Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ares koszyk byl dla wyzla z tego co pamietam;) tez sie w nim niezle rozkalda:evil_lol: :evil_lol:

Mamy juz zywa choinke:multi: piekny zapach:loveu:

moze pozniej beda jakies zdjecia

sniegu narazie troszeczke (czyt. wogole) :shake:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Ares koszyk byl dla wyzla z tego co pamietam;) tez sie w nim niezle rozkalda:evil_lol: :evil_lol:

Mamy juz zywa choinke:multi: piekny zapach:loveu:

moze pozniej beda jakies zdjecia

sniegu narazie troszeczke (czyt. wogole) :shake:

fajnie, my też niedługo będziemy mieć żywą :)

u nas śniegu też ani grama:shake::shake:

Posted

dziekujee za zyczonka:multi: ;)

zdjec choinki narazie nie bedzie, bo jeszcze nie ubrana...

Ale mam za to fotki z naszego nagrania na kasete studniówkowa, wypozyczylismy limuzyne i tam nagrywalismy wszystko, jak fotosik bedzie chcial pracowac wstawie kila zdjec;)

Posted

nie wiem ale slyszalam ze chyba tak, ja pomniejszam przez systemowy program (byl w pakiecie z officem- Microsoft Pictures Manager) a z fotosika mam program na kompie i zgrywam odrazu pomniejszone

Posted

nie szli, a biegli:evil_lol: :evil_lol: no zdjecia, zdjeciami, ale ja jestem ciekawa jak wyjdzie nagranie jak to wszystko ladnie zmontuja:evil_lol: jeden kamerzysta byl na zewnatrz a drugi w srodku, a tam tez rozne rzeczy sie dzialy:lol: :lol:

Posted

Dzisiaj zabralam Aresa na swiateczny spacer do lasu:evil_lol: :evil_lol: zeby go porzadnie zmeczyc, bo od rana chodzil i jeczal albo o zabawe, albo o spacer
Troche fotek na poczatek: (lepsze zostawilam na pozniej....)