Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :placz: Sabinko, trzymaj sie :kciuki: Asiu, bedzie dobrze, musi byc :glaszcze: Quote
Hexi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 o mamo... :angryy::placz: :glaszcze:trzymajcie sie dziewczyny:calus: Asiu daj znac jesli moge jakos pomoc... Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mój Boże! Cholera jasna! PIKA a mówiłaś, ze nic złego się w tym roku nie wydarzy... Sabinko bądx dzielna! Asiu myślami jestem z Toba! Nie dajcie się dziewczyny! Agnieszko przekaż Asi, ze tutaj wszyscy o niej myslą i informuj nas jak coś będziesz wiedzieć.:-( Quote
anetta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 O matko....;( Co za wiesci...:placz: Asia :calus: Quote
Agga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [COLOR=DarkGreen][B]No nie tak się zaczyna ten rok??? Przecież miało byc dobrze... Trzymamy kciuki będzie dobrze.[/B][/COLOR] Quote
ara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asiu, trzymaj się dzielnie, :kciuki: za Sabinkę. Ale początek roku...:-( Quote
PIKA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dzisiejsze wieści sa takie : Sabina dostaje p/zapalny ale sterydowy .. niestety. Ogólnie leki za bardzo nie pomagaja, ani te niesterydowe, ani antybiotyki ten sterydowy tez nie za bardzo :roll: jak dostanie lek, gorączka spada, ale zaraz rośnie znowu :shake: i tak w koło Macieju :shake: Quote
malawaszka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jejuu Sabinko nie poddawaj się kochana psinko :kciuki: wysyłamy mnóstwo dobrych myśli :loveu: :loveu: :loveu: Asia :calus: Quote
Poświata Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [B]Asia[/B] trzymajcie się, ściskamy kciuki za Sabinkę [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/81C.gif[/IMG]. Quote
mmbbaj Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Współczuję strasznie Asi i trzymam za Sabinkę! Tak bardzo chciałabym żeby było dobrze, tak bardzo bym chciała :loveu: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [I][B]Asherku ...my też ściskamy kciukasy z całych sił[/B][/I] Quote
Ka-ka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Sabinka wygląda, jak szczurek...taka chuda :shake: i jeszcze ta kropna narośl...pierwszy raz coś takiego widziałam :crazyeye: ale trzymajmy mocno kciuki, niedługo powinny być konkretniejsze badania i okaże się, co to za świństwo... ale obawiam się, że Preston sobie z Sabą w nabliższym czasie nie pospaceruje :roll: ona teraz delikatna taka i bidna... za to Boogie.....ech, nie mogłam się napatrzeć :multi: gdybym nie znała jego wieku, dałabym mu tak na pierwszy rzut oka kilka wiosenek mniej. cały czas zgrabiutki, porusza się lekko i z gracją...prawie żadnej siwizny. dba Asia o swoje psiurki, oj dba.... ;) Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 buziaczki Sabinko buziaczki Asiu i buzi Boogie Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asieńko!!!! bardzo mocno cały czas o Was myślę i trzymam kciuki!!!! chciałabym móc bardziej pomóc ale jak.... wysyłam mnóstwo ciepłych myśli - tyle mogę!!! Sabinko kochana trzymaj się!!!! Quote
aga1215 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='dbsst']buziaczki Sabinko buziaczki Asiu i buzi Boogie[/quote] i od nas też :buzi: :kciuki: :kciuki::kciuki: Quote
stereo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Moja mama dziś spotkała całą asiową gromadkę na polach. Sabinka czuje się lepiej, zbili jej temperaturę i już była na normalnym spacerze, bawiła się z psami itd. Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='stereo']Moja mama dzies spotkała całą asiową gromadkę na polach. Sabinka czuje się lepiej, zbili jej temperaturę i już była na normalnym spacerze, bawiła się z psami itd.[/quote] dzięki za dobre wieści - ucałuj Joasię i gromadkę Quote
LAZY Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A już sie bałam, ze cos sie stało jak tu wchodziłam..a tu taka dobra wiadomosć!:multi: Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Świetnie, ze Sabinka juz bryka :multi: Tylko ten guz na lepetynie :roll: kurcze, zeby już się wyjasnilo co to :roll: Quote
Ka-ka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ciotka [b]asher[/b] mówi Wam [IMG]http://images.google.pl/images?q=tbn:PjrE78YIEiot9M:http://www.eservice.com.pl/aktualnosci[/IMG] a resztę powie sama, jak się pojawi...ale pamieta o Was, zagubione istotki i jest z Wami myślami razem z jej Boorkami :cool3: (ach, klecić zaczynam wiersz o tej porze :evil_lol: )....to ja już sobie lepiej pójdę :p Quote
Recommended Posts