Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[COLOR=Blue]Miło jest obudzić się ..... babcią :oops:
I pogoda piękna, jak na zamówienie, +11C i świeci[/COLOR][COLOR=Blue] słoneczko[/COLOR][COLOR=Blue] :multi:

Miłego tygodnia Dogomaniacy.

Pozdrawia Was BABCIA hihi [SIZE=1](chociaż ja babcią to już jestem, mam troje węgierskich wnucząt). [/SIZE]
[/COLOR]

Posted

hej!
wczoraj jak pisałam post to u vigorów było chyba 5 psiaczków:crazyeye: , ale zmiana na plus w tym razie jest super!
Ha! Fafik w drodze powrotnej ze wsi w autobusie zwymiotował---nażarł sie trawy i...poszło! nie dowiózł "do domu". Na szczęście miałam czym posprzątać:cool3: ...
U nas ciepło, jasno. Fajnego dnia.

Posted

[quote name='=VioaoiV=']Ali
przydomek Z TURZYCOWYCH KNIEJ :) A mieszka w Wejherowie ;)[/quote] A to nasza rodzinka jak najbardziej :loveu: :multi:. W Katowicach, w młodzieży wystawiały się jej siostry :cool3:. Bardzo ładne sunie :lol:

Posted

Witam!
Diuna i bąble czują się wspaniale. Diuna ma apetycik, dużo pije i czule opiekuje się maleństwami.
[B]Braaaawoooo!!! [/B]Jesteście genialni, w temat trafiliście bezbłędnie:multi:.
Są jeszcze takowe propozycje: [B]Arkus, Asymptota[/B], [B]Amplituda, Abera[/B]. I tak w formie zabawy zrobiliśmy krótki kurs pojęć z matematyki, jeszcze kilka zadań i piszemy dyplomy. Otóż owe imiona zaproponowała nasza córka, która jest fanką matematyki i przez okres pobytu w liceum (ponadto konkursy, olimpiady) oraz przygotowując sie do matury zrobiła ponad [B]5000 zadań.
[/B]Ahoj!

Posted

[COLOR=blue]Cześć [B]vigor[/B], to super, że synówka i wnuczęta czują się wspaniale :multi: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Pozdrawiam i całuski przesyłam, proszę wymiziać dzielną MAMCIĘ I JEJ DZIECIACZKI :calus: :huh: :iloveyou: [SIZE=1](a co to jest arkus?:oops: )[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=blue]Cześć [B]vigor[/B], to super, że synówka i wnuczęta czują się wspaniale :multi: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Pozdrawiam i całuski przesyłam, proszę wymiziać dzielną MAMCIĘ I JEJ DZIECIACZKI :calus: :huh: :iloveyou: [SIZE=1](a co to jest arkus?:oops: )[/SIZE][/COLOR][/quote]

Gwoli przypomnienia; arcus występuje w dziale funkcje trygonometryczne np.: arcsin x - czyt. arcus sinus x, czyli są to funkcje odwrotne fukcji trygonometrycznych (program liceum).

Posted

[B]VIGOR, Ibolya [/B] - [SIZE=5]ogrmone gratulacje[/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Vigor wychodzi na to, że mamy tą samą profesję, dorzucam i ja swoje typy:
Antynomia, Apotema, Arytmetyka, Argument, Analogia, Antyklika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='vigor']Gwoli przypomnienia; arcus występuje w dziale funkcje trygonometryczne np.: arcsin x - czyt. arcus sinus x, czyli są to funkcje odwrotne fukcji trygonometrycznych (program liceum).[/quote]

tak przy okazji w programie liceum już nie ma arcusów, teraz to już matematyka wyższa :-)

Posted

[quote name='swallow'][B]VIGOR, Ibolya [/B]- [SIZE=5]ogrmone gratulacje[/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Vigor wychodzi na to, że mamy tą samą profesję, dorzucam i ja swoje typy:
Antynomia, Apotema, Arytmetyka, Argument, Analogia, Antyklika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[COLOR=blue][B]swallow[/B] dzięki za gratulacje [/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=1](kurde, znowu czegoś nie wiem, co to jest antyklika?:oops: )[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=#0000ff]Powiedzieli, że nie zdążą do matur kasztany zakwitnąć. jak sądzisz swallow? zdążą? Ja uważam, że tak, dotychczas zawsze zdążąły.[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Ali26762']Heyka :)

ABSOLUT już był?[/quote]
[COLOR=blue]Heyka.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]To jednak wracamy do tematyki alkoholowej? hihi[/COLOR]

Posted

[quote name='Ali26762']Łączymy przyjemne z pożytecznym :D[/QUOTE]
:roflt:

[QUOTE]Nie ma w matematyce pojęcia absolutu? [/QUOTE]
Za to jest Nieskończoność :p
Swoją drogą, fajnie że to matematyczna rodzinka :kciuki:

Posted

A u nas słoneczko pięknie świeci :loveu: Wyspacerowałam oba psy, Kreśkę przegoniłam na całego, najpierw dłuuugasny spacer na smyczy, a na koniec jeszcze pobiegałyśmy po łączce :multi:
Ledwo żyjemy, obie :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...