Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Superowo twoje psy sobie radzą na torze. Gratulacje. Maja świetnie sobie poradziła, a Ares wyglądał na zagubionego, ale nie martw sie. ; p Trening czyni mistrza. Trzymam kciuki. ; )

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale u nas akurat frolic sie swietnie sprawdza na nagrody na torze psy za nim wrecz przepadaja:evil_lol: wiec jestem z niego bardzo zadowolona, wogole to nagord bylo losowanie akurat to nam sie trafilo:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale u nas akurat frolic sie swietnie sprawdza na nagrody na torze psy za nim wrecz przepadaja:evil_lol: wiec jestem z niego bardzo zadowolona, wogole to nagord bylo losowanie akurat to nam sie trafilo:evil_lol:

W sumie każdy daje psiowi to co uważa;) Ja osobiście wole inne psie przekaski...hmm tzn Spajkuś;)

Posted

[quote name='Anka_ZG']
sława męczy:eviltong::p

Pucharki super, ale ztym frolickiem to się wysilili:eviltong:;)

GRATULUJE!!!

Generalnie jeśli o smakołyki chodzi to takie rzeczy są super, nawet zwykłe chapi. No a cieszyć się trzeba nawet ze zrobionej własnoręcznie zabawki, bo sponsoringiem zazwyczaj są osoby albo same trenujące agility, albo nasza kochana trenerka! więc ja np. jestem strasznie zadowolona z każdej rzeczy, którą dostanę, a ja wygrałam mały sznurek. Moje psy kochają się ze mną przeciągać :) a takich sznurków mamy już chyba z 5 - wszystkie nowe, nawet nie odpakowane (stare leżą, szlajają się i są wykorzystywane na treningach) :):):):):):):)

Posted

dokladnie Lui ma racje;)
liczy sie sam fakt zawodow, ta atmosfera, napiecie a pozniej piekne ogloszene wynikow i wreczenie pucharow niesamowita chwila. Dla mnie szczegolnie wazna ze wzgledu na Majke:loveu:
Psy frolica na codzien nie jedza tylko czasami jako smaki na torze za nim przepadaja:loveu: tak wiec dla nic to ogromna nagroda, Ares ze swojego sznurka tez jest wniebowziety:lol: szalal dzisiaj po calym domu z nim i kazdego zachecal do zabawy

Posted

a niby zabawka własnoręcznie zrobiona :P:P a ile radości daje :)
a co do zawodów to najpiękniejsze w nich było to, ze każdy był wygrany i kazdy ,,za coś'' otrzymał pucharek!! to jest coś najwspanialszego co mogło się zdarzyc i takie zawody są najpiękniejsze :) a ja Tobie Marta się nie dziwię, ze jesteś dumna z Majki, też bym była :) i w sumie jestem, bo naprawdę sobie świetnie radziłyście :)