Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='bellatriks']asher coś się nie odzywa..[/quote]Asher jst na gościnie :great: Quote
bellatriks Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Asher jst na gościnie :great:[/quote] aaaaaaaaaaa... no chyba że tak.....:bday: Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='malawaszka']u Magi na pierożkach?? :roflt:[/quote] [B]No właśnie nie :-? Przypuszczam, że Asher znalazła wytrych do barku taty i w związku z tym prędko nie bedzie zdolna do użycia klawiatury.... 8)[/B] [B]A pierożki marnieją w lodówce :([/B] Quote
asher Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100'][B]No właśnie nie :-? Przypuszczam, że Asher znalazła wytrych do barku taty i w związku z tym prędko nie bedzie zdolna do użycia klawiatury.... 8)[/B][/quote]Hahaha, jak ty mnie dobrze znasz :megagrin: Ale ja się chyba starzeję :-( Wczoraj wychlałam flaszkę wina i nawet kroku chwiejnego nie miałam, zero efektu!!! :-( Za to zołądek pęka mi w szwach!!! A rodzice własnie wrócili od rodziny i mama ma do mnie pertensje, że obiadku nie zjadłam :roll: Waszko, kabelek sprawdze dopiero jak wrócę do Warszawy, bo nie chce mi sie teraz laptopa rozpakowywac ;) Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='asher'] Ale ja się chyba starzeję :-( Wczoraj wychlałam flaszkę wina i nawet kroku chwiejnego nie miałam, zero efektu!!! :-( Za to zołądek pęka mi w szwach!!! [/quote] [B]I własnie dlatego się nie upijasz! Nie martw się, wszystko wróci do normy, musisz tylko przestać tyle jeść i tyle wypoczywać! 8) 8) [/B] Quote
asher Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Hahaha, co racja, to racja. Maga pocieszyłas mnie, dzięki :multi: :lol: Quote
asher Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Hehehe, mam fotki z tatusiowej imprezy. Niestety cenzura zadecydowała, że praktycznie żadna nie nadaje sie do publicznej prezentacji :shake: Ale pokażę wam gwóźdź programu :lol: Oto on :eating: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/8461/mimg00151cv.jpg[/IMG][/URL] Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']Hehehe, mam fotki z tatusiowej imprezy. Niestety cenzura zadecydowała, że praktycznie żadna nie nadaje sie do publicznej prezentacji :shake: Ale pokażę wam gwóźdź programu :lol: Oto on :eating: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/8461/mimg00151cv.jpg[/IMG][/URL][/quote] eeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee mniaaaaaaaaaaaam Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']Hehehe, mam fotki z tatusiowej imprezy. Niestety cenzura zadecydowała, że praktycznie żadna nie nadaje sie do publicznej prezentacji :shake: Ale pokażę wam gwóźdź programu :lol: Oto on :eating: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/8461/mimg00151cv.jpg[/IMG][/URL][/quote]o matko , udusili świnke jabłkiem :cry: Quote
Lucy* Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Taka mała świnka.. biedna... :cry::cry: Quote
agabass Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='PIKA']:shocked!: biedna swinka :cry:[/quote] ło matko świńska strawa Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Asher a nie masz jakiś bardziej ucywilizowanych fotek :chlup: Quote
asher Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Hahaha, też mi było strasznie szkoda biednej świnki :cry: Ale pyyyszna była :eating: :evilbat: [B]Słuchajcie, jak używa tego piekielnego kabelka??? Mnie się wydaje, że coś jest nie tak, może nie z samym kabelkiem, a z dołączonym do niego oprogramowaniem[/B] :cry:[B] Za trzydziestą próbą wreszcie komputer odczytał dołączone do kabelka CD, udało mi się zainstalowac program... i dupa [/B]:-?[B] Jak patrzę w Panel sterowania, to to oprogramowanie jest, ale ja za cholerę nie umiem go znaleźć [/B]:niewiem:[B] A jak wtykam do kompa podłączony do komórki kabelek to [COLOR=red]NIC[/COLOR] się nie dzieje... I co teraz?[/B] :bigcry: Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [SIZE=2]Asher pare [/SIZE][SIZE=2]pytań [/SIZE][SIZE=2] [LIST] [*]Jakie masz opropgramowanie kompa? [*]czy zrestartowalas kompa po instalacji sterowników ?[/SIZE][SIZE=2] [*]czy wszystko z płyty zgralas zgodnie z instrukcją [/SIZE][SIZE=2]? [*]czy po podlaczeniu komórki komp daje ci info, ze masz podlaczony nowy sprzet, czy wcale nic nie mówi ? [*]gdzie szukasz zainstalowanego kabelka w Panelu sterowania, w “[/SIZE][SIZE=2]dodaj usuń programy[/SIZE][SIZE=2]” czy w [/SIZE][SIZE=2]“dodaj usuń nowy sprzet? [/SIZE][SIZE=2]J[/SIZE][SIZE=2]eżeli [/SIZE][SIZE=2]w tym drugim to co masz w okienku napisane?. [*]Zajrzyj jeszcze na “skanery apraty fotograficzne” [*]Czy masz [/SIZE][SIZE=2]“ksiązkową instrukcje obługi[/SIZE][SIZE=2]” ?[/LIST][/SIZE] Quote
