jo-jo Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ja prawdemówiąc nie wierze w to...A tak zmieniając temat :evil_lol: Wymyślajcie Tytuł nad Jojkowe dzieci ..było już fasolki ale ja nie będę się przeciez powtarzać ..więc co "Pokolenie Jojka czyli płaszczaki na topie" :evil_lol: A zresztą coś takiego co będzie pasować..jeszcze miesiąc ale chyba będa dzieci :jupi: Quote
PIKA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='jo-jo'] no wiesz ale tak ze psem ?:evil_lol:[/QUOTE] a kto powiedzial, ze mi o psa chodzilo? :evil_lol: [quote name='jo-jo']było już fasolki[/QUOTE] fasolki to standardowe okreslenie szczeniaczków w brzusiu :loveu: Quote
asher Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 No to może groszki? :lol: A jak już się tak chwalisz tymi wnukami, to powiedz kto będzie mamą ;) Quote
jo-jo Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='PIKA'] fasolki to standardowe okreslenie szczeniaczków w brzusiu :loveu:[/quote] Wiesz gdyby to było w jojkowym brzuchu to spoko ale że nie w jego to trzeba jakoś inaczej :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='PIKA']za co dostalas nagrodkę? :evil_lol: [img]http://img403.imageshack.us/img403/3292/asher3tn.jpg[/img] [/quote] pewnie dobrze skakała na torze ;) witam, w przerwie lataniny. asher, nie wybierasz się przed wakacjami na jakiś spacer z Sabinką???? :cool1: Quote
stereo Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ale to jest na posłuszeństwie. Może ładnie szła po śladzie?:evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='stereo']ale to jest na posłuszeństwie. Może ładnie szła po śladzie?:evil_lol:[/quote] No chyba tak :diabloti: Quote
r_2005 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='jo-jo']..jeszcze miesiąc ale chyba będa dzieci :jupi:[/quote] A on to nie za młody na dzieci?:cool3: Quote
jo-jo Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='r_2005']A on to nie za młody na dzieci?:cool3:[/quote] Pełnoletni jest więc może już :evil_lol: Wystawy też już zaliczone które potrzebne więc wszystko załatwione :diabloti: Quote
asher Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Cześć Ka-ka :multi: Jasne, że piszę się na spacerek, tylko jeszcze mnie oświeć, od kiedy ty masz wakacje :lol: A od nagrody się odczepić proszę, ważne, że zasłuzyłam, nie ważne w jaki sposób :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ohohooo Jojek jurny młodzik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mało fotek mało fotek Pani Asher :cool1: a nagródka to smaczna aby była? :evil_lol: Quote
asher Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Pyszna!!!! :facelick: A jak na osobnika bez aparatu foto - całkiem sporo zdjęć wrzucam :diabloti: ps. kurna, cholerne video mi szwankuje, a tak chciałam sobie nagrać "Braterstwo wilków" :placz: Wyłączyło mi się w trakcie nagrywania, a ja nie zauwazyłam :placz: :angryy: :mad: :placz: Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='asher']Pyszna!!!! :facelick: A jak na osobnika bez aparatu foto - całkiem sporo zdjęć wrzucam :diabloti: ps. kurna, cholerne video mi szwankuje, a tak chciałam sobie nagrać "Braterstwo wilków" :placz: Wyłączyło mi się w trakcie nagrywania, a ja nie zauwazyłam :placz: :angryy: :mad: :placz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli oglądamy ten sam filmik;) Quote
asher Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Nooo, uwielbiam ten film, już parę razy na niego polowałam, żeby sobie nagrać, a tu kicha :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 :razz: a na którym programie i od której leci?? Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='malawaszka']:razz: a na którym programie i od której leci??[/quote]na TV4:p...........zaraz będa napisy końcowe Asher można ściągnać z neta na kompa Quote
