vigor Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Dlaczego to Pancia Aga omija płotki???? [b]Bogula[/b] - poludnie dziekuje za pamiec. [b]Zadziorny[/b] - co po babci, to po babci; reszta to moj zly przyklad (fotel + pilot).
Nitencja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 eee tam nic nic lepszego niz kocyk z welshy :) Widze ze oboz byl meczacy bo Agi jeszcze nie ma ;-).
Flaire Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='Nitencja']Widze ze oboz byl meczacy bo Agi jeszcze nie ma ;-).[/quote]Jeszcze nie wytrzeźwiała... :wink: A tak naprawdę, to prosto z obozu pojechała odpocząć na działkę.
Nitencja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 aaa no tak widzialam to jedna fotke jak przelewala z butelki do butelki :lol: FLaire a nie wiesz czy Aga bedzie w toruniu na wystawie ? A ja dzis sie relaksuje robiac wszystkie moje "chipsy" :D
Flaire Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='Nitencja']FLaire a nie wiesz czy Aga bedzie w toruniu na wystawie ? [/quote]Chyba tak, bo chyba w czasie obozu ją zjechałam, że Czika nie będzie gotowa... Miała się dzisiaj do mnie zgłosić, ale chyba zapomniała, że dziś święto... Na pewno będzie we Włocławku.
Flaire Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Nitencja, a Ty będziesz w Toruniu? Ja będę z Apcią (golasem, bo chyba nie obrośnie na czas...)
Flaire Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='Wind']Aga mowila, ze dzisiaj wraca z Mazur :-)[/quote]Tia... pytanie tylko, o której... Ja się czuję jakoś paskudnie, chyba kawy sobie zrobię alboco. :evil:
Wind Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 O ktorej to nie wiem, wiec lepiej nie blokuj sobie dnia :-) A ja czuje sie swietnie! Mam nadmiar energii, moj pies tez ;) Majka caly czas przynosi nam ukochane zabawki, zacheca do zabawy, majta ogonkiem i bystrze patrzy nam w oczy :-) Teraz juz wiemy ... musimy wrocic do regularnych treningow agility! :-)
Nitencja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Flaire ja teraz mam przerwe w wystawach do Rybnika. spedzam czas na przygotowaniu psow by wygladaly ladnie :) i na zegnaniu sie z polami na Zaborzu. Chodzimy sobie i wyganiamy bazanty i gonimy psie ogonki itd itp :)
zadziorny Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='vigor'] [b]Zadziorny[/b] - co po babci, to po babci; reszta to moj zly przyklad (fotel + pilot).[/quote] Ha ha ha! [b]vigor[/b], czy Ty myślisz, że ona w tym względzie jakiegoś przykładu potrzebuje? :wink: :lol:
zadziorny Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Ale się towarzystwo rozgadało na tych łelszach w ten poniedziałkowy, świąteczny dzień :lol: :wink: [b]Nitencja[/b] - przetłumacz sentencję ze swojego podpisu :roll: Szukałem w internecie, ale znalazłem jedynie informacje po białorusku i holendersku, a tymi językami niestety nie władam :niewiem:
zachraniarka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Zdjęcia obozowe Cziki super! Ale na mnie największe wrażenie zrobiła koszulka Agi! Aga to kupna czy własny projekt??
Flaire Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 zach, koszulka kupna, na wystawie w Warszawie. AT też były :D . Więcej zdjęć z obozu (również mojego Misiołka) [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20417&postdays=0&postorder=asc&start=0]w tym topiku[/url], poczynając na stronie 14.