bellatriks Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 :pissed: Jak wy możecie! Taka świnka!!!:baby: Jeszcze nam to pokazujecie:huh: :evil_lol: Quote
asher Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='PIKA'][SIZE=2]Jakie masz opropgramowanie kompa?[/SIZE][/quote] [SIZE=2]Windows XP [quote name='PIKA']czy zrestartowalas kompa po instalacji sterowników ?[/quote]Si, senora [/SIZE][SIZE=2][quote name='PIKA']czy wszystko z płyty zgralas zgodnie z instrukcją [/quote][/SIZE][SIZE=2]Instrukcji brak :evilbat: [quote name='PIKA']czy po podlaczeniu komórki komp daje ci info, ze masz podlaczony nowy sprzet, czy wcale nic nie mówi ?[/quote]Wydaje sygnał dźwiękowy. Taki sam, jak wtedy gdy np. drukarkę podłączam. [quote name='PIKA']gdzie szukasz zainstalowanego kabelka w Panelu sterowania, w "[/SIZE][SIZE=2]dodaj usuń programy[/SIZE][SIZE=2]” czy w [/SIZE][SIZE=2]“dodaj usuń nowy sprzet? [/SIZE][SIZE=2]J[/SIZE][SIZE=2]eżeli [/SIZE][SIZE=2]w tym drugim to co masz w okienku napisane?[/SIZE][/quote] [SIZE=2]W "dodaj usuń programy". Ja nie mam czegoś takiego, jak "Dodaj/usuń nowy sprzęt" :-o Gdzie to jest? :hmmmm: [quote name='PIKA']Zajrzyj jeszcze na “skanery apraty fotograficzne”[/quote]Zaglądałam. Nic tam nie ma... [quote name='PIKA']Czy masz [/SIZE][SIZE=2]ksiązkową instrukcje obługi[/SIZE][SIZE=2]” ?[/SIZE] [/quote] Czego? Ale bez względu na odpowiedź - nie mam :-( Quote
asher Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 No kuźwa, co z tymi cytatami??? Poprawiam poprawiam, i dupa, automatycznie mi wyskakuje, tak, jak jest!!! :evil: :evil: :evil: Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='asher']W "dodaj usuń programy". Ja nie mam czegoś takiego, jak "Dodaj/usuń nowy sprzęt" :-o Gdzie to jest? :hmmmm: [/QUOTE] musisz mieć - to zawsze jest w XP Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Asher my oprog. do telefonu mamy w ,,Mój kompter'' Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='asher'][SIZE=2] [/SIZE] Wydaje sygnał dźwiękowy. Taki sam, jak wtedy gdy np. drukarkę podłączam.[/quote] znaczy wylapuje sprzet,ale co mówi? [quote name='aga1215']musisz mieć - to zawsze jest w XP[/quote] no własnie mi przeczytala wszystko co ma w panelu sterowania i faktycznie tego nie ma :o [quote name='Alicjarydzewska']Asher my oprog. do telefonu mamy w ,,Mój kompter''[/quote] :-o :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Ala zajrzyj do tego "Mojego Komputera" :laugh2_2: tam jest wiele rzeczy m.in "Panel sterowania" tez :laugh2_2: Jak w trakcie instalacji skierowaliście ją do "mojego komputera" do faktycznie mozesz tam to mieć, ale tylko jak nic się nie robi to takie rzeczy instalują sie "domyslnie" w folderach przez siebie stworzonych i wszystko jest na dysku i wszytsko powinno być w Panelu sterowania w "Dodaj/usuń programy" lub "dodaj usuń nowy sprzęt. Nie wiem, ale z reguły takie programy tworzą skróty na pulpicie :hmmmm: a co potem się z tym skrótem zrobi to już inna sprawa :roll: Można go wsadzić i w "mój komputer" Quote
zadziorny Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='asher']No kuźwa, co z tymi cytatami??? Poprawiam poprawiam, i dupa, automatycznie mi wyskakuje, tak, jak jest!!! :evil: :evil: :evil:[/quote] Już dawno zauważyłem, że zmiana atrybutów tekstu w cytatach jest bardzo utrudniona :evil:. Nasz nowy wspaniały edytor typu WYSIWYG traci w tym momencie swoje "cudowne" właściwości :evilbat:. Jedyną skuteczną metodą na tę "przypadłość", jaką na razie udało mi się odkryć to przekopiowanie tekstu np. do notatnika a stamtąd z powrotem na dogomanię 8-) :wink: Quote
Recommended Posts