Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [COLOR=Blue]Miło jest obudzić się ..... babcią :oops: I pogoda piękna, jak na zamówienie, +11C i świeci[/COLOR][COLOR=Blue] słoneczko[/COLOR][COLOR=Blue] :multi: Miłego tygodnia Dogomaniacy. Pozdrawia Was BABCIA hihi [SIZE=1](chociaż ja babcią to już jestem, mam troje węgierskich wnucząt). [/SIZE] [/COLOR]
bogula Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hej! wczoraj jak pisałam post to u vigorów było chyba 5 psiaczków:crazyeye: , ale zmiana na plus w tym razie jest super! Ha! Fafik w drodze powrotnej ze wsi w autobusie zwymiotował---nażarł sie trawy i...poszło! nie dowiózł "do domu". Na szczęście miałam czym posprzątać:cool3: ... U nas ciepło, jasno. Fajnego dnia.
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witajcie :lol: Kawusia świeżo zaparzona :kaffee_2:, a pogoda nadal cuuudna :multi:
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [B]Vigor[/B] dla chłopca może być jeszcze: [B][COLOR=RoyalBlue]ALGORYTM :cool3: :loveu:[/COLOR][/B]
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='=VioaoiV=']Ali przydomek Z TURZYCOWYCH KNIEJ :) A mieszka w Wejherowie ;)[/quote] A to nasza rodzinka jak najbardziej :loveu: :multi:. W Katowicach, w młodzieży wystawiały się jej siostry :cool3:. Bardzo ładne sunie :lol:
vigor Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witam! Diuna i bąble czują się wspaniale. Diuna ma apetycik, dużo pije i czule opiekuje się maleństwami. [B]Braaaawoooo!!! [/B]Jesteście genialni, w temat trafiliście bezbłędnie:multi:. Są jeszcze takowe propozycje: [B]Arkus, Asymptota[/B], [B]Amplituda, Abera[/B]. I tak w formie zabawy zrobiliśmy krótki kurs pojęć z matematyki, jeszcze kilka zadań i piszemy dyplomy. Otóż owe imiona zaproponowała nasza córka, która jest fanką matematyki i przez okres pobytu w liceum (ponadto konkursy, olimpiady) oraz przygotowując sie do matury zrobiła ponad [B]5000 zadań. [/B]Ahoj!
Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [COLOR=blue]Cześć [B]vigor[/B], to super, że synówka i wnuczęta czują się wspaniale :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Pozdrawiam i całuski przesyłam, proszę wymiziać dzielną MAMCIĘ I JEJ DZIECIACZKI :calus: :huh: :iloveyou: [SIZE=1](a co to jest arkus?:oops: )[/SIZE][/COLOR]
vigor Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]Cześć [B]vigor[/B], to super, że synówka i wnuczęta czują się wspaniale :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Pozdrawiam i całuski przesyłam, proszę wymiziać dzielną MAMCIĘ I JEJ DZIECIACZKI :calus: :huh: :iloveyou: [SIZE=1](a co to jest arkus?:oops: )[/SIZE][/COLOR][/quote] Gwoli przypomnienia; arcus występuje w dziale funkcje trygonometryczne np.: arcsin x - czyt. arcus sinus x, czyli są to funkcje odwrotne fukcji trygonometrycznych (program liceum).
swallow Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [B]VIGOR, Ibolya [/B] - [SIZE=5]ogrmone gratulacje[/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Vigor wychodzi na to, że mamy tą samą profesję, dorzucam i ja swoje typy: Antynomia, Apotema, Arytmetyka, Argument, Analogia, Antyklika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
swallow Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='vigor']Gwoli przypomnienia; arcus występuje w dziale funkcje trygonometryczne np.: arcsin x - czyt. arcus sinus x, czyli są to funkcje odwrotne fukcji trygonometrycznych (program liceum).[/quote] tak przy okazji w programie liceum już nie ma arcusów, teraz to już matematyka wyższa :-)
Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='swallow'][B]VIGOR, Ibolya [/B]- [SIZE=5]ogrmone gratulacje[/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Vigor wychodzi na to, że mamy tą samą profesję, dorzucam i ja swoje typy: Antynomia, Apotema, Arytmetyka, Argument, Analogia, Antyklika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=blue][B]swallow[/B] dzięki za gratulacje [/COLOR] [COLOR=blue][SIZE=1](kurde, znowu czegoś nie wiem, co to jest antyklika?:oops: )[/SIZE][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=#0000ff]Powiedzieli, że nie zdążą do matur kasztany zakwitnąć. jak sądzisz swallow? zdążą? Ja uważam, że tak, dotychczas zawsze zdążąły.[/COLOR][/SIZE]
Ela_hryckiewicz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name=' Ali']ABSOLUT już był?[/QUOTE] A moze Absolunia
Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka :) ABSOLUT już był?[/quote] [COLOR=blue]Heyka.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]To jednak wracamy do tematyki alkoholowej? hihi[/COLOR]
Ali26762 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Łączymy przyjemne z pożytecznym :D Nie ma w matematyce pojęcia absolutu? Bo z monopolowego to wolałabym Smirnoffa - ładniej brzmi :D :D :D
Ela_hryckiewicz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name=' Ibolya']To jednak wracamy do tematyki alkoholowej? hihi[/QUOTE] jesli tak to Absiwka
coztego Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Ali26762']Łączymy przyjemne z pożytecznym :D[/QUOTE] :roflt: [QUOTE]Nie ma w matematyce pojęcia absolutu? [/QUOTE] Za to jest Nieskończoność :p Swoją drogą, fajnie że to matematyczna rodzinka :kciuki:
Ali26762 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Wróciłam przed chwilą ze spaceru - uffff, ciężko było przejść psią trasę... Ależ te antybiotyki osłabiają...
Gosia_i_Luka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ali, miałaś nosa z tym spacerkiem (ja, przyznam, również :cool3: ) - mamy w Gdańsku prawdziwie wiosenną burzę! :loveu:
Ali26762 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Fakt, ledwo przyszłam do domu to się rozpętała burza. A jak leje !!! Ohyzda!
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 U nas burza szalała wczoraj wieczorem :roll: :cool3: :p
coztego Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A u nas słoneczko pięknie świeci :loveu: Wyspacerowałam oba psy, Kreśkę przegoniłam na całego, najpierw dłuuugasny spacer na smyczy, a na koniec jeszcze pobiegałyśmy po łączce :multi: Ledwo żyjemy, obie :evil_lol:
Recommended Posts