Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']hehe to jest syberian husky:eviltong: mowilam ze trzeba czytac 1 strone:razz:

Ok, ok, ale ja jestem troszkę leniwa... :lol:

Ja gorrrrąco zapraszam na pączusie różnego rodzaju! :cool3::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Eh zdaje sie trudne skladanie..

to proste, bierzesz pasek ciasta przecinasz wzdłuż, na srodku ale nie do konca tylko kawałek, bierzesz jeden koniec i przekładasz przez ta dziure i juz

Posted

wcale mi sie to nie podoba ze tak malo sniegu:-(

No to zaczeło sie:placz: a tak fajnie bylo lenic sie w domu, siostra moja ma teraz ferie, a ja w szkole musze siedziec:roll:

mam teraz przedmiot o nazwie Algorytmy i złożność obliczeniowa:lol: nie pytajcie mnie co to bo sama nie wiem o co chodzi narazie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobra chyba trzeba troche posluchac, zamiast na dogo siedziec....:siara:

Posted

[quote name='Marta_Ares']wcale mi sie to nie podoba ze tak malo sniegu:-(

No to zaczeło sie:placz: a tak fajnie bylo lenic sie w domu, siostra moja ma teraz ferie, a ja w szkole musze siedziec:roll:

mam teraz przedmiot o nazwie Algorytmy i złożność obliczeniowa:lol: nie pytajcie mnie co to bo sama nie wiem o co chodzi narazie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobra chyba trzeba troche posluchac, zamiast na dogo siedziec....:siara:

U mnie też śniegu po kolana... :multi:

A zaraz zobaczę, co to te algorytmy w wikipedii! :evil_lol:
Algorytm – w matematyce oraz informatyce skończony, uporządkowany ciąg jasno zdefiniowanych czynności, koniecznych do wykonania pewnego rodzaju zadań. Słowo "algorytm" pochodzi od nazwiska Muhammed ibn Musa Alchwarizmi (أبو عبد الله محمد بن موسى الخوارزمي) matematyka perskiego z IX wieku i początkowo oznaczało w Europie sposób obliczeń oparty na dziesiętnym systemie liczbowym.

i już wiemy, co to algorytmy! :evil_lol:

Witamy się dzisiaj! :multi::loveu: