Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
A po co mu kantarek :hmmmm:

nad zdjeciami jest wszystko napisane...

anitaaa i bartis napisał(a):
Ojc jaki smutny :shake: No ale to z pewnością dla jego dobra ;)

no niestety moj smutasek kochany:-( ale to na wlasne zyczenie:roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
A moze to zwykła zazdrosc i nie da sie z tego wyleczyc moze miał jakies złe doswiadczenie i teraz tak sie broni

ale aresa mam od szczeniaka, ze schroniska byl wziety jak mial 5 tygodni

Posted

znowu jakies nudne wyklady:shake:
na ktorych jest 10 osob, Kilka osob gra na swoich lapkach, a ja siedze sobie na dogo:evil_lol: :evil_lol:

jak tam prezenty swiateczne??

Ja tym razem postawilam na plyty dla rodzicow i siostry, dla rodzicow z muzyka, a dla siostry gierke Petz 2:evil_lol: niech sie uczy opiekowac zwierzetami.

Ares jutro dostanie zwacze i kamizelke odblaskowa, na spacery,
a na mikołaja pod choinke pewnie jakies zabawki, mysle o nowym frisbee i jakas pilke i ciacha:cool3:

Posted

Prezenty.? Lejuszce zrobiłam rok temu, dostała kostuche wielką i do tego smakołyki oraz dwie piszczałki... Tyle, że u Cioci zaczęła się chować przed tymi piszczałkami, no cóż, nie wiedziałam, że ciążą na niej takie urazy. oO' :lol:

Posted

fajne pomysły Marta. Ja dla Siebie i rodzinki kupuję kalendarze z belgami w tym 2 różne kalendarze, jeden, gdzie jest Jewettka, a na drugim będzie Aluś :loveu: i ten z Mandalką idzie do taty i jeden zostaje u mnie, a z Alusiem też zostaje u mnie :loveu: a dzieciakom za chwilę chyba zamówię 2 dyski, tak mnie coś natchnęło ;) :razz:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
jak tam prezenty swiateczne??

w tym roku nie obchodzimy w ogole swiat, stracilismy prace nie stac nas na nic.. smutne.. szczegolnie jak sie pracuje w kasynie (do konca grudnia) gdzie ciagle piosenki swiateczne i czlowiek ma depresje ze sam nie obchodzi..

Posted

deer_1987 napisał(a):
w tym roku nie obchodzimy w ogole swiat, stracilismy prace nie stac nas na nic.. smutne.. szczegolnie jak sie pracuje w kasynie (do konca grudnia) gdzie ciagle piosenki swiateczne i czlowiek ma depresje ze sam nie obchodzi..

Czytalam u Was:shake: Trzymam kciuki zeby jednak sie wszystko ulozylo, zeby znalazla sie jakas iskierka w tunelu....

Trzymaj sie!!!!!

Kasia, az tak czesto nie uzywam, ale wydaje mi sie ze zdaje egzamin:cool3: