Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amonek byl dzis zrezygnowany :( , lezal w budzie i nie zwracal na siebie uwagi troche sie zmienilo, gdy zobaczyl kostke z mieskiem!
Czy ktos z nim wychodzi na spacer?

Posted

Dobrze, że chociaż Wy do niego zaglądacie czasem... to może nie wyizoluje się tak strasznie i będzie wiedział, że są też dobrzy ludzie...
Biedny Amon - im dłużej tam siedzi tym bardziej mu smutno... napewno... :(
Hop! na górę!

Posted

Amonku, wracaj na górę. Nie chowaj sie.
Gdybyś był łagodniejszy, to z pewnoscią miałbyś już nowy dom. Niestety każdy trochę boi sie że sobie z Toba może nie poradzić.
Wiedź, że cały czas szukamy Ci domku.

Posted

Taki Duży Chłopczyk, a ja musze szukać i szukać aby znależć, nieładnie !!!!!

Czy któraś z Wspaniałych Dziewczyn miała chwilkę aby zobaczyć Amonka na żywo, czy można prosić o jakieś wieści o Jego samopoczuciu i tym ogonku :fadein:

Posted

bylam w schronisku kilka dni z rzedu Amonek ma sie dobrze kitka sie juz nie paskudzi :wink: tylko z zabkami biedak wyskakuje :-? nie wiem moze dlatego ze zielony mundurek stal obok ale nie opiekun...zielony kolor na psy chyba dobrze nie dziala 8)

Posted

[quote name='geny']czy jesli bym zajrzal na paluch w sobote, jak sadzicie, moglbym wziac amona na spacer?[/quote]

Samodzielnie napewno Amonka nie wyprowadzisz. Najlepiej jak się umówisz z którymś z wolontariuszy, bo z tego co wiem nawet zainteresowanym adopcją nie dają psów bez czyjejś opieki.

Posted

[quote name='Kora']Amon byl dzisiaj w bardzo dobrej formie :) i zawsze przy nim "zarobia sasiedzi" :eating: :wink: ![/quote]

Optymistycznie nastrajające wieści Kora :angel: Rozumiem, że teraz koledzy z sąsiednich boksów będą na Ciebie wyczekiwać , więc chyba musisz zwiększyc ilość wałówki :D
A jak ogonek?

Posted

jak ja byłam wczoraj to raczej smutny był... najpierw stało przy nim małżeństwo, trochę się cieszył, a jak podeszło do psa obok, patrzył się tak smutno i troszkę piszczał... nie wiem, on mi się wydaje wyjątkowo biedny :[

Posted

Kostek jest za co,ak samo jak innym Wspaniałym Odwiedzającym :))))))))) JESTEŚCIE SUPER !!!!!

Co do TZ Kostek ekchm wiesz raczej nie opowiadaj jaki wspaniały jest Amon, tylko mów TZ, że sam jest wspaniały, mądry, niezastąpiony, uroczy..... oni to uwielbiają ;))))) :lol:

Posted

[quote name='pj_']jak ja byłam wczoraj to raczej smutny był... najpierw stało przy nim małżeństwo, trochę się cieszył, a jak podeszło do psa obok, patrzył się tak smutno i troszkę piszczał... nie wiem, on mi się wydaje wyjątkowo biedny :[[/quote]
Moze Ci wspolczul :roll: !
Przy mnie bylo drapanko, lizanko niestety przez kraty :( !

Posted

dokladnie"?"
nie wiem co z psem wparowalam do schroniska klatka otwarta a psa ni ma :-?

trzeba zadzwonic i spytac ale dzisiaj juz chyba za pozno moze nikogo juz nie byc...