Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='as_kate']Chcesz powiedzieć, że te zdjęcia z Milanem to pic na wodę fotomotaż, a na prawdę to jest taki mały kudłaty toyek rosyjski?? :o[/QUOTE]
hehe no toc mowie ze mialy byc dla aresa a za duze sie okazaly :p

a Milan wbrew pozorom nie maznowu az tak duzo cm w klacie :D

Posted

[quote name='Niufciak']To tak jak u nas..
Nie wiem jak wy ale ja już mam dość tej zimy..[/QUOTE]
u nas juz sie troche poprawilo, przestalo sypac, porobilam troche nowych fotek na dworzu a jak wrocilam do domu to sloneczko wyszlo......

Posted

[quote name='Marta_Ares']u nas juz sie troche poprawilo, przestalo sypac, porobilam troche nowych fotek na dworzu a jak wrocilam do domu to sloneczko wyszlo......[/QUOTE]
U nas bardzo wieje.. nawet nie chodzimy w tym tygodniu na spacery bo jest strasznie zimno..
A psiaki zadowolone bo cały dzień mogą spać;)

Posted

[quote name='Niufciak']U nas bardzo wieje.. nawet nie chodzimy w tym tygodniu na spacery bo jest strasznie zimno..
A psiaki zadowolone bo cały dzień mogą spać;)
a mojego wrecz odwrotnie, roznosi w domu:evil_lol:

[quote name='wiq']Milan wyrobi obrożową normę za wszystkie psy w Waszym schronisku :evil_lol:
hehe, a zebys wiedziala:lol:

[quote name='Bartiśkowa_']fajne szelki tylko obcupinkę grubsze jak by były ale fajnie wygląda w nich :)
No my też dłuższe spacery odpuściliśmy bo niedość że kupę nauki to jak już się przyjdzie to poogoda beznadziejna...
dzisiaj Marcin zrobił mu szelki 4cm:evil_lol: bo do zdjec na allegro potrzebne i przy okazji pies sie zalapal na szelki:loveu: