Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Wy baby uwazajcie bo rododendron trujacy jest :roll: [/quote]Na szczęście Bugajski tego nie je. Podkpouje, ewentualnie traktuje strumeniem moczu 8) Teraz już oczywiście ogródek jest podzielony, na częśc dla psów i częśc dla roślinek :wink:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']
[b]Sabina z moją Mamą[/b]
[URL=http://imageshack.us][img]http://img381.imageshack.us/img381/908/mobraz0350st.jpg[/img][/URL]
[/quote]

ooo! niczym moja babunia :lol: zamęczająca sucz :roll:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']

Co mamunia posiada w kieszonce ??? Czyzby fajeczki ??? :wink:[/quote]

Hanka, a co ty ludziom do kieszeni zaglądasz? :o 8)[/quote]

Tak, oczywiście ! Zawsze ! I wszędzie :lol:

Posted

Tak Haniu w kieszeni są fajki. Obie z mamą jestesmy namiętnymi palaczkami :wink:

Zabieg planowany jest na połowę października. Jeszcze nie mówiłam lekarzowi o tym kolejnym guzku przy żebrach... Mam nadzieję, że usunie go podczas tego samego zabiegu, bo jak będzie konieczna następna operacja, to ja chyba na serce zejdę :roll: Wybieramy się do lecznicy chyba jakoś w tym tygodniu, krew zbadać i płuca... No i z Bugajskim - łapa plus ta narośl na łopatce :( A tak dla spokojności ducha swego pewnie i z jednym o z drugim pójde do onkologa. Ale najpierw chcę zobaczyć co powie nasz lekarz...

Posted

:-? ja chyba muszę z Twoimi boorkami porozmawiać :wink: a dopiero mi tu pisałaś, że Sabina, jak nawiedzona, lata wszędzie galoopem :D

uściskaj mordki ode mnie

P>S> i jakie plany ostateczne względem Boogiego ?

Posted

[quote name='Ka-ka']P>S> i jakie plany ostateczne względem Boogiego ?[/quote]Ostatnio poważnie rozważam opcję przerobienia go na konserwy dla psów :evil: :wink A serio, brak mi do niego czasem cierpliwości, normalnie ręce opadają :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']O wyrodne :evil: dzieciaczki na konserwy przerabiać chcą :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nie wyrodne ino praktyczne! W koncu ciezkie mamy czasy...a takiej kkonserwy troszkę by wyszło.... :lol:

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='Alicjarydzewska']O wyrodne :evil: dzieciaczki na konserwy przerabiać chcą :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nie wyrodne ino praktyczne! W koncu ciezkie mamy czasy...a takiej kkonserwy troszkę by wyszło.... :lol:[/quote]

:smhair2:

ja stąd spadam :huh: a jakby tak gości też w konserwy zaczęły przerabiać ?

Posted

[quote name='Camara'][quote name='LAZY'][quote name='Alicjarydzewska']O wyrodne :evil: dzieciaczki na konserwy przerabiać chcą :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nie wyrodne ino praktyczne! W koncu ciezkie mamy czasy...a takiej kkonserwy troszkę by wyszło.... :lol:[/quote]

ja stąd spadam :huh: a jakby tak gości też w konserwy zaczęły przerabiać ?[/quote]
gorzej jakby chciały gości ta konserwą poczęstować :evil: :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara'][quote name='LAZY'][quote name='Alicjarydzewska']O wyrodne :evil: dzieciaczki na konserwy przerabiać chcą :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ja stąd spadam :huh: a jakby tak gości też w konserwy zaczęły przerabiać ?[/quote]
gorzej jakby chciały gości ta konserwą poczęstować :evil: :roll:[/quote]

byś zjadła i nawet nie wiedziala :roll:

Posted

[quote name='asher']Hahaha, no ładnie :lol: [b]Już[/b] go Adam przekabacił??? :o[/quote]

Kobieto!!! poznasz, to zobaczysz i zrozumiesz, o co chodzi :lol: posmeraj go dwie minuty za uchem, popraw na boczku i najlepiej po brzuszku i jest Twój.....

powiem więcej...ostatnio przychodzę po całym dniu z roboty, padam na pysk, jak sie patrzy...i podchodzę do klatki, żeby Pressa wypuścić, szczebiocząc do niego przesłodko i ciesząc się, że widzę tę zasmarkaną czarna mordę.....

a morda????? wyleciała z klatki, minęła mnie w dzikim pędzie i poleciała pod drzwi Adama :placz: spotkawszy drzwi zamknięte, moje dziecko sie opamiętało i przyleciało z mamusią przywitać :evil: :evilbat: