agabass Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 znowu się forciłyście super tylko pozazdrościć głaski dla psiaków Quote
zadziorny Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='r_2005']Dlaczego? Bardzo ładnie z tym petem wyglądasz:sg168: :megagrin:[/quote] [B]Asher [/B]prawie na każdej focie paraduje z papierochem :mad: :shake: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='asher']Jak zgadniesz cytata :evil_lol:[/quote] [B]Jakiego cytata?[/B] :crazyeye: Quote
r_2005 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='zadziorny'][B]Asher [/B]prawie na każdej focie paraduje z papierochem :mad: :shake: :evil_lol:[/quote] Ten typ tak ma??? Quote
Maga100 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [B]och, Asherku, jak cię tu rozpieszczają :loveu: Zdjęcia ci wstawiają, żeby ci galerii nie zamkneli i żebyś się nie przemęczyła...:diabloti: [/B] Quote
mmbbaj Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Maga100'][B]och, Asherku, jak cię tu rozpieszczają :loveu: Zdjęcia ci wstawiają, żeby ci galerii nie zamkneli i żebyś się nie przemęczyła...:diabloti: [/B][/quote] [COLOR=Blue][B]No właśnie! A ona pewno znowu w serdelkach siedzi![/B][/COLOR] :mad: Quote
asher Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Jakiego cytata?[/B] :crazyeye:[/quote]A takiego jednego o slumsach :evil_lol: [B]Maga[/B], ja właśnie zachodzę w głowę, czym sobie na to u Ali zasłużyłam. A moze ona po prostu czegoś ode mnie chce i sobie podatny grunt przygotowuje? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='asher'] [B]Maga[/B], ja właśnie zachodzę w głowę, czym sobie na to u Ali zasłużyłam. A moze ona po prostu czegoś ode mnie chce i sobie podatny grunt przygotowuje? :hmmmm:[/quote] [B]Z pewnością tak jest! Nie wierz w bezinteresowność! :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
asher Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Rydzewska!!! Gadaj mi tu zaraz, jaki masz do mnie interes??? :mad: Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Urocze fotki, ale nizeźle musiałam się cofnąc - gaduły :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='asher']Rydzewska!!! Gadaj mi tu zaraz, jaki masz do mnie interes??? :mad:[/quote]:-o aże mnie zatkło :crazyeye: człek tu z sercem na dłoni do niej :loveu:a ta to zaraz podstęp wietrzy :mad:ide se i nie wróce :eviltong: Quote
asher Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 No masz, a ja to nie z sercem pytałam??? Odwdzięczyć się chciałam tylko :shake: A w ogóle mam w domu meksyk. Sabina się dziś w śniegu tarzała i chyba wybrała sobie niefortunne miejsce na to, bo jak wróciłam do domu to Bogie oszalał na jej punkcie i chce ją kryć :crazyeye: Suka się wkurza nieziemsko, już go raz na łopatki rozłozyła... Teraz mój Casanova leży, patrzy się na zołzę miłośnie i jęczy :shake: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='asher']No masz, a ja to nie z sercem pytałam??? Odwdzięczyć się chciałam tylko :shake: A w ogóle mam w domu meksyk. Sabina się dziś w śniegu tarzała i chyba wybrała sobie niefortunne miejsce na to, bo jak wróciłam do domu to Bogie oszalał na jej punkcie i chce ją kryć :crazyeye: Suka się wkurza nieziemsko, już go raz na łopatki rozłozyła... Teraz mój Casanova leży, patrzy się na zołzę miłośnie i jęczy :shake:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wróciłam ;) widze kompanko was czeka :palbo dezodorant Quote
asher Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Własnie się ścięły po raz kolejny :angryy: Ne wiem, czy zołza Bugajskiego nie uszkodziła z deczka, bo zapiszczał, jakby go ze skóry obdzierała... Kurde, no to chyba faktycznie kąpiel nas czeka :angryy: Tylko nie wiem, czy ja mogę ją już kąpać, dziś ściągnęliśmy szwy... Spróbuję ją na razie wypachnić suchym szamponem w pudrze :shake: A najśmieszniejsze jest to, że po każdej sprzeczce oba zgodnie lecą do mnie z niemą prośbą w oczach "mamusiu ratuj!" :shake: A ta moja sucz nie taka zła, po każdych bęckach spuszczonych Boogimu łasi się do niego i po pyszczydle go liże ;) Chyba nie musze pisac, jak on to odczytuje? Czeski film!!! :lol: Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 a ja dzisiaj jednego Borka widziałam tra lala Quote
asher Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 A ja codziennie widzę je oba :siara: ;) Quote
r_2005 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ty tu nie gwiżdż tylko patrzaj czy Mokka dobrze zgadła:mad: Quote
asher Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 O rany, znów mi grożą :shake: Już lecę, lecę... :shake: Quote
PIKA Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 O widzę asher ze masz w domu wesolo :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ascher, czy amory juz zakończone ? Biedny Bugajski ... Taki niespełniony ... :p [/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
asher Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ascher, czy amory juz zakończone ? Biedny Bugajski ... Taki niespełniony ... :p [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote] Amory nie zakończone, nadal niespełnione. Tyle, że Boogie pojął wreszcie, ze nic z tego nie będzie i zrezygnowany połozył się spać. Ale raz na jakiś czas znów wstępuje w niego nadzieja... A ja nie mam szamponu dla psów :sad: Suchy nie wystarczył :shake: ps. ja jestem przez samo ha... :mad: Quote
jo-jo Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 asher już się zastanawiałam czy zmieniłaś nicka :lol::lol: Quote
Maga100 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='asher'] ps. ja jestem przez samo ha... :mad:[/quote] [B]Hihihi, ACZER :evil_lol: [/B] Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 a Boorki nam dały głosik dziękujemy asher :calus: :lol: Quote
asher Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='jo-jo']a Boorki nam dały głosik dziękujemy asher :calus: :lol:[/quote]No dały, dały, nie mogły nie dać ;) pozdrawiam Aczer:evil_lol: Quote
Recommended Posts