asher Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Waszka, za jakieś trzy minuty się kończy :lol: Alu, ale na kompie to nie to samo... :shake: Poza tym ja jestem staroświecka :lol: Ale napisz, skąd można ściągnąć :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='asher']Waszka, za jakieś trzy minuty się kończy :lol: Alu, ale na kompie to nie to samo... :shake: Poza tym ja jestem staroświecka :lol: Ale napisz, skąd można ściągnąć :lol:[/quote][I]Kuba jutro poszuka czy jest ;)nasze wideo też nas nie słucha odkąd zmieniliśmy TVodbiornik:angryy:[/I] Quote
anetta Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='asher']"Zabawa" trwa tyle na ile przewodnik, a zwłaszcza pies ma ochotę ;) Praca węchowa wbrew pozorom jest dla psa bardzo męcząca, my na początku układaliśmy dwa, góra trzy krótkie ślady, z przerwami między jednym, a drugim. Więc nie powiem ci ile to dokładnie trwa. Ślady "wykładasz" zapachem :lol: ;) Onkom kładzie się co kilka kroków nagrodę, ale nie jakąś bardzo kuszącą, bo nie o nagradzanie tu chodzi, a o to, żeby utrzymac psi nos przy ziemi, my kładziemy po prostu kulki karmy. Jak się szkoli inne rasy - nie wiem. Ponoć labom zazwyczaj karmy się nie kładzie, bo potem nie będą pracowac bez karmy, cwaniaki ;) No i nie mam pojęcia, czy Kaja by się nadawała :niewiem: ;) Moim zdaniem każdy pies się nadaje, bo każdy pies umie przeiceż używac nosa, trzeba go tylko nauczyć, żeby używał go na naszych warunkach ;)[/QUOTE] Dzieki :) Z checia bym sprobowala z mala :razz: Ciekawe czy by jej sie to spodobalo...Z drugiej strony troche sie obawiam ze bedzie miec mnie gdzies jak zobaczy ta lake :loveu: I poleci mi kopac doly i szukac myszy :evil_lol: W ten weekend nie dam rady ale moze za tydzien w sobote :razz: Tylko pogoda musi byc odpowiednia-sloneczna hahhahaha Quote
Ka-ka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='asher']Cześć Ka-ka :multi: Jasne, że piszę się na spacerek, tylko jeszcze mnie oświeć, od kiedy ty masz wakacje :lol: A od nagrody się odczepić proszę, ważne, że zasłuzyłam, nie ważne w jaki sposób :diabloti:[/quote] jakos się odezwę. ojjjj....nim ja będę miała wakacje, to się zestarzejemy.ale odskocznię trzeba sobie zrobić :D mozna Cie łapać na komórkę? Quote
jo-jo Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='malawaszka']ohohooo Jojek jurny młodzik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] A co nie można? :lol: Asherowa czy u Ciebie też ten grad był ?:razz: Quote
asher Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Jo-jo, nie wiem :niewiem: :oops: Ale coś przed chwilą waliło w parapet, może i grad. Za to na pewno jest u mnie Leon, do jutra :lol: Strasznie niepraktyczne psy te dogi! Ja sobie siedzę przy kompie, a ten podchodzi i... jak gdyby nigdy nic liże mnie w ucho :crazyeye: Przed chwilą szalały z Sabiną, Leon o mało ogonem mi telewizora nie rozwalił :crazyeye: Podejrzewam, że jak uprawiał dzikie skoki, to sąsiadom tynk z sufitu leciał :evil_lol: Ale ma też zalety, wyczyścił mi podłogę... Sabiną :evil_lol: Ona się przed nim wywalała do góry brzuchem, więc ten ją cap za gardło i dalej przeciągać w te i we wete po pokoju :lol: Tak więc podłogę mam czystą, za to Sabina nadaje się tylko do prania, nie dośc, że brudna od podłogi, to na dodatek cała w glutach. Fuj! :diabloti: Quote
jo-jo Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Waliło !! Ja to widziałam bo mam kompa pod veluxami i zastanawiałm się czy go nie przenieść bo tak tłukło..Pies siedzał u mnie i się z lekka bał... Leon zachowuje się tak jak typowy dog :diabloti: Quote
Recommended Posts