zadziorny Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Witajcie :lol: U nas kolejny dzień pięknego lata, a wakacje niestety się skończyły i właśnie przed chwilą widziałem jak dzieciaki zapychały do szkoły :roll:
gugu Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [b]zadziorny[/b] musze przyznać ze ta wakacyjna przerwa dobrze robi,moje poleciały do szkoły z wielka rodoscia,gorzej bedzie w trakcie trwania roku szkolnego.... :fadein:
vigor Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Oj, nie tylko dzieciaki zapychaly do szkoly, ale belfry tyszzzzz. Scenarzysta, rezyser, grafik (3 w jednym) - [b]Junior[/b] - wyjechal na 5 dni za Odre, czyli nastapi chwilowa przerwa w produkcji serialu. Diuna z Rina same pilnowaly 16 arowej posiadlosci, gdy z zona poszlismy do pracy. Tak przejely sie swoja rola, ze nie rozpoznaly wracajacej ze szkoly vigorowny i miala klopoty z wejsciem za ogrodzenie. Hhahaha, to mi sie podoba - jak bedzie w inne dni zobaczymy.
Wojtek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Biedne dzieci... Dziś rano powiedziałem do żony - "w tym tygodniu nie krzyczmy na nie. One przecież CIERPIĄ..." :lol:
niedzwiedzica Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Wojtek-powinienes powiedzieć "przez najbliższe 10 miesięcy nie krzyczymy na dzieci" :wink: Nastepne wakacje dopiero w koncu czerwca. oja córka juz protestuje,że tak długo będzie chodzic do szkoły :evilbat:
vigor Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Wojtek']Biedne dzieci... Dziś rano powiedziałem do żony - "w tym tygodniu nie krzyczmy na nie. One przecież CIERPIĄ..." :lol:[/quote] Wojtek, to ....raptem 2 dni, ale dobre i to. Licza sie checi.
aga_ostaszewska Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Mam już wieści co do wystawy we Włocławku... zgłoszonych jest 10 welshy, a sędziuje nas p. Pławiński. Info pochodzi od niezastapionej p. Małgosi od Kliwii :D Na nasze szcęście lecimy na ring o 10... a nie np. o 14 - tak jak było w Toruniu :wink:
zadziorny Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [b]Wojtek[/b], [b]vigor[/b] - hahahahahahahaha :lol:
zadziorny Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [b]aga_o[/b] - jak na krajową wystawę 10 welshy to wynik zupełnie niezły :lol:
Ali26762 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Hej wieczorkiem po dwudniowym odwyku od netu :) [b]zadziorny[/b] - w domu też się pcha na poduszki... A wieczorem szczeka, żeby mu już łóżko pościelić... Taki sprytny :D [b]aga_o[/b] - już się nie mogę doczekać - jak dobrze pójdzie to za tydzień o tej porze będziemy się raczyć piweczkiem! Razem! :D :sweetCyb: [b]Ela_h[/b] - oj udał nam się synek, udał :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: I choć może i mógłby być dobrym myśliwym, to w życiu nie puściłabym go na polowanie. Dostałabym zawału chyba ze strachu o niego !!! A jako że dziś 1 wrzesień i ja myślę o szkole dla Derysia... Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to niebawem zaczynamy: [URL=http://imageshack.us][img]http://img20.imageshack.us/img20/6425/izba2rs6gh.jpg[/img][/URL] Mam tylko jeden dylemat - czy zacząć od PT czy od zerówki obedience... Przy założeniu, że nie będziemy startować :D
gugu Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [b]aga[/b] jeszcze raz powodzenia i trzymam [img]http://img45.imageshack.us/img45/1025/kciuki7pu.gif[/img] za was.... :P
zadziorny Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [b]Ali[/b] - widać, że Deryl to pilny uczeń :wink: :lol:
Ali26762 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Jeszcze nie, ale wkrótce się to zmieni :D I mam nadzieję, że okaże się pilnym uczniem :)
