Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba nie tylko Mgda wyjechała :( Ewa O. i reszta dziewczyn tez się nie pojawia. Jesli nie możecie tutaj to napiszcie chociaż pw czy są jakieś nowe wieści :modla:

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Amonku wesoło nie jest, nie ma naszej "interlokutorki" netowej ;)))) nie wiem co u Ciebie, czy ktoś Cię odwiedził i widział jak się miewasz... ale jak mamy czekać na wieści to zdecydowanie czekajmy na pierwszej stronie !!!!

Posted

aj tam wiedzial kogo bierze to niech teraz nie narzeka lobuz jeden :lol: ale Amonek slodki chlopaczek jest powiem Wam dziewuszki... moze teraz jakas nowa kobitka go odwiedzi zeby sie chlopak dowartosciowal :wink:

Posted

Powiedzcie mi, bo nie mam kiedy przeczytać tyle stron się na jego temat zrobiło, czy ten pies nadaje się do mieszkania w kojcu, żeby pilnował domu i był spuszczany na noc na teren posesji? Szukam ładnego, dużego psa, który może mieć wredowaty charakterek ale żeby nie gryzł innych psów, bo jest już jeden 4-miesięczny podhalan.

Posted

Marta dog to nie pies do kojca!! Ani mieszkania na dworzu!!
Dogi to delikatne psy mimo swoich rozmiarów i nie nadają się na psy mieszkające na zewnątrz, bo podobnie jak dobermany nie mają ciepłej okrywy i po prostu by zamarzły.
Reasumując- nie Amon ani zaden inny dog nie nadaje się do kojca ani do stróżowania na zewnątrz.

Posted

Potwierdzam, to co napisała [b]staralur[/b] Amon w żadnym wypadku nie nadaje się do mieszkania na dworze!!!!!!!! Dog to pies rodzinny, kanapowy :))
i tam też powinno być jego miejsce. Jak ktoś weźmie Amonka w innych celach niż do kochania i rozpieszczania i leżenia na sofkach to będzie miał ze mną do czynienia. Już ja się postaram o odebranie Amonka takiej osobie. Gdyby Amonek był suczką chętnie bym go wzięła, ale trzeciego doga i to samca to już za dużo.
Prosimy o propozycję wzięcia Amonka, ale na królewskie warunki :)))