pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć Marta! :) Ares jak zwykle cudo :loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Marta T sie tak czesto z Marcinem Nie spotykaj! bo Dgm Olewasz!:shake::eviltong: Quote
chihuahua Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Anecioreczek']Marta T sie tak czesto z Marcinem Nie spotykaj! bo Dgm Olewasz!:shake::eviltong:[/quote] [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]SWIETE SLOWA!!![/FONT][/SIZE] Quote
Marta_Ares Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Heja:eviltong: Z Marcinem wcale czesto sie nie spotykam:eviltong: bo nie ma czasu on ma szkole i ja tez, ale niedlugo ferie:multi: :multi:, a przed tym jeszcze mala imprezka- moje polowinki, dzisiaj bylam z mama na zakupach i kupilam sobie spodnie i bluzke na imprezke:evil_lol: :evil_lol:oj w czwartek bedzie sie dzialo.... Alynkaa swietne okreslenie:multi::evil_lol: :evil_lol: A tak wogole to witam wszystkich dziekuje kochane ze jestescie:multi: Teraz musze leciec sie z maty uczyc bo mam jutro klasowke na nowy semstr juz wiec wypadaloby dobrze napisac, 3majcie papa :* Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jejku, Martuś, znowu dawno u ciebie nie byłam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Jejku, przepraszam cię bardzo!!!! Wybacz mi jeszcze ten ostatni raz... :-( Ale mi teraz głupio jest.... :oops: :oops: A tak na marginesie, to ty ostatnio coś nie dowidzisz w szkole :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ile razy obok mnie przechodzisz i mnie nie widzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ola, nie wiesz, że zakochani widzą wszystko inczej? ;) Quote
Kamila Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ola, nie wiesz, że zakochani widzą wszystko inczej? ;)[/quote] Dokladnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Heja wrcilam na chwile, pozniej obiecuje foteczki nowe. Pozniej tez opowiem o dzisiejszym spotkaniu z mlodym Francuzem w szkole:evil_lol: Teraz lece z psem na spacer i troche odpoczac po szkole, a wypadaloby rowniez sie pochwalic ze szkola do ktorej chodze znajduje sie na 3 miejscu na liscie najlepszych szkol w wojewodztwie, a 46 miesce w Polsce.... boshe gdzie ja chodze, jeszcze wyjde na jakiegos kujona:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 fotecki fotecki :multi::multi: czekamy :D Quote
Anecioreczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no no Nopo!!!!! Martaaa:multi: Moje gratulacje1!!:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='Marta_Ares']Heja wrcilam na chwile, pozniej obiecuje foteczki nowe. Pozniej tez opowiem o dzisiejszym spotkaniu z mlodym Francuzem w szkole:evil_lol: Teraz lece z psem na spacer i troche odpoczac po szkole, a wypadaloby rowniez sie pochwalic ze szkola do ktorej chodze znajduje sie na 3 miejscu na liscie najlepszych szkol w wojewodztwie, a 46 miesce w Polsce.... boshe gdzie ja chodze, jeszcze wyjde na jakiegos kujona:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Młody Francuz? Zapowiada się ciekawie :evil_lol: No to gratulacje do szkoły, ale to poziom nauczania nie zależy od miejsca, które szkoła zajmuje, szkoły 'skaczą' po tych miejscach jak szalone, moja szkoła kiedyś była przed, przed ostatnia w Bielsku, a 2 lata temu awansowała do pierwszej trójki :razz: Quote
Marta_Ares Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Jednak dzisiaj nie bedzie fotek, moze w piatek bo jutro jak ze szkoly wroce to przygotowania do imprezki beda wiec raczej nie bede miala czasu:-( A co do francuza to przyjechal dzisiaj do naszej szkoly i moja grupa francuska miala z nim spotkanie:multi: :multi: Bylo super chlopak mial 25 lat taki fajny blondyn z czupryna:evil_lol:- Jan. Okazalo sie ze swietnie mowi po angielsku i po polsku wiec bardzo milo sie rozmawialo:evil_lol: opowiadal o Francji, odpowiadal na nasze pytania itp. On wogole jest jakims wolontariuszem z organizacji ktor wlasnie robie takie jakby wymiany Quote
Carolcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dzień dobry :lol: :p..........tzn dobru wieczór:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 nie bedzie foteczków... :( no ale rozumiem Cie bo sama sie ostatnio obijam ;D do nas też mają jakies typki z zzagranicy przyjechać :D a co do szkoły.... TY KUJONIE !!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts