Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agniecha93 napisał(a):
deer trochę odejdę od tematu, możesz mi coś powiedzieć o canonie 400D /450D ?

Hm nie mialam w reku zadnego z nich, mialam 350d i gdyby nie cena 400d czy 450d to poewnie bym kupila jeden albo drugi jak sie 350d zepsul. tak wiec polecam dla poczatkujacych :D cos konkretnie chcesz wiedziec? :cool3:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Niom wlasnie to przepalanie albo jak sie a czarnego psa to tez trzeba sie nauczyc focic :D

No właśnie ... jak ja widzę inne psy na fotkach, a mojego czarnego Dindka ... :crazyeye: to nie raz, nie dwa wychodzi dindkowa czarna plama :diabloti::mad:

Posted

masz ogrodzony ogrodek? pytam bo ja bym chyba nie dala sie moim tak bawic na obrozy jak moga byc bez - niunia ma polzacisk i staram sie je uspokojac na dwporzu zeby nie gryzly sie, tylko poczekaly az dojdziemy do miejsca gdzioe zdejme obroze ;)

Posted

Chciałabym poinformować, że jutro wyjeżdżam z kundliskiem nad morze:multi: :multi: :multi: :multi:

Jedziemy z moimi rodzicami i wracam w piatek albo czwartek zeby zdążyć sie jeszcze do zlotu pzygotować i spakować:lol:
Wyjazd wypadł dzisiaj spontanicznie i takie tez było pakowanie, ciekawe czego zapomniałam:evil_lol:

rodzice mieli zarezerwowany pokoj juz wczesniej, a ja z Marcinem i Aresem jade pod namiot:loveu: :loveu:

Myślałam ze nie uda mi sie w tym roku jechac nad nasz morze, a teraz taka okazja i to jeszcze z psem:loveu: :loveu:

Także prosze o zaaopiekowanie się galerią;)

i 1 fotka przed wyjazdem.

Together forever

Posted

Matusz napisał(a):
Ty się powinnaś cieszyć, że to słońce zaszło :diabloti:

czemu??:evil_lol:

oj tam do Mayki jakos y sie cos ustawiło, ale jak ciemno to znowu Ares za ciemny wychodzi:roll: