Madzia_19 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [SIZE=4][COLOR=#000080]Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzą [B][U]Magda&Lucky[/U][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Kamila Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Marta :multi: [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9881/jpgkj6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Marta_Ares Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Dziekuje KOchani za zyczenia, Kamila dziekuje karteczka sliczna:loveu: Wiecie co tak siedze i slucham dolujacych piosenek i zastanawiam sie dlaczego mnie to spotkalo? why?:-( Takiego zj***go sylwka jeszcze nie mialam zawsze byly przogotowania itp do imprezki a w tym roku co? NIC:-( Zostaje Nirvana, Dzem, Godsmac i metalica znacie jeszcze jakies dolujace zespoly? chetnie sobie poslucham... Quote
Marta_Ares Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/272/f036529670fd2ccb.jpg[/IMG][/URL] To moja mama, przed chwila pomoglam jej sie uszykowac teraz juz wyjechali, mysla ze ja gdzies ide nie chcialam im psuc wieczoru, Zostalam clakiem sama z piwkiem przed kompem, przegladam archiwum rozmow z Arkiem :( i licze na to ze moze zadzwoni chociaz sie zapytac co u mnie...:-( :-( :-( Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ehhh chyba tylko ja zachowałam jeszcze zimną krew w tym całym Sylwestrze... siedze sama w domu, choinki się świecą, komp właczony, TV włączone, Cer leży, chomik lata w kołowrotku, a ja z nudów padam... chyba se do 12 poczekam i pójdę spać... Wszystkie się pprzejmujecie, ze nie poszłyście nigdzie na sylwka, lub że jesteście same. Popatrzcie tylko na mnie, ja tam tryskam optymizmem, chociaż wcale nie jest dobrze i każdy o tym wie...;) dziewuszki dajemy rade, nie przejmujcie się tak tym sylwiem. Za rok będzie nastepny i za rok gdzieś pójdziecie i wybawicie się do woli... mówię wam... Martuś nie płakaj tylko pysio do góry i tryskaj optymizmem... dajemy radę.. :) Prosze oto kartka ode mnie i Cerbera, która zrobiła mi Łapa... [IMG]http://img187.imageshack.us/img187/5522/cerlw8.jpg[/IMG] Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 PS. Martuś masz ładną mamę, naweet bardzo :) zazdroszczę Ci :) pieknie wygląda Twoja mamusia... :) Quote
Guffi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [img]http://img71.imageshack.us/img71/5405/sylwektn5.jpg[/img] Quote
Marta_Ares Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Dowiedzialam sie dzisiaj takich rzeczy o Arku... ze juz mialam wszytskiego dosyc :shake: :shake:wlaczylam sobie na dvd jakies romansidlo i zaczelam ogladac. Ok 22.00 wpadly do mnie kolezanki zeby mnie wyciagnac na imprezke zabardzo mi sie nie chcialo ale wkoncu ciuchy mialam przygotowane na ta imprezke co nie pojechalam weic sie ubralam uszykowalam i poszlam z nimi czego nie zaluje. Bylo SUPERRRRRRRRR!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: wogole to poznalam bardzo fajnego, milego chlopaka, z ktorym przetanczylam caly sylwek:evil_lol::loveu::loveu: przed chwila odprowadzil mnie do domu i jestesmy umowieni na lyzwy na sobote:multi: :multi: nie no, a ten sylwek mial byc najgorszy.... a wyszlo na to ze chyba byl najlepszy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No widzisz? :) Nie warto było marudzić :evil_lol: Quote
Cerber Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam Cie Mrto : [quote name='haska_12']No widzisz? :) Nie warto było marudzić :evil_lol:[/quote] i kto to mowi, ta o wczorak nie marudzila:lol: ale popieram, przeiez wszystko skonczylo sie dobrze, wiec nie bylo co plakac;) ;) ;) ;) Quote
chihuahua Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Przynajmniej Ty sie dobrze bawilas, mialam byc sama, a...!!No to rodzice mieli isc na prywatke - nie poszli, bo mojemu tacie umarl kolega. Brat mial isc do kolegi - nie poszedl , bo malo osob idzie. Dobra niech bedzie, ale jak jeszcze dowiedzialam sie , ze przyjada do nas 2 durni kuzyni to chcialam sie :2gunfire: . Bylo strasznie chlopaki na kompie , rodzice ogladaja tv w moim pokoju, a ja w pokoju dziennym bawie sie na sylwestrze we Wrocku, niekiedy przerzucajac sie na Krakow:angryy:[/FONT][/SIZE] Quote
Anecioreczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 aaa Noo Martaaa wyrywa facetów:cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Anecioreczek']aaa Noo Martaaa wyrywa facetów:cool3:[/quote] heh no a co jakos trzeba sobie radzic:eviltong: :eviltong: Tym bardziej ze jeden pozadny byl malo wstawiony :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Mało wstawiony Facet?! jakn ja dawno takie widoku nie widziałam:crazyeye: :lol::placz: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej Martuś :) Cieszę się, że Sylwek jednak Ci się udał :) Z tego wróżę, że Nowy Rok też będzie udany i napewno lepszy niż ten co minął. I tego Ci własnie chciałam życzyć. Caluski :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej :) to fajnie ze sie udało :) i do tego randka na łyżwach :D mmmm... :):) moj też miał być przed kompem a skończyło sie na tym ze zaliczyłam 2 domówki :D Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 uhuuu... Marta, smigasz..:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No widzisz, nie warto było smutkować:cool3: warto słuchać koleżanek;) Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ciesze się, że udał się tobie Sylwek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 no to supr, że Sylwek się udał :p tylko żebyś przypadkiem Aresika fotek wklejić prez to wszystko nie zpaomniała :p Quote
Marta_Ares Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Agushka']Hej Martuś :) Cieszę się, że Sylwek jednak Ci się udał :) Z tego wróżę, że Nowy Rok też będzie udany i napewno lepszy niż ten co minął. I tego Ci własnie chciałam życzyć. Caluski :)[/quote] OJ ja tez sie bardzo ciesze ze kolezankom udało sie mnie wyciagnac i ze nie pojechalam tam gdzie mialam jechac:multi: :multi: Dziekuje za zyczenia :* [quote name='_ChiQuiTa_']Hej :) to fajnie ze sie udało :) i do tego randka na łyżwach :D mmmm... :):) moj też miał być przed kompem a skończyło sie na tym ze zaliczyłam 2 domówki :D[/quote] łyzwy to beda tylko zeby mi z allegro przeslali... Super ze tez mialas udanego sylwka [quote name='wiq']uhuuu... Marta, smigasz..:cool3::evil_lol::evil_lol:[/quote] jesli tylko poczta bedzie tak mila i pospieszy sie z przesylka:cool3: [quote name='Dobcia']No widzisz, nie warto było smutkować:cool3: warto słuchać koleżanek;)[/quote] faktycznie nie warto bylo ale nie wierzylam ze moze sie tak nagle wszytsko zmienic [quote name='Ola&Kora']Ciesze się, że udał się tobie Sylwek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Dziekuje Olus :* [quote name='a_ga.isk']Wpadlam pozyczyc wam dosiego roku :D[/quote] Dziekujemy :* :* [quote name='Madzia_19']no to supr, że Sylwek się udał :p tylko żebyś przypadkiem Aresika fotek wklejić prez to wszystko nie zpaomniała :p[/quote] Foteczki powinny niedlugo byc:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Marta_Ares']Foteczki powinny niedlugo byc:eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] w takim razie czekam cierpliwie :p Quote
Recommended Posts