bogula Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Koszulka rzeczywiście fajnista! a na fotach znalazłam też Izę z borderką Holką :D ---jesteśmy z jednego miasta :D
Nitencja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Zadziorny dla Ciebie : Glupota jest brac niechetne psy na polowanie
gugu Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Foty Cziki zniewalajace,słodka psinka,brawa dla [b]Wind[/b]
zadziorny Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Witajcie :lol: My tu na Śląsku to mamy dzisiaj przechlapane (dosłownie i w przenośni) :evil: Nasz region "robi" niestety za polski biegun zimna :evilbat: Jest po prostu paskudnie. Całą noc lało i nie ma zamiaru przestać :evilbat: Jak słyszę w radiu, że w Warszawie ma być dzisiaj słonecznie i do tego 28 stopni, to aż mnie skręca z zazdrości :evil:
vigor Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 U nas rowniez ciepelko. Za chwile spacer do swojego lasku (1,3 ha), psiaki sobie pobiegaja a my mamy nadzieje znalezc grzyby.
aga_ostaszewska Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [b]Wind[/b] Za ten zblazowana moja minke, na cudnym portreciku Cziki, to Cie ukatrupie... albo leiej - NIE ODDAM CI MISKI MAJECZKI [size=2]jesli masz jakies fociaste foteczki ryjka mojej dziewczynki, to (jesli znajdziesz troszke czasu) slij mi na milika [/size] :wink: Powrocilam z wyjazdu agility baaaardzo zmeczona! Przez caly dzien bieganie, a potem ... moje wspollokatorki utrudnialy mi spokojny sen... namawialy do zlego itp. 8) Tuz po agility - wyjazd na dzialeczke, na ktora zwalili mi sie znajomi - ktorzy jak na zlosc (tak jak moje wspollokatorki) nie pozwalali mi sie wyspac i poprowadzic zdrowy tryb zycia :lol: Generalnie ostatni tydzien spedzilam cudownie! Juz dawne sie tak dobrze nie bawilam! Dodatkowo dodam, ze na obozie odwiedzil nas [b]zc[/b] ze slodziutkim szczeniaczkiem Terrym! [b]jborowy[/b] Szczeniak jest uroczy! Ma fantastycznych wlascicieli, ktorzy bardzi sie o niego troszcza! Teraz trzeba sie juz zabrac za robote... w niedziele wystawa w Toruniu... TRZYMAJCIE KCIUKI!
Flaire Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 A właśnie, zapomniałam napisać o wizycie zc z rodziną! Odwiedzili nas nawet dwa razy! :D Szkoda, że są na takim odludziu, bo chyba chętnie pobawiliby się z maluszkiem w jakieś szkolenie czy inny psi sport...
Wind Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [b]aga,[/b] A ja mysle, ze bedziesz dobra ciocia i oddasz nam ulubiona miseczke Majeczki :-) Z praktyki wynika, ze byla to tez ulubiona miseczka Misi ;) Po piachu i ziemi na dnie mozna bylo bezblednie poznac, ze baba z broda maczala w niej swoj nochal :lol: BTW aga jak nie bedzie miseczki to sypne kolejnymi zdjatkami ... Ty wiesz jakimi :lol:
aga_ostaszewska Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Wind']BTW aga jak nie bedzie miseczki to sypne kolejnymi zdjatkami ... Ty wiesz jakimi :lol:[/quote] No to kiedy mam do Ciebie NAJUKOCHAŃSZA BEATKO PODJECHAĆ, żeby dać NAJUKOCHAŃSZEj MAJECZCE jej miseczke? 8)
Flaire Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 [quote name='Wind']Z praktyki wynika, ze byla to tez ulubiona miseczka Misi ;) Po piachu i ziemi na dnie mozna bylo bezblednie poznac, ze baba z broda maczala w niej swoj nochal :lol: [/quote]No, wypraszam sobie - Misia nie była jedyną brodatą babą w tym towarzystwie! Ale faktem jest, że upodobała sobie Majki miseczkę i z żadnej innej nie chciała pić! Nie wiem, co ta Wind do tej wody dodawała, ale Misi odpowiadało - a może również powodowało, że tak szybko biegała? :wink: :lol:
Recommended Posts