Flaire Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Ali, a kiedy u Was początek zajęć? U nas zajęcia zaczynają sie już jutro, ale chyba po raz pierwszy od kilku lat nie będzie mnie na oficjalnym otwarciu "roku szkolnego". :(
zadziorny Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Witajcie :lol: Znowu mamy śliczny dzionek :lol: Czy ja tu już na stałe za [b]bogulę[/b] będę robił :niewiem:
Flaire Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='zadziorny']Czy ja tu już na stałe za [b]bogulę[/b] będę robił :niewiem:[/quote]No właśnie... Gdzie się podziała bogula? :o U nas również piękny dzionek. A ja mam znów dwa psy i to na cały weekend! :D Jednak dzisiaj Misia idzie pod nóż :cry: . A w niedzielę jedziemy z Api na wystawę we Włocławku, gdzie konkurencja będzie ostra, więc prosimy o kciuki!!! :D
zadziorny Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Kciuki oczywiście 3mamy za wszystkich wystawiających dogomaniaków i ich podopiecznych :thumbs: Gaja z Trudzią 3mają pazurki (szczególnie za wnusię Diunę) :lol:
zadziorny Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Flaire']Jednak dzisiaj Misia idzie pod nóż :cry: .[/quote] [b]Flaire[/b] - nie zabijaj :modla: pliiiizzzzzz :wink:
aga_ostaszewska Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote]aga_o - już się nie mogę doczekać - jak dobrze pójdzie to za tydzień o tej porze będziemy się raczyć piweczkiem! Razem! [/quote] Jak tylko bedę znała szczegóły... to szybko dam znać :D Fota szkolna... poprostu brak mi słów! [b]Ela_h[/b] Będ w kontakcie telefoniczny... a po zejściu z ringu dam znać. [b]Flaire:[/b] Trzymam kciuki za Misiatko! Odezwę się dziś wieczorkiem, to jakoś dogadamy szczegóły. Może chłop podrzuci mnie do Ciebie tak wczesnym rankiem i wtedy nie będzie wogóle problemu :wink:
INA Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ja też trzymam kciuki za Misię :) No i za wystawiąjących w ten weekend, Flaire, aga -nie taki Włocławek straszny :wink: i jego też podbijecie - :lol: Flaire - a Ty trzymaj kcuki jutro za nas :wink: , za to na co nas namówiłaś, mam obawy że my z kolei tam toru nie podbijemy :evilbat: :wink: Chciałam jeszcze wrócić do fantastycznych fot panny Diuny i Bonda - ekstra i świetna zabawa :lol: :lol: Czy bawicie się może w programie Fun Photor??( jakoś tak się nazywa>) Czy jakimś innym??? :lol: :lol: Ali no i doczekałam się wakacyjnych fotek fotki Deryla są rozbrajające, słodkie i jak zwykle bardzo podobają mi się Twoje komentarze :P Powodzenia w szkole :) nie wiem jak Vigo :evilbat: ale ja zadroszcze Wam z tą szkołą .
Flaire Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='INA']Flaire - a Ty trzymaj kcuki jutro za nas :wink: , za to na co nas namówiłaś, mam obawy że my z kolei tam toru nie podbijemy :evilbat: :wink: [/quote]Ach, INA, nie masz nawet pojęcia, jak bardzo się cieszę, że się na to zdecydowałaś! :D
zachraniarka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Ali26762']Przy założeniu, że nie będziemy startować :D[/quote] Kurda dyda, a czemu to tak?
Flaire Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Misia dziękuje wszystkim za kciuki, jest już w domciu i powoli wraca do siebie. Chciałam ją przykryć kocyczkiem, żeby po narkozie się nie wychłodziła, ale ona nie nawidzi być przykryta i jak tylko poczuła na sobie kocyk, to od razu podskoczyła i już tak stoi od kilku minut... Jak się położy, to może przyłożę jej termofor - w każdym razie dam jej spokój z tym przykryciem. :roll:
zadziorny Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Wracaj nam Misiu szybciutko do zdrowia i do pełni formy zarówno fizycznej jak i psychicznej :lol:
gugu Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Wszystkim tym co startuja,wystawiaja,podbijajcie Włocławek...powodzenia!!!. :P
Recommended Posts