Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WITAM wszystkich
wziełam sie za porządki i sprzatam caly czas od rana, za chwile wybieram sie do kolezanki i po mieso dla psow oczywiscie z Aresem, bo od rana siostra go wziela na spacer, pozniej ja sie troche znim bawilam w ogrodzie.
Ja mam pytanie czy u was tez wszedzie jest siersc psia??:evil_lol: Ja dzisiaj robilam takie bardzo dokladne porzadki i doslownie na kazdym kroku siersc psa:angryy:, komputer, klawiatura, ciuchy, miski, nawet na meblach doslowanie na kazdym kroku jakis włos.....:angryy:
A juz o dywanach nie wspomne:lol:no ale co sama tego chcialam

Posted

[quote name='"Marta_Ares"'] Ja mam pytanie czy u was tez wszedzie jest siersc psia??:evil_lol: Ja dzisiaj robilam takie bardzo dokladne porzadki i doslownie na kazdym kroku siersc psa:angryy:, komputer, klawiatura, ciuchy, miski, nawet na meblach doslowanie na kazdym kroku jakis włos.....:angryy:
A juz o dywanach nie wspomne:lol:no ale co sama tego chcialam[/QUOTE]

Czyli zima idzie, bo psy futerko zmieniają :razz:

Posted

[quote name='Marta_Ares']WITAM wszystkich
wziełam sie za porządki i sprzatam caly czas od rana, za chwile wybieram sie do kolezanki i po mieso dla psow oczywiscie z Aresem, bo od rana siostra go wziela na spacer, pozniej ja sie troche znim bawilam w ogrodzie.
Ja mam pytanie czy u was tez wszedzie jest siersc psia??:evil_lol: Ja dzisiaj robilam takie bardzo dokladne porzadki i doslownie na kazdym kroku siersc psa:angryy:, komputer, klawiatura, ciuchy, miski, nawet na meblach doslowanie na kazdym kroku jakis włos.....:angryy:
A juz o dywanach nie wspomne:lol:no ale co sama tego chcialam[/quote]

u mnie jest to samo... wszędzi Tinkowe kłaczki :shake:
Nawet czasem jak jem kanapke patrze a tu włos Tiny, no i nerwica mnie bierze... ale ja sie juz przyzwyczaiłam, a wczoraj ywac z sierci ze 3 godziny odkurzałam i jeszcze szkotką ... myślałam ze płuca wypluje.

Posted

Juz prawie ze wszystim sie uporalam, teraz robie zaproszenia dla nauczycieli na wigilie:cool1: a pozniej jedzenia dla psow trzeba ugotowac:evil_lol:

[B]Chihuahua[/B] witamy w galerii :multi: :multi: a dlaczego nie masz pieska?? <rodzice?>

Dziekuej wszystkim za odwiedzinki :* i pozdawiam

Posted

Cześć Marta :multi:
Ty i tak się ciesz że Aresik linieje dwa razy w roku, bo u cętkowańców jest to proces całoroczny :lol: Biała sierść jest WSZĘDZIE, musiałabym chyba przykleić się do odkurzacza by choć trochę to opanować. Mój dywan to karastrofa, czeka na porządne trzepanko :lol:
Najgorsze jest to że sierść czepia się tez ubrań :roll:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Matra ile ty masz dzisiaj zajec, a ja sie lenie dzisiaj cały dzień... wstałam dzisiaj o 14 hehe :D i tak sie lenie i zaraz ide do wyrka spowrotem bo mi zimno... :D:D[/quote]
No to tak jak ja :evil_lol: O 15 położyłam się nyny wtulona w cętkowaną podusię w postaci mojego psa :evil_lol:, a teraz sobie wstałam i krowa chce na spacer, więc juz się zpisałam z koleżanką i idziemy na spacera :D

Posted

[FONT=Arial Narrow][SIZE=4]Po czesci rodzice , ale niedlugo bede miala . Bo kiedys mieszkala, ze mna sliczna Kula , ale niestety umarla i rodzice nie chcieli sie zgodzic , ale jak zobaczyli psa Allynkyyy to im sie Kula przypomniala i moze niedlugo bedzie nowy rudy psior ( tylko na takiego sie zgodzila a la Kula)[/SIZE][/FONT]

Posted

A ja mam fajnie, bo mam wymówkę - skręconą kostkę :eviltong: Więc poza schroniskiem to obijam się dzisiaj w domu. A jutro czeka nauka :-( A za pól godziny trzeba futrzaka na spacer zabrać :roll:

Nad przygotowaniami do świąt nawet jeszcze nie myślałam.

Posted

[quote name='::_FiGa_::']zpisałam z koleżanką i idziemy na spacera :-D[/quote]

ale Ci dobrze ja dzisiaj sama łaziłam z Tiną, bo nikt ze mną nie poszedł :(

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja mam fajnie, bo mam wymówkę - skręconą kostkę :eviltong: [/quote]

skręciłaś kostke ?? :O to pewnie do szkoły też nie pujdziesZ? ja mam w pon. spr. z historii od początku roku ;(

PS. No właśnie fotki by sie nowe przydały....

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
skręciłaś kostke ?? :O to pewnie do szkoły też nie pujdziesZ? ja mam w pon. spr. z historii od początku roku ;(

PS. No właśnie fotki by sie nowe przydały....[/quote]

Ja mam w poniedziałek poprawe kartkówki z chemii, poprawę sprawdzianu z biologii i pytanie z historii... i ludzie, którzy wymyslili takie kijki dla inwalidów zwane KULAMI sprawili, że pojawię się w szkole :roll:

Czekamy na zdjęcia :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']WITAM wszystkich
A juz o dywanach nie wspomne:lol:no ale co sama tego chcialam[/quote]

Dobry wieczor :multi:
Ja mam to samo :evil_lol: Wszedzie sa czarne igielki,codziennie Lala jest wyczesywana ale to nic nie daje :placz:

Posted

Fotki obiecuje jutro, eh widze ze nie tylko u mnie taki nawal z nauka:shake:
ja dzisiaj troche posprzatalam, ugotowalam jedzenie dla psow, i zaczelam sie uczyc:evil_lol: poniewaz mam 3 prace klasowe w poniedzialek:cool1: :cool1: a jutro jade do rodzinki wiec nie bede mogla sie uczyc

Posted

[COLOR=Wheat][SIZE=4][FONT=Arial Black]A ja wole nie czytac takich rzeczy , bo od razu :placz:. Tak wiec zeby nie bylo tak smutnawo to lepiej opowiadaj co u Areska??[/FONT][/SIZE][/COLOR]