Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe no np:evil_lol:

A tak na prawde to deszcz troche aczal kropicto rozłozylismy sobie parasol, a pozniej nie chcialo nam sie skladac ciekawe co ludzie sobie mysleli jak przechodzili:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pianka napisał(a):
Ale piknik :D

Praca 7 zł/h za ulotki?:crazyeye: Ale to chyba nie na ręke?

jutro musze sie dowiedziec ale chyba z tego co slyszalam to do reki od dawna juz tam walcze o miejsce i wreszcie sie zwolniło:multi:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
oj chyba tak:lol:

Nom wierz mi mam to samo przy każdym posiłku (bo mi mama z babcią psa rozpuściły jak mały był :mad:) :evil_lol: a robi oczka na tzw "głodnego, cierpiącego psa"??:evil_lol:

Śliczny motylek

Posted

Teqquila witamy:multi:

parasol w nocy byl na deszcz:eviltong: a rano nie bylo deszcze, a slonce znowu az tak mocno nie grzalo wiec nie byl potrzebny;)

tak Ares juz moze bez majtek biegac:evil_lol: Antybiotyk ktory dostał bardzo pomogl i rana pieknie sie juz zagoila, nie ma wogole zaczerwienienia, takze niedlugo do wody:multi: :multi:

Posted

tak 3 wariatow:loveu: :loveu:

A ja juz po pierwszym dniu w nowej pracy. jednak ulotki 8 zł za godzine:multi: :multi:
a za stanie na stoisku z dziecięcą odzieżą facet chciał mi dac 30zł za 8 godzin:roll: