Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100'][B]och, Asherku, jak cię tu rozpieszczają :loveu: Zdjęcia ci wstawiają, żeby ci galerii nie zamkneli i żebyś się nie przemęczyła...:diabloti: [/B][/quote]

[COLOR=Blue][B]No właśnie! A ona pewno znowu w serdelkach siedzi![/B][/COLOR] :mad:

Posted

[quote name='mmbbaj'][B]Jakiego cytata?[/B] :crazyeye:[/quote]A takiego jednego o slumsach :evil_lol:

[B]Maga[/B], ja właśnie zachodzę w głowę, czym sobie na to u Ali zasłużyłam. A moze ona po prostu czegoś ode mnie chce i sobie podatny grunt przygotowuje? :hmmmm:

Posted

[quote name='asher']

[B]Maga[/B], ja właśnie zachodzę w głowę, czym sobie na to u Ali zasłużyłam. A moze ona po prostu czegoś ode mnie chce i sobie podatny grunt przygotowuje? :hmmmm:[/quote]

[B]Z pewnością tak jest! Nie wierz w bezinteresowność! :evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='asher']Rydzewska!!! Gadaj mi tu zaraz, jaki masz do mnie interes??? :mad:[/quote]:-o aże mnie zatkło :crazyeye: człek tu z sercem na dłoni do niej :loveu:a ta to zaraz podstęp wietrzy :mad:ide se i nie wróce :eviltong:

Posted

No masz, a ja to nie z sercem pytałam??? Odwdzięczyć się chciałam tylko :shake:

A w ogóle mam w domu meksyk. Sabina się dziś w śniegu tarzała i chyba wybrała sobie niefortunne miejsce na to, bo jak wróciłam do domu to Bogie oszalał na jej punkcie i chce ją kryć :crazyeye: Suka się wkurza nieziemsko, już go raz na łopatki rozłozyła... Teraz mój Casanova leży, patrzy się na zołzę miłośnie i jęczy :shake:

Posted

[quote name='asher']No masz, a ja to nie z sercem pytałam??? Odwdzięczyć się chciałam tylko :shake:

A w ogóle mam w domu meksyk. Sabina się dziś w śniegu tarzała i chyba wybrała sobie niefortunne miejsce na to, bo jak wróciłam do domu to Bogie oszalał na jej punkcie i chce ją kryć :crazyeye: Suka się wkurza nieziemsko, już go raz na łopatki rozłozyła... Teraz mój Casanova leży, patrzy się na zołzę miłośnie i jęczy :shake:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wróciłam ;)
widze kompanko was czeka :palbo dezodorant

Posted

Własnie się ścięły po raz kolejny :angryy: Ne wiem, czy zołza Bugajskiego nie uszkodziła z deczka, bo zapiszczał, jakby go ze skóry obdzierała... Kurde, no to chyba faktycznie kąpiel nas czeka :angryy: Tylko nie wiem, czy ja mogę ją już kąpać, dziś ściągnęliśmy szwy... Spróbuję ją na razie wypachnić suchym szamponem w pudrze :shake:

A najśmieszniejsze jest to, że po każdej sprzeczce oba zgodnie lecą do mnie z niemą prośbą w oczach "mamusiu ratuj!" :shake:

A ta moja sucz nie taka zła, po każdych bęckach spuszczonych Boogimu łasi się do niego i po pyszczydle go liże ;)
Chyba nie musze pisac, jak on to odczytuje? Czeski film!!! :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ascher, czy amory juz zakończone ? Biedny Bugajski ... Taki niespełniony ... :p [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]

Amory nie zakończone, nadal niespełnione. Tyle, że Boogie pojął wreszcie, ze nic z tego nie będzie i zrezygnowany połozył się spać. Ale raz na jakiś czas znów wstępuje w niego nadzieja...
A ja nie mam szamponu dla psów :sad: Suchy nie wystarczył :shake:

ps. ja jestem przez samo ha... :mad:

Posted

[quote name='jo-jo']a Boorki nam dały głosik dziękujemy asher :calus: :lol:[/quote]No dały, dały, nie mogły nie dać ;)
pozdrawiam
Aczer:evil_lol: