Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlaczego to Pancia Aga omija płotki????
[b]Bogula[/b] - poludnie dziekuje za pamiec.
[b]Zadziorny[/b] - co po babci, to po babci; reszta to moj zly przyklad (fotel + pilot).

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Nitencja']Widze ze oboz byl meczacy bo Agi jeszcze nie ma ;-).[/quote]Jeszcze nie wytrzeźwiała... :wink:

A tak naprawdę, to prosto z obozu pojechała odpocząć na działkę.

Posted

aaa no tak widzialam to jedna fotke jak przelewala z butelki do butelki :lol:
FLaire a nie wiesz czy Aga bedzie w toruniu na wystawie ?
A ja dzis sie relaksuje robiac wszystkie moje "chipsy" :D

Posted

[quote name='Nitencja']FLaire a nie wiesz czy Aga bedzie w toruniu na wystawie ? [/quote]Chyba tak, bo chyba w czasie obozu ją zjechałam, że Czika nie będzie gotowa... Miała się dzisiaj do mnie zgłosić, ale chyba zapomniała, że dziś święto...

Na pewno będzie we Włocławku.

Posted

[quote name='Wind']Aga mowila, ze dzisiaj wraca z Mazur :-)[/quote]Tia... pytanie tylko, o której...

Ja się czuję jakoś paskudnie, chyba kawy sobie zrobię alboco. :evil:

Posted

O ktorej to nie wiem, wiec lepiej nie blokuj sobie dnia :-)

A ja czuje sie swietnie! Mam nadmiar energii, moj pies tez ;) Majka caly czas przynosi nam ukochane zabawki, zacheca do zabawy, majta ogonkiem i bystrze patrzy nam w oczy :-) Teraz juz wiemy ... musimy wrocic do regularnych treningow agility! :-)

Posted

Flaire ja teraz mam przerwe w wystawach do Rybnika.
spedzam czas na przygotowaniu psow by wygladaly ladnie :) i na zegnaniu sie z polami na Zaborzu. Chodzimy sobie i wyganiamy bazanty i gonimy psie ogonki itd itp :)

Posted

[quote name='vigor']
[b]Zadziorny[/b] - co po babci, to po babci; reszta to moj zly przyklad (fotel + pilot).[/quote]
Ha ha ha! [b]vigor[/b], czy Ty myślisz, że ona w tym względzie jakiegoś przykładu potrzebuje? :wink: :lol:

Posted

Ale się towarzystwo rozgadało na tych łelszach w ten poniedziałkowy, świąteczny dzień :lol: :wink:
[b]Nitencja[/b] - przetłumacz sentencję ze swojego podpisu :roll:
Szukałem w internecie, ale znalazłem jedynie informacje po białorusku i holendersku, a tymi językami niestety nie władam :niewiem:

Posted

zach, koszulka kupna, na wystawie w Warszawie. AT też były :D .

Więcej zdjęć z obozu (również mojego Misiołka) [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20417&postdays=0&postorder=asc&start=0]w tym topiku[/url], poczynając na stronie 14.

Posted

Witajcie :lol:
My tu na Śląsku to mamy dzisiaj przechlapane (dosłownie i w przenośni) :evil:
Nasz region "robi" niestety za polski biegun zimna :evilbat:
Jest po prostu paskudnie. Całą noc lało i nie ma zamiaru przestać :evilbat:
Jak słyszę w radiu, że w Warszawie ma być dzisiaj słonecznie i do tego 28 stopni, to aż mnie skręca z zazdrości :evil:

Posted

[b]Wind[/b] Za ten zblazowana moja minke, na cudnym portreciku Cziki, to Cie ukatrupie... albo leiej - NIE ODDAM CI MISKI MAJECZKI [size=2]jesli masz jakies fociaste foteczki ryjka mojej dziewczynki, to (jesli znajdziesz troszke czasu) slij mi na milika [/size] :wink:

Powrocilam z wyjazdu agility baaaardzo zmeczona! Przez caly dzien bieganie, a potem ... moje wspollokatorki utrudnialy mi spokojny sen... namawialy do zlego itp. 8)
Tuz po agility - wyjazd na dzialeczke, na ktora zwalili mi sie znajomi - ktorzy jak na zlosc (tak jak moje wspollokatorki) nie pozwalali mi sie wyspac i poprowadzic zdrowy tryb zycia :lol:

Generalnie ostatni tydzien spedzilam cudownie! Juz dawne sie tak dobrze nie bawilam!

Dodatkowo dodam, ze na obozie odwiedzil nas [b]zc[/b] ze slodziutkim szczeniaczkiem Terrym! [b]jborowy[/b] Szczeniak jest uroczy! Ma fantastycznych wlascicieli, ktorzy bardzi sie o niego troszcza!

Teraz trzeba sie juz zabrac za robote... w niedziele wystawa w Toruniu... TRZYMAJCIE KCIUKI!

Posted

A właśnie, zapomniałam napisać o wizycie zc z rodziną! Odwiedzili nas nawet dwa razy! :D Szkoda, że są na takim odludziu, bo chyba chętnie pobawiliby się z maluszkiem w jakieś szkolenie czy inny psi sport...

Posted

[b]aga,[/b]

A ja mysle, ze bedziesz dobra ciocia i oddasz nam ulubiona miseczke Majeczki :-) Z praktyki wynika, ze byla to tez ulubiona miseczka Misi ;) Po piachu i ziemi na dnie mozna bylo bezblednie poznac, ze baba z broda maczala w niej swoj nochal :lol:

BTW aga jak nie bedzie miseczki to sypne kolejnymi zdjatkami ... Ty wiesz jakimi :lol:

Posted

[quote name='Wind']BTW aga jak nie bedzie miseczki to sypne kolejnymi zdjatkami ... Ty wiesz jakimi :lol:[/quote]
No to kiedy mam do Ciebie NAJUKOCHAŃSZA BEATKO PODJECHAĆ, żeby dać NAJUKOCHAŃSZEj MAJECZCE jej miseczke? 8)

Posted

[quote name='Wind']Z praktyki wynika, ze byla to tez ulubiona miseczka Misi ;) Po piachu i ziemi na dnie mozna bylo bezblednie poznac, ze baba z broda maczala w niej swoj nochal :lol: [/quote]No, wypraszam sobie - Misia nie była jedyną brodatą babą w tym towarzystwie! Ale faktem jest, że upodobała sobie Majki miseczkę i z żadnej innej nie chciała pić! Nie wiem, co ta Wind do tej wody dodawała, ale Misi odpowiadało - a może również powodowało, że tak szybko biegała? :wink: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...