Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Boże!

Cholera jasna! PIKA a mówiłaś, ze nic złego się w tym roku nie wydarzy...
Sabinko bądx dzielna! Asiu myślami jestem z Toba!

Nie dajcie się dziewczyny!

Agnieszko przekaż Asi, ze tutaj wszyscy o niej myslą i informuj nas jak coś będziesz wiedzieć.:-(

Posted

Dzisiejsze wieści sa takie :

Sabina dostaje p/zapalny ale sterydowy .. niestety.

Ogólnie leki za bardzo nie pomagaja, ani te niesterydowe, ani antybiotyki ten sterydowy tez nie za bardzo :roll: jak dostanie lek, gorączka spada, ale zaraz rośnie znowu :shake: i tak w koło Macieju :shake:

Posted

Sabinka wygląda, jak szczurek...taka chuda :shake: i jeszcze ta kropna narośl...pierwszy raz coś takiego widziałam :crazyeye: ale trzymajmy mocno kciuki, niedługo powinny być konkretniejsze badania i okaże się, co to za świństwo... ale obawiam się, że Preston sobie z Sabą w nabliższym czasie nie pospaceruje :roll: ona teraz delikatna taka i bidna...

za to Boogie.....ech, nie mogłam się napatrzeć :multi: gdybym nie znała jego wieku, dałabym mu tak na pierwszy rzut oka kilka wiosenek mniej. cały czas zgrabiutki, porusza się lekko i z gracją...prawie żadnej siwizny.

dba Asia o swoje psiurki, oj dba.... ;)

Posted

Asieńko!!!! bardzo mocno cały czas o Was myślę i trzymam kciuki!!!! chciałabym móc bardziej pomóc ale jak.... wysyłam mnóstwo ciepłych myśli - tyle mogę!!! Sabinko kochana trzymaj się!!!!

Posted

Moja mama dziś spotkała całą asiową gromadkę na polach. Sabinka czuje się lepiej, zbili jej temperaturę i już była na normalnym spacerze, bawiła się z psami itd.

Posted

[quote name='stereo']Moja mama dzies spotkała całą asiową gromadkę na polach. Sabinka czuje się lepiej, zbili jej temperaturę i już była na normalnym spacerze, bawiła się z psami itd.[/quote]

dzięki za dobre wieści - ucałuj Joasię i gromadkę

Posted

ciotka [b]asher[/b] mówi Wam

[IMG]http://images.google.pl/images?q=tbn:PjrE78YIEiot9M:http://www.eservice.com.pl/aktualnosci[/IMG]

a resztę powie sama, jak się pojawi...ale pamieta o Was, zagubione istotki i jest z Wami myślami
razem z jej Boorkami :cool3:
(ach, klecić zaczynam wiersz o tej porze :evil_lol: )....to ja już sobie lepiej pójdę :p