe sunie, braciszkowie są bardzo potulni i wolą siostrzyczkom rozrabiarom się usuwać. [/quote] I tak trzymać :ylsuper: . To jest prawidłowy podział ról :diabloti: .
Wind Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 W Sosnowcu tez leje :( Druga kawa i cisnienie ani drgnie ;) Mam tylko nadzieje, ze do niedzieli pogoda diametralnie sie poprawi i bedzie i cieplo i slonecznie :-) BTW skoro z nieba kapie, to dzisiejszy dzionek minie pod ulubionym haslem kobiet "ZAKUPY" :evil_lol: W.
Ali26762 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Heyka :) A u nas słoneczko :) Oglądałam prognozę pogody na niedzielę i ma być sucho w Słupsku. Oby... [quote name='zadziorny'] No :roll:. Z takim wsparciem [B]Ali [/B]to Ty nie masz innego wyjścia, jak tylko na początek wziąć rasę, następnie grupę, a na koniec zaliczyć BIS-a :cool3: :multi: :p[/quote] Tiaaaaa, zaliczę bisa jak całe moje wsparcie dwa razy mi zaklaska... Kciuki będą mi bardzo potrzebne w niedzielę, tak więc będę wdzięczna za trzymanie, a ponieważ wchodzimy jako pierwsi, więc później my będziemy trzymać za wszystkich wystawiających i wystawianych w Kaliningradzie i Bytomiu :)
tunio Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Drodzy terierowcy,z racji faktu,ze jak mi sie cos wali to na calej lini nieoczekiwanie zwolnil mi sie weekend (tydzien temu mialam byc w Salzburgu,a jutro i pojutrze mialam bawic z Malcem w Chorwacji) chetnie bym chocby na moment podskoczyla do Was do Bytomia.Towarzysko,bo Malec nie zgloszony.Sek w tym,ze ja sie bez niego nie ruszam i mimo,ze nie zgloszony to chcialabym go wowczas ze soba wziac.Myslicie,ze dalabym rade z nim wejsc ?Szkoda,ze na potwierdzeniu jest napisana rasa,bo przeciez nie wcisne panom kitu,ze Malec to np.welsh ;) Tak wiec jesli ktos z Was wpadnie na genialny pomysl jak go wprowadzic,a jeszcze chetniej sam go wprowadzi to bede zoobowiazana :gent: [SIZE="1"]Z gory odpowiadam,ze wiem iz jest zabronione wprowadzanie niezgloszonych psow na wystawe :oops: [/SIZE]
coztego Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [B]carragan[/B], a na terierowego grilla się nie wybierasz? :hmmmm: Myślę, że wejdziesz z Maleństwem bez problemów, przecież to wystawa pod gołym niebem, miejsca dużo... wiem, że w Zabrzu pełno ludziów z niezgłoszonymi psami chodzi po wystawie. [quote name='Wind']Mam tylko nadzieje, ze do niedzieli pogoda diametralnie sie poprawi i bedzie i cieplo i slonecznie [/QUOTE] A co z naszymi planami sobotnimi, jeśli będzie lało :shake:
Recommended